שרשור ינשופים

andy181

New member
אני שמחה שלפחות דניאל ואיתן הלכו ביחד

לדירה של ההורים שלו :)

meytula

New member
דניאל הולכת לקבל כל כך הרבה אהבה

ששווה הכל.היא תמות על זה,היא אוהבת שאוהבים אותה כי היא בעצמה מאוד חמה אפילו במשפחות יש התאמה,המישפחה של דניאל עדינה כמו של איתן ואילו המישפחה של קרן אגרסיבית כמו המישפחה של גב זה ממש בלט בקהל

andy181

New member
המשפחות שלהן היו נוראיות! בטח האורבכים

נזכרו שוב כמה טוב שהוא בחר בדניאל :)

andy181

New member
וואי כנראה אני ממש עייפה -**שלהם

אני לא חושבת שאני אצליח להירדם, אני עדיין עצבנית על מה שהיה היום.

דקל69

New member
אני יכולה להבין אותך במידה מסויימת, זה הרגשה

של חוסר של צדק ואפילו רמיה במידה רבה. זה אחד הדברים שקשה ביותר לאדם לקבל, אבל זה משחק, זאת תוכנית ותו' לא. נכון שמדובר באנשים אמיתיים שהוהו ורימו אותם, אבל עדיין כל אחד מושך לאינטרסים שלו. וד"א בפרקים הראשונים שצפיתי בהם לא מזמן אורטל באמת יוצאת מלכה הכל ההתנהלות שלה עם הבנות, היא בדיוק בסוף כפי שהיתה בהתחלה - ישירה, דוגרית, לא מטייחת ולא מסלפת. אני חושבת שאורן עשה לה עוול עם איתן שאמר שהיא שולחת אליו מבטים מרומזים ןבכך גרם לאיתן להוריד אותה כאופציה, לאחר מכן שזרמה איתו כבר היה בטוח שאורטל משחקת כי שידרה גם לאורן ומכאן לא היה סיכוי לאורטל לקבל מהם אהדה או מחשבה לכיוונה. יכול להיות שזה בגלל הפלרטטנות הטבעית שיש בה, הצחקוקים שלא יודעים איך לקרוא אותם, לדעתי זה בעיקר מבוכה מבחינתה ויכול להיות שדרך לתקשר עם אנשים שהקשר לא טבעי וזורם איתם.

sivan513

New member
וואי ממש..איזה אנשים

מקבלים את איתן ודניאל, את אורטל, ליהי, הפמלייה ובמקום לתת להם את הכבוד שומעים ברקע "קרן, קרן, קרן" מילא זה היה הקהל, אבל זאת המשפחה שלה איזה פתאט

אסתי69

New member
בסרט שהיא חיה בו היא תקבל אהבה

היא בחרה במי שלא מסוגל להעניק אהבה.

דקל69

New member
זה כתוב בכתבת הגמר בוואלה, שכולם העדיפו לא

לחגוג את הגמר במקום סוער שקרן וגב הלכו לבית של גב ואיתן ודניאל הלכו יחד, כנראה לבית של ההורים של איתן.

דקל69

New member
כתבה נוספת, לזוגות, בן מקווה להתחתן עם ליהי

צחוק צחוק אבל יש מצב שזה יקרה, קרן וגב מתלבטים על גן או אולם (ונראה לי שמי שהכי מבסוט מכל הססיפור זה דניאל החבר, מנשק את גב וקרן יותר מהם עצמם, גב חוזר על סיפור השרדות בפעם המליון ואחת, דניאל מצטערת שאמרה שלגב לא מגיע, הכסף לא מעניין אותה, והיא לא משווה ערך של אהבה לפרס ואיתן אומר שהוא זכה בדניאל והעיקר שיש לו אותה, אורטל ואורן ממשיכים את הפיאסקו הלא נגמר גם בחוץ, ובא שלום על ישראל. לצפיה - http://celebs.walla.co.il/?w=/3610/1863826

המרמור פה פשוט נוטף מכולם../images/Emo6.gif קרן וגב מאוהבים

עד מעל הראש והלוואי וגם תצא מזה חתונה.. ועכשיו הם גם מליונרים
הכי מגיע להם בעולם
עכשיו בטח דניאל ואיתן מבואסים.. אוי אוי אוי אין לנו מליון.. הקהל לא אוהב אותנו.. איזה בושות..
ולחברי הפורום.. אני רק מאחלת שתקנו כבר

יו תרגעי כבר... תסתובבי ברחבי הנט

תראי כל מיני כתבות מאוכזבות מהזכיה. אין מרמור, יש לאנשים חיים ועבורינו זו תוכנית טלויזיה בלבד עם הפקה כושלת.

מיטל איזה כיף שקרן וגב זכו? משהו משהו

כל כך שמחתי שמרבית חברי הפורום אכלו אותה, חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחק עליכם, חחחחחחחחחחחחחחחחח קרן מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא קוראים לי מיטל מאמי../images/Emo57.gif

בסוף כל הקארמה הזו והאיחולים שלך ינשכו אותך בתחת הלוואי

ברור, זה אותם אנשים מהפורום עם אותם נוסח תגוב

תגובה של הכל מכור וידוע מראש. אבל קרן וגב ניצחו משמע אוהבים אותם יותר מאיתן ודניאל, ואי אפשר להתכחש למציאות.

למעלה