כן צמחונות, לא צמחונות..

../images/Emo121.gifמסעדות דגים מסעדות דגים מסעדות דגים!

על הכיפאק! 20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים, גוף אפשר לשפר עם קצת כושר וטיפה יושר 18. חכמה או יפה?גם וגם 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בחוץ, ואז לעבור הביתה 13. רומנטי או שרמנטי?אנאערף 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?סטוצים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?מה שבא לך 5. ריצה או הליכה?ריצה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?עם 1. קיץ או חורף?חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס? סתם פלצני, אבל נחמד 15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?האמת שתכלס לא אכפת לי, אבל בגלל גיל-
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?קלים
6. שתיה ונהיגה?
אבל בנפרד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?תלוי איפה.. 1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?טרם הספיקותי:) 17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?שכבתי ליד אנשים בלי לדעת את שמם, נחשב?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
סושי של אמא
15 מידע כללי 15. שם: Shai 14. תאריך לידה:27.8 13. עיר מגורים: איזור חיפה 12. בית ספר: מ"מ 11. צבע שיער?שחור/חום כהה 10. צבע עיניים?ירוק-דבש-חום 9. גובה?מטר ובמבה 8. משקפיים? <למחשב ושיט> 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר ובעושר עד עצם היום הזה 6. רווקה/חברה?רווק 5. תלמיד טובה?
4. רגיש?
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול?
1. ביישן?
15 אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?אם הוא מתפתח לאמיתי, אז ישמצב 1. הפכים נמשכים?
14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?לפני חצי שעה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לפני כמה דק' 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאחי 11.הנשיקה האחרונה? לפני שבועיים וחצי 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? ממ לא זוכר 8.הסרט האחרון? כנ"ל 7. החבר האחרון שראית? ברק 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עם ברק אתמול בלילה 5. המבחן האחרון? ג"ג 4. הדבר האחרון שקנית? קפה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? משו של אפרת גוש 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה, היא ירדה עקב הטמפ' 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?
3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? כיתה ז' 11. האהבה הראשונה? אוגוסט אחרון 10. הצו הראשון? 10.7.07 9. הדייט הראשון?לא זוכר 8. הפעם הראשונה בחו"ל? איפה שהו בגיל קטן? 7. הטסט הראשון?אוקטובר 07 ב"ה 6. הבגרות הראשונה?היסטוריה/לשון שנה שעברה 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?תחילת ח' 4. המילה הראשונה?חחחחחח 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה?קיץ שעבר 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?

../images/Emo121.gifטייק 2

8 עובדות 8. התחביבים שלך? מוסיקה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?
6. הספר האהוב עלייך? ממנראה לי שמישהו לרוץ איתו 5. חנות הבגדים האהובה עליך?
4. חברת הנעליים האהובה עלייך?
3. חברת התיקים האהובה עלייך?
2. הסרט האהוב עליך? אנ'לא רואה סרטים אבל נגיד שיורוטריפ/מבצעסבתא 1. המשקה האהוב עליך? אייריש קרים/לימונצ'לו של אבא 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה?הבוקסר שליP: 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אין פה נעליים, הכל למטה 5. החולצה האהובה עלייך?אממ חולצתית כזאת.. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין לי מחברות 3. הספר הכי קרוב? "השירים האסורים"/אביב גפן 2. החלון פתוח או סגור?סגור, מזגן.. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?הנרתיק של המכונת גילוח 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.מפתחות 3.מצית <למרות שאני כבר לא מעשן> 2.פותחן בירה 1.מפרט 0.88 ניילון של דנלופ 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בריכה:) 3. סתיו: חולצות ארוכות דקות כאלו.. 2. חורף:בגדים ארוכייייייים 1. אביב:חם, אבל עוד אפשרי להסתובב בחוץ בלי למות שלושת הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול?
1. סקס?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2.אכפתי 1.סבלני דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.שאני יפה

