חיימי וגרניט פורצלן
ד דקל69 New member 26/9/11 #86 לא ראיתי את איילת יושבת עם המודחות, ראיתי את כולם ואתה לא הצלחתי לקלוט. הייתי בטוחה שהיא לא הופיעה. היא מקסימה ונראית נהדר, גם מאושרת.
לא ראיתי את איילת יושבת עם המודחות, ראיתי את כולם ואתה לא הצלחתי לקלוט. הייתי בטוחה שהיא לא הופיעה. היא מקסימה ונראית נהדר, גם מאושרת.
N niva99 New member 26/9/11 #146 והכיתוה הכה סימלי ליד האחיות לבית חזן........ "נא לזרוק את הזבל לפח".
M meytula New member 26/9/11 #95 כי אורטל לקחה מקום שלישי איתן ודניאל מקום ושני והבדיחה המהלכת מקום ראשון
ד דקל69 New member 26/9/11 #100 נכון, לא הכריזו על המקומות אלא ישר אמרו את הזוכים. גם ההצבעות נסגרו בבת אחת, למרות שעברו מספר דקות מאז שליהי יצאה ואחרי היציאה שלה ההצבעות המשיכו. לדעתי הם בעצמם לא היו סגורים על הפרטים של הגמר עד הרגע האחרון, ככה כל העונה התאפיינה.
נכון, לא הכריזו על המקומות אלא ישר אמרו את הזוכים. גם ההצבעות נסגרו בבת אחת, למרות שעברו מספר דקות מאז שליהי יצאה ואחרי היציאה שלה ההצבעות המשיכו. לדעתי הם בעצמם לא היו סגורים על הפרטים של הגמר עד הרגע האחרון, ככה כל העונה התאפיינה.
A andy181 New member 26/9/11 #107 הם לא הכריזו על המקום ה-3 כי פשוט לא רצו שיעבירו קולות מאורטל לדניאל ברגע האחרון ובגלל זה סגרו את הקווים בבת אחת. הם לא יכלו לקחת את הסיכון שקרן לא תנצח. הפקה בזיונית.
הם לא הכריזו על המקום ה-3 כי פשוט לא רצו שיעבירו קולות מאורטל לדניאל ברגע האחרון ובגלל זה סגרו את הקווים בבת אחת. הם לא יכלו לקחת את הסיכון שקרן לא תנצח. הפקה בזיונית.
S sivan513 New member 26/9/11 #111 לא... הם לא הכריזו על המקום השלישי, כי לא רצו לפדח את איתן או שרצו להגביר מתח ולהעמיד את הזוגות ביחד מי אמר שאלו שהצביעו לאורטל, יצביעו לדניאל? לא הגיוני...
לא... הם לא הכריזו על המקום השלישי, כי לא רצו לפדח את איתן או שרצו להגביר מתח ולהעמיד את הזוגות ביחד מי אמר שאלו שהצביעו לאורטל, יצביעו לדניאל? לא הגיוני...
A andy181 New member 26/9/11 #115 אני חושבת שיש מספיק אנשים שהיו רוצים למנוע מקרן לנצח והם לא רצו לקחת את הסיכון הזה. אני הייתי מסמסת לאורטל אם זה היה קרן מול אורטל.
אני חושבת שיש מספיק אנשים שהיו רוצים למנוע מקרן לנצח והם לא רצו לקחת את הסיכון הזה. אני הייתי מסמסת לאורטל אם זה היה קרן מול אורטל.
S sivan513 New member 26/9/11 #117 לא מספיק כדיי לצמצם את הפער בזמן קצר.. קחי בחשבון שהמשפחות של קרן וגב סימסו להם בטירוף בגמר, בטח אפילו הביאו לפטופים לשם וזייפו יוזרים בוואלה חחח
לא מספיק כדיי לצמצם את הפער בזמן קצר.. קחי בחשבון שהמשפחות של קרן וגב סימסו להם בטירוף בגמר, בטח אפילו הביאו לפטופים לשם וזייפו יוזרים בוואלה חחח
A andy181 New member 26/9/11 #123 מתאים להם לזייף ולרמות העיקר לנצח אני מקווה שיפרסמו את הנתונים על ההצבעות, מעניין אותי לראות מה היה הפער. אם הפער היה קטן כנראה שבכוונה סגרו את הקווים ביחד עבור 3 המקומות הראשונים.
מתאים להם לזייף ולרמות העיקר לנצח אני מקווה שיפרסמו את הנתונים על ההצבעות, מעניין אותי לראות מה היה הפער. אם הפער היה קטן כנראה שבכוונה סגרו את הקווים ביחד עבור 3 המקומות הראשונים.
ד דקל69 New member 26/9/11 #119 גם אני חושבת שרוב הקולות של אורטל היו הולכות לדניאל ולהיפך, ועדיין לא לנו ידיעה לגבי המיקום שלהם מלבד העובדה שקרן וגב הגיעו למקומות הראשונים.
גם אני חושבת שרוב הקולות של אורטל היו הולכות לדניאל ולהיפך, ועדיין לא לנו ידיעה לגבי המיקום שלהם מלבד העובדה שקרן וגב הגיעו למקומות הראשונים.
ד דקל69 New member 26/9/11 #92 וואי, השמלה ממש לא יפה, חבל שהביאו לה ללבוש אותה, אבל אורטל מהממת. יפה בכל מצב.
ד דקל69 New member 26/9/11 #85 וואיי, גב וקרן הלכו לבית של גב, כנראה שגב לא מתכוון לתת לזוגיות הזאת להיות חשאית כמו שתכנן. כתבה שממצה בעצם את כל העונה.
וואיי, גב וקרן הלכו לבית של גב, כנראה שגב לא מתכוון לתת לזוגיות הזאת להיות חשאית כמו שתכנן. כתבה שממצה בעצם את כל העונה.