לילה אחרון.......

easternstar

New member
לא בטוח. ../images/Emo13.gif זה יכול להיות מישהו אחר

שקורא לעצמו "אגוז". השלישיה עם הצרות המשפטיות תתבע אותו על השם? השאלה היחידה שמעניינת אותנו אם הנתונים היו נכונים ואם כעת הם נכונים.

easternstar

New member
הרי הפרטים הטכניים מי הוא אגוז לא מעניינים

אותנו. מעניין אותנו רק אם ההדלפות נכונות. אם הם לקחו ילד אחר ואמרו לו לקרוא לעצמו "אגוז" כי ידעו שהשלישיה פוחדת על עורה ולא תדבר או זו אותה שלישיה או אחד או שניים
, כל זה לא מעניין אף אחד. השאלה היא רק אם ההדלפות נכונות.
כעת הם מדליפים תוצאות חלקיות. פעם ראשונה. קודם היו רק נתוני תוכנית. יש להפקה אינטרס להדליף נתונים חלקיים כדי לעודד הצבעה. זה ברור.

KEEK

Member
אז תחליט ../images/Emo6.gif

ברור שהפרטים הטכניים לגבי אגוז מעניינים. כי אם אתה אומר (מה שהנחתי עד עכשיו) שהם עושים קומבינה עם אגוז המקורי, זה על גבול המופרך (בגלל הסיבות הנ"ל). אבל אם אתה אומר שהם "המציאו" אגוז חדש, זה כבר יותר הגיוני.. ועדיין, יש להם ביצים שהם עושים על זה על שם של מישהו מורשע, במיוחד שהוא מתעסק שוב עם ערוץ 2. אם ערוץ 2 יחליטו להגיש תביעה, ויגיעו אל האגוז המזוייף, שהוא בעצם דובר של רייף מאירי.. חתיכת בלאגן.. אולי עדיף להם להמציא אגוז שלא יתעסק עם ערוץ 2, אלא רק עם ערוץ 10, ובכך לחסוך מהם תביעה ממקור אחר..

easternstar

New member
לשם "אגוז" יש מוניטין של הדלפות טובות../images/Emo13.gif

אם מישהו רוצה שיקחו ברצינות את ההדלפה השם הוא טוב. אין קשר בין השם "אגוז" למשפט.
האנשים עם כתבי אישום ולא האגוזים.
מבחינה חוקית הבעיה שלהם היא לא השם. אני לא יכול לדעת מה מהאפשרויות נכונות וההשערות שלי וגם ההתעניינות שלי היא רק אם סדרי הגודל של ההדלפות נכונים. אם סדרי הגדל נכונים הנתונים הגיעו מההפקה בעצמה.

KEEK

Member
לא יודע.. לא חושב שערוץ 10

יתעסקו עם אגוז. השם הזה מוכתם, ולא משנה מי מאחורי השם הזה. חברת בסדר גודל שלה.. קשה לי להאמין שתסכן את שמה בשביל הדלפות כאלה. זה מרגיש לי כמו לשחק בגפרורים.. הבסיס של הרעיון שלך מובן ודיי הגיוני - ערוץ 10 הם אלה שאחראים להדלפות. אבל דווקא בגלל שהלכו שוב על השם הזה.. זה קצת מוזר לי.. אולי אם היו הדלפות ממקור אחר, שאין סביבו עניין פלילי, זה היה יותר הגיוני. ואין פה ממש עניין של מוניטין כי באח הגדול 3 היה בלוג שחשף הצבעות, ואם אני לא טועה הוא לא היה שייך לאגוז, ובכל זאת היה סביב הבלוג הזה באז והרבה הסתמכו עליו.. בוא נחזור לגמר, אתה בעצם אומר, אם קרן ניצחה מבחינתך זה חותמת שאכן ערוץ 10 אחראים להדלפות? ואם כן, למה? קשה לי להאמין שהם יחשפו את נתוני הצבעה.. בטח לא מס' מצביעים.. ואולי אפילו לא אחוזי הצבעה בין המתמודדים.

easternstar

New member
לא. אם סדרי הגודל של ההצבעות יהיו כמו שאנחנו

רואים זה אומר שהיו הדלפות. לוקחים פה מיליון. סדר הגודל מאוד מוזרים! אם הם יופיעו בגמר הנתונים לאורך העונה היו נכונים. אין קשר לניצחון של קרן. מעניינים אותי רק סדרי הגודל. עובדה שלפי הבלוג מישהו מריץ גם את אורטל. לפי הבלוג הנתון שלה הוא בדיוק הנתון הקודם של קרן וגב.