eliavtu

New member
איזה שאלון מתישש

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? מ'כפת לי 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים! 18. חכמה או יפה? אממ.. לא יודע! 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? אממ.. אממ.. תלוי! 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? גם זה תלויי 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אני בעד אינטימיות, למרות שאני לפעמים לא טוב בזה:\ 13. רומנטי או שרמנטי? אין לי מושג מזה שרמנטי חח.. איזה טיפש אני! 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד! זה יותר מיוחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? חח.. אפשר לענות על השאלה הזאת בהרבה מובנים 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא אכפת לי 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני זה הכי טוב.. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? באוך שלא עשני אישה
גילוח. 5. ריצה או הליכה? ריצה! 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אממ.. לא יודע 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? מאיפה אתם מביאים את השאלות האלה 1. קיץ או חורף? קיץ, דאא 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא מעניין אותי 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד.. למרות שתמייד קורה לי משהו לא נחמד ביום האהבה 15. לחגוג סילבסטר? נגד 14. צמחונות? לאכפת לי 13. מותגים? מה יש פה להיות בעד 12. כפכפי אצבע? זה כזה לא נוח 11. שיחות מלב אל לב? בעד (?) 10. הפגנת אהבה בציבור? בכיף.. 9. טלפוניים סלולריים? יש ברירה? 8. סקס לפני החתונה? מה שבא לכם 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? אהה בעדד שאנשים יהרגו, סתומים 5. המטרה מקדשת את האמצעים? חח.. זה תלויי 4. עישון בקרב בני נוער? אני נגד עישון בכללי 3. שלטון דמוקרטי? תלוי 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? מישהו? :| 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חחחח.. אין לי לק 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? לא נראה ליי.. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כןן אחרי ניצניםם 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? שניםם לא הייתי בקולנוע, אפילו סגרו פה 5. הפסקת ספר באמצע? חח.. קראתי עמוד אחד מסיפור פשוט והתייאשתי 4. התפטרת מהעבודה? אממ.. סוג של 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 2. התנשקת עם בן? עעע.. לא!! 1. אכלת סושי? איכ לא 15 מידע כללי 15. שם: אליאב 14. תאריך לידה: 30.1.89 13. עיר מגורים: קריית שמונה 12. בית ספר: אין 11. צבע שיער? משהו.. 10. צבע עיניים? ירוק ועוד 9. גובה? לא יודע 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? אממ.. לבד(?) 5. תלמיד טובה? איזה רוסי חח.. 4. רגיש? אין לי מושג 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? 1. ביישן? כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא יודע 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא יודע.. אולי 1. הפכים נמשכים? אין לי מושגג 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? לא זוכר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? להדס נדמה לי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גם 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? לדוד שנולד לו בןן! 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? חזרה מבי"ח אחרי שלדוד נולד בן :) 5. המבחן האחרון? מתכונת בספרות 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחון ששמעת? מעליון - החברים של נטאשה 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס וחולצה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? מזמןןןןןןן 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן:\ 5. בגדו באמונך? כן.. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא נראה לי.. 3. הלכת מכות? לא רציני 2. כמעט טבעת? לא יודע 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? חח.. איככ, אבל הטובה הראשונה הייתה עם איזו דניאל 11. האהבה הראשונה? פעם אחת הייתי מאוהב ממשש ממש, אבל היו גם לפני, אז לוידע.. 10. הצו הראשון? 13.6.06 9. הדייט הראשון? אין לי מושג.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? פולין 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה 12.7.05 <נדמה לי> 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? נו זה כמו למעלה! 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לחדר של אחותי! האי נתקעה חח.. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? ואללה לא יודע 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הישרדות 6. הספר האהוב עלייך? אין 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? המסכה, ברוס הגדול מכולם 1. המשקה האהוב עליך? ספרייט ובירה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אין לי אדום, וטוב שכך 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? בית 5. החולצה האהובה עלייך? של בית"ר.. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? המחברת שלי.. אני תקוע באמצע שיר! חח.. 3. הספר הכי קרוב? של ספרות 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ג'ינס זרוק פה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: אין לי תיק 5. 4. 3. 2. 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: החום, הים, ההופעות 3. סתיו: המזג אוויר נעים לפעמים.. 2. חורף: חיבוקים 1. אביב: כמו סתיו שלושת הרגלים: 3. עישון? 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.

בא לי בטוב האמת

המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? שעיר, אבל ממש לא יותר מידי 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. גוף תמיד אפשר לתקן 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? גם וגם. 16. רעש או שקט? תלוי במצב רוח 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם של אנשים טובים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי. 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? מעדיפה לישון, אבל כמעט ולא יוצא. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? חח גם וגם? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה. 6. שעווה או גילוח?גילוח 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? חחח עם. 1. קיץ או חורף? אביב או סתיו. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
. באמת שיש מקומות יותר טובים. 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? לאזה ולא זה. 15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות? בעד, אבל אנ'לא צמחונית. 13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער ?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: ספיר 14. תאריך לידה: 9.11.89 13. עיר מגורים: אריאל 12. בית ספר: מה זה? :p 11. צבע שיער? חום עם בלונדיני כזה 10. צבע עיניים? חום כהה 9. גובה? 1.65 8. משקפיים?
7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? חבר 5. תלמיד טובה?
4. רגיש?
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול?
1. ביישן?
14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? ברנטל 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לסרגיי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מסרגיי 11.הנשיקה האחרונה? נדב, לפני כמה זמן 10. החיבוק האחרון? גם. 9. הספר האחרון? אם יש גן עדן 8.הסרט האחרון? הרימו עוגן 7. החבר האחרון שראית? נדב 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני שניה 5. המבחן האחרון? לפני שבוע וקצת בספרות 4. הדבר האחרון שקנית? פיצה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? כיתה יא 2. השיר האחון ששמעת? אביתר באני - יש לי סיכוי 1. הדבר האחרון שלבשת? ג'ינס וחולצה פסים 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים ?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
6. גילית ששיקרו לך?
. כל חיי. 5. בגדו באמונך?
3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? קיריל 11. האהבה הראשונה? שלא התממשה ניקי. שכן, קיריל 10. הצו הראשון? 5.11.06 מוזר שאני זוכרת את זה 9. הדייט הראשון? O_O 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ג' בערך 7. הטסט הראשון? 24.1.06 6. הבגרות הראשונה? . 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? כיתה ט' מתישהו 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? קרן. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לא עולה לי. 9. החבר הכי שקט? טלצ' 8. החבר הכי עצבני? סטיבן 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?קרן 6. החבר הכי מצחיק? שנשונה 5. החבר הכי קשוב? ענבר,זמי,עמרי,קרן,נדב. 4. מכיר אותך הכי טוב? החמישה שכתבתי למעלה 3. החבר הכי עצלן? זמי :D 2. החבר הכי רגיש? ענבר 1. החבר הכי חכם? קרן 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? לנגן לשיר ולצלם חברת הנעליים האהובה עליי? אולסטאר וונאס 1. המשקה האהוב עליך? קולה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? בושם 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? וונאס 5. החולצה האהובה עלייך? גופיה שחורה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? סוציולוגיה 3. הספר הכי קרוב? הארי פוטר 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ספר 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. סיגריות 4. מפתחות 3. אמ.פי 2. עיפרון שחור 1. כסף 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים. 3. סתיו: 2. חורף: גשם ושלג. 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. עישון? כולם. 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. איכפתית 1.

little WhiSper

New member
להלהלה.

המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? נראה לי חלק, אבל גבולי זה טוב 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה ושילוב 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? בינונימי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בינונימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? משהו סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? שניהם 4. חום או קור? מזגאוויר- קור 3. דוש או אמבטיה? שניהם 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: אדווה 14. תאריך לידה: 20.1 13. עיר מגורים: תלאביב 12. בית ספר: ***** **** !!
11. צבע שיער? אדמדםחום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? אין 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? חח גרושים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? סוגשלא 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? 1. ביישן? כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג?
4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? אמא 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אמא 11.הנשיקה האחרונה? אמא 10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? ורוניקה מחליטה למות 8.הסרט האחרון? לאזכרת 7. החבר האחרון שראית? קרן 6. הנסיעה האחרונה באוטו? באוטובוס, ובאוטו חזרה מהשבת, 5. המבחן האחרון? מתכונת בספרות 4. הדבר האחרון שקנית? אוכל 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני חצי שנה 2. השיר האחון ששמעת? עברי לידר, לאזכרת מה 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לאדעת 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? סתם קראש של ילדה קטנה 10. הצו הראשון? מתיש 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? פולין 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? תושב"ע 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 4. פרצת למקום כלשהו? 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 8 עובדות 8. התחביבים שלך? מוזיקה, צילום, ולישון. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים, אחים ואחיות 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס! 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אולי לי קופר 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? קוקהקולה, אייסקפה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? חולצה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? ואנס 5. החולצה האהובה עלייך? גזורה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? ספרות 3. הספר הכי קרוב? אין 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? שמיכה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.טישו 4.ארנק 3.פלאפון 2.מפתח לבית 1.גומיה לשיער 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: הבגדים, הבהירות 3. סתיו: 2. חורף: גשם, הקור, הבגדים, 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? קצת 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. הומור 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. לא משנה? שאלון טוב, אבל לא לי

