שרשור ינשופים

דקל69

New member
לא ראיתי את איילת יושבת עם המודחות, ראיתי

את כולם ואתה לא הצלחתי לקלוט. הייתי בטוחה שהיא לא הופיעה. היא מקסימה ונראית נהדר, גם מאושרת.

niva99

New member
והכיתוה הכה סימלי ליד האחיות לבית חזן........

"נא לזרוק את הזבל לפח".

meytula

New member
כי אורטל לקחה מקום שלישי

איתן ודניאל מקום ושני והבדיחה המהלכת מקום ראשון

sivan513

New member
מי אמר?

לא אמרו לאיזה מקומות הם הגיעו, פשוט הכריזו על המקום ה-1

דקל69

New member
נכון, לא הכריזו על המקומות אלא ישר אמרו

את הזוכים. גם ההצבעות נסגרו בבת אחת, למרות שעברו מספר דקות מאז שליהי יצאה ואחרי היציאה שלה ההצבעות המשיכו. לדעתי הם בעצמם לא היו סגורים על הפרטים של הגמר עד הרגע האחרון, ככה כל העונה התאפיינה.

andy181

New member
הם לא הכריזו על המקום ה-3 כי פשוט לא רצו

שיעבירו קולות מאורטל לדניאל ברגע האחרון ובגלל זה סגרו את הקווים בבת אחת. הם לא יכלו לקחת את הסיכון שקרן לא תנצח. הפקה בזיונית.

sivan513

New member
לא...

הם לא הכריזו על המקום השלישי, כי לא רצו לפדח את איתן או שרצו להגביר מתח ולהעמיד את הזוגות ביחד מי אמר שאלו שהצביעו לאורטל, יצביעו לדניאל? לא הגיוני...

andy181

New member
אני חושבת שיש מספיק אנשים שהיו רוצים למנוע

מקרן לנצח והם לא רצו לקחת את הסיכון הזה. אני הייתי מסמסת לאורטל אם זה היה קרן מול אורטל.

sivan513

New member
לא מספיק כדיי לצמצם את הפער

בזמן קצר.. קחי בחשבון שהמשפחות של קרן וגב סימסו להם בטירוף בגמר, בטח אפילו הביאו לפטופים לשם וזייפו יוזרים בוואלה חחח

andy181

New member
מתאים להם לזייף ולרמות העיקר לנצח

אני מקווה שיפרסמו את הנתונים על ההצבעות, מעניין אותי לראות מה היה הפער. אם הפער היה קטן כנראה שבכוונה סגרו את הקווים ביחד עבור 3 המקומות הראשונים.

דקל69

New member
גם אני חושבת שרוב הקולות של אורטל היו

הולכות לדניאל ולהיפך, ועדיין לא לנו ידיעה לגבי המיקום שלהם מלבד העובדה שקרן וגב הגיעו למקומות הראשונים.

דקל69

New member
וואי, השמלה ממש לא יפה, חבל שהביאו לה

ללבוש אותה, אבל אורטל מהממת. יפה בכל מצב.

דקל69

New member
וואיי, גב וקרן הלכו לבית של גב, כנראה שגב

לא מתכוון לתת לזוגיות הזאת להיות חשאית כמו שתכנן. כתבה שממצה בעצם את כל העונה.

למעלה