יום ראשון י'סטלניםםםם

yaelsee

New member
../images/Emo79.gifיום ראשון ביצ'ס [אוף נו, גם אני רוצה ../images/Emo6.gif]

טוב אז... באתי לבצפר, ואחרי 10 דקות כבר חזרתי הבייתה כי הרגשתי לא טוב
דוגרי, זה רק היום השני שאני מפסידה בכל השנה [שיטת מנות מפגרת
] אז נשארתי בבית, קצת השלמתי פערים בפורום [
], ראיתי את התכנית על מק' בהיטס [
] וזהו... עכשיו, לשאלה היומית: הכי הייתי רוצה לפגוש את... טם טם טם: מיקי
כי בא לי
וגם אני סיואנסי [הבנת? זה שילוב יעני XD] כי לא ראיתי אותה מלא זמן ואת רייבן כנ"ל
ושלי ובוט אולי באות אליי ביום שני, תקנאו
אה וגם את שתי היעל הייתי רוצה לפגוש
קיצר את כולם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה, לא רק לנו יש את שיטת המנות

המפגרת? DD: אצלנו שנה אחרונה ואפחד לא טורח להגיע חחח [גמני] אז החליטו לנקוט בצעדים אלו. טפשי ביותר אם תשאלי אותי, העיקר שאנחנו ניגשים לבגרויות לא צריך להיות להם אכפת מזה. תרגישי טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהמורים החליטו שזאת שיטה למבריזנים

למיניהם.. והכוונה היא שלמשל אם את לא באה למקצוע יותר ממס' שיעורים שהם מקציבים אז זה הורדה בציון. ככה לכל מקצוע בנפרד. שיטה מטומטמת אם תשאלי אותי כי כל עוד אני עוברת את הבגרות הדרך לזה ממש לא משנה

ענבז

New member
../images/Emo108.gifXDאותנו משעים על כל שעה של הברזה!../images/Emo69.gif

זה נורא ואיום :S:S:S חח חצי מהכיתה לא בבית ספר כל הזמן XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום ראשון../images/Emo15.gif

היה משעמם. התחררנו שעה מוקדם יותר כי היו אסיפות הורים. המור הלמדעים שמעה איזה משהו שאמרתי והיא אמרה לי שאני חצופה ושהיא תרשום את זה בתיק האישי שלי :\ את כל פעם מגדילה ת'פינה מיקיXD סתם אבל היא יפה:] לשאלה היומית- כאלה שאני רוצה לפגוש ועוד לא פגשתי
ממ, ~חושבתחושבתחושבת~ רוני

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחס וחסה../images/Emo70.gif

למרו תשאת כן חזייה כי קוראים לך חזי
אבל כתבתי את מי אני רוצה לפגוש שעוד לא פגשתי
אבל בשבילך: אני רוצה לפגוש גם סיוון החזייה המעופשת שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אני כבר פה אז אני רוצה גם את יעלסי, בוט, שלי, רייבן, קלי ועוד כמה

talosh1234

New member
שברתי את הרגל ../images/Emo7.gif

אז ככה .. הייתי בצפון אתמול .. והלכתי עם בנות דודות שלי לרמפות בנהריה הכל היה סבבה החלקנו הכרנו בנים חתיכייים ואז הלכנו לאיזה חנייה עם הבנים וזה .. והתחלתי להחליק בחנייה שם והיה שם במפר גדול כזה .. עברתי אותו בקפיצהה ואז איבדתי אתה ייציבה , נםלתי ועיקמתי את הרגל עיקום רציני XD וווווווווווווושברתי אותה =/ כואב לי אני מרותקת לספה לשבוע
כל היום שוכבתת .. כל תזוזה של הרגל אני מתה מכאבים =[

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gifתרגישיטוב נשמה../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

למעלה