../images/Emo109.gifהיה ה כ י כיף בעולם!!!!!!../images/Emo6.gif ~סיכומפגש~
זהירות-חפירה בדרך!
אוקיי. קמתי לי ברבע לשמונה. אכלתי, התארגנתי ובאתי למחשב. קראתי את הפיק של בוט, התעצבנתי על טל ויצאתי לתחנה. האוטובוס איחר והיה פקק בגלל זה לא הספקתי להיות אצל סיון הרבה. בקיצור דאגנו שנאחר ובסוף הספקנו
בול להגיע לרכבת. [אומנם רצנו ספרינט שחבל"ז אבל בכל זאת
XD] בקיצור הגענו לכניסה לגג וראינו כמה בנות יושבות בפנים. אני בקושי זיהיתי ברוב טימטומי
אבל סיון אמרה שלום לכמה... זיהיתי את מור
ואז ראינו את יובל ואריאל למטה ואז נפגשנו איתם והיה מאוד נחמד
העיפו אותנו החוצה ונפגשנו עם כולם
בקושי זיהיתי מי זה מי לכן ניגשתי להרבה בנות "היי מי את?" "בלה בלה. מי את?" "רוני. מקפליי רוני
" "סבבה." "סבבה." ~מתרחקות אחת מהשניה~
XD ואז ואז ואז ראיתי גם את הילה
ועינב ואופיר
ואז היתה חלוקת פוסטרים
לקחתי באסטד אבל בסוף נתתי אותו לחן כי אני חאמודה ^^ ויצאתי בלי פוסטרים בכלל XD והיו שתי התקהלויות. אחת סביב סיון [בנוגע לפוסטרים] ואחת סביב אנסטסיה -אני לא בטוחה לגבי השם חח [לגבי החתימות שיש לה ממקפליי
] ואז חלק עשו תמונת אולסטאר ואני החלטתי שצריך תמונת הנעליים המנודות. אז כמובן שצילמנו! אבל זה פחות יפה.
ואז אני, סיון ויעל [yaelsee חח] הלכנו לפגוש את בת-אל ושלי
ויובל התלוננה על סימן השאלה המטריד בפרצופו של טום [
חחח] אבל היא תתגבר. נכון? D: ועלינו לאכול, וכשכל אחת לקחה אוכל כולנו הלכנו לאכול אותו בגג XD היה מאוד טעים [מקלוני תירס
] נמנמנמנמ ושמה פחות הצטלמנו [לפחות אני חח] סבבה. אז הלכנו לכיוון התחנת אוטובוס והנה הילדות [אני ממש מקווה שאני אזכור את כולן חח]: אני, סיון, טל, יעל, יובל, אריאל, בתאל, קלי, הילה, עינב, אופיר, שלי, מיכל, דורית, אלמוג וחן
ויש עוד בנות שאני לא זוכרת אז סורי!!!!! טוב בסנטר כמעט כולן קנו צמידים צבעוניים כאלה [גם אני.
] ואני גם קניתי שרוכים לבנים עם כוכבים שחורים האהאהאהא
והלכנו לפול אנד בר.. בלה בלה... לחנות של ג'יימס XD קניתי קשת שחורה
בלה בלה בלה.
מה עוד?! אוקיי הלכנו לשירותים XD ואז עשינו באיזור שם מלאאאאא תמונות [יפות מאוד!! ומאגניבות
] וכל מיני קפיצות באסטד וכאלה
וגם באו אלינו בנים מוזרים ונדחפו לתמונות אבל זה היה כלכך מצחיק XDDDDDDD [הכל מתועד, אל תדאגו
] נמנמ וקנינו בלונים שחורים כי אנחנו כל כך אפלות. NOT.
ועשינו גם איתם מלא תמונות [עם הבלונים נשארו הבנות האלה: אני, יובל, אריאל, סיון, בת-אל, שלי, חן, מיכל, ויעל.] נמנמממממממממממממממממ. אה! ואז ראיתי את הדבר הכי קורע באותו יום. ילד ככה בן 10, עם שיער הכי ליפה בארץ, תלתלים תלתלים משו משו, שותה מבקבוק של תינוק-שוקו, ומחזיק ביד בובה ענקית של פו הדב.
בריל הייתה עם המצלמה ואני כזה "צלמי, צלמי תזה עם הפו הדב" XDDDDDDDDD נקרעתי שם. חחחחחחח הדור של היום... טוב מה עוד נשאר לנו? הממ. סיון ובתאל קנו במקדונלדס [גאד מייגע לכתוב את זה
] וקנינו גם מילקשייק
ואכלנווווונונונונו. והיה איזה גיי שצעק לנו "איזה כיף לשבת כמו בדואים על הרצפה" כן. עכשיו שתוק. גיי. טופ. ואז אלמוג [רייבן
] מיהרה לרכבת ושלי ומיכל רצו להצטלם במעליות שקופות [WTF?!] אז החלטנו לוותר על המעליות לטובת רייבן והרכבת. וגם אני וסיון מיהרנו. חח. טוב אז מיהרנו לתחנה אך כמובן שעצרנו בחנות. וסיון ואלמוג קנו כובע מצחיק וחמוד ביותר
טוב קיצר נסענו באוטובוס לעזריאלי ונפרדנו מכולם לטובת הרכבת. ברכבת בדקנו את כל סחורת הפוסטרים וזכיתי בגרין דיי אחד
ווהו!!!!!11 נמנמ זה הכל! מקווה שנהניתן XD כל מי שקראה~סגידה~
הזהרתי אותכן בהתחלה! אל תגידו שלא אמרתי! אה ועכשיו אני יעלה תמונות מהפלאפון השקס שלי D: