אבל למה היא חזרה כל כך מהר? חשבתי שהיא תיקח כמה ימים עד שתחזור. למרות שאולי אחרי כמה ימים זה כבר בעייתי לחזור, אחרי ששמועים תגובות מהרחוב ורואים קטעים, זה כבר פחות אותנטי.
אולי אם היתה נשארת זמן רב יותר היתה יותר בעית חזרה. אני מניחה שהיא יודעת שיש מי שדואג להוריה כשהיא לא נמצאת. היא לא כזו מכשפה כפי שמציירים אותה כאן,אני דווקא רואה בעיניה טונות של נשמה.(אז בסדר,יש גם את מי שאתו יש לה עבר טעון ואז היא גם פחות נחמדה,אבל זו לא כל יישותה).
על מצב רוחה והתנהגותה הרגילים, אחרי שראתה כמובן, שהכל בסדר אתם... אני לא יודעת "מכשפה", מה שאני קולטת ממנה, זה חוסר פרגון וקנאה ספרותית... אגב, השיחות שלה עם המצלמה, זה מה שעשתה פנינה טורנה, אם את זוכרת....
היתה במיטבה עם המשפחה של דפנה ארמוני. יש לה משהו מאוד חזק נגד רוחמה ולא ברור מה הרקע לזה. פשוט בולט ומכוער. עצוב שאפילו אחרי הטראומה שעברה אתמול בבית הוריה, לא התעשתה. חבל בשבילה.
בוקר טוב לBEAUTY ולכולם../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif
כבר מזמן אצלי במועדפים ורק היום קישרתי בינכן טוב אז יש לנו פורום היכל התהילה ויש לנו מנהלת סוכר רק חבל שאין ממש תכנית לצפות בה ויש רצף פרסומות קליפים ו10שניות תכנית. אז אני מודיעה לכם שאני כבר ביום השני של גמילה מהערוץ ולא נגעתי בשלט ולא זיפזפתי כי בפעם האחרונה שהייתי מול ערוץ24 שזה היה ביום ה' אהח"צ כמעט וגרמתי נזק לטמבלוויזיה שלי לעצמי ולשלט. אז החלטתי NO MORE שבת שלום כולם ושהשבוע הבא יבוא עלינו לטובה