השיר השבועי 8#!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא בטח הספיקה להכניס עוד כמה גברים לכלא ב-10 השנים האלו

The Cat Woman

New member
סופסוף אני עונה....

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את התופים בהתחלה ואת המליון קולות בפזמון
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אמ... she prays he will return one day. As sure as the rivers reach the seas, back in his arms he swears she'll be. נראה לי....
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? שומדבר מיוחד... לא היה לי חבר אסיר
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? כרגיל מדהים.
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כרגיל מדהימים.
6. למי הייתם מקדישים את השיר? אמ... לחבר שלי? לא יודעת.
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? גבעות ירוקות כאלה ואיזה ויקינג כזה על סוס שרודפים אחריו ואז הוא בכלא ואז יש איזה עלמת חן עם שמלה של ימי הביניים שכותבת לו מכתבים על קלף עם נוצה וזה...
8. תנו ציון לשיר. 10
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום.
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Planet Hell !!!

Brombit

New member
עונה בהקפצה גדולה ../images/Emo115.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הבתים (אולי הבית הראשון, בלי קשר למילים...) 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא קראתי 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? סתם, שהוא שיר יפה 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? עוצמתי 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לי, או למישהו שאני אוהבת שאוהב/יאהב אותו 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אין לי מושג... אבל שיהיו בפזמון אנשים שרוקדים 8. תנו ציון לשיר: 8 9. מה הייתם משנים בשיר? את המילים (רק כי אתם התלוננתם...) ואולי קצת את המנגינה בפזמון 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Gethsemane (אם הוא היה כבר, רק תגידו)

Brombit

New member
או שלא בהקפצה ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

שיניתי את דעתי: 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? באופן חגיגי, השיר שיזכה בחוליה החלשה :)

למעלה