כן צמחונות, לא צמחונות..

בסוף ../images/Emo31.gif.

חילקו כרטיסים למאמא מיה למחר לי"בניקים בחינם, בתור מתנה כזה
, וזה ביד אליהו ב-4 וחצי, אז אני אאלץ לבטל. אוף, אין לי משמרות השבוע

mooshki

New member
את מי אתה יותר אוהב אבא או אמאאאאאאאאאאאאאאאא

המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? הכל במידה 19. פנים יפות או גוף יפה? גוף 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?ספר. אבל ממש טוב 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?ראשון בחוץ. אח"כ בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? רומני 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? זה אותו דבר מבחינתי 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? לוכפת לי:) 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה, עם חלונות סגורים. 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש. למרות שאצלי זה טוש. אבל שיהיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לא יודעת נראה. 1. קיץ או חורף? כרגע חורף:/ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?כנ"ל 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: נעמה 14. תאריך לידה: 2.2.89 13. עיר מגורים: נצרת עילית 12. בית ספר: נגמר לי 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים? אדום
9. גובה?מטר וחייצי 8. משקפיים? נופ 7. הורים נשואים או גרושים? פרודים לאללה 6. רווקה/חברה? רווקית 5. תלמיד טובה? מאמי של תלמידה 4. רגיש? דה 3. סטרייט/בי/הומו? הומו 2. בתול? דה 1. ביישן? לא כשזה נוגע לעישון פסיבי. לא לא. 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? קצת 14. נומרולוגיה? נופ 13. גלגול נשמות? קצת 12. אמונות תפלות? לפעמים 11. רוחות? תלוי אם מישהו מת בזמן האחרון 10. אלוהים? לע 9. שטן?בכבודי ובעצמי 8. גן עדן וגיהנום? עלי אדמות 7. גורל? קצת 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא סגורה על זה 4. קבלה? לא מכירה 3. הברית החדשה? סיימ שיט 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? תלוי איזה סוג של קשר. 1. הפכים נמשכים?
14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמממ לוידעת. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאחותי. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? ממנה 11.הנשיקה האחרונה? מזמן מדי 10. החיבוק האחרון? היו הרבה אתמול 9. הספר האחרון? פייייי אינלי שמץ 8.הסרט האחרון? כנ"ל 7. החבר האחרון שראית? אורצ'וק 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול בחזרה מהמסיבה. 5. המבחן האחרון? בגרות ביוטכ'. 4. הדבר האחרון שקנית? חולצה כפרעליה. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? אממממממממ... לפני איזה מליון שנה. 2. השיר האחון ששמעת? השיר של השיר שלנו. 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'אמהמה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים? בקטנה. 10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור? חו"ח 7. ראית מישהו נהרג? חו"ח 6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? סביר. 3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת? בקטנה. 1. כרתו לך איבר? חו"ח 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? פיכ 11. האהבה הראשונה? א' 10. הצו הראשון? ממ כיתה י'? 9. הדייט הראשון? כיתה ד' או משהו כזה..חחחחחחחח הבחור היה רציני ביותר. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ו' נראה לי. 7. הטסט הראשון? טרם 6. הבגרות הראשונה? אנגלית נראלי 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? חממה. עם ח' גרונית 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר. 2. שברון הלב הראשון? כנ"ל 1. ההתאהבות הראשונה? מה ההבדל? א'. 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? פיף. החלטה קשה. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? כל הוירטואלים. 9. החבר הכי שקט? אין כאלה 8. החבר הכי עצבני? אוהווו... קשה להחליט 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? מממ זוהר. יאנה. 6. החבר הכי מצחיק? אור 5. החבר הכי קשוב? ממממ אור.. 4. מכיר אותך הכי טוב? אור ומרינה 3. החבר הכי עצלן? חוששתני שאור 2. החבר הכי רגיש? אמממממ מרינה 1. החבר הכי חכם? אור. 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא חושבת 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? אף פעם לא הייתי אמיצהמספיק לדעתי. 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?אולי 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לאלא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? סתם שטויות שכולם אוהבים. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? לא יודעת. אין כרגע. 6. הספר האהוב עלייך? אישה יקרה/ארבעה בתיןם וגעגוע 5. חנות הבגדים האהובה עליך? גפן בשנקין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אני שונאת נעליים. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? pure. הכי יפים. 2. הסרט האהוב עליך? אממ נראה לי סתיו בניו יורק. 1. המשקה האהוב עליך? קולה קרה מאוד עם הרבה קרח בכוס גדולה וחתיכת לימון בקשהההההההההה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אין לי דברים אדומים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעליים בכל מקום אעאעאעאעאע 5. החולצה האהובה עלייך? החדשה שקניתי אחרונה למסיבת סיום:] 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מלא מחברות 3. הספר הכי קרוב? עולם הסוף וכמעטכמו לוויתן 2. החלון פתוח או סגור? פתו-אח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מיטתי היקרה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.ארנק 3.עט 2.ספריי בושם 1.מראית 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: עננים ואויר 2. חורף: גשם 1. אביב: ריחות שלושת הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול?
1. סקס?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אוהבת 1. סבלנית דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.שאני עדיין לא אומרת:/

נמהבמסתץע

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?תלוי... 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים 18. חכמה או יפה?לחכם..חוכמה זה מושך 17. ספר או סרט?תלוי 16. רעש או שקט?תלוי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם בד"כ עם אנשים איכותיים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים?אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא..צריך לנצלא ת החיים עד הסוף 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?נמאס לי כבר מסטוצים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?תלוי איפה 5. ריצה או הליכה?גם וגם 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה קרה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?סבבה 1. קיץ או חורף?חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד ..כל דבר הנוגע לאהבה זה בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק?תלוי באנשים 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?בעד 13. מותגים? תלוי 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? יש גבולות...אבל עם גבולות בעד 9. טלפוניים סלולריים? יש ברירה?! 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?תלוי איזה אמצעים 4. עישון בקרב בני נוער? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים?תלוי איפה 1. אורגיות?נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כמעט 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא ממש 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? לא 15 מידע כללי 15. שם: עדי 14. תאריך לידה:28.2.90 13. עיר מגורים: מושב 12. בית ספר: שער הנגב 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?חום-ירוק-צהבהב 9. גובה?1.53 8. משקפיים?אין 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? כן 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייטית 2. בתול? לא 1. ביישן?כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים?כן 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום?כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?חח כן 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?תלוי 1. הפכים נמשכים?כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?יוסי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? בוקר טוב גם לך 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אור 11.הנשיקה האחרונה? לפני שבוע וחצי 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? אתמול את לי-היא 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול חזרה מהים 5. המבחן האחרון? אתמול...בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? פחית ממכונה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? חופש גדול שנה שעברה 2. השיר האחון ששמעת? אנערף 1. הדבר האחרון שלבשת? מה זאת אומרת? 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 10. עברת ניתוח? שני קטנים..אבל ממש קטנים 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?לא 3. הלכת מכות?בצחוק כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיל 12 וחצי-איתמר 11. האהבה הראשונה? חחח 10. הצו הראשון? 25.10.06 9. הדייט הראשון?ואווו לפני חצי שנה,הדייט הרישמי הראשון 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לפני שנה 7. הטסט הראשון?חחח 4.3.07.. 6. הבגרות הראשונה?29.5.06 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?אממ...כיתה ז' או ח' 4. המילה הראשונה? אנערף 3. האכזבה הראשונה? היו ככ הרבה 2. שברון הלב הראשון? אממ...אני משארת כיתה י' 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? ניב 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?יש הרבה 9. החבר הכי שקט?ניב 8. החבר הכי עצבני? לא יודעת 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?שיר,לי,מורן,רותם,אריאל 6. החבר הכי מצחיק?ירים 5. החבר הכי קשוב?אדם 4. מכיר אותך הכי טוב? אדם 3. החבר הכי עצלן? חחח לא יודעת 2. החבר הכי רגיש?לא יודעת 1. החבר הכי חכם?כולם 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?חחח לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא נראה לי 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?מה פתאום.. 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לשיר,לנגן,לצייר,לרקוד,ריצה,לכתוב,לפסל,להיות עם חברים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?חברים 6. הספר האהוב עלייך? ככ הרבה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? העין השלישית 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אנערף 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אנערף 2. הסרט האהוב עליך? אבודות והוזת 1. המשקה האהוב עליך? ספרייט 7 דברים בחדר שלך:אני בחדר מחשב 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? כוס פלסטיק 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעליים של אח'שלי הגדול 5. החולצה האהובה עלייך? יש הרבה: גופייה כזאת עם הדפס של מישהי,כל הגופיות סבא,חולצה שמצוייר עלייה פרצוף 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין פה 3. הספר הכי קרוב? ספרון הדרכה של משהו במחשב 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?מגירות כאלה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.אמ פי 4 4.פאלפון 3.רישיון+תעודת זהות 2.ארנק 1.משקפי שמש 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים וים וחופש 3. סתיו: 2. חורף:ים לבד,קור 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. עישון?זה לא הרגל..כשבא בא 2. אלכוהול? כשבא בא 1. סקס? לא הרגל שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מתחברת מהר לאנשים 1. רגישה דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.אני חולה על בריטני

מה נסגר עם מספרי השאלות??

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? תלוי במצברוח 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אם זה בהתחלה- בחוץ. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי אבל לא קיצ'י מידי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? המון לישון (ואם הכוונה היא ללשון אני לא עונה) 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? ברור שרציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי 6. שעווה או גילוח? גם לזה אני מסרבת לענות 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול והשאלון הזה עבר אותו 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? 18. סקס בשירותים? תתחנתו ואז תעשו מה שבא לכם! 17. קשר בשלט רחוק? עדיף שלא 16. יום האהבה/ולנטיינס? יום האהבה 15. לחגוג סילבסטר? לא 14. צמחונות? לא בפנאטיות 13. מותגים? רק אם המוצר שווה את ההשקעה 12. כפכפי אצבע? בירקנשטוק רולז! 11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? נגד 7. סמים? רק במדינות שבהן זה חוקי 6. שתיה ונהיגה? חלילה 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי במטרה ותלוי באמצעים 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד. לא כמו זה שיש בארץ. 2. סקס במקומות ציבוריים? לא! 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? אההההההההההה!!!!!!!!! לא!!! 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כל הזמן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לחתונה משפחתית 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? לא שזכור לי 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן
יאמי!! 15 מידע כללי 15. שם: יוני 14. תאריך לידה: 5.2.1989 13. עיר מגורים: גבעת שמוHELL 12. בית ספר: אולפנא תורנית לבנות "צפירה" 11. צבע שיער? סוג של חום 10. צבע עיניים? כחול 9. גובה? 1.75 8. משקפיים? כן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר 6. רווקה/חברה? חבר 5. תלמיד טובה? יש טובות ממני 4. רגיש? מהמסתירים 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן (השאלות האלה ממש לא לעניין אבל אם לא הייתי עונה הייתם חושבים עלי דברים...) 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? נאא.. 14. נומרולוגיה? " 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? עין הרע 11. רוחות? יש 10. אלוהים? ברור שיש! 9. שטן? כן 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? אין כזה דבר! הכל מהקב"ה! 6. מזל? כנ"ל 5. יין ויאנג? יש בזה משהו 4. קבלה? הפכו את זה לדבר כ"כ זול וממוסחר אבל זאת אמת 3. הברית החדשה? ממש ממש ממש ממש ממש לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לרוