../images/Emo83.gifהיי בנות D: [זהירות, וואנבי חפירה]
*דמיינו את זה כמו ששיפשיפ מהבלוג של מאי מארץ נהדרת אומרת-זה הסגנון ^^* חזרתי הבייתה ברבע ל-11.. בנות, אין לי מילים שיכולות לתאר כמה אני נהנתי היום. אני לא נהנתי ככה כבר 6 חודשים [מיולי-משחזרי מניו יורק] אני באמת אוהבת אותכן הכי הכי הכי בעולם! לא ממש יש לי את הכוח לחפור לכן עם ככככככככ-ל החוויות שעברתי אבל יש משהו קטן שדווקא כן הייתי רוצה לשתף אתכן.. בזמן שאני נוסעת בחזרה הבייתה לבד ברכבת [ובאותו בזמן חושבת איך יכולתי לשכוח בבית את מייק שלי-האייפוד המסוקס שלי] אני שמתי לעצמי שירים לשמוע מהפלאפון [רק אני יכולה לשכוח להביא אייפוד אבל כן להביא חיבור לאוזניות לפלאפון וכן לזכור להביא אוזניות
] פתאום הפלאפון שלי שם את השיר THNL [הוא בוחר שירים באקראי] ובזמן שאני שומעת את השיר הזה, מלא צמרמורות עברו בי. אני יושבת לבד בקרון, שומעת ושרה את THNL ויכולתי להישבע שאני עוד שנייה אבכה, כל הזיכרונות של היום המדהים הזה עלו בי.. בכל מקרה, עכשיו אני אנסה לעלות את התמונות מהמצלמה שלי [118 תמונות
] לצערי אני לא אוכל להעלות את כל התמונות [בגלל הכמות כמובן] אבל אני אעלה את התמונות המרכזיות [אחרי שהן יעלו למייספייס כי הן גדלות מידי] תפוזבל לא נותן לי להעלות את קובץ הZIP שעשיתי
ועכשיו אני מעלה את התמונות למייספייס שלי אז יקח לו שנים! [רק עכשיו הוא מעלה תמונה מ'ס 26] אז אם מישהי יודעת לעזאזל איך אני יכולה להעלות את הקובץ לפורום, נא לדבר איתי.. ולסיום סיומת [הלוואי שיעעשו לנו פירסום, ככה מקפליי היו שמים לב אלינו] מסר קטן לסיון.. אעהאעהאעה!!!!!!!! תודה ענקית על הפוסטר הנסגד של לוקאס