כל היום רוצים רק

זושי1

New member
תתלה על עצמך שלט כדלהלן:

אני תוכי הולל..כל היום וכל הליל.. אוכל סלמונלה ומשתעל חליתי בצהבת היום אני על הל.. לאחותי יש איידס וסארס וגם לבשה פלאנל אז אני כאן מוצר טרי..אולי בייקון או פסטרמה מי רוצה ביס, או חתיכה אפוויה בקרום חלב ואמה? אחרי הפזמון החוזר..אפילו תאילנדי מת מרעב לא יתקרב אליך...וזה לא בגלל ריח השום הנודף מפיך..כי אם מתוך הססנות מה...כי אחרי רזומה שכזה...באמת באמת ובאמת שלא בא לאכול אחד כמוך...וואוו הצלחתי לרשום כל זאת ללא שגיאות בכלל...התדרדרתי.

ששק

New member
מוצרלה (מוצ'י שמוליק) ../images/Emo124.gif

נראה לי שיש לך מתחרה.... נראה מי יקח מקו ראשון במצעד הפיזמונים....
זושי...תוכי היא...תתלי ולא תתלה... כמו שאנחנו קראנו לתוכי שלנו שוקי...והסתבר שזו נקבה....

ששק

New member
שבועיים לחוצים מאוד...

הון פנלים לנקות....הלורד לא נתן לי סיבות לשלוח אותו לקרצף...נאלצתי לקרצף לבד...

זושי1

New member
אמא שלי אמרה לי שלא מנומס

להציץ מלמטה...אז מן הסתם ניחשתי שתוכי זה הוא ולא היא...אני ילדה טובה של אמא שלי...עד שהתאשפזתי בטעות אבל ממש בטעות כאן.....

תוכי

New member
.....זאת אומרת שלא קראת את החתימה

שלי.... ואת לא מכירה אותי מפורום מתכונים המקורי

זושי1

New member
כן , תפסת אותי על חם..אני חדשה

בתפוז אני חדשה....גולשת בעיקר בY אבל לאחרונה...בטעות נכנסתי לכאן והאווירה ההזוייה...התאימה למצבי הנפשי...סילחו לי על הטעויות בזיהוי...כולכם כל כך וירטואליים בעיני...עד שאתגבש לי מן הסתם אך בכללי חמודים גם ככה וגם ככה...טוב תוכית...היה נעים...

pickit

New member
ואמא שלי אמרה לי

שלא קונים חתול בשק ושאין הנחתום מעיד על עיסתו...

pickit

New member
../images/Emo12.gif

הממםםם... רוצה לספר לנו משהו
במשעול בלב שדות זוג פוסע לבדו וידה בתוך ידו כברכת שלום

pickit

New member
הלאההההההה

הלאההה על המים מרחפת עוד היא מחכה... גבוההההה מעל הרי גלבועעעע מעל העננים הדרך ארוכה(אה)!

sjarjar

New member
הניחו לי לעוף על פני שדות ואילנות

על אפיקי מים על אגמים ועיינות שלחו אותי אולי אני יונה מבשרת שאיגרת קטנה אל כנפה מחוברת

pickit

New member
אני צועק לו מנוול, חזור ! אתה תזכור

פתאום אני שוכח שהוא בכלל ציפור! ! !

למעלה