KEEK

Member
לא חושב שהם יחשפו את הנתונים האלה בגמר

לכן לא נדע לבנתיים.. ובכל מקרה, עדיין אין משהו ממשי שמרמז לי שהבלוג הזה הוא יד אחת עם ערוץ 10, או לא. ההשערה שלך מעניינת ויש בה הגיון, אבל זה עדיין רק בגדר תיאוריה.. מצד שני, קשה לי להאמין שהאגוז הצרפתי אחרי מה שעבר חזר לסיבוב שני.. צריך להיות טיפש מוחלט בשביל לעשות את זה מצד שלישי, למה שמישהו בלי אינטרס מסויים יעלה בלוג על שם אגוז, אחרי שראה מה קרה לאגוז המקורי? מצד רביעי, היית אמור לעשות לי סדר בבלאגן, אז איך פתאום אני יותר מבולבל?

easternstar

New member
תמיד אומרים תוצאות סופיות בגמר

אתה זוכר גמרים בלי שפירסמו תוצאות סופיות מדויקות? מסתירים אותן רק במשך העונה. זוכר על בובליל ושפרה? שם אני אפילו זוכר את סדרי הגודל של הנתונים. דווקא יש סדר בבלגן. אני אומר שנחכה ונראה מה הנתונים שיתפרסמו. אחרי הפרסום נפגש וננתח מה הם אומרים.

KEEK

Member
באח הגדול לא אמרו בעונה 2 ו-3

רק בעונה הראשונה. בכוכב נולד נראה לי שכן אומרים כל עונה.. בהשרדות, בשלב של תוצאות הקהל הם כן אמרו? לא זוכר.. טוב.. נחכה לנתונים וננתח מחדש
אולי קליי יפתיע וישוב אלינו אחרי הגמר.. הוא מת על הקונספירציות..

noaxxx

New member
קיק, אני משתתפת בכל הצדדים שציינת

מ-1 ועד 4 כולל
נראה מחר...

KEEK

Member
../images/Emo6.gif

לילה טוב נועה כוכב וכל מי שנשאר.. נתראה מחר בגמר המרגש

noaxxx

New member
גם אני פרשתי../images/Emo199.gif.. לילה טוב גם לך ולכוכב ...

ואכן נתראה מחר

noaxxx

New member
אם מה שאגוז מפרסם נכון,

סדרי הגודל של ההצבעות נראים לי מוגזמים לגמרי אפילו שזו הצבעת הגמר. לדעתי זה נובע מאתר וואלה שההצבעות בו פרוצות לגמרי, ותוכנות מריצות שם הצבעות בכמויות- אין דין ואין דיין.

easternstar

New member
אתר וואלה שותף בהקמה אבל למען האמינות

היה צריך להכריח את וואלה להסכים שלא מצביעים דרכו.
וואלה מימן את הווילה המאעפנה הזאת עם ההצפות וכנראה דרש שהוא יהיה שותף בהצבעות. כל הדיון פה התחיל מבעיות מחשבים עם האגוז. חייבים להשאיר את ההחלטה רק בסמסים ולא במחשב.

noaxxx

New member
ברור שהיה צריך לבטל את ההצבעות בוואלה

עצם זה שהם לא בוטלו, לפחות לגמר, מצביע על זיופים בתוצאות. כל תוצאה שלא תתקבל תהיה שקרית ולכן חבל על הכסף של כל מי שמסמס. אותי מרגיז שהרשות השניה, שהיא גוף ציבורי שאמור לפקח על הדברים האלה ולשמור על האינטרס של הצופים, לא עשה כלום בנידון ואפילו לא טרחו שם להתייחס לתלונות בעניין הפיקוח על מערכת ההצבעות, שהופנו אליהם במהלך העונה.

KEEK

Member
הוא כתב שזה כולל הצבעות מוואלה

זה דיי הגיוני כי תמיד יש קפיצה מטורפת בגמר לעומת העונה הרגילה. בזמן השידור זה עוד אמור לעלות הרבה יותר.. כנראה שזה כמו שאת אומרת נובע בעיקר מוואלה לכי תדעי איזה תוכנות רצות שם ואיזה בלאגן..

noaxxx

New member
תיקון קטן-

ממה שאני זוכרת, אגוז צרפתי טען שיש איזה ילד/קטין שפורץ עבורם את המחשבים. אני יודעת שהוא, אגוז, הודה במיוחס לו. לא נראה לי שקופרמן וטדי הפקות קשורים לעניין אלא רק נהנים מהתוצאות. מזכירה לך שאחרי ההדחה של דנה, הוא פרסם את התוצאות וכולם הבינו שההדחה שלה היתה מפוברקת. קשת אז נלחמו בו במלוא הכח והצליחו רק להביא לסגירת הבלוג, בלי תביעה.

למעלה