טוב מה לעשות אני סקרנית :} ומסתבר שזה לא טוב תמיד להיות כלכך סקרנית ._. יש לך מסנג'ר?
M McFlyRoni New member 31/8/07 #118 טוב מה לעשות אני סקרנית :} ומסתבר שזה לא טוב תמיד להיות כלכך סקרנית ._. יש לך מסנג'ר?
B Bleed for Me New member 31/8/07 #122 ../images/Emo124.gifהתמונות נמחקו! באמת נראה לכן שמותר לפרסם פה תמונות כאלו? יש פה בנות בנות 12,בואו בבקשה נשאיר אותן תמימות קצת שיקול דעת. נא לא לפרסם בפורום תמונות כאלה יותר אפעם!
../images/Emo124.gifהתמונות נמחקו! באמת נראה לכן שמותר לפרסם פה תמונות כאלו? יש פה בנות בנות 12,בואו בבקשה נשאיר אותן תמימות קצת שיקול דעת. נא לא לפרסם בפורום תמונות כאלה יותר אפעם!
Y YuvalJones New member 31/8/07 #124 ילדה בת כמעט 12 מגיבה לזה. D: כבר ראיתי את התמונות האלה פעם באינטרנט.. ואם אני לא טועה אני הילדה הכי צעירה בפורום. וסקס זה לא פשע D: להפך, בלי סקס לא היינו נמצאות כאן כרגע ;]
ילדה בת כמעט 12 מגיבה לזה. D: כבר ראיתי את התמונות האלה פעם באינטרנט.. ואם אני לא טועה אני הילדה הכי צעירה בפורום. וסקס זה לא פשע D: להפך, בלי סקס לא היינו נמצאות כאן כרגע ;]
B Bleed for Me New member 31/8/07 #125 קצת כבוד לשאר הבנות בפורום זה לא פורום פורנוגרפיה וזה נוגד את חוקי תפוז לפרסם תמונות כאלו אני מבקשת יפה,להבא לא להעלות את התמונות האלו שוב.
קצת כבוד לשאר הבנות בפורום זה לא פורום פורנוגרפיה וזה נוגד את חוקי תפוז לפרסם תמונות כאלו אני מבקשת יפה,להבא לא להעלות את התמונות האלו שוב.
Y YuvalJones New member 31/8/07 #126 אני יודעת. זה היה סתם הודעה לא קשורה שהיה לי צורך מפגר לכתוב אותה..
S sweet shir New member 31/8/07 #129 אבל הזהירו מראש..... ^^ בכולופן, התמונות באמת גסות... אבל אם מזהירים מראש..... ^__^
L LironPoynter New member 31/8/07 #133 XD נגיני את סתם ילדה בת 12 שנראית כמו ילדה בת 15. D: אני מתגעגעת3>
O O0NoNi0O New member 31/8/07 #134 ממ...לא רוצה להיות גסת רוח או משו אבל איזה תמונות אלה היו? לא ראיתי וסתם מעניין אותי לדעת מה היה כול כך רע בהן.
ממ...לא רוצה להיות גסת רוח או משו אבל איזה תמונות אלה היו? לא ראיתי וסתם מעניין אותי לדעת מה היה כול כך רע בהן.
B Bleed for Me New member 31/8/07 #136 איבר מינם של דני ודאגי כבר עשינו דיון סביב התמונות האלו לפני יותר מחצי שנה וגם אז אני ושחר נאלצנו למחוק אותן. זה בניגוד לחוקי תפוז וזהו לא פורום פורנוגרפיה. סך הכל אתן צריכות לשמור על פורום נקי. אם השפה פה צריכה להיות נקיה אין שום סיבה שיעלו פה תמונות גסות. זה הכל יום טוב
איבר מינם של דני ודאגי כבר עשינו דיון סביב התמונות האלו לפני יותר מחצי שנה וגם אז אני ושחר נאלצנו למחוק אותן. זה בניגוד לחוקי תפוז וזהו לא פורום פורנוגרפיה. סך הכל אתן צריכות לשמור על פורום נקי. אם השפה פה צריכה להיות נקיה אין שום סיבה שיעלו פה תמונות גסות. זה הכל יום טוב
O O0NoNi0O New member 31/8/07 #137 אוה.. ממ כן לא מתאים לפורום או בכלל שייפרסמו תמונות של זה. בהתחלה כשקראתי את זה רציתי לראות אבל עכשיו זה כזה ממ למה? מה יש מעניין?
אוה.. ממ כן לא מתאים לפורום או בכלל שייפרסמו תמונות של זה. בהתחלה כשקראתי את זה רציתי לראות אבל עכשיו זה כזה ממ למה? מה יש מעניין?
J just Kaya New member 31/8/07 #128 יש לי את 2 התמונות האלו. D: ט'חח. >.< אבל באמת כמו שדניאל אמרה, לפעם הבאה לא כדאי להעלות אותן לפה. -__- רק לשלוח למעוניינים. xD
יש לי את 2 התמונות האלו. D: ט'חח. >.< אבל באמת כמו שדניאל אמרה, לפעם הבאה לא כדאי להעלות אותן לפה. -__- רק לשלוח למעוניינים. xD