גוזל, חתוך את השמיים..

DeathK

New member
../images/Emo59.gifגאנה קבוצה טובה מספיק

יותר טובים מאוסטרליה שהביאו נצחון חד פעמי.. בכל מקרה העיקר שגרמניה עלו לשלב הבא.. היום המשחקים הכי טובים ונקווה לטוב

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif oh G XD

מצאתי שיר חדש של דיסקו קארטיס שמעולם לא ידעתי על קיומו [ הוא מהשירים החדשים שהולכים להיות באלבום ] רק עכשיו גיליתי אותו והוא כזה מושלם *-* וגארט גורם לי לרייר [הגיטריסט עם השיער השחור ] בכלל כולם שם גורמים לי לרייר XD סתם אם באלכם :p http://www.youtube.com/watch?v=kkjjKdRlhnw&feature=related אוו וקניתי בגד -ים חדש :> אניא חפור טוב ? טוב D: [משפט קבוע XD ] הלכתי עם אמא שלי לקניון אילון כדי לחפש בגד -ים ובסוף מצאתי מה שחיפשתי באינטימה [ רציתי בגד - ים חלק -בלי קישקושים וכאלה - ורצוי בסגול XD ] ואז התחלתי למדוד איזה 50 אחרים גם כי היו שם הרבה יפים XD והיה שם בצבע כתום ורוד זוהר כזה יפה *-* אז התלבטתי בינו לבין הסגול והסגול זה מה שרציתי מהתחלה וכתום ורוד היה קצת מסורבל והיה קשה לשים אותו [ לכו תראו באינטימה שעה ניסיתי לפענח איך שמים את החזיה XD בסוף המוכרת אמרה לי XD ] אז החלטתי לקחת את הסגול ואז גיליתי שיש בו פאק וזה היה האחרון ואני לא אקח אחד עם פאק |סנוב| אז שאלנו את המוכרת אם יש להם אותו גם בכיתן שזה ליד הבית שלי ולא משנה XD והיא אמרה שכן אבל שזה נסגר ב9 [היה רבע ל9 ] אז אמא שלי ואני אמרנו שנלך מחר ובסוף ב5 ל9 החלטנו לנסוע לכיתן XD והגענו ואז מדדתי שוב ולא ידעתי אם אני בטוח רוצה אותו או לא וזה היה נראה כאילו גם לו יש פאק וכבר עמדו לסגור עלינו XD אז אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה ושנלך ואז אמרתי שנבוא מחר ואמא שלי אמרה שהיא לא תבוא איתי ובלה בלה ושאני אקנה עכשיו קיצר אני ששונאת שדברים לא קורים כמו שאני רוצה החלטתי לחזר ולקחת את הבגד - ים הזה וזהו XD ואני ממש אוהבת אותו *-* XD ואוקי דיי עם החיפרותXD אני פשוט ילדה [כן כן אני מכחישה את זה שאני כבר סבתא עוד חודשXD ] משועממת

e t a

New member
../images/Emo118.gifאינטימה, הא? מישהי פה לא מתפשרת ../images/Emo8.gif

חח ואני לגמרי מכיר את הסיטואציות האלה עם האמהות.. בכל אופן תתחדשי על בגד הים

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני כן מתפשרת :O !

פשוט חיפשתי בגד ים חלק ובלי קישקושים כי אני כבר לא מתה על הקטע הזה של הקישקושים אז רציתי משהו שהוא חלק מהצבע האהוב עליי ורק באינטימה היה אז XD ותודה D: הקטע הוא שתמיד שאני לא מוצאת מה שאני רוצה אני מתעצבנת [ וזה קורה לרוב כי בשום מקום אין דברים יפים - וזה נכון - איך קורה שבשביל למצוא משהו יפה צריך לטוס לחו"ל ?! XD - אז אני החלטתי ללכת ללמוד לתפור -עם מכונה - ברגע שיהיה לי זמן XD ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifלתפור עם מכונה זה באמת אחלה מיומנות!

בהצלחה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif כן אני יודעת ! XD

תמיד הייתה לי חיבה לבגדים ופשוט נראה לי שכל החנויות והרשתות בארץ התבלבלו בין בגדים לוילונות לאמבטיה /מפות שולחן [למרות שלפעמים יש מציאות XD] אז .. ותודה XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח לגמרי.. מעצבי בגדים התחרפנו..

עם כל הנסיונות האלה לגיוון ושינוי, אנשים שוכחים לייצר גם בגדים לאנשים נורמליים.

../images/Emo210.gif הוהוהו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

סו איי האב א בויפרנד. הוא חמוד כ"כ, והוא היה ידיד ממש טוב שלי עד עכשיו ואתמול נהיינו זוג :) וזה היה האיש הכי פחות צפוי שחשבתי שזה ייקרה איתו, אבל אני שמחה ומאושרת D:
הרגשתי צורך לשתף אותכם :)

e t a

New member
../images/Emo118.gifיאאאאא ../images/Emo99.gif שמח בשבילך כ"כ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

זה הכי כיף.. שזה מצליח עם מישהו שאת כבר מכירה, סומכת עליו, אוהבת אותו בתור אדם.. בהצלחה, מקווה שילך לכם חלק

e t a

New member
../images/Emo118.gifדנדי - אנחנו דורשים שם../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הווווווו... ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

אני כ"כ שמחה בשבילך דנדי
שיהיה בהצלחה :)

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif יאיאיא D:

יאיאיא סיימתי לראות את העונה הראשונה של 90210 D: אחלה סדרה P: עכשיו אני צריכה להתחיל לצמצם פערים כדי שאני אוכל להתחיל באותו זמן עם כולם את העונה השלישית XD ו! טאנר שוב הגיב לי אחרי שכבר היה חשש לזה שהוא מסנן אותי XD אבל הפעם זה היה רק טאנקס חביב עם מליון סימני קריאה אחרי שאמרתי לו שאני אובססיבית לגבי השיער שלו XD ו! דני הכותרת של האוף הזה עושה לי עצוב XD השיר הזה עצוב מידי XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifאיך טאנר מספיק לענות לכולם../images/Emo35.gif

כאילו.. כל הכבוד לו
וסורי שהעצבתי אותך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif כי אין לו חיים :O

סתם לא XD מה הבעיה ? הוא פותח את האיפון הסקסי שלו נכנס לטויטר ומגיב [ הוא כותב מהר - מאוד XD בחיים שלי לא ראיתי מישהו רושם מהר כמוהו XD ] הוא פשוט נחמד D: ו..ו .. הוא הג'ינג'י הראשון ואחרון שאני אוהבת / אאוהב אי פעם XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אוו ו!

מי שרואה 90210 נכון שנאביד חתיך *-* ? אני פשוט מתה עליו |ריר| הוא גם יפה וגם[אופה ] חמודי כזה *-* וראיתי ושמעתי מה קורה איתו ועם אייד [ אדריאנה ] בעונה השנייה וOMG לפי מה שהבנתי היה פרק סיום מטורף XD וליאם גם מושלם אבל הוא מלחיץ אותי קצת עם כל הקטע שלו ושל אנני XD ומצחיק אותי לחשוב שהשם משפחה של נאביד הוא שירזי XD [ הוא משחק יהודי - לשחקן עצמו קוראים מייקל ] [תמונה - נאביד ואייד
]

למעלה