טוב עזבו כבר

אנשים פה העלו מקומות כמו מזכרת בתיה,רחובות ואשדוד הכל ממש לא באזור שלי וגם אם זה ישמע קצת דפוק,אין לי שום כוונה להגיע לשם. אני חשבתי שנבחר מקום שכולם יוכלו להגיע לשם בלי בעיה,כנראה שכולם פה בוחרים לפי מה שקרוב אליהם.

the king 25983

New member
כמו מה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

לא שאני מזלזל בך אבל לא צריך להיות חכם גדול כדי לפסול, צריך להיות חכם גדול כדי למצוא פיתרון.

רותמיקה

New member
את גרה בפ"ת לא../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

את רוצה ת"א.. לתל אביב להרבה אנשים לא מסכימים וזה גם הרבה יותר רחוב לרוב האנשים בפורום.. את בכלל לא יודעת איפה זה מזכרת.. זה חצי שעה מפ"ת
לדעתי זה מצוין לכולם, אני לא חושבת שת"א קרובה לכולם, הרוב פה דרומיים...

.....

א.אני כן יודעת איפה זה מזכרת בתיה. ב.אני לא רוצה שנפגש בת"א בגלל שזה קרוב אלי ג.חשבתי שנפגש בת"א בגלל שאין מקום בארץ שאין בו תחנת אוטובוס לת"א,זה כל הקטע,זה לא שמשנה לי המרחק זה פשוט הגישה למקום,ובתאכלס,אין לי איך להגיע למזכרת בתיה,ואני לא מתכוונת לקחת קו מפ"ת לרחובות ואז להסתובב ברחובות לחפש קו שיקח אותי למזכרת בתיה.

רותמיקה

New member
אמממ באוטובוס?../images/Emo29.gif

את לוקחת מב"ש לרחובות שזה קצת פחות משעה בערך ומרחובות לפה עוד רבע שעה...

רותמיקה

New member
אני יודעת..טעות..../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ומממ רן לדעתי הבלבול הזה נובע מזה ש: אין לך אייקון מאומץ
ואם יש אתה לא משתמש בו... אמממ אני לא טורחת בדרך כלל לקרוא את הניק ואני ככה לרוב מתבלבלת .. סורי...

i c y

New member
מתאים לניק שלך!../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

קח את זה, או אייקון סגול אחר (כמו למשל
)!

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

תתחדש
גם אני חושבת ש
גם יכול להתאים... אבל |-ת-מ-נ-ו-ן-| זה יכול לקחת לך הרבה מקום בהודעה אז זה לא טוב... לדעתי
זה מצוין
תתחדש

בדיוק מה שחשבתי...!!../images/Emo110.gif

התלבטתי המון, אבל.... אולי בכל זאת? יאאלה שיהיה

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

תתחדש
גם אני חושבת ש
גם יכול להתאים... אבל |-ת-מ-נ-ו-ן-| זה יכול לקחת לך הרבה מקום בהודעה אז זה לא טוב... לדעתי
זה מצוין
תתחדש

רותמיקה

New member
הייתי באשדוד../images/Emo5.gif..../images/Emo29.gif

אומנם לא גרתי שם אבל אני מכירה את העיר הזאת
.. וחוץ מזה זאת עיר מגעילה לדעתי, אסור לי לחשוב ככה

the king 25983

New member
מה הקשר בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

מישהו אמר שאשדוד זאת עיר מגעילה
רותם (לא רותמיקה) לא נעים לי להגיד לך את זה אבל את די מוזרה, כאילו את אומרת דברים בלי קשר וכותבת אסוציאציות משונות מאוד ושוב אומרת דברים בלי קשר.
ההודעה הזאת לא נכתבה כדי להעליב אלא לעזור ולתקן. כאילו ביקורת בונה ולא הורסת. מקווה שתביני אותי נכון...

למעלה