השיר השבועי 8#!

Super Alonit

New member
בואי לצ'אט נו../images/Emo9.gif

בסדר, בסדר, אני לא אנסה להעביר אלייך את כל חכמת החיים שלי

נמממ

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את המילים הגאוניות, ואת הפתיחה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? כל הליריקה מקסימה... קשה לבחור. :X לא יודעת, אולי זה: "Each night within his prison cell, he looks out through the bars. He reads the letters that she wrote. One day he'll know the taste of freedom." 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? שיר על החיים הלא הוגנים, על אהבה לא ממומשת, על בגידה, על כאב, על ציפייה. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? נהדר
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? עושים אחלה עבודה, ממש אהבתי את הלחן. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? זה לא ממש שיר שמקדישים למישהו... אולי למישהו שאני מתגעגעת ולא ראית יהרבה זמן או משהו 0.0 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? בראש שלי אני רואה זיקה לרוזן ממונטה קריסטה, הקליפ שלהם נורא מאכזב ולא תופס את כל המשמעות של השיר לדעתי :/ היו צריכים לראות את איך באים לקחת אותו בבוקר, להדגיש את החוסר אונים שלו, להראות את איך שהיא מחכה לו וכותבת מכתבים... לא יודעת, הקליפ נורא מאכזב :/ 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? לא הייתי משנה 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת. :X

blacknwhite

New member
אניאניאני../images/Emo13.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ... את המוזיקה+מילים+קול-של-טאריה? נו, הדברים הרגילים
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? כל הליריקה נוגעת בי באותה רמה, בערך... אני היחידה שעדיין לא הבינה למה הבחור יוצא כזה גיבור אם הוא בגד עם האישה של החבר הכי טוב שלו? 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? הרבה דברים... בערך... לאדעת 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?מעולים
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד, תודה רבה. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? יש, והוא סבבה
8. תנו ציון לשיר. 7... אחד מהשירים שאני פחות אוהבת משום מה 9. מה הייתם משנים בשיר? לא הייתי משנה... לא יודעת... אני לא אוהבת "לשנות" שירים 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אין לי כוח לזה, תבחרי לבד

אני:]

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?את ההתחלה ואת המילים. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?ללא ספק הבית הבא: Each night within his prison cell, he looks out through the bars. He reads the letters that she wrote. One day he'll know the taste of freedom. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?מממ קשה לי להסביר
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מדהים
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?ימדהימים כהרגלם. 6. למי הייתם מקדישים את השיר?אין לי שמץ. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?יש לשיר קליפ,הקליפ יפה ואני אוהבת אותו
8. תנו ציון לשיר.-10. 9. מה הייתם משנים בשיר?כלום. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?לא יודעת,מה שבא לך:)

mary06

New member
ייפי יהיי

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?זמנים 2:13-3:13 , כשיש רק נגינה והיא לא שרה וכמובן הפזמון השולט. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Far from the mountains and the seas, back in her arms he swears he'll be. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? ממ אין לו ממש משמעות, פשוט שיר קצבי ומגניב..אוה כשהחבר תקוע בבסיס השורות מלמעלה רצות לי בראש
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? גרוע..נו באמת..מכופף את המתחרים :) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? לול..delivering the goods 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למסכן שכלוא בתא הרחק מעבר לגבעות.. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? יש ולטעמי הוא "אפל" מדיי.. 8. תנו ציון לשיר. ממ 9. אוהבת אותו. 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? מונדנס! נראה אתכם דנים בליריקה שלו..

Itay Simons

New member
מונדנס ../images/Emo47.gif

מה, הליריקה שלו עמוקה! תריצי אותו אחורה ותהיה ליריקה על השטן
או משהו...

danduuu

New member
../images/Emo45.gif!! זה מה שאני אומרת כל הזמן!

כבר יש לי סיוטים בגלל האייקון הזה! הוא נראה כמו איזה פדופיל זקן שמפתה ילדים קטנים ועושה את זה בחיוך |מפחדת|

למעלה