כל היום רוצים רק

sjarjar

New member
כאן היה מכחול ואנו שניים

מציירים ציור בתוך צבעים שלא יוכלו לדהות כאן הייתה טירה ונהר זורם בלי מים עברתי רק כדי לראות

סתיו ג

New member
המצב כל כך חמור, שאפילו אני ישבתי

וקראתי את כל השרשור הזה, איפה המשאית, או בעצם הספינה עם הכדורים. נראה לי שרק מכות חשמל יעזרו פה,
תמשיכו כך
המשאית עם הפרסים בדרך

bali

New member
מנהל
מרקו? פה? לאאאאאאאאאא ../images/Emo6.gif

ראית את מרקו של אמא

sjarjar

New member
ברוך שובך נודד

אחוז היטב במוט האוהל כי גם אותי סופה נודדת סחפה

sjarjar

New member
מי שיושב בשורה 12 כסא 22

ומסתירים לו - שיקום, מי ששולח כל שבוע פרחים חגיגיים, עם ריח סטייל אהבה..לחמתו - שיקום, מי שחוזר לאישתו כל יום בארבע לפנות בוקר, ואומר לה שהיא היא היחידה בחייו, ושאין לו, למלעון, כל אשה אחרת - שיקום, אף אחד לא קם אף אחד לא קם ומפה לפה לשם עניין כזה מפה לפה ומתחת לשולחן עם ישראל חי חי וקיים (במחווה לזיקו גראציאני שפרש השבוע מניצוח על תזמורת צה"ל)

pickit

New member
! ! !

ג ד ו ל החיילים הולכים הולכים בדרך שמאל ימין ימין הולכים כל הרחוב יוצא וזורק פרחים כמה טוב שבא שלום הנה הם חוזרים - שיהיו בריאים מישהו שר את זה קודם זהו שיר אחרי מלחמה הוא תמיד מזכיר לי תקוה היא מחכה אהובה כבר חוזר זהו שיר שבא אחרי המלחמה שיר ישן נושן... שיר של חיילים... שחוזרים אחרי הקרב שיר של אהובה - מחכה לך מישהו שר את זה קודם (ג"כ שיר מקסים)

sjarjar

New member
דון קישוט אתה יכול לנוח

יש כל כך הרבה טחנות רוח אתה לא תספיק, אתה לא תספיק אתה לא סתפיק דון קישוט

pickit

New member
במדינת הגמדים רעש מהומה

הצבא לבוש מדים יוצא למלחמה ובראש הגדוד צועד אצבעוני המפקד הוא חובש כובע פלדה ובידו סיכה חדה לה לה לה להלהלהלהלה לה לה לה לה לה

sjarjar

New member
המצעד צועד, מריע הרמקול

המצעד צועד, הנה הם מגיעים כל החילים פותחים ברגל שמאל רק חיימ'קה שלי פותח בימין כי כל החיילים, כן כל החיילים טועים ברגל בלי בושה רק חיימ'קה שלי, רק חיימ'קה שלי צועד ברגל הנכונה (מקווה שזכרתי נכונה את המילים)

sjarjar

New member
על המחנה נדלק ירח

על המאהל כוכב זורח והזמן כמו גומי מתמרח ליל שבת בלי טעם ובלי ריח והשקט את הלב קורע

pickit

New member
ק

ר נ ב ל בנח"ל קרנבל מי שלא יבוא חבל (מתנצלת. הייתי חיבת
)

sjarjar

New member
פעם ביובל הגיע לביקור

היה חומק בשביל, ועם הוריו יושב בחדר מסמיק מעט נבוך ולא מרבה דיבור "כן" ו"לא", "אל תדאגו, אצלי הכל בסדר" אומר שלא צריך, אבל לוקח קילו אלכסנדר וכמה יונתן וממלמל: "תודה, אתה יודע, רק בשביל הדרך, כמובן".

pickit

New member
ערב שוב נוטה על הגולן

ארץ ישראל שם חייל צעיר אורב דומן ארץ ישראל מה מליל, הו שומר מה מליל מה מליל...

sjarjar

New member
לילה לילה הרוח נושבת

לילה לילה הומה הצמרת לילה לילה כוכב מזמר נומי נומי כבי את הנר

pickit

New member
אינני יודעת דרכי כוכבים

אשר מאירים בעיני אוהבים אינני יודעת מדוע מחר תלך עימדי אם הלילה אפשר הלילה... נר הלילה פרח בצהוב השמים השמים ירדו לרחוב

sjarjar

New member
הוא מחפש את המחר

ולעולם לא מאוחר הוא יושב על הגדר הוא בן מאה אולי יותר לועס טבק ומהרהר על עולם, עולם אחר בפניו עמקו קמטים מרוחות משוטטים

למעלה