לא זוכרת, אבל עפה מישהי שגם לא היתה מקום לפני אחרון לפי הדירוג שלו.
E easternstar New member 25/9/11 #213 בכוכב נולד היתה בעיה עם ההצבעות אני לא בקיא בפרטים אבל היו פרסומים שהמשטרה חוקרת והם פסלו פעם הצבעה.
E easternstar New member 25/9/11 #233 תמר יהלומי היתה בעונה הזאת? כל העיתונים מלאים בדיווח שהיה משהו עם ההצבעות. פרשת "מרגול" המפורסמת. אני לא רואה כוכב נולד. הפעם היחידה שראיתי היה הגמר עם נינט.
תמר יהלומי היתה בעונה הזאת? כל העיתונים מלאים בדיווח שהיה משהו עם ההצבעות. פרשת "מרגול" המפורסמת. אני לא רואה כוכב נולד. הפעם היחידה שראיתי היה הגמר עם נינט.
ט טלומרז New member 25/9/11 #235 חחחח לא הפסדת. נינט זה הדבר הכי טוב שיצא מכוכב נולד. בעונה הזאת התפוצצה פרשת הזיופים, אבל אני התכוונתי לעונה הלפני אחרונה.
חחחח לא הפסדת. נינט זה הדבר הכי טוב שיצא מכוכב נולד. בעונה הזאת התפוצצה פרשת הזיופים, אבל אני התכוונתי לעונה הלפני אחרונה.
J JasPoint New member 25/9/11 #98 רק אותי הצחיק במסיבה אתמול ששמו את השירים שיר הצינגלה (לגב?) ואת עיוני לא בוגד (לאיתן?)
N noaxxx New member 25/9/11 #106 כל מי שהתחיל להרדם להם.. הם שמו לו את המוסיקה שתעיר אותו. גב לא רקד.. שמו טרנסים, אורטל פתאום ישבה קצת בצד... שמו מזרחי....
כל מי שהתחיל להרדם להם.. הם שמו לו את המוסיקה שתעיר אותו. גב לא רקד.. שמו טרנסים, אורטל פתאום ישבה קצת בצד... שמו מזרחי....
J JasPoint New member 25/9/11 #127 כן הייתה מחרוזת שירי מזרחית בסוף והיו בה את השירים האלה בין היתר. היה משעשע
ו וואדים New member 25/9/11 #124 ../images/Emo243.gifואני חשבתי שהם יהיו ערים לחוצים איפה כולם ישנים חחח אולי יתעוררו
ב בוףברכה New member 25/9/11 #184 לילה אחרון...ל...אתה עוד פה?...ואז..מיתנתק... ,..פעם 5..שזה קורה..לי..בשעה..האחרונה...,...(שומע פירסומות על פארש...
לילה אחרון...ל...אתה עוד פה?...ואז..מיתנתק... ,..פעם 5..שזה קורה..לי..בשעה..האחרונה...,...(שומע פירסומות על פארש...
N noaxxx New member 25/9/11 #231 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם לי זה קרה.. אבל כשהם הלכו לישון סגרתי אותם