ק
אחרי בן אדם

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif 4:1 לגרמניה! אנגליה הפסידה!

מה אתם אומרים על המשחק? לרוב אני לא רואה מונדיאל, אבל היום ראיתי, ובאמת, זה היה משחק מבייש לאנגליה. כמה ירדו עליהם אחר כך XDD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל

פעם ראשונה שראיתי איזשהו משחק וראיתי רק כי הגרמנים חתיכים [למרות שאני מעדיפה את הבריטים XD] וגם אי אפשר לקרוא לזה ממש לראות את המשחק [ 9 ד' צפייה לא נקרא נכון ? ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifבטח שראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif

אצל תומר ראינו ביחד
היה משחק ממש טוב! גרמניה ממש שיחקו בצורה מאורגנת עם שיתוף פעולה, אנגליה נראו קצת מבולבלים. השוער האנגלי (שנראה ברזילאי ותמיד קילל והתעצבן) עשה כ"כ הרבה פאדיחות.. אבל לא ריחמתי עליו, הוא לא נראה טיפוס נחמד

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifלא הגיע לאנגליה לזכות

אבל בכל זאת, אין כמו ההרגשה של תבוסה מתוקה
גרמניה שיחקו אותה. ועכשיו הם נגד ארגנטינה ברבע, ואז הם יעופו XD

SpongBobit

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

העדפתי את אנגליה,לא מתה על גרמניה =] אבל בכללי אני בעד הולנד/ארגנטינה
כמובןן

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif התדרדרתי XD

אני רואה עכשיו 90210 [סיימתי את העונה הראשונה עכשיו אני רואה את העונה השנייה - לצמצם פערים XD ] ופאק כל הבנים שם כל כך מושלמים *-* במיוחד טדי , ליאם , נאבידדדדדד [ אהוב ליבי הניצחי ] ועוד כמה ... התדרדרתי עד כדי כך ששאלתי חברה "אם אני אקח סמים ואלך להיות שחקנית ואז אלך לגמילה ...יהיו לי עיניים כחולות ואני אצא עם מישהו חתיך כמו נאביד ? " XD אחת הסדרות [ גם גוסיפ גירל *-* ] ! ממליצה לכל הבנות P: [והבנים P: ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח לא הבנתי משהו..

זו כאילו סדרת המשך ל"בברלי הילס"? איך זה הולך?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אמממ לא ממש

זה כמו בוורלי הילס רק בזמן המודרני XD שמתאים למציאות של היום XD [עם פלאפונים שיש בהם מצלמה וכו -
בעונה השנייה צילמו את אנני טופלאס ואז נעמי פרסמה את זה וכו' וכאלה ] אבל יש שחקנים שהשתתפו בבורלי הילס המקורי ועכשיו משחקים גם שם [ כמו ריאן וקרי וברנדה -בעונה הראשונה - ואבא של אנני ודיקסון ועוד איזה כמה ] זה כאילו מה קורה שם בשנים שאחרי [ הדמויות מהסדרה הישנה נזכרות לפעמים שקורים דברים במה שלהם קרה וכו' ]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif יש לי ויש לי D: LOL

יש לי את הכרטיס שלי לאיקליפס D: היום אני וחברה הלכנו [יותר נכון נסענו אחרי השיעור נהיגה שלי XD - כאילו זה שהיה אחרי הסיע אותנו XD ] לקניון אילון כי הייתה לנו בעיה עם ההזמנה וקנינו כרטיסים D: ליום רביעי ב2 וחצי [ שטכנית אנחנו רואים את זה לפני כל העולם כי בארה"ב באותה שעה זה יהיה הלילה שבין ה29 ל 30 ] ויאי באלי כבר לראות את הסרט D: D::במיוחד כי זה הספר שהכי אהבתי [ ולא קראתי עדיין את בריקינג דאון - למרות שקראתי מלא מלא מלא ספוילרים XD ] והנה הכרטיס הסקסי שלי D:

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח אני גם הזמנתי לרביעי../images/Emo70.gif

אני אקבל את שלי אוטומטית כשאני אלך לסרט בעזרת המכשירים החכמים האלה ליד הכניסה..

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חח כן

אבל הייתה לנו בעיה בהזמנהבאינטרנט אז לא הצלחנו אז לא נורא נסענו לנו לקניון אילון וככה על הדרך קנינו בגדים ואז בחזרה ישבנו באוטובוס ליד חייל חתיך *-* LOL זה מה שאני אזכור מהיום הזה - שקניתי כרטיס ושישבתי עם חברה שלי מול ליד חייל חתיך באוטובוס XD

../images/Emo210.gif חח אני אראה אותו בארגנטינה

עם תרגום לספרדית XD אז אני אצטרך לסמוך יותר על האנגלית הטובה שלי בשביל להבין...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יוווווו... XD

אני אקבל את שלי כבר ביום רביעי - אני הולכת להקרנה של 16:30. [חחחחח... ההקרנה הראשונה בקולנוע, הייתי הראשונה שהזמינה כרטיסים
] אני עדיין לא מאמינה שהסרט מגיע לב"ש ב- 30/6 ולא שבועיים אחרי כמו עם כל הסרטים שיוצאים
וכאחת שעומדת לסיים את בריקינג דאון, אקליפס עדיין הספר הכי יפה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif

אקליפס מושלם *-* חצי ספר מתתי מצחוק ואז היה איזה פרק שפשוט בכיתי בו XD [ ולא מצחוק XD ] וההקרנה שלי ב2 וחצי :O אז שאני אחזור אני אספלילר XD- כי אני חייבת XD [למרות שאת כבר תיהיה בסרט XD]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif באמת ספר מדהים ../images/Emo99.gif

חחחחחח... אני אבוא לעזור לך לספלילר כשאחזור מהסרט

למעלה