גוזל, חתוך את השמיים..

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifואו..

אני חייבת לכתוב את זה לפני שזה ייעלם.. אזזזז... חלמתי, אין לי מושג על מה, אבל הייתי באיזה מקום ליד איזה מגרש כדורגל/סל כזה מאספלט עם שני המורים שלי למוזיקה ומישהי מהמגמה שבדיוק סיימה בצפר והייתה שם מערכת הגברה סטנדרטית כזאת ושני פנסים גבוהים.. נראה לי שעשינו איזושהי חזרה להופעה קטנה או משהו לא זוכרת זה היה ממש מעורפל... ואז נעמדתי מאחורי הרמקולים ומאחורי אלכס [המורה שלי] אז לא שמעתי כ'כ טוב, אבל הוא אמר incubus to sound check in 5 minutes או משהו כזה. אני מוכנה להישבע שמתוך שינה אמרתי "אני הולכת לראות אותם!" באושר כזה... XDDDD ואז הם באו עם ציוד משלהם וזה... ואני כולי בהתרגשות מצטלמת איתם ומבקשת בשיא התמימות חיבוקים מברנדון ומייקי XD יואו.. זה היה כזה.. אמיתי! החלום הכי כיפי שהיה לי אי-פעם..

e t a

New member
../images/Emo118.gifאיזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מקנא ../images/Emo99.gif

חולה על החלומות האלה עם בילון

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהא? ../images/Emo69.gif

יש לך מושג כמה מבאס היה לגלות שזה היה רק חלום? אני אומרת לך, קמתי מהמיטה והייתי בטוחה שזה קרה לי יום לפני... התחלתי לדלג למטבח מאושרת לגמרי! ואז... האמת הנוראה הכתה בפניי. סתם נו, זה קורה לי מלא. האכזבה לא תייאש אותי, יום יבוא ואני אדרוש מב' חיבוק D:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif *-*

|ריר| נכון שהם חתיכים [דיסקו קארטיס] זה מאחד הפוטושוטים החדשים שהם עשו בחודשיים האחרונים התמונה הזאת פורסמה רק אתמול [ועוד כמה תמונות ] בעיצוב החדש והמושלם שלהם במייספיס *-* [עוד 13 ימים שירים חדשים ! D: - יש שם שעון עצר כזה XD]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif i know ! XD

יש להם מוזיקה ושירים מושלמים גם *-* הרוויחו P: שני דברים בלהקה אחת P:

למעלה