שירי השבוע

Red Guitar

New member
עונה../images/Emo216.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Blue And Yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Oasis- stop crying your heart out שירי השבוע שלכם: Blue And Yellow,stop crying your heart out קליפ השבוע שלכם:Blue And Yellow עצבון השבוע: הרבה דברים.. תמונת השבוע: פיט

RoRiL

New member
עונה../images/Emo210.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: take it away שיר השבוע לא של THE USED שלכם: super girl- reamon שירי השבוע שלכם: goo goo dolls- slide drops of jupiter- train קליפ השבוע שלכם: משהו של 3 doors down עצבון השבוע: עזבו
תמונת השבוע: אין
ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3 או אממ לא יודעת אני לא ממש מכירה אף אחד
למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED לגנבת

Rose131

New member
שלי../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:נממ.. maybe memories שיר השבוע לא של THE USED שלכם: join me- HIM שירי השבוע שלכם: ? קליפ השבוע שלכם: sugar we're going down- fall out boy עצבון השבוע: מישהי מהשכבה שלי תמונת השבוע: אין לי במחשב הזה ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3 או בטח שכן למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED בקבוק קולה, לא נראה לי שקשור.. שבוע טוב לכולם

August Winterman

שיר השבוע של THE USED שלכם: Maybe Memories. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: dead poetic - August Winterman. שירי השבוע שלכם: lostprophets - burn burn. armor for sleep - the truth about heaven. emery - wall. PANIC! AT THE DISCO - The Only Difference Between Martyrdom. חדל. קליפ השבוע שלכם: blue and yellow עצבון השבוע: מבחן גרוע (?) תמונת השבוע: ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3? לא יודעת. למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED. אין לי מושג עוד. נראה כבר.

michmichonet

New member
אני

שיר השבוע של THE USED שלכם:איטס הארד טו סיי שיר השבוע לא של THE USED שלכם:דאנס דאנס של פול אוט בוי קליפ השבוע שלכם:כנ"ל מהשאלה הקודמת עצבון השבוע:שלא היה לי בערך שבוע אינטרנט.. תמונת השבוע:> ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3? לא בטוח כי אבא שלי מתעצל להסיע אותי.. למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED אין לי מושג שבוע טוב לכולם שבוע טוב גם לך הדר

O L g i T

New member
להלהלה :]

שיר השבוע של THE USED שלכם: הא, pieces mended שיר השבוע לא של THE USED שלכם: blur - coffee & tv שירי השבוע שלכם: bullet for my valentine - four words bullet for my valentine - hand of blood deftones - my own summer whoreXcore - severed wings rage against the machine - killing in the name of nirvana - the man who sold the world קליפ השבוע שלכם: No Doubt - Underneath It All לא מתה עליהם אבל פאק איזו שווה... עצבון השבוע: הממ ריב עם חברה :/ מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3? לא.
למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED? אוף הלוואי וידעתי.

../images/Emo204.gif"כי כלכך מטריד אותי,

מה זה להיות בך מאוהב..." שיר השבוע של THE USED שלכם:
המ.. לא'דעת שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
אביב גפן - האמת YellowCard - Grey שירי השבוע שלכם:
^ קליפ השבוע שלכם:
אביב גפן - מחר All American Rejects - Ditry Little Secret עצבון השבוע:
שכל הרגשות שחשבתי שנעלמו - פתאום חזרו
תמונת השבוע:
מממ..סתם, תמונה נחמדה שלי
ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום?
למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED
לא נראלי שאני אתחפש

MoonyAvFreak

New member
me me me

שיר השבוע של THE USED שלכם: Noise and kisses שיר השבוע לא של THE USED שלכם: build god, then we'll talk שירי השבוע שלכם:Whoa - paramore, My heart- paramore, grand theft autumn- fall out boy/..., קליפ השבוע שלכם:i dont know..blah עצבון השבוע: People who try to be emos תמונת השבוע: http://img69.imageshack.us/img69/8500/illpretend1by.jpg ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3. No im going to Spain/Madrid on that day. למה אתם מתחפשים?קשור ל no..its not :THE USED

Noa Tsror

New member
אני...

שיר השבוע של THE USED שלכם: Greener With The Scenery כי באלי שוב. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Alexisonfire - side walk when she walks שירי השבוע שלכם: Against All Authority - All Fall Down Alexisonfire - Accidents Blink 182 - Please Take Me Home Fall out boy - Grand Theft Autumn Funeral For A Friend - bullet theory Panic! At The Disco - I Write Sinds Not Tragedies useless id - pink stars and magazines ועוד המון... קליפ השבוע שלכם: Funeral For A Friend - Roses for the dead בהחלט. עצבון השבוע: מפחדנות תמונת השבוע:.. ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3? בארור שכעעע ^_^ למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED לא.. אממ או פיה או אר"י שבוע טוב לכולם

trolala

New member
../images/Emo110.gif מוחע:)

שיר השבוע של THE USED שלכם: ON MY ONE
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: אביב גפן -אור הירח
שירי השבוע שלכם: נמ,H.I.M. - Beautiful Children of Bodom - Cryhavoc
קליפ השבוע שלכם: לא כל כך יצא לי לראות קליפים
עצבון השבוע: סיפור ארוך.
תמונת השבוע: תמונות מהיומולדתD: ובקשר לאירועים המתקרבים...
מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3? כן,אבל איפה זה?
למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED לא, מתחפשת לפקאצה P:

trolala

New member
../images/Emo110.gif סליחה על הטעות המביכה

כי, המקלדת מטומטמת On My Own ותמונת השבוע? הנה :)

למעלה