חח לא נראה לי שיש לווו..:P
M McFly rullz New member 29/8/07 #85 חעחעח רוניי אני יכולה לבקש ממך תמונה שלא במשחק?XD לא ביקשת תמונה אפשר תמונה של מק במאחורי הקלעים [אם אפשר לקורא לזה ככה] של סוריס נוט גוד אינף?? יואווו אני חייבת את התמונות האלה הן מעלפותתתתת
חעחעח רוניי אני יכולה לבקש ממך תמונה שלא במשחק?XD לא ביקשת תמונה אפשר תמונה של מק במאחורי הקלעים [אם אפשר לקורא לזה ככה] של סוריס נוט גוד אינף?? יואווו אני חייבת את התמונות האלה הן מעלפותתתתת
B baril New member 29/8/07 #87 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקבלי D:: ואני רוצה תמונה של כל מקפליי עם איזה איש זר ><
B butbut New member 29/8/07 #89 ../images/Emo26.gifסבבה:]]אני אוהבת ת'משחק הזה XDD אני סוף סוף יכולה להיות יעילה:] אני רוצה תמונה של הארי>>מקרוב[קלוז-אפ]
../images/Emo26.gifסבבה:]]אני אוהבת ת'משחק הזה XDD אני סוף סוף יכולה להיות יעילה:] אני רוצה תמונה של הארי>>מקרוב[קלוז-אפ]
ה המלאכית בלבן New member 30/8/07 #105 הנה.. תמונה של הארי עם העגיל בלשון (ואם אין אז.. תמונת-קלוז-אפ-מדהימה-וטעימה של טומסי
M McFlyRoni New member 29/8/07 #55 אני לא יודעת אם זה נחשב או לא ._. אם לא, אז אין לי P: אם כן, אז אני רוצה תמונה של דאגי עם אחת מהזיקיות שלו
אני לא יודעת אם זה נחשב או לא ._. אם לא, אז אין לי P: אם כן, אז אני רוצה תמונה של דאגי עם אחת מהזיקיות שלו
B butbut New member 29/8/07 #68 יש לי אבל אני לא מוצאת את זה עכשיו ><.. אם אני אראה את זה אני ישים.:]
J just Kaya New member 30/8/07 #94 המ. מישהו? השירשור יצא משליטה. xD ולא מצאתי איפה נשאר להעלות תמונה.. למישהו יש להביא לי תמונה של הפירסינג של דאג בלשון? טנקיו אם יש למישהו : אם אין, לא חשוב.. כי אני לא חושבת שיש. >.<
המ. מישהו? השירשור יצא משליטה. xD ולא מצאתי איפה נשאר להעלות תמונה.. למישהו יש להביא לי תמונה של הפירסינג של דאג בלשון? טנקיו אם יש למישהו : אם אין, לא חשוב.. כי אני לא חושבת שיש. >.<
R roni poynter New member 30/8/07 #97 יש לו בכלל פירסינג בלשון חשבתי שיש לו רק... סייד ליפ...(((עגיל בשפהה))) זאת אומרת היה לו עגיל בשפההה..אין לו עכשיו בקיצור לא ידעתי שיש לו בלשוןן
יש לו בכלל פירסינג בלשון חשבתי שיש לו רק... סייד ליפ...(((עגיל בשפהה))) זאת אומרת היה לו עגיל בשפההה..אין לו עכשיו בקיצור לא ידעתי שיש לו בלשוןן