ב י ז י

New member
תן לי רק דקה לנשום

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים כמובן 18. חכמה או יפה? שילוב של שניהם זה נחמד 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי 13. רומנטי או שרמנטי? אממ רומנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? אממ לא הרבה מדי ולא קצת מדי 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אממ זורמים אני יודעת 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצב רוח 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? באמצע? 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם חבר זה סבבה 1. קיץ או חורף? חורף, אבל בחו"ל 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות? 13. מותגים? לא באמת משנה 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה? לבריאות 7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי במטרה 4. עישון בקרב בני נוער? אממ לבריאות? 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא זוכרת 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? יש מצב 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא, מה אני מאור?
5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? אממ אם הפסקתי להגיע.. זה נחשב שהתפטרתי? 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? נראה לי שלא 2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי? ברור!!!
15 מידע כללי 15. שם: ליזי 14. תאריך לידה: 29.05.89 13. עיר מגורים: לוד 12. בית ספר: אממ סיימתי, כמעט 11. צבע שיער? בלונדיני עם נטייה לשטני 10. צבע עיניים? תכלת 9. גובה? מטר ושייבה 8. משקפיים? ראיה- אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? חברה 5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? יותר מדי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול?
1. ביישן? תלוי בחברת מי אני נמצאת, לרוב כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג? אה? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אולי 1. הפכים נמשכים? יש מצב.. 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מאור 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? לינה 11.הנשיקה האחרונה? מאור 10. החיבוק האחרון? נופר 9. הספר האחרון? ואי שכחתי איך קוראים לו 8.הסרט האחרון? לא ראיתי סרטים כבר שנים בערך 7. החבר האחרון שראית? לינה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני 10 דק' 5. המבחן האחרון? לפני כמה ימים 4. הדבר האחרון שקנית? אממ לא זוכרת 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 06.07.99 2. השיר האחרון ששמעת? Coldplay- Speed of Sound 1. הדבר האחרון שלבשת? בוקסר וחולצה קרועה מעל גופיה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא מדוייק 10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג? ראיתי מישו שטבע, נחשב? 6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא זוכרת 3. הלכת מכות? ברור 2. כמעט טבעת? לא זוכרת 1. כרתו לך איבר?
12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? כיתה ט' 11. האהבה הראשונה? עכשיו 10. הצו הראשון? בחופש הגדול, שנה שעברה 9. הדייט הראשון? אף פעם 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? תנו לי קודם לעבור תאוריה 6. הבגרות הראשונה? בלשון, בכיתה י'.. או שמא זה היה בהסטוריה? טוב מי זוכר.. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? אמ לאדעת 3. האכזבה הראשונה? כיתה ט' 2. שברון הלב הראשון? כיתה ט' 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ט' 11 החבר הכי: במילא אתם לא מכירים.. 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? לקרוא 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אממ האלופה? 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מיץ תפוזים 7 דברים בחדר שלך: אבל אני בסלון.. 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? איזה קלסר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים 5. החולצה האהובה עלייך? כרגע, הירוקה עם הקשקושים 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין מחברות לידי 3. הספר הכי קרוב? גם ספרים אין פה,חוץ מספרים של אמאבא 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פלאפון 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.מפתחות 4.כסף 3.פלאפון 2.מסטיקים 1.אממ זהו? 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: שלכת 2. חורף: שלג 1. אביב: אממ שלושת הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול? לפעמים 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. שאלה טובה

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

20 המה עדיף? 19. פנים יפות או גוף יפה? במידה שווה..נוטה טיפה לפנים. 18. חכמה או יפה? חכמה..טיפשות מרגיזה אותי. 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? תלוי במצבי רוח..לרוב אני שונא שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? כרגע סטוצים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? בטח
1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
14. צמחונות?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים? לא חושב שיש ברירה.. 8. סקס לפני החתונה?
6. שתיה ונהיגה?
4. עישון בקרב בני נוער? אני חושב שבני נוער בוגרים מודעים לנזק..ככה שאני לא חושב שיש כבר הרבה הבדל בין נער למבוגר. 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?עם מישהי שאני אוהב אז
...אם סתם בשביל הכיף
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן? מעצבים כמעט בכיתי. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
2. התנשקת עם בן?
נוור
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: צחר 14. תאריך לידה: 31/8/89 13. עיר מגורים: פ"ת 12. בית ספר: תל"מ 11. צבע שיער?חום-שחור 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?170 8. משקפיים?עדשות 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים טפו טפו טפו. 6. רווקה/חברה?רווק 5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? לא 1. ביישן? תלוי..לרוב לא. 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים?

