שרשור קדחני לילה

KEEK

Member
אני ממש מנסה להבין על מה היא מתבכיינת (שוב)

ןלא מצליח מה היא רוצה מה??? במקום שתגיד תודה שהיא נשארה, היא מתלוננת שלא היה קונצנזוס בהחלטה לגביה. כל לילה היא תמצא על מה לבכות.. לא יאמן

דקל69

New member
היא רוצה להרגיש חשובה, אהובה, דומיננטית

ובעיקר אחת שכאילו היתה מורגשת בתוכנית ותרמה לעלילה, ובעיקר לנסות להבין אם יש לה סיכוי בחוץ להשתלב. הכי יפה שהיא כבר אומרת לבן שהיא פתאום רוצה אותו בחוץ ומחכה ליום הזה והוא אומר לה בטח עכשיו שאת בגמר כבר לא מעניין אותך כמו שעניין אותך לפני. גם הנשיקות, החיבוקים, הנגיעות והדבק שלה מאתמול נרגע. היא פשוט מייגעת, רוצה להרגיש חשובה ונחשבת בכל רגע. חסרה רק קרן שתבוא ותגיד לה שכל מה שהיא עשתה זה להיות מושלמת. בגלל שגב הוא זה שהשאיר אותה היא פתאום שוכחת את כל ההגנה של בן ואיתן לכל הדרך וזוקפת את הקרדיט לגב הפעם למרות שדניאל היתה מועמדת וזה ברור שהוא ישאיר אותה.

noaxxx

New member
../images/Emo201.gifאני מבינה על מה היא מתבכיינת

אבל לא מבינה למה, ומאיפה החוצפה... שתגיד תודה שהיא בגמר ושתסתום את הפה שלה כבר. סליחה על הטון, אבל הבחורה הזו כ"כ מגעילה אותי שאני לא עומדת בזה. מה ביקשתי בסה"כ כל העונה... שהיא לא תגיע לגמר. ממש יצור דוחה
אפס תוכן, אפס עניין, חסרת כבוד עצמי... חסרת חוליות, קלולס מטופשת ומיותרת.

דקל69

New member
והמגעילה כפויית הטובה מעזה להתלונן על איתן

ולהשוות אותו לגב אחרי שאיתן הציל את התחת (המכור) שלה שבוע אחרי שבוע מבלי להתחשב באיש מלבד בחבר שלו ושלה, הוא אפילו הדיח בחורות שהיו קרובות לדניאל ותמכו בה רק בשביל איתן. הבחורה שרק בזכות פתיחת הרגליים נשארה ולא בגלל שום סיבה מעזה ברגע שהגיעה לגמר לירוק בפרצוף של זה שהיה נאמן וכנה והקשיב לחברים שלו ולא החליט שום דבר כמו רודן אלא התחשב ברצונותיהם. הבחורה שמזבלת לבן את השכל שהיא רוצה להיות איתו כבר בחוץ בשביל להתנשק ולהיות איתו באנטימיות בחופשיות אבל לפתע כל האויר בנשיקות שלה התנדפו ויושבת מבלי ללטף ולנשק אותו כרגיל, חבל שהאופציה להשאיר היתה אתי ולא כל אחת אחרת כי אולי היתה עפה סופסוף. רק שבוע שעבר שגב נסע ליוון היא ובן התעצבנו שלא רצה להשאיר את הלופט וריכלו עליו, היא משנה את הדעות והנטיות שלה לפי מי שחזק ומשפיע ברגע. רק לפני שבועיים היתה צמודה בזוגות לדניאל איתן ובן ובילתה את ההכנת ארוחות משותפות יחדיו וכל רגע פנוי. היא בגמר וכרגע היא מרשה לעצמה לפתוח את הפה על כל העולם ואשתו - מה שונה היא ואתי? רק השפה והסגנון.

noaxxx

New member
חבל בשבילה שהיא לא מסוגלת להנות מהזמן שנשאר

במקום לחפש מי אוהב אותה ומי לא. חלאס! נראה שהיא לא קולטת שדי, נגמר. היא כבר לא חיה תחת סימן השאלה הגדול שהתנדנד מעל לראשה כל המשחק, פשוט שתרפה כבר

KEEK

Member
זה בדיוק העניין.. לא מובן לי למה היא ממשיכה

בהתבכיינות הזאת עדיין יאללה הגעת לגמר, קיבלת מה שרצית, תתעודדי. להיות בן זוג של אחת כזאת זה ממש קשה כמה תשומת לב וכוח היא דורשת אלוהים.. אני הייתי בורח מזמן. אני במקום בן עכשיו, במקום לנחם אותה להגיד לה כמה שהיא יפה וקסומה, נותן לה קצת בראש שתתעורר על החיים שלה, שזה המצב, ושתחפש להנות ממה שנשאר.

