ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עייפה נלך לישון האור דולק בחדר השני ומישהו בוכה וזה לא אני
S sjarjar New member 12/6/03 #30 ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עייפה נלך לישון האור דולק בחדר השני ומישהו בוכה וזה לא אני
S sjarjar New member 12/6/03 #33 אצלי הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצע תשובה אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה
P pickit New member 12/6/03 #35 לא דברנו עו(ווווו)ד על אהבה ולא ירדנו אל סופפפפ(הההההה)ה אין דבר! הלחם לא יחסר מחר... ראשך, תניח על הכר!
לא דברנו עו(ווווו)ד על אהבה ולא ירדנו אל סופפפפ(הההההה)ה אין דבר! הלחם לא יחסר מחר... ראשך, תניח על הכר!
L liat ליאת New member 12/6/03 #40 גרגר? הכל תקין? ../images/Emo150.gif או שערוץ המוזיקה השתלט עליך וחוץ מכדורים במינון גבוה שום דבר לא יעזור?
גרגר? הכל תקין? ../images/Emo150.gif או שערוץ המוזיקה השתלט עליך וחוץ מכדורים במינון גבוה שום דבר לא יעזור?
נ נירהמ1 New member 13/6/03 #51 ג'רג'ר היה...../images/Emo8.gif רוצה שפיקית תכניס אותו תחת כנפיה (השאלה אם יהיה מספיק מקום ).
P pickit New member 12/6/03 #45 שם מצפה! (עוד מחכה לו דרך ארוכה ) אל המקום בוא אמא מחכה (!) מעבר הר וים הלב רוצה לשם רוצה לעוף לאמא ל מ ר ח ק
שם מצפה! (עוד מחכה לו דרך ארוכה ) אל המקום בוא אמא מחכה (!) מעבר הר וים הלב רוצה לשם רוצה לעוף לאמא ל מ ר ח ק
S sjarjar New member 13/6/03 #53 וקופץ אל גברת שוורצמן בסימטה שמימין.... מה שכבר שניהם עשו שם לא קשה להאמין...
P pickit New member 14/6/03 #55 ../images/Emo79.gif לא כל מי שכותב שירים... הוא משור-ר אולי הלך בשדה וראה פרח יפה
S sjarjar New member 14/6/03 #56 היא נושמת עצמאית היא כולה מלכה בת 19 עם אופציה להארכה יש לה גוף שמתאר את הרי שומרון וכל מה שנשאר לה מופקד בחיסכון מפני שהיא אומרת דבר פשו(וווו)ט אם ביחד אז רק לחו(וווו)ד בפינה שממול עובר היא יודעת שאני בא לראות אותה ולא אחר
היא נושמת עצמאית היא כולה מלכה בת 19 עם אופציה להארכה יש לה גוף שמתאר את הרי שומרון וכל מה שנשאר לה מופקד בחיסכון מפני שהיא אומרת דבר פשו(וווו)ט אם ביחד אז רק לחו(וווו)ד בפינה שממול עובר היא יודעת שאני בא לראות אותה ולא אחר
P pickit New member 14/6/03 #57 מה הוא עושה לה מה הוא עושה ?! שכשעיניו הוא רק נושא נמסה היא כמו חמאה על המחבת... מה יש לו שאין לנו מה הוא בכלל חושב עצמו כל כך? מה הוא עושה בשביל... שלבבה רק אליו יוביל מה הוא עושה לה - מה הוא עוש(שששששש)ה
מה הוא עושה לה מה הוא עושה ?! שכשעיניו הוא רק נושא נמסה היא כמו חמאה על המחבת... מה יש לו שאין לנו מה הוא בכלל חושב עצמו כל כך? מה הוא עושה בשביל... שלבבה רק אליו יוביל מה הוא עושה לה - מה הוא עוש(שששששש)ה
י יניבניב New member 15/6/03 #59 לעולם בעקבות השמש לעולם בעקבות האור השמש את יומי רושמת בוורידי צינור