ק
אחרי בן אדם

yaoigirl15

New member
שלוווםםם ~ מכירה ~

שלום ^^ קוראים לי מיכאלה היום חגגתי את המומולדת -17 שלי ... ובמתנה קיבלתי את הדיסק החדש של טוקיו הוטל (הגירסה האנגלית) אבל אני בכלל לא אוהבת את הלהקה ~ למרות הכל -בטיפשותי- פתחתי את הדיסק ואני מניחה שעכשיו לא אוכל ללכת לחנות ולהחליף אז שאלתי את עצמי עם משהו מעוניין לקנות אותו ממני ???? הוא במצב מעולה באמת !! שום שריטה ממש חדש !!

e t a

New member
../images/Emo118.gifק../images/Emo32.gif אחרי בן אדם ../images/Emo8.gif

DeathK

New member
../images/Emo59.gif אללה גאנה נגד אורגוואי ברבע גמר! ../images/Emo13.gif

שתי קבוצות מפתיעות ושוות !
מקווה בשביל גאנה שתביא כבוד לאפריקאים ותעלה לחצי גמר יש לקבוצה מה להראות והיא בכייף יכולה להפסיד 5-0 בחצי גמר נגד נבחרות טובות יותר חחח.

e t a

New member
../images/Emo118.gifקרעו לארה"ב את הצורה בסוף, הא../images/Emo35.gif

לא ראיתי עד הסוף חח..

DeathK

New member
../images/Emo59.gifרואים שלא באמת ראית את המשחק ../images/Emo3.gif

אתה צריך להישאר לראות עד הסוף פעם הבאה! אללה אנגליה גרמניה ! אני מקווה מאוד שאת זה אתה רואה

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח מקווה שאת זה אתה רואה../images/Emo35.gif

אני פה רואה את זה איתך.. חח

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אעאעאעא OMGGGG ../images/Emo6.gif

The Downtown Fiction עוקבים אחרי בטויטרררררררר [ downtownfiction@ - וכן למי שיש ספק אם זה באמת הם זה באמת הם - שימו לב בצד יש להם כזה כוכב כחול ] OMGGGGG אתמול הםרשמו שמי שרוצה שהם יעקבו אחריו שירשיום " את המשתמש שלהם פולוו והמשתמש שלי " אז רשמתי ומלא אנשים רושמים להם אמרתי סתם שווה לנסות ושלחתי את זה היום בבוקר [שאצלם לילה אז לכו תדעו XD ] ועכשיו טויטר שלח לי לאימייל שהם עוקבים אחרי [ כן , לא שמתי לב - באמת שלא XD ] אעאעאע XD ו!טאנר גם עשה לי את היום XD בלייב צ'אט איתו היום הוא שר את אחד השירים החדשים שלהם ואני מתה על השיר הזה והוא שר מושלם *-* ונראה מושלם *-* וכולו שרוף [מהשמש XD ] וסקסי כזה XD [כמו תמיד ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifאוף אוף אוף../images/Emo70.gif אני תמיד שוכח לצפות בזה!

טאנר
תזכירי לי שבת הבאה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחח סבב

ודווקא שבוע הבא טאנר לא יהיה XD הוא לא יהיה כנראה דיי הרהב זמן [ כי הוא אמר שהוא יראה את מי שהיה בצ'אט בווארפד טור - שהם מצטרפים אליו ב20 ביולי אז כנראה שהוא לא יהיה עד אז XD ] אז שבוע הבא מישהו אחר יעשה XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifאווו ../images/Emo10.gif.. טוב לפחות שזה יהיה המתופף../images/Emo9.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחח

דווקא רוב הסיכויים שזה יהיה גארט [ דה מאפין מאן D: ] הגיטריסט D: [ השחורדיני הסקסי הזה XD ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifאת מתכוונת הגוסטב שלהם../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני אמרתי מה דעתי על השוואות בקשר לזה

ואם כבר השוואות אז לא לא הגוסטב שלהם כי בניגוד לגוסטב ולגיאורג כולם שם יודעים לחפור יפה יפה בראיונות ובניגוד לט"ה אף אחד מהלהקה לא מעשן [וכן אף אחד בחיים לא נגע / יגע בסיגריות ] ובניגוד לט"ה אין להם פוזה של רוק סטאר כושלים ובניגוד לט"ה דיסקו קארטיס הופיעו באלן [ גם אם זה היה בקהל אז מה P: והיא עוד אמרה שהיא תחתים אותם XD - למרות שהם חתומים כבר XD ] ובניגוד לט"ה כולם בלהקה הזו חתיכים- ואין ממש אפשרים עצומים במספרי המעריצים של כל אחד מהם ואני יכולה לחפור כל על כל זה ובוא נמנע מזה P: XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifהיי ../images/Emo9.gif Welcome../images/Emo70.gif

רוצה להציג את עצמך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכימים לי להתלהב קצת ? ../images/Emo9.gif

טוב אז... נתחיל עם זה שסיימתי עם הבגרויות לשנה הזו, ולמרות שכולם אמרו שזאת הולכת להיות שנה קשה היא עברה דווקא מעולה
הבגרויות הלכו ממש טוב והציונים שלי עלו מאז השנים הקודמות - והשתפרתי מאוד באנגלית
[למה אני כ"כ שמחה מדבר כזה טיפשי
כי מי שבאמת מכיר אותי פה, יודע כמה סתומה במקצוע הזה
] היום הייתה הבגרות האחרונה שלי בלשון והלך ממש חלק והיה נורא קל, והמורה המדהימה שלי הגישה אותי עם מגן של 85 :) בקיצור ? סופסוף התחיל לי החופש
וסתם משהו שבכלל לא קשור לנושא, ואני סתם רוצה לשתף כי אני פשוט נורא מתלהבת ושמחה
הזמנתי כרטיסים לסרט החדש של דמדומים שיוצא ביום רביעי, ואני הולכת להקרנה הראשונה !!!
עזבו, זאת התמכרות קשה מידי XD - - - ודבר אחרון חביב, אנשים, תהנו מהחופש הזה
ותשמרו על עצמכם :)

למעלה