noaxxx

New member
../images/Emo127.gifבדיוק! אני גמרתי לנסות להבין אותה..נמאס לי

אם מישהו היה פותח עכשיו את השידור, ולא יודע שהיא בטוחה בגמר, היה חושב שזה אמצע העונה לפי הדברים שאמרה.

noaxxx

New member
במחשבה שניה,יש מצב שהיא מרגישה איפשהו שאולי

לא באמת מגיע לה הגמר בגלל שהיא לא אהובה ע"י הצופים, ולכן היא מחפשת הצדקות, כדי להפוך את זה ליותר הגיוני בעיני הקהל- בכל זאת, ההצבעה לגמר נפתחה.

דקל69

New member
ליהי יודעת שהיא הרחק מאחור, שבועות ארוכים

ורצופים של מועמוד להדחה כבר הפילו לה את האסימון. הכי מצחיק שהיא טענה בפני בן שאתי לא יותר חזקה מימנה, אתי היתה מועמדת פחות פעמים מימנה. ליהי החל מהשבוע שהצופים בוחרים היתה מועמדת כל הדחה (מלבד השבוע של החדשות וכשהבית עצמו בחר). אין ספק שהיא רוצה שקרן תזכה ואפילו לא חולמת על זכיה שלה עצמה, את ליהי עניין הגמר, לשם היא שאפה לשם היא כיוונה ועשתה הכל בכדי לזכות למעמד. בכל אופן, מרגע שקיבלה את כרטיס הכניסה היא צריכה להנות מברגע, להודות למזל הטוב ובעיקר לשתוק וליהנות. היא פשוט לא מפסיקה לדרוש עוד ועוד, לחפש חיזוקים ועל הדרך גם ללכלך על מי שיכל או מעט ניסה למנוע מימנה את זה בגלל שיקולים אחרים (איתן ויוני) כאילו היא הכי חשובה בעולם ומתמודדת על ליבו של הרווק.

דקל69

New member
נראה לי שבגלל זה היא נגררת וחסרת חוליות

היא כל הזמן מנסה לחפש צידוקים למעשיה, לתגובות חיוביות, להכרה, להרעפת שבחים אודותיה ובעיקר זקוקה לתמיכה ומשענת. ובן הרס אותי, אומר לה - את עשית כל ערב ארוחות, מה זה לא רייטינג, זה לא דומיננטיות? חחח, דומיננטיות זה מכלול, של טוב, של רע, של עצב, של כוח, של פשרנות של הכל ביחד ולא רק ארוחות או להצמד למישהו ותו לא. ליהי היתה צריכה לעוף ביום של ההעמדה עם עדי, בתאכלס היא אולי באמת צריכה להודות לקרן כי אם קרן לא הייתה מצוותת אותה לבן בכול ומסרסרת אותה ליהי כבר מזמן היתה בחוץ.

בוףברכה

New member
חוץ מיזה ..שהיום היא נראית ..ממש טוב..

היא..בחסד..הגיעה לגמר...,..לדעתי זה גם היה שיקול שנילקח...כי.. אם ליהיה הייתה מודחהת,הסMסים היו הולכים לגב וקרן... ואם אתי הייתה נשארת... דניאל ואיתן לא היו מקבלים ת'תמיכה שלה..,..(אתי תיהיה בעד דניאל ואיתן.. אז..לאיתן יצא טוב מההישארות של ליהי......

noaxxx

New member
אבל דווקא גב הוא זה שרצה להשאיר אותה

איתן רצה להשאיר את אתי... השיקול של איתן היה ספורטיבי- הוא חשב שליהי צריכה לצאת היום כי היא הכי חלשה בעיני הקהל. לאיתן יצא בפוקס

KEEK

Member
איזה אסמסים יש לליהי?

היא היתה מועמדת להדחה עוד לפני שהתוכנית התחילה..

KEEK

Member
לילה טוב נועה (זה נועה או נעה?)

ולשאר הנוכחים.. 3 שעות נותרו לישון.. איזה כיף....

noaxxx

New member
../images/Emo24.gifלילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifגם אני הלכתי לישון

עם ו'

KEEK

Member
אין כמו הנשנוש שבא אחרי השתיה..

כבוד לאיתן שהוא ער ב3 בלילה!

למעלה