גוזל, חתוך את השמיים..

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo32.gif גוזל, חתוך את השמיים.. ../images/Emo235.gif

שרשור
להנאתכם, גבירותיי ורבו.. תומר

e t a

New member
../images/Emo118.gifפעם יצאתם לסרט+ארוחה בשישה שקלים../images/Emo35.gif

שלום אמיגוס
אתמול אני ומיכל יצאנו בערב לסרט "הנסיך הפרסי" והיה ממש ממש מגניב
גם הלכנו לסרט מגניבה, גם אכלנו כל אחד ארוחה במקדונלדס, וגם היה לנו קולה לכל הסרט.. וכל זה בשישה שקלים בלבד
איך זה יתכן אתם שואלים
.. אז ככה, בגלל שזכיתי באיזו תחרות של תפוז אנשים (בפורום קונסולות), אז הסרט היה חינם. עכשיו, כמו שאתם יודעים פעם עבדתי במקדונלדס - ובדיוק נשארו לי עוד שני קופונים של ארוחות חינם לנצל. בינתיים הכל טוב וחינם.. אבל איך יצא שלא שילמתי 20 שקל על כל כוס קולה בקולנוע
.. אני אסביר לכם! שילמנו שלושה שקלים לכל אחד (טוב נו, אני שילמתי
) כדי להגדיל את הקולה בארוחות מקדונלדס שלנו לענק.. ככה שהיה לנו מספיק לכללל הסרט, ואפילו נשארה כמעט כוס שלמה בסוף
קיצר, כיף לצאת על חשבון אחרים
ובקשר לסרט.. ממש ממש נהניתי
סרט חביב ומהנה, ויש בו כל מה שסרט טוב צריך - רומנטיקה, קומדיה, אקשן וכמובן פנטזיה
. הפעלולים של הדמות הראשית והיכולות האתלטיות שלו היו באמת מוגזמות, אבל ככה זה אמור להיות - במאי הסרט הצליחו להשיג שהדמות הראשית בסרט תזוז בדיוק כמו הדמות מהמשחק המוכר "הנסיך הפרסי", וזה חתיכת הישג
.. מאוד נהניתי
ואגב עוד משהו שרציתי לספר... לא יודע מי מכם יודע ומי לא, אבל האבא הביולוגי שלי עזב לרוסיה כשהייתי בן 6.. כשהייתי בן 9 אמא שלי התחתנה עם אדם בשם איתמר, שהוא עכשיו האבא החורג שלי, האבא האמיתי שגידל אותי וחינך אותי. חלקכם גם יודעים ששיניתי את שם המשפחה שלי לשם המשפחה של איתמר, כפי שראוי. בכל אופן - למה אני מספר לכם את זה
בסוף השבוע האחרון, כשהייתי באילת (וצללתי עם בלון חמצן
), מתברר שהאבא הביולוגי שלי (רוני) צלצל כמה פעמים, אחרי חודשים שהוא לא התקשר בכלל. (אה כן, הוא השאיר את אמא שלי לפרנס לבד שני ילדים לפני המון שנים, והחליט שלהתקשר פעם בשנה אליי זה מספיק כדי לקרוא לי הילד שלו). בכל אופן, תמיד הייתי נחמד אליו כשהוא התקשר, ופשוט למדתי להתנתק רגשית ורק להיות מנומס.. אתמול חייגתי אליו חזרה אחרי שהוא לא הצליח להשיג אותי כמה ימים, ושאלתי אותו מה הוא רצה.. הוא ענה לי בתדהמה "מה זאת אומרת מה אני רוצה? רציתי לדבר איתך, לראות מה חדש".. בקיצור, מה שקרה זה עשרים דקות שבהן הסברתי לו בפירוט רב ומקיף מדוע הוא לא האבא שלי, מדוע זו הייתה ההחלטה שלו לשים את החיים שלו לפני החיים שלי ושל אחותי ואמרתי לו שאני אשנא את עצמי אם יעברו אפילו יומיים בחיים של הילדים שלי (לפני שהם יעזבו את הבית, זאת אומרת
) בלי לראות אותם! אמרתי לו שילדים זה לא חתול, זה לא כלב. זו מחוייבות לכל החיים, שהוא לקח על עצמו ואז החליט שהוא יותר חשוב מזה. הכנסתי גם כמה משפטי מפתח כמו "האם אתה מודע שהרסת לי את הילדות" ו"אם באמת היינו איכשהו חשובים לך הייתי עובד יום יום בעבודה מסריחה עשר שעות רק כדי שתוכל לבוא לראות אותנו". בכל אופן.. אחרי כמה תירוצים עלובים שכמובן קיבלו מענה מיידי ממני (בכל זאת, הם באמת היו עלובים), הוא אמר "טוב להתראות דני" וניתק. קיצר.. זה לטובה, האדם הזה לא הביא שום דבר טוב לחיים שלי, ותודה לאל שכל מה שקרה קרה.. כי עכשיו יש לי את האבא הכי מדהים בעולם - |איתמר, וגם אם אני כועס עליו לפעמים הוא באמת, בכנות, אוהב אותי. אממ.. כן, הרגשתי צורך לחלוק

