שירי השבוע

לולולולו..

שיר השבוע של THE USED שלכם: איט'ס הרד טו סיי :] שיר השבוע לא של THE USED שלכם: מממ.. פליינג אבוב אבריט'ינג של ארמור פור סליפ [הו, כמה שנאתי אותו פעם ._.] שירי השבוע שלכם: פייק טלז של אקרטיק מאנקיז א פרייס צ'ורס של ג'ימי איט וורלד ו... מממ מילון וואי'ז של אוקיי גו קליפ השבוע שלכם: סטופיד גירלז של פינק -מתבייש- עצבון השבוע: העא, חרא שבוע תמונת השבוע: לול! ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3 או
[טוב, אולי] למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED נופ, לקלמנטיין משמש נצחית 33> שבוע טוב לכולם- שבוע רע :[

whatascene

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: לשם שינוי Blue And Yellow
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Athlete - Wires
שירי השבוע שלכם: עוד אחד? ממ.. פוצ' - נמלים (אגב, למישהו יש את הדיסק?)
קליפ השבוע שלכם: Jamiroquai - Supersonic
עצבון השבוע: נגמר שורש.. ואין יותר :( (*סמינר מוזיקה*)
תמונת השבוע: אין לי כוחחחחח ובקשר לאירועים המתקרבים...
מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3
או
? אז יש מפגש פורום? פשש... נראה, אם יצא לי ויהיה עם מי, אולי.. חח
למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED הלוואי שהייתי יודעת.. =\

DisturbedDoll

New member
עונה.

שיר השבוע של THE USED שלכם: The Used-It's Hard To Say שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Emery-So Cold I Couldnt Breath שירי השבוע שלכם: Sugarcult-Pretty Girl A Thorn For Every Heart-Pretty When You Cry Fall out boy-Dance,Dance קליפ השבוע שלכם:Mest-Jaded עצבון השבוע:המבחן באנגלית.מישהי. תמונת השבוע:
סעמק.זה כזה שטיפת מוח
. ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3:אמ.אני אהיה במפגש ישרא.. למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED?לא.ולאיודעת.
שבוע טוב לכולם

מי ימלל גבורות ישראל../images/Emo192.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: The Taste Of Ink שיר השבוע לא של THE USED שלכם: קרן אור- אביב גפן. שירי השבוע שלכם:דיסק?
Brutal Assault Live קליפ השבוע שלכם:All These Things I Hate-BFMV עצבון השבוע:ש.. אממ... יש מבחן אדיר במת' ביום חמישי ואין לי מושג מה החומר. תמונת השבוע: ובקשר לאירועים המתקרבים... מתכוונים לבוא למפגש פורום ב13.3 או כה למה אתם מתחפשים?קשור לTHE USED לא.. אממ.. לא דעת אם אני אתחפש.

MyMystery

New member
טוב שנזכרתי XD

שיר של דה יוזד: im a fake שיר לא של דה יוזד? Keep Em Seperated של אופספרינג every sunday- smile empty soul strata the panic אנלא מתחפשת. זהו אין יותר למה לענות

למעלה