ואווווו מרשים

לא אכפת לי מה אתה חושב ממש לא.. אבל הקטע הוא שאני לא כזאת מוזרה אתה מוזר שאתה לא מבין מה אני כותבת באסוציאציות כמו דוד גואה... למשל אז דוד זה אח של אבא אתה יודע פעם שמעת על זה?... לא כמו שחשבת דוד יענו של מים כאילו מה חשת? וגואה זו עיר בהודו.. מה לעשות כל פעם שכתוב משהו אני כותבת מה שעולה לי בראש זה המשחק לא? אגב חן ממש ממש ממש ממש ממש ממש צודק זו עיר יפה ומי שאמרה שאנחנו עושים במקום שנוח לנו אז סורי אשדוד למשל היא לא בצפון ולא בדרום... ורותם את אולי לא היית באזורים שצריך להיות באשדוד... אחרת לא היית חושבת על אשדוד ככה! ובכל מקרה אני רק אמרתי ולא חייבים לעשות..

כן כן ...

אבל למה מתנפלים עלי?.. מה עשיתי לכם?.. סך הכל הייתי נחמדה והצעתי את העיר שלי בתור מפגש.. לא אמרתי שחייבים...

חחח.., תירגעי רותם... ../images/Emo168.gif

סמיון הדגיש בסוף שהוא לא מנסה להעליב או משהו והוא לא כועס....

אני רגוע

אני פשוט שונאת שמעבירים ביקורת שהאדם עצמו לא מעביר ביקורת על עצמו... מעביר ביקורת על האחרים ולא מעביר ביקורת על עצמו.. וואלה יופי!!! זה מעצבן...!שיסתכל גם על עצמו אולי הוא לא קרא מה שכתבתי אולי הוא גם לא היה בסדר שידבר על עצמו ויסתכל על עצמו ואחרי זה על אחרים... זה מעצבן!!!

the king 25983

New member
בדיוק מזה פחדתי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לא הנבת אותי נכון. קודם כל לא אני הבנתי את זה כדוד של מים, זה היה רן, אני בכלל לא הבנתי מה הקשר ולא עלתה לי מזה שום אסוציאציה אבל לא זה העניין. אני לא אומר שאסור לכתוב מה שרוצים ואם זאת האסוציאציה שלך אז סבבה אבל כשאת כותבת "אשדוד היא לא עיר מגעילה" זה כאילו שמישהו אמר שהיא כן עיר מגעילה ואני לא הבנתי את זה כאילו שאת מציעה את העיר שלך למפגש. אולי משהו אצלי לא בסדר אבל אני חושב שאני לא היחידי שהבנתי את זה ככה אבל אולי אני טועה. אני במקומך הייתי כותב "אפשר גם להיפגש באשדוד, עיר נחמדה ביותר" או משהו כזה... הקיצר, אל תקחי את מה שכתבתי עלייך יותר מדי ללב ותתיחסי לזה בקלילות.

יופי כל הכבוד..

א.אני אמרתי שאשדוד לא עיר מגעילה ואפשר להיפגש באשדוד כי חן אמר מקודם שרחובות עיר מגעילה..! ולכן אמרתי אשדוד לא עיר מגעילה..!(אני לא יגיד כלום בנתיים על מה שרותם אמרה). ב. לגבי האסוציאציות התבלבלתי ואמרתי בטעות על עוד משהו שעצבן אותי מאוד אבל גם לך לא חסר... אני כתבתי הודעה ללינור! שאלתי אותה שאלות אז זאת אומרת שזו הודעה ללינור,לא לך אוקי?.. אני לא עשיתי לך כלום ולא הבנתי למה החזרת לי תגובה שהייתה אמורה לבוא מלינור,אני חוזרת ואומרת לא ביקשתי תגובה ממך רציתי תגובה מלינור!!!. ג.אני לא לקחתי את ללב אבל אתה לא יודע כמה שזה מעצבן ומכעיס שאומרים לי דברים ואני לא יודעת אפילו למה אמרת לי את זה...

