יום ראשון י'סטלניםםםם

yaelsee

New member
טלוצ'קה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תרגישי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo201.gif

|נחמה2||נחמה3| XDDD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifתרגישי טוב מותק../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif החלמה מהירה! ../images/Emo9.gif../images/Emo201.gif../images/Emo101.gif

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אווי מסכנה../images/Emo70.gif גם אני שברתי אותה פעם

אל תדאגי :) עוד מעט תפסיקי להרגיש את הגבס.וזה יהפוך להיות קל XD ואי זה מסובך להתקלח\= טוב תהני XD עכשיו תצפי לשירות מכולם XD

talosh1234

New member
כהה אה כבר משרתים אותי ..

לא נעים לי כבר XD ואני צריכה לשכב שבוע במיטה כדי שהתחושה תעבור - זה חמור =//

McGirl For Life

New member
תרגישי טוב.. ../images/Emo24.gif

היית בנהריה? יכולת להגיד אולי היינו נפגשות או משהו... :-\ אנלא מכירה אף אחת מהפורום אישית וזה דיי מבאס.. הבנות דודות שלך זה אלה שמכירות את דין?

talosh1234

New member
אני כל שבועיים בערך בנהריה =]

ולא זה לא הן .. מי שמכירה את דין זאת אקסית שלו מראש הנקרה [בת דודה שלי-אחרת = ) ] חח אבל גמני מכירה את דיןן XD

Sharon Kez

New member
איזה יום מעייף.

קרעו לנו ת'תחת בספורט.
חוץ מזה היה רגיל כזה <: ו..היה בוחן בהיסטוריה והלך אחלה. והגעתי למסקנה שחברות שלי פשוט לא יודעות לארגן מסיבת הפתעה! באמאשלכן, לשתוק כשאני מגיעה פתאום ולהגיד לבנות שאני מדברת איתן "אמממ אחרי זה בואו רגע"? XDDDDDDD אבל אני עדיין חולה עליהן.
בקשר לשאלה זה ממממש לא אפשרי לבחור אחת. הכיהכי הייתי רוצה לראות זה את כל הביטצ'ס שלי. <: בתקווה שזה יקרה.

sweet shir

New member
זה יקרה, כי אם זה לא יקרה כל אחת אישית תבוא

לחיפה ותדפוק לך מחבט בראש.
(את גרה בחיפה, נכון? XD)

Sharon Kez

New member
יאללה תוותרי על החלק של המחבט ובואי. ../images/Emo11.gif

חחחחחחחח כפרעלייך <: וכן D:

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif כפרעליך ../images/Emo23.gif איזה ד"ש XD