NoAmItA ChAn

New member
וואו

נשמע.. לא פשוט המצב אם אבא שלך. אבל אם טוב לך עם האבא הלא-ביולוגי שלך, מה רע! DDDD: ופפט, כיף לך. אנחנו הלכנו לראות את "הנסיך הפרסי" ההורים שלי, אחי הקטן ואני, ואמא שלי בד"כ לא באה איתנו לסרטים וכאלה, אז זה היה כזה מוזר. ואני חושבת שבאמצע הסרט היא כמעט נרדמה XDDDDDDDDDD היא שמה ראש על אבא שלי, וכשהסתכלתי עליה היא נראתה משועממת מוות, ובסוף אמרה שהסרט היה "משמים" XPPPP טוב, על טעם ועל ריח.. D:

e t a

New member
../images/Emo118.gifאת אהבת את הסרט או לא../images/Emo35.gif../images/Emo202.gif

NoAmItA ChAn

New member
אני חושבת שהוא היה ממש נחמד :)

אני בכללי אוהבת סרטי אקשן ומד"ב, וזה היה סרט טוב ^-^ חוץ מזה שהנקבה עצבנה אותי. כזאת בכיינית, בחיי >_>

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח לגמרי../images/Emo70.gif גם בכיינית וגם ביצ'

לפחות שתיסגר על אחד מהם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שמחה שנהנת ../images/Emo24.gif

אני כ"כ שמחה שהקשר שלך עם האבא החורג שלך טוב
וזה מה שהכי חשוב.

Xx Haley xX

New member
|הוו, דני.../images/Emo23.gif

גברבר אחד.:) עושה את הדבר הנכון לו. אקיצר אין לי דברי חוכמה, אוקי?!XD אוףגמאני רוצה לראותאת הסרט הזה, אני מקווה שיצא לי השבוע!XD

DeathK

New member
../images/Emo59.gifטוב כפי שחלקכן יודעות.. ../images/Emo6.gif

פתחתי השבוע פורום חדש - "משפחת סימפסון" ואני מקווה לראות את כל הבנות מפה מתעדכנות גם שם!
ואם לא תבואי בשבילי.. תבוא בשביל דני האדום שהוא סוג של סגן מנהל פורום שם
אז לכל הבנות פה שראו סימפסון ואהבו אפילו קצת - http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=451
תומר

e t a

New member
../images/Emo118.gifממליץ בחום בננות../images/Emo94.gif..

תזכרו לראות את דניל'ה בלי הכחול שלו
... אבל בכל זאת, אדום

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה בניהול ../images/Emo13.gif

וכל הכבוד דני, על זה שאתה אדום

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני צריך לעבור הדרכה ממך על אדימות ../images/Emo6.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif OMG אחד הדברים הסקסים שראיתי אי פעם XD

אוקי זה שלוש שניות של טאנר מתמתח וזה חלק מהסרטונים של דיסקו קארטיס זה כמו ט"ה טיוי רק יותר מעניין P: ואממ לפני שבועיים בערך הם היו באל איי כדי להקליט 2 שירים [לגבוד הוארפד טור D: ] - שהולכים לצאת שבוע הבא ד"א P: וכמו תמיד הם עשו סרטון וOMG פשוט להזיל ריר עליהם XD וטאנר כזה חמווד *-* והוא מתמתח בצורה סקסית P: XD http://www.youtube.com/watch?v=tjbg8A9SQQo הסרטונים שלהם פשוט הורגים מצחוק XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifחמודיייים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אני לא יודע איך קוראים שם לכל אחד - אבל שניים מהם ממש ממש חמודים וחתיכים, ושניים מכוערים ומיותרים |(כן, בערך כמו טוקיו הוטל
). החתיכים זה כמובן טאנר וזה שהופיע בהתחלה (זה שנוהג). מה שכן, טאנר הרבה הרבה (הרבה) יותר חתיך בלי הזיפים

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo31.gif בוא נמנע מהשוואות מיותרות P:

טאנר אכן חתיך P: ואייג'י [זה שנוהג] גם חתיך [וחמוד D: ] והשניים האחרים הם גארט[20] וברנדן[17] והם חתיכים |סנוב| והם כאלה חמודים *-* ובוא לא נעשה השוואות מיותרות כי גיאורג וגוסטב לפי דעתי גם חתיכים אבל ברנדן וגארט הרבה יותר P: והם נראים יותר קשורים ללהקה שלהם מאשר גוסטב וגיאורג שאף אחד לא שם עליהם P: [ לגארט ולברנדן יש דיי הרבה מעריצות P: ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifלא יודע, השמן והמכוער לא ממש הלהיבו..

אבל טאנר ואייג'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifפשוט בושה. ../images/Emo69.gif

גאנה? וטפ מה גאנה קשורים לעולם?! הם לא התאמצו בשיט! לאוסטרליה מגיע הרבה יותר! אתם תצטרכו לסבול אותי ואת הכדורגל שלי עד ל-11 ביולי. ואם פורטוגל או גרמניה ינצחו במונדיאל, אז סביר שגם את החגיגות שאחרי...

e t a

New member
../images/Emo118.gifוראית כמה משעמם היה אנגליה-סלובניה../images/Emo35.gif

למעלה