רותמיקה

New member
אממ רותם יש משהו שלא הבנת..../images/Emo29.gif

זה פורום משמע לכל אחד מותר להגיב למה שהוא רוצה את לא יכולה לשלוח הודעה ללינור בפורום ולצפות שאף אחד לא יתערב כי אם הוא רוצה לעשות את זה הוא יעשה את זה ואין לך זכות להגיד לו שלא..

כן צודקת, אבל לא מתוך זלזול..

תתראי לעצמך שככה היה כל הפורום בסופו של דבר אף אחד לא היה נכנס או לר היה רוצה להכנס כי לא נחמד להתכתב (או בכלל להיות בפורום) עם אנשים שמזלזלים בך אני חושבת שאת צריכה להבין מה שאמתי ... וגם אם זה לא היה מתוך זילזול אז זה היה לא נחמד שמגיבים על דברים שהם לא שלך.. תחשבי על זה,זה כמו שאני אסתכל על כל הודעות הפורום שכתב ואני יתן עליהן ביקורת מעליבה את חושבת שאת לא תפגעי מזה?..

the king 25983

New member
טוב, נמאס לי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

את לא מבינה את מה שאני רוצה להגיד לך וזאת לא בעיה אצלי. אני לא אגיב כי אין טעם יותר... אז בקיצור: אין תגובה
וזה לא כי אין לי מה להגיד אלא כי את לא מבינה אותי. זהו
אגב, אם תגיבי גם לזה אז אני לא אגיב כי נמאס לי

יופי..

יופי שנמאס לך היית צריך לחשוב על זה לפני שכתבת דברים שלא היית צריך לכתוב.. אני כן מבינה מה אתה רוצה, אני רק מראה לך שפשוט עשית טעות שכתבת שאני כותבת דברים לא קשורים ושענית למה שכתבתי ללינור... זה היה מאוד מאוד מאוד לא חכם מצידך... זה באמת מעניין אותי מה אתה חושב רק חבל שאתה לא רוצה לכתוב את זה.. אבל בעיה שלך.!

the king 25983

New member
אם את באמת רוצה לשמוע את דעתי

אז תביא אי-סי-קיו ונדבר... שלי זה: 177448859

../images/Emo140.gifנו, דיי כבר, מספיק!!!!

תפסיקו שניכם זה ממש ילדותי וקיצ'י כזה..חלאס, דיי, תעשו שולם כמו הילדים הקטנים האלו ויאללה, עברו הלאה..כמעט שבוע אתם תקועים על בעיה שאני איכשו חלק מימנה..קיצר..רותם-הוא ענה במקומי וזה הכל סמיון-זה בסדר שענית במקומי לא קרה כלום...די מספיק, פתחו חוברת חדשה וזהו, טוב??

the king 25983

New member
בגלל זה בדיוק לא רציתי לענות לה

יש לי הרבה מה להגיד אבל אני לא אומר אותו כאן כדי לסגור עם זה ולא להמשיך את זה כל השבוע ואני לא רוצה להגיד לרותם שלינור אמרה לי תודה שעניתי במקומה וזה נחמד מצידי... אני גם לא אגיד כל מיני דברים אחרים שאותם אני באת לא אגיד. נשמע מסובך... הקיצר, שוב, האי-סי-קיו שלי הוא: 177448859 בואי נדבר וניישב את העניין כי ממש לא רציתי שהוא יגרר לזה. חשבתי... לא משנה אם אני אכתוב את מה שרציתי לכתוב אז את בטוח תגיבי ואני לא רוצה... לסיכום: אני לא עונה יותר בשירשור הזה
אני לא לא מדבר עם רותם, כלומר אני כן מדבר איתה אבל לא בשירשור הזה ולא בכל שירשור אחר על הנושא הזה. דיי

the king 25983

New member
הכל בסיידר../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני ורותם דיברנו והסברתי לה למה התכוונתי והיא הסבירה לי ממה היא נעלבה (או שלא נעלבה) ויישבנו את העניין. סתם, שתדעו...

למעלה