שרשור מפגש

באמת היה כיף , אבל הלכתי ב- 4 :(

למי שלא זוכרת .. כן זאת אני שהטרידה אותכם.. והתחילה לשאול : וכן אני חייבת לצטט ולהזכיר את זה שוב.. D ; "איך קוראים לך ? .. ___..אוקי.. ואיך קוראים לך בפורום ? .. __ .. טוב.. ולךך? יובל LOVE דאגי" ממ.. אתן יכולות לרשום את המסן שלכן פה ?< יותר מאוחר אני ישים את התמונות כי מתחיל .. מקרוב ואישי של מקפלייי... !

MoVe AlOnG

New member
חפירה...

או שלא. קיצר היה לי נורא נורא נורא כיף היום!!!!!!למרות שהייתי מנודה
הייתי כל היום עם יעל וסתיו עד שהיא החליטה לנטוש
ועם חברה שלי דנייל והכרתי מלא בנות מאוד מאוד חמודות כמו יעל השנייה וטל וקלי והיו עוד שאני לוזכרת את שמם
והכירו אותי!חלק מכן באמת הכרתן אותי!וזיהיתן אותי!וזכרתן את הקעקוע שלי!וזה נחמד לי מאוד
קיצר אחרי שראינו שלא מפסיקים לנדות אותנו [שזה לא היה נחמד ד"א] החלטנו לנטוש קצת למרות שהיינו גם בסנטר פשוט באיזור אחר....אבל לונורא אני נהניתי מאוד מאוד מאוד מאוד וכל מי שראיתי ודיברתי איתה היום אתן פשוט חמודות בטירוף!באמת! והפורום שלנו אקזוטי ומאגניב [חוץ מאלה שהתעלמו לחלוטין].
קיי אני אשים כמה תמונות שיש לי [לא הרבה!]

white in Angel

New member
למה?

למה לרדת על דאגי הוא לא חייזר הוא... רק מתלבש קצת מוזר <לא עד כדי כך בשבילי אבל שיהיה> למה מי מטלבש הכי טוב? דני? שלובש כול פעם כמעט את אותה חולצה??? לא ניראה לי!!!!!

yael0000

New member
את ראית תמונות שו עם מעריצות?../images/Emo211.gif

הוא כאילו בכח מנסה להיראות מעוות ובכלל לא דיברתי על הבגדים שלו....

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

אהה כן בתמונות למעלה: מימין לשמאל- דנייל[חברה שלי],אני ויעל

purple floyd

New member
תיקון טעות!

לא החלטתי ללנטוש, זאת אמא שלי החליטה ;; והיה לי הכי כיף אתכן בעולם

hooba

New member
../images/Emo80.gifאת חמודה!^^

גם אני, מאי ומיקי היינו סוג של מנודות >< כאילו, אנחנו אחת מכן! טוב, מיקי לא בדיוק, היא פשוט הייתה איתנו אבל אותה לא נידו, אותנו כן >< קיצר, אתן הייתן הרבה יותר חמודות ונחמדות מהמנדות למיניהן.
ובאמת היה כיף לפגוש אתכן. ^^

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifהיי בנות D: [זהירות, וואנבי חפירה]

*דמיינו את זה כמו ששיפשיפ מהבלוג של מאי מארץ נהדרת אומרת-זה הסגנון ^^* חזרתי הבייתה ברבע ל-11.. בנות, אין לי מילים שיכולות לתאר כמה אני נהנתי היום. אני לא נהנתי ככה כבר 6 חודשים [מיולי-משחזרי מניו יורק] אני באמת אוהבת אותכן הכי הכי הכי בעולם! לא ממש יש לי את הכוח לחפור לכן עם ככככככככ-ל החוויות שעברתי אבל יש משהו קטן שדווקא כן הייתי רוצה לשתף אתכן.. בזמן שאני נוסעת בחזרה הבייתה לבד ברכבת [ובאותו בזמן חושבת איך יכולתי לשכוח בבית את מייק שלי-האייפוד המסוקס שלי] אני שמתי לעצמי שירים לשמוע מהפלאפון [רק אני יכולה לשכוח להביא אייפוד אבל כן להביא חיבור לאוזניות לפלאפון וכן לזכור להביא אוזניות
] פתאום הפלאפון שלי שם את השיר THNL [הוא בוחר שירים באקראי] ובזמן שאני שומעת את השיר הזה, מלא צמרמורות עברו בי. אני יושבת לבד בקרון, שומעת ושרה את THNL ויכולתי להישבע שאני עוד שנייה אבכה, כל הזיכרונות של היום המדהים הזה עלו בי.. בכל מקרה, עכשיו אני אנסה לעלות את התמונות מהמצלמה שלי [118 תמונות
] לצערי אני לא אוכל להעלות את כל התמונות [בגלל הכמות כמובן] אבל אני אעלה את התמונות המרכזיות [אחרי שהן יעלו למייספייס כי הן גדלות מידי] תפוזבל לא נותן לי להעלות את קובץ הZIP שעשיתי
ועכשיו אני מעלה את התמונות למייספייס שלי אז יקח לו שנים! [רק עכשיו הוא מעלה תמונה מ'ס 26] אז אם מישהי יודעת לעזאזל איך אני יכולה להעלות את הקובץ לפורום, נא לדבר איתי.. ולסיום סיומת [הלוואי שיעעשו לנו פירסום, ככה מקפליי היו שמים לב אלינו] מסר קטן לסיון.. אעהאעהאעה!!!!!!!! תודה ענקית על הפוסטר הנסגד של לוקאס

למעלה