השיר השבועי 8#!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo121.gifהשיר השבועי 8#!../images/Emo121.gif

הפינה חוגגת חודשיים להיווסדה, ולכבוד היומולדת שיר חדש, כמה מפתיע
וקורבן השבוע:
Over The Hills And Far Away
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/overthehillsandfaraway.html#1 ולשאלות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?

LadySilkworm

New member
אני :)

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה, את הפזמון, את הבתים. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אין משהו.. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? השיר הראשון של נייטוויש ששמעתי :) אה וחוצמזה זה מזכיר את הסיפור של הרוזן ממונטה קריסטו[ואני יודעת שאמרתי את זה כבר] 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יפיפיה כרגיל 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כרגיל, טובים. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אני לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? יש כבר קליפ והוא נראה בסדר לדעתי 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? אממ אולי שישמעו את הסולו של אמפו בסוף במלואו כמו בהופעות החיות 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? FantasMic, כן, כל שבוע.

Super Alonit

New member
תמיד החפרפרת זוכה. ../images/Emo10.gif

השיר שאני רציתי מעולם לא זכה... אני כבר אוטומטית הולכת ל-10 ורושמת אותו.

danduuu

New member
מימימימיממימי

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל
בייחוד את ההתחלה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אממ אממ Each night within his prison cell, he looks out through the bars. He reads the letters that she wrote. One day he'll know the taste of freedom. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ הקרבה אני חושבת, אם הבנתי אותו נכון חחח 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים כרגיל 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
אבל אין על התופים בשיר הזה-יוקה
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אבל יש לו חחחח 8. תנו ציון לשיר.10 9. מה הייתם משנים בשיר?כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?Slaying The Dreamer, Tutankhamen,End Of All Hope לא'דעת אחד מאלה, או מה שבא לך חח

Super Alonit

New member
היא תבחר מה שבא לה../images/Emo3.gif

ויוקה בהחלט מוצלח בשיר הזה
(יש לי ידיד שיודע לתופף את OTHAFA, זה מקסים כ"כ
)

Itay Simons

New member
אההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo152.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את החלק שהרבה קולות שרים את הפזמון
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? As sure as the rivers reach the seas, back in his arms again she'll be 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אהבה אסורה, וגם המון תקווה בסוף 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? יוקה
6. למי הייתם מקדישים את השיר? ... 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? יש, והוא נראה אחלה :) 8. תנו ציון לשיר. 10!!!!!!!!!!!!!! 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Planet Hell, דאמט!

Itay Simons

New member
אגב

יש לציין שגם המקור (בביצועו של Gary Moore) לא רע בכלל
כשגיליתי שזה במקור לא של נייטוויש כל כך התאכזבתי !

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל../images/Emo10.gif

אבל נו, הליריקה שלהם בד"כ פחות מטופשת ~עדיין בשוונג של העצבנות ממקודם על הליריקה~

Super Alonit

New member
היא מטופשת.

אם הם בכל מקרה מתכוונים להיות ביחד בסוף, למה הוא נרקב בכלא 10 שנים?! למה?! הא? הא? אין לך תשובה על זה! ידעתי! הליריקה פשוט... פשוט... מתסכלת מרוב שהיא חסרת פואנטה.
היא יכלה לאמת את האליבי של אבל בגלל שהם גאוני הדור הם בחרו שהיא תשאר לסבול עם חברו הטוב, להתגעגע ולכתוב לו מכתבים במשך 10 שנים כדי שכשהוא יצא היא תעזוב את החבר ותהיה איתו. וכנ"ל לגביו, סובל כדי לא לדפוק את החבר אבל כשהוא יצא מהכלא הוא כן ידפוק אותו ויקח לו את האישה, זה פשוט אידיוטי. עכשיו אין לך מה לומר, כי זה באמת אידיוטי.

כמובן שקראתי:)

אבל אני לא מסכימה איתך.אני אוהבת את הליריקה והיא ממש לא מטופשת לדעתי. אה והוא נרקב 10 שנים בכלא בגלל שהוא לא יכול היה להגיד שהוא היה איתה באותו הלילה,כי היא פאקינג אשתו של החבר הכי טוב שלו! בחיי,צריך לנתח את השיר הזה

Super Alonit

New member
ביזבוז של משאבים. ../images/Emo4.gif

ניתחתי כבר את השיר הזה והוכחתי שהוא מטופש עד אימה! מה עוד אתם צריכים?

Super Alonit

New member
אמרת

שכל איש יחיה באמונתו ודעתו, אז אני אמרתי- לא, שיחיו בדעתי ואת אמרת בדעתם:X חולת נפש.

למעלה