ק
אחרי בן אדם

../images/Emo210.gif עאעאא מחר אני טסהההההההההה

אוקיי חבר'ה, מחר אני טסה לארגנטינהההההההה אומייגאד זה לא ייאמן. אז יש לי מחר בלילה טיסה לארגנטינה, טיסה מעייפת ומייגעת של יום שלם ומעבר בין שלוש מטוסים, אבל לבסוף - אני מגיעה לבית של דודה שלי. פאק בא לי לבכות, אני כ"כ מתרגשת לראות את כל המשפחה! אני הולכת להיות הבנאדם הכי מאושר עליי אדמות. אבל אני אתגעגע לחבר שלי נוראאאאאאאא
אני לא יודעת מה אני אעשה 20 יום בלעדיו... אני כ"כ אוהבת אותו, וכ"כ כיף לי איתו ואני מאושרת איתו
אז חבר'ס אל דאגה, אני אבוא לבקר פה גם כשאני אהיה בארגנטינה כדי לספר חוויות והתרחשויות (חפירות בקיצור) על הנסיעה. אז כדאי שתפנו לי את ה-
ולמנוסים שביניכם, יש קצת עצות למטוס? אחרי הכול אני לא מבינה כלום -טיסה ראשונה שלי... אז זהו גייס, אני רצה לארוז את הכול ואני אשלח הודעה אחרונה לפנייי שאני טסה מחר. צ'או לבנתיים!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דננננננננדי ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

את לא מבינה כמה אני שמחה ומתרגשת בשבילך, שתיהיה לך טיסה מעולה, ותעשי חיים בארגנטינה
תחזרי עם המון תמונות וחוויות - אנחנו מחכים לך כאן לשמוע הכל
אני אתגעגע אלייך נורא
בקשר לחבר שלך, אני כ"כ שמחה לראות שאת מאושרת איתו
שיהיה לך בהצלחה
בקשר למטוסים, אין לי ממש עצות לתת לך, פשוט תהני מהטיסה :) למרות שנראה לי שאם הטיסה כזו ארוכה, ברובה תישני
אוהבת נורא

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

גם לי בא לטוס :( תהני
ובטיסה פשוט תנסי לישון / תראי סרטים או משהו ואת יכולה לקחת את האיפוד שלך ולשמוע במהלך הטיסה [מקסימום אם לא יגידו לך להוריד אבל לא נראה לי כאילו לי לא אמרו כלום XD ] ותהני שוב

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif :0 מונדיאל.

ט'ח. ראיתי את הסוף. מי הם היו? יפנים? סינים? שחכתי כבר מי שיחק.
אבל באסה שהם הפסידו, איזה חומודיזם הם.
שמקס.XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif :(

משעמם לי
מישהו רוצה לשעשע אותי במסן או משהו ?
ואוי :O התמכרתי לשיר ספיצ'לס של ליידי גאגא :O אחד השירים היפים והמרגשים שלה :O וגם ל90210 לפני 3 ימים בערך התחלתי את העונה השנייה ואני כבר בפרק 13 :O אחת הסדרות *-* וOMG היום הייתה לי החלפה בשיעור נהיגה למי שיודע מה זה XD זה יותר היה לילדה אחרת במכונית אחרת אבל זה נחשב כאילו הייתה לי גם החלפה :O פתאום המורה שלי יוצא מהאוטו והוא כזה " בהצלחה !" ואני " מה !? מה בהצלחה !? " וחנינו בעלייה אז צריך לעשות זינוק בעלייה ואני שונאת את זה ונכבה לי האוטו :( אבל זה שהיה בהחלפה אמר לי שלא נורא ושזה בסדר ואז שסימנו את ההחלפה הוא אמר שאני נוהגת מצויין
ושאני רק צריכה לעבוד עוד טיפה על זכויות קדימה וכאלה ולהחליט מתי אני עוצרת ויורדת לראשון או נוסעת ושחוץ מזה הייתי מצוינת
ואז המורה שלי אמר שהוא ראה שנכבה לי האוטו אבל שעדיף שזה יקרה עכשיו ולא בטסט [מה שנכון נכון XD ] ואז הספנו את ידיד שלי כאילו הוא היה אחרי אז המורה שלי אמר שאני אקח אותו איתי לתאוריה שבוע הבא XDD [והוא הבטיח לצ'פר אותי אם אני אצליח לגרור את ידיד שלי לתאוריה XD ] ... אז .. מי משעשע אותי ?

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח לא שמעתי אפילו את השיר הזה..

איך הוא? או שאולי אני מכיר אותו ולא מזהה אותו? בכל אופן, לצערי לי אף פעם לא הייתה החלפה.. חבל, זה בטח היה עוזר לי - שומעים על זה רק דברים טובים

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אחד השירים היפים שלה :O

היא כתבה אותו על אבא שלה שהיה צריך לעבור ניתוח לב והוא לא רצה והעדיף למות אבל בסוף הוא החליט ללכת והיא כתבה את השיר באותו זמן ומאז היא מקדישה לו את השיר בכל הופעה שלה למרות שהיא הקדישה אותו לסבא שלה כמה פעמים כי הוא ממש חולה ולא יכול לבוא לראות אותה בהופעות שלה ולפי מה שאני הבנתי היא ממש קשורה אליו .. http://www.youtube.com/watch?v=SLjyt_d6lUk&feature=related והחלפות זה נחמד D:

Pardon Me

New member

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח את כל כך מתותלת שיזה יצא גלי ../images/Emo6.gif

אבל תמונות מדהימות ^^.. חייב לראות איך את נראית עם פן

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif תאמין לי, אתה לא רוצה לראות אותי עם פן

באמת שאתה לא רוצה XDD השיער שלי הופך לצורת טרפז נפוח ביותר

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif OMG איקליפס סרט מושלם !

OMGGGG היה מהמם ! נתחיל בזה שקמתי איזה שעה ורבע לפני שהייתי צריכה ללכת ליס פלנט והתארגנתי כמו מטורפת XD ואז אח שלי הסיעאותי ואת חברה שלי ב2 והגענו ב2 ועשרה ואז אמא שלי קיבלה ספר שהיא לא רוצה אז היא אמרה לי להחליף אותו לאיזשהו ספר שאני רוצה אז אמרתי סבב אז נכנסנו לסטימצקי ולמזזלי היו שם מליוני ספרים של בריקינג דאון בעברית אז אמרתי שאחרי הסרט אני אקנה וראיתי גם את הספר על בריי ואת הקומיקס של דימדומים ובלה בלה בסוף לקחתי את זה XD וכזה הלכנו לקומה של הקולנוע וישבנו בחוץ כי לא רצינו לשבת בפנים שנתיים XD ואז אחרי 10 ד' נכנסנו ישבנו 5 ד' עם המוזיקה המעצבנת ואז התחילו הפרסומות ובלה בלה ואז התחיל הסרט וזהירות כאן מתחילים ה
ים בהתחלה רואים את ריילי שזה שמשחק אותו הוא שחקן אוסטרלי סקסי [ראררר ]יוצא מאיזה חנות אחת ואז ויקטוריה תוקפת אותו וזה ואז יש את התמונה של השמש המכוסה ורואים את בלה ואדאורד [ פה התחילו צרחות XD ] והם דיברו וכאלה ואז הוא שאל אותה אם היא רוצה להתחתן והיא כזה " לא " ואז הוא שוב שאל והיא " לא " זה היה ענק XD והיו קטעים פשוט קורעים XD כמו זה שאדוארד אמר לבלה ליד צ'רלי שעוד מעט הזמן של הכרטיסים פג תוקף XDDD והיו רגעים עצובים כמו הפגישה של בלה עם אמא שלהXD וג'יקובבבבבבבבבב OMG איזה מושלם אלוהים בפעם הראושנה שרואים אותו זה בביה"ס אדוארד מבקש מבלה לא לרדת והיא כן והוא כזה " זה היה ברור " XDDDD ואז ג'יקוב ואדוארד מדברים והיא מגלה כל מיני דברים וכאלה ואז היא הולכת עם ג'ייק ואז שהיא חוזרת אדוארד כועס עלייה וכאלהשהוא דאג לה XD אהה ויש גם קטע שרואים את הקלאנים רודפים אחרי ויקטוריה ואז היא עברה לשמורה אז הזאבים היו אחריה זה היה קטע אדיר :O ! וטוב זה דיי כמו בספר וכזה אדוארד לקח את בלה עד הקו של הגבול והוא כזה " אין לו חולצות ?! " XDDDDDD [על ג'יקוב ראררר XD ] ואז הם יוצאים מהאוטו וכמובן שאדוארד מנשק את בלה בכוונה XD ואז היא עוברת את הגבול וג'ייק אומר לה " היי יפה " והוא מחבק אותו חזק גם בכוונה XD והקטע שבלה מרביצה לג'ייק היה ענק !! וגם הקטע באוהל שבסוף הורידו את הסצנה שהם ישנים ביחד!! הקטע באוהל היה קורע ! כל כך דמינתי את זה כמו שזה היה XD וכל הוואלפאק פשוט חתיכים :O [ רובם לפחות XD ] וגם הקלאנים רארר XD ואני הזלתי ריר שראו בסוף את ג'ייק מזיע כזה אחרי שהוא פצוע היה כזה רארררררר ובואו לא נשכח את הנשיקות של בלה וג'ייק OMGGGGGG איזה חמווווווד הוא בואו נודה שכולנו הינו רוצות אחד כזה להתנשק איתו XD G ... הקטע שהיא מבקשת ממנו לנשק אותה היה מושלםםםםםםםםם OMG היה אחד הסרטים לפי דעתי זה היה הסרט הכי טוב עד עכשיו GGG באלי שוב XD הקטע שהם מתנשקים דייייי היה מושלם XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif פשוט וואו ../images/Emo99.gif

אני לא אפרט כי את כבר רשמת את כל הסרט מחדש, ככה שאין לי עוד פשוט לרשום
אז אני פשוט אומר שאני כ"כ רוצה ללכת לראות את הסרט שוב, והוא היה פשוט מדהים - שום מילה לא מיותרת
הסרט הכי יפה שיצא בסידרה, כ"כ התרגשתי לפני הסרט. [טוב נו, גם עכשיו XD] בקיצור... הם לא איכזבו בכלל בסרט הזה כמו עם הסרטים הקודמים - אולי אין את אותם פרטים כמו בספר, אבל הסרט באמת פשוט מדהים

e t a

New member
../images/Emo118.gifאומייגאד עכשיו חזרתי מאקליפס../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

זה היה סרט כל כך מושלם!!!!!!!!!!!!!! משמעותית, אבל משמעותית, יותר טוב משני הסרטים הקודמים - עד כמה שגם הם היו טובים
... דמדומים עובד בדיוק ההפך מכל שאר הסרטים - כל סרט שיוצא יותר טוב מהקודם! מאוד מאוד נהניתי..

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif WHAT THE HELL ?!?!?!?

אוקי אני לא יודעת כמה מכם רואים כוכב נולד אבל אני כן XD אז העיפו את ניסים שלי !!!! WTF ?!?! ? כאילו הבנאדם [חוץ מזה שהוא ממש דומה לזה שמשחק את נאביד ב90210 ] פשוט מושלם ! והוא שר מהמם :O ואין לי מושג איך זה קרה שהטיפשה לידו עברה :O אני ראיתי את התוכנית רק בשבילו כאילו רק רק בשבילו יש מלא דברים שאני שונאת בכוכב נולד אבל זהו זה באמת כבר חוצה גבולות :O נתחיל בזה שלפני שנתיים זכה מישהו שלא היה צריך לזכות בכלל - ישראל [ מי שמע עליו בכלל ?! ] ואז שנה שעברה עלתה מישהי טיפשה שגם לקחה את הגמר אחת כזאת בשם רוני שבגללה לירן דנינו לא עלה לגמר [ואז בכיתי D:] והיום מעיפים את ניסים WTH ?!?!? כאילו אחד האנשים היחידם המוכשרים שם לפי דעתי יש עוד הרבה שצריך לעוף לפניו [ הערביה הזאת שהייתה היום ליד ניסים ועוד איזה כמה ] טוב נו אני לא מתפלא .. עם ששר מזרחית כל היום וחושב שזו המוזיקה שתשנה את העולם [פחח ] ברור שהוא לא יצביע לבנים חתיכים ששרים רוק .. GG אהה וגם כל השופטים האלה גם כן .. מי הם :O היחיד שצריך להקשיב לו זה צדי .. מרגול אוהבת רק כאלה מזרחיים, דנה מטרידה , פבלו עוד סבב מחזיקים ממנו , וגל ממש חש מעצמו :O הוא ממש מנסה להיות כמו סימון וצר לי להגיד לו אבל סימון יש רק אחד וגם הוא בריטי ויש לו שיער שופע מה גם שסימון לא ממש בקטע של גברים:O וסימון סקסי [מה שגל ממש לא XD ] והבדיחות של צביקה הדר .. נוו באמת איפה הוא חושב שהוא ?! XD עברנו את שנות ה90 לא ? :O וזהו זו הייתה החפירה שלי הייתי חייבת לפרוק .. פשוט הרסו לילד בן 19 את הקרירה שיכלה להיות לו מהתחלה הוא לא צריך ללכת לשם ולמה ניקיה בראון שם ?! יש לה אזרחות אמריקאית - שתטוס לאמריקה ותרשם לאמריקן אידול היא כל כך מעל כל המתחרים העלובים בארץ [ שהיא שרה באנגלית היא שרה מהמם ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחחחחחח

אני לא רואה כוכב נולד.. אבל הרגת אותי מצחוק

למעלה