שרשור קדחני לילה

בוףברכה

New member
שייגמר לו..../images/Emo134.gif../images/Emo134.gifהמצבר..ב../images/Emo73.gif...

...מה עם האזעקה הזאת....ובעל הרכב..
...

דקל69

New member
חבל פספסת את בדיחת השנה של ליהי, היא מתביישת

כרגע מאינטימיות עם בן כי אבא שלה צופה בה, ההורים שלה צופים בה וכל העולם צופה בה. האדיוט אחרי כל המילים אומר לה - זאת אשמתך שאת כ"כ סקסית, היא מנסה לברוח כבר מהנשיקות והחיבוק הלופת שלו והוא לא משחרר. נראה לי שהוא מבין וחושד שזה כבר הסוף ומושך כל רגע איתה, רואים שהראש של ליהי כבר ביום בגמר ולצאת החוצה "לעולם", אם חשדתי שהיא תעיף אותו רגע אחרי עכשיו אני בטוחה. המילים שלה כ"כ קרות אליו (הטון שלה) ומרגישים את הריחוק, גם נסיונות הנישוק שלו זוכים לכתף ובעיקר לצוואר. אפילו אם הזוגיות לא היתה מתחילה איך שהתחילה והסיבה שהתחילה הקהל לא היה מתחבר כי ליהי לא מראה רגש אמיתי, זה נראה שהיא מתרגלת לבן ולא נהנית בחברתו.

noaxxx

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif עכשיו היא מתביישת מאינטימיות???

בוקר טוב אליהו
את חושבת שהיא תעיף אותו רגע אחרי? אני חושבת שהיא לא תצליח להתאפק ותעיף אותו עוד לפני הגמר

דקל69

New member
היאת חכה לגמר, היא עדיין לא בטוחה שהגיעה

למעמד הגמר כי היא יודעת בתוכה למה הגיעה אליו ויודעת שלא מגיעה לה, בגלל זה היא מחפשת צידוקים ואישורים כל הזמן לגביי מעמדה. וכן, זה היה מצחיק ועלוב כאחד, אפילו בן אמר לה הם ישנים בשעה כזאת כמו שכל לילה הם ישנים (רמז לה שבשאר הלילות לא כ"כ היתה לה בעיה ולא זה מה שמנע מימנה). ליהי מרוב הפאניקה הקבועה שהיתה לה כל העונה להיות מודחת אפילו שהגיע רגע הגמר לא נהנית מימנו וחוששת למעמדה, הכי מצחיק שאמרה לבן שהיא כבר רותה להיות בחוץ, אחרי הכל, לצידו. בסדר או ברורררררר בשפתה של גב' מיסיס טבריה והצפון רבתי.

noaxxx

New member
צודקת... הלכתי לישון../images/Emo199.gif לילה טוב../images/Emo1.gif

בוףברכה

New member
היא מחר..ת'ריב איתו. שיצאו לה פצעים על הפנים

רק..בגללו. ,.לא..ת'דבר איתו..יומיים.. היא כבר תגיד לו..שהיא מרגישה שהיא לא יכולה..לסמוך עליו..והיא לא מרגישה שהיא יכולה... להאמין לו ....ושקשה לה עכשיו לעכל את כל זה והיא צריכה הפסקה...

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif תסריט הגיוני לגמרי (ברצינות)

הפסקה לזמן בלתי מוגבל.. חחחח יאללה, הלכתי לישון
לילה טוב בוף

למעלה