יום הביק(כ)ורים בפתח

קיטי קט2

New member
בהתחלה זה לא היה ככה- היו פחות קטיעות

בשידור, ולאט לאט הם תפסו בטחון ועכשיו יש פרסומות וקליפים, ומדי פעם ככה לטעם הטוב- קצת שידורים שלא לדבר, שוב, על זה שהם מספיקים את השידור לחלוטין כשבא להם אולי נעשה איזה חרם כללי? מחאה? משהו? זה ממש מעצבן אותי, וסה"כ התוכנית עצמה ממש נחמדה

SHELGIA21

New member
אני כבר התחלתי את החרם הפרטי שלי

ממילא התכנית מסתיימת בקרוב. רק שלהבא לא יכריזו שמדובר בתכנית ריאלטי בין 10.00 ל- 1.00 כי זה שקר גס. שיתנו רק את ההופעת וההדחות ולא צריך יותר. אני לא צופה יותר .

יוליקה

Member
מנהל
אתמול בלילה צפיתי בשידור החוזר

שבו הגרילו את השירים של זוהר ארגוב להתמודדות ביום ראשון... כאב הלב לראות את מייקל הרפז - הוא לא מכיר אף שיר ומאד לא מתחבר לז'אנר כל החברים נחמו אותו וניסו לתמוך בו... למעשה כמעט כולם הסתייגו מהשירים למעט בני אלבז.... הם היו 7 שהיו צריכים לבחור מתוך 9 שירים לבסוף אילנה קיבלה חסות ואיננה צריכה לשיר ביום ראשון.

../images/Emo40.gifהשיר שמייקל בחר

הוא הכי פחות מזרחי והוא יצליח לעשות אותו טוב. בחירה טובה עבורו.

silkii

New member
ואני צפיתי בשידור חוזר של השידור החוזר של ש.ח

כי זה כל מה שיש

יונתנסקי

Well-known member
מה "מעניין", מה את מנסה להגיד בזה?

סתם לחפש את הצהוב? דפנה לא מפסיקה לנגיד "אמא" ו"אמא", ומפנה אליה מבטים אוהבים..... לא אצל כולם זו אותו רמת דביקות.....(הפייבוריטית שלך...). בימים הקודמים היו שפיקפקו בטיב הקשרים של דפנה עם ילדיה (בגלל שלא יללה כמה היא מתגעגעת.....) אני חושבת שרואים עכשיו את החיבור שלה עם הילדים. כמה הם מחוברים ברמה הרגשית, הרוחנית וברמת העניין. אז היא לא מודאגת אם אכלו או לא אכלו את השניצל שהשאירה/או לא השאירה במקפיא. יש אנשים שהעניינים "קטנים", כמו תנאים פיזיים, לא כל כך מעניינים אותם. (הייתי נשואה לאחד כזה, גם אמן), ורואים את רמת הפירגון של הילדים לדפנה. (חוץ מזה הם "ילדים גדולים" שיכולים לדאוג לעצמם ברמה הפיזית, ויש משפחה תומכת). ואמא של דפנה, אישה שראתה עולם וחיים, ונוח לה לשבת עם שאר החבר'ה ולפטפט איתם. זאת לא אחת שמפחדת ממצלמות או מיקרופונים, ובטח הסיקה מסקנות לגבי מצבה של דפנה, דווקא מהשיחות עם בני הבית. אחלה משפחה. אויש, נגהההה, ראיתי עכשיו לפני פרידה איך דפנה מחבקת חזק את אמא שלה ואומרת איך בלילות היא חושבת עליה....

katam

New member
זאת גם ההתרשמות שלי

משפחה חמה מאד עם קשרים מאד טובים

../images/Emo10.gifאמו סבלה שנים רבות ממניה-דיספרסיה

אדם סיפר שהילדות והבגרות לצד אמא חולה במחלה הזאת הייתה עבורו מאוד קשה והקשר ביניהם היה לא קל בשבילו. כל פעם כשיוצא לו לדבר או כשהוא נשאל (גם בסרט שהיה עליו בטלויזיה) הוא מדגיש את הקשר החם והקרוב עם אחותו.

למעלה