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? איתי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לא דוכר 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? כנ"ל 11.הנשיקה האחרונה? שבועיים? 10. החיבוק האחרון? שעתיים 9. הספר האחרון? לא זוכר 8.הסרט האחרון? החופשה של בין 7. החבר האחרון שראית? הדס 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני כמה שעות 4. הדבר האחרון שקנית? משחק באולינג
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני חודשיים 2. השיר האחון ששמעת? בון ג'ובי-ליבינג און פרייר 1. הדבר האחרון שלבשת? מסתומרת?
13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? ל 12. פתחת את הראש? ל 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כ 10. עברת ניתוח? כ 9. שברת מראה? כ 8. היית בפיגוע טרור? ל 7. ראית מישהו נהרג? ל 6. גילית ששיקרו לך? כ 5. בגדו באמונך?כ 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא שזכור לי.. 3. הלכת מכות?כ 2. כמעט טבעת? כ 1. כרתו לך איבר? ל 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיל 13-14 ככה 11. האהבה הראשונה? יש כמה לבטים לגבי זה..לא נכנס לזה. 10. הצו הראשון? יוני06 8. הפעם הראשונה בחו"ל? יוני06 7. הטסט הראשון? אי שם בדצמבר06 6. הבגרות הראשונה?מאי05 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?סוף 2004 4. המילה הראשונה? מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? שאלה ממש דפוקה. 2. שברון הלב הראשון? אם לא שכחתי אחד...נראה לי שממש בתקופה הזאת. (יש פה כמה תשובות לא רלוונטיות לגבי אדם מסויים אבל בכל זאת, אכתוב). 11 החבר הכי:משה ושיר 11. החבר הכי מוזר? מאיר 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? שיר 9. החבר הכי שקט? אין כזה 8. החבר הכי עצבני? מאיר 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?משה 5. החבר הכי קשוב?משה,ענבר 4. מכיר אותך הכי טוב? משה,יוסי,שיר 3. החבר הכי עצלן? הדס 2. החבר הכי רגיש?משה 1. החבר הכי חכם?הדס ושיר 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? ברור 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא..בטח שהייתי קטן. 8 עובדות 8. התחביבים שלך? חברים,הופעות 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אבודים,נמלטים וגיבורים 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ניו בלנס 3. חברת התיקים האהובה עלייך? מאיפה לי 2. הסרט האהוב עליך? האחרים 1. המשקה האהוב עליך? מים 7 דברים בחדר שלך: מחשב,פיבי,מצלמות,סטיריאו,טלויזיה,מיטה וחצי חדשה
וגיטרה 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מסך כאילו? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? שם שלהן? 5. החולצה האהובה עלייך? מה? איך אני אתאר? אפורה. 2. החלון פתוח או סגור? פתוח לרווחה 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? דיסק של פנטרה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. סיגריות 4. פלאפון 3. MP3 2. ת.ז 1. לרוב מצלמה גם 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: אויר טוב 2. חורף: ברקים ורעמים 1. אביב: אין שום דבר טוב חוץ מצינון שלושת הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול? לא הרבה.. 1. סקס? הרגל? לא נראה לי. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. כנות 1. אופטימי דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. פנטא של ריטה
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

LoLi Goddess

New member
כוסאמק מה זה החום הזה??../images/Emo42.gif

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? =\ 18. חכמה או יפה? =\ 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? =\ 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? לא משנה 13. רומנטי או שרמנטי? =\ 12.פרח אחד או זר פרחים? כלום 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם החבר\ה 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? תלוי 17. קשר בשלט רחוק? תלוי 16. יום האהבה/ולנטיינס? מה 'כפת לי 15. לחגוג סילבסטר? כנ"ל 14. צמחונות? לא נגד, אבל לא צמחונית 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? נגד 11. שיחות מלב אל לב? תלוי 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד
7. סמים? מה 'כפת לי 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? הממ 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? תלוי 1. אורגיות? מה לי ולזה? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? כן 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? הממ... 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: אלה 14. תאריך לידה: 31.3.88 13. עיר מגורים: עלי זהב 12. בית ספר: צבא 11. צבע שיער? לא מוסבר. 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 165 8. משקפיים? יש 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? לא תלמידה 4. רגיש? אע. 3. סטרייט/בי/הומו? בי 2. בתול? חחח לא 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? רק אחת 11. רוחות? כן 10. אלוהים? כן 9. שטן? כן 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? אע 3. הברית החדשה? אע 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? תומר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "אמאשך" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "לילה טוב בייבי" - אורי 11.הנשיקה האחרונה? אורי. שלשום 10. החיבוק האחרון? לירון. היום 9. הספר האחרון? אם יש גן עדן 8.הסרט האחרון? שודדי הקאריביים 3 7. החבר האחרון שראית? לירון 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לראשל"צ 5. המבחן האחרון? חחח ספרות, לפני שנה. 4. הדבר האחרון שקנית? קוראסון 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מעולם לא 2. השיר האחון ששמעת? מתנדנד ונופל 1. הדבר האחרון שלבשת? ג'ינס וגופיה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? כן, ומתתי גם. 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כל הזמן 2. כמעט טבעת? בגיל 3 1. כרתו לך איבר? את האשך השמאלי 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? איציק. אבוי לי. 11. האהבה הראשונה? קימלס 10. הצו הראשון? גיל 16 9. הדייט הראשון? לא זוכרת 8. הפעם הראשונה בחו"ל? אף פעם 7. הטסט הראשון? כיתה י"ב. 6. הבגרות הראשונה? כיתה י'א 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? טיים. אבוי. 4. המילה הראשונה? קקי. מאיפה אני יודעת?? 3. האכזבה הראשונה? איציק 2. שברון הלב הראשון? קימלס 1. ההתאהבות הראשונה? אורי 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? איתי (לא מהפורום) 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לא'דעת 9. החבר הכי שקט? אין 8. החבר הכי עצבני? הרבה 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? לירון. מגיל 4 6. החבר הכי מצחיק? גלעד 5. החבר הכי קשוב? תומר וצחר 4. מכיר אותך הכי טוב? אורי 3. החבר הכי עצלן? משה 2. החבר הכי רגיש? אורי 1. החבר הכי חכם? גלעד 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לנגן, לישון 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? family guy 6. הספר האהוב עלייך? מלך החומוס... 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? לא משנה לי 3. חברת התיקים האהובה עלייך? כנ"ל 2. הסרט האהוב עליך? ססיל בי דימנטד 1. המשקה האהוב עליך? מיץ תפוזים 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הטיונר של הגיטרה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר חומות 5. החולצה האהובה עלייך? של רייג'. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה 3. הספר הכי קרוב? תנ"ך חח 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? עט 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. פלאפון 3. סיגריות 2.מצית 1. מפתחות 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: כלום 3. סתיו: שלכת 2. חורף: הכל 1. אביב: נעים שלושת הרגלים: 3. עישון? כן 2. אלכוהול? לפעמים 1. סקס? הלוואי תמיד שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. ציניות 1. ישירות דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. הייתי רקדנית בלט חח

תמיד בדיכאונות זה בא

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? במידה 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? גם וגם? מבחינת מישהי אז חכמה
17. ספר או סרט? לטווח הארוך ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית נראה לי...אאבל אני לא בעד דייטים 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי<?> 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אפשר לגוון
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? סטוץ רציני<?>
7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצב רוח..בד"כ אעדיף סולידי 6. שעווה או גילוח? גילוח
אבל אני עושה שעוות
5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?
1. קיץ או חורף?אביב 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים? נוט מיי קאפ אוף טי 17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס? לא רלוונטי לגבי במילא 15. לחגוג סילבסטר?לא אכפת לי 14. צמחונות?כנ"ל 13. מותגים? כנ"ל 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?למה לא..עם האנשים הנכונים 10. הפגנת אהבה בציבור? במידה 9. טלפוניים סלולריים? גם במידה 8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?למה לא 6. שתיה ונהיגה?
4. עישון בקרב בני נוער? תלוי מאיזה סיבות 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?נו 1. אורגיות?
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?לא ממש בקולנוע...אבל משהו בציבור 5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
ולא ממש בדרכים הפורמליות
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: שני 14. תאריך לידה: 21.3.90 13. עיר מגורים: ת"א 12. בית ספר: בלה 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים?גם 9. גובה?1.70? 8. משקפיים? עדשות
7. הורים נשואים או גרושים? גרושים, אבל לא באמת 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? לא במיוחד 4. רגיש? כנ"ל 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול?
1. ביישן? גם 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא, אבל קוראת הורוסקופ באדיקות 14. נומרולוגיה? מה זה? 13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אם עוברים למימדים אמיתיים 1. הפכים נמשכים?
14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? לירון 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מממ..זמי! 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? ליזארד 11.הנשיקה האחרונה? מי זוכר 10. החיבוק האחרון? מור 9. הספר האחרון? שגיונות ברוקלין 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? מור 6. הנסיעה האחרונה באוטו? במונית שירות 5. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה 4. הדבר האחרון שקנית? ארוחה במוזס 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פולין 2. השיר האחון ששמעת? סוד של רוני 1. הדבר האחרון שלבשת? בגדים 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
אבל כן את הלסת 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?ישמצב 8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? לא מדברים על זה
11. האהבה הראשונה? 10. הצו הראשון? מה יש לכתוב על זה? 9. הדייט הראשון? מאחוריי 8. הפעם הראשונה בחו"ל? אמסטרדם 7. הטסט הראשון? אמא שלו זונה 6. הבגרות הראשונה? אמממ צרפתית 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?
4. המילה הראשונה? ? 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר 2. שברון הלב הראשון? כיתה ה' 1. ההתאהבות הראשונה? נו 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? יותם 9. החבר הכי שקט? דניאלה 8. החבר הכי עצבני? וואי, אין לי כאלה..זו רק אני
7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? מור 6. החבר הכי מצחיק?רונה , סתיו 5. החבר הכי קשוב? מור 4. מכיר אותך הכי טוב? מור 3. החבר הכי עצלן? רונה 2. החבר הכי רגיש? מור 1. החבר הכי חכם? מממ 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כה 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כה 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
5. גנבת מחנות? ישמצב 4. פרצת למקום כלשהו? אממ..אולי 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?אולי<?> 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? שונאת שאלות תחביבים! 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? סיינפלד 6. הספר האהוב עלייך? התפסן בשדה השיפון 5. חנות הבגדים האהובה עליך? לוידעת 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך?נוצ 2. הסרט האהוב עליך? חלף עם הרוח 1. המשקה האהוב עליך? קולה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מיטה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר 5. החולצה האהובה עלייך? התכלת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אני לא בחדר 3. הספר הכי קרוב? כנ"ל 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פוף 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.MP3 4.ארנק 3.פלאפון 2.מסטיקים 1.לאבלו 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: לוידעת 2. חורף: נגמר הום 1. אביב: מזג האוויר הנפלא שלושת הרגלים: 3. עי

המשכון קטנטון

שלושת הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול? לפעמים 1. סקס? איזה מן הרגל זה? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. גדלתי על זוהר ארגוב כפרעליו

למרות המחשבה שאין בזה דבר.

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? שעיר במידה. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? גם וגם. אבל רצוי בנאדם חכם. 17. ספר או סרט? סרט. 16. רעש או שקט? או הא, שאלה קשה.. תלוי מתי. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? חחח שניהם
12.פרח אחד או זר פרחים? אחד יותר מרגש :p. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? תלוי מתי. לישון הרבה, אבל לא על חשבון יציאות/בילויים. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אויש.. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא אכפת לי, אף פעם לא הקדשתי זמן לציפורניים. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? גם, תלוי מתי. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזקה בד"כ. 6. שעווה או גילוח? שעווה תמיד עדיף. 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? קור! 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?
נראה לי שלכל דבר יש גבול.
1. קיץ או חורף? סתיו [אלה שמתחכמים]. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים? לא יודעת. 17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים? לא אכפת לי. 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. 6. שתיה ונהיגה?
4. עישון בקרב בני נוער? כמו שאלה 7. 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
לא יודעת. 1. אורגיות? נראה לי ש
.
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? אממ
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
5. הפסקת ספר באמצע?
מליון ואחת פעמים. 4. התפטרת מהעבודה?
מעבודה של יום אחד במטבח
, ומעבודה של חצי יום ביטבתה בעיר :p.
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא יודעת, לא חושבת. 2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
טעמתי וזה היה נורא
.|דגש| 15 מידע כללי 15. שם: ענבר. 14. תאריך לידה: 19.9.1989. 13. עיר מגורים: אריאל. 12. בית ספר: מקיף אריאל
.
11. צבע שיער? שחור. 10. צבע עיניים? חום. 9. גובה? 1.68 פחות או יותר. 8. משקפיים?
7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? מסתומרת?
, רווקה ללא חבר.
5. תלמיד טובה? תלמיד טובה?
. סתם, לא כ"כ.
4. רגיש?
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית אחווושרמוטה. 2. בתול?
1. ביישן?
15 אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
רק נאחס וכאלה :p. 11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן? נראה לי ש
.
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים? הממ
.
14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אלנה המורה לספרות. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לטלצ'. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מטלצ'. 11.הנשיקה האחרונה? יאיר. 10. החיבוק האחרון? אממ לא זוכרת. 9. הספר האחרון? ורוניקה מחליטה למות. 8.הסרט האחרון? הסודות
.
7. החבר האחרון שראית? זמי. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? באוטו שלי? ביום שישי. באוטו בכללי? אתמול עם זמי. 5. המבחן האחרון? מתכונת בספרות. 4. הדבר האחרון שקנית? כרטיס לסרט "הסודות", אתמול. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? או הא, בסוף כתה ו' - צרפת הולנד בלגיה. 2. השיר האחון ששמעת? "זה לא מעט...שצדק וונוס לבד... הולכים לטייל יד ביד", שכחתי איך קוראים לשיר
.
1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה של שבט עוגן [של אלמוג לשעבר
.] ומכנס דייגים שחור.
13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
חלקית. ראינו חלק מגופה צפה על המים בניצנים 04. 6. גילית ששיקרו לך?
יותר מדי
.
5. בגדו באמונך?
בכוונה תחילה זה בטוח לא. 3. הלכת מכות?
הגנתי על עצמי יותר , מפני אוהדים ברברים של מכבי
.
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
תודה
.

רק חלון זכוכית עליו טיפות עומדות.

12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? רון. 11. האהבה הראשונה? רון. 10. הצו הראשון? אני אפילו זוכרת ת'תאריך. 18.6.06 יום לפני הבגרות באזרחות. 9. הדייט הראשון? פ-חח, בכתה ב' עם כפיר?
שבדוק עכשיו הוא הומו :p.
8. הפעם הראשונה בחו"ל? בסוף כיתה ו', קצת לפני גיל 12. 7. הטסט הראשון? 31.10.06, אבל נכשלתי בו. 6. הבגרות הראשונה? משהו ליוני בכיתה י', בלשון. נראה לי ב8. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? כמה שבועות אחרי הבוםבמלה של 2006. אמצע-סוף כיתה יא'. 4. המילה הראשונה? "אבא". מוזר משהו. 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת. 2. שברון הלב הראשון? מתישהו בין סוף ט' לאמצע י'. 1. ההתאהבות הראשונה? אמצע כיתה ט'. 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? גל טסה
.
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ליהיא נראה לי. 9. החבר הכי שקט? אממ איתי שליבה. אם עוד אפשר להחשיב אותו בקטגורייה הזאת
8. החבר הכי עצבני? זמי. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? זמי. 6. החבר הכי מצחיק? שנשונה, אוחנה. 5. החבר הכי קשוב? עמרי. 4. מכיר אותך הכי טוב? עמרי. 3. החבר הכי עצלן? טל
.
2. החבר הכי רגיש? מור. 1. החבר הכי חכם? אלמוג. 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
בא--רור!! 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
רק לבצפר
.
גם, הכל סובב סביב בצפר/הורים. 5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? נסיעות, הופעות, משחקי כדורגל, פורומים, ים, חברים. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? השיר שלנו לכל עונותיה
.
6. הספר האהוב עלייך? כשאמצא כזה אודיע לכם :p. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? הממ..פוקס מן D: 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר, קרוקס וואנס [אבל כבר פחות]. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט. 2. הסרט האהוב עליך? קשה לבחור. 1. המשקה האהוב עליך? קוקה קולה
. ת.נ.צ.ב.ה
.
7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? בטח איזו חולצה . 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? בטח אולסטאר [אין לי כח לבדוק פשוט]. 5. החולצה האהובה עלייך? מה שעמרי לקח לי והאדומה שמתחת יש עוד אחת. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? בטח מחברת שאני סתם כותבת בה שטויות בדרך לעבודה. 3. הספר הכי קרוב? בטח 'ורוניקה מחליטה למות'. 2. החלון פתוח או סגור? סגור. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? אין לי כח לבדוק ולא עולה לי כלום לראש. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון. 4. ארנק. 3. סיגריות. 2. כרטיס להוצאת כסף. 1. ורק לפעמייים, רשיון
.
4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: שאפשר להסתובב בחוץ, לראות אנשים, ללכת לים, לאכול אבטיח
.
3. סתיו: ההרגשה הנעימה, שלא קר ולא חם רוב הזמן, העצים, השירים תמיד מתאימים וההופעות תמיד טובות. 2. חורף: לעשן סיגריה בחורף תמיד יותר טוב
, בגדים ארוכים מכסים שומנים, לשבת ליד התנור, האוכל תמיד יותר טעים.
1. אביב: פסח- החופשה הכי ארוכה שיש מלבד החופש הגדול, אנשים מתחילים לחייך אחרי כל האפלוליות שבחורף+סתיו
, טוסט ממצות
ובוםבמלה
.
שלושת הרגלים:
גזרתם. 3. עישון?
2. אלכוהול?
1. סקס? למה לא. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אכפתיות. 1. כושר ארגון. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. כן, לעזאזל, זאת אני מהתכנית בערוץ הילדים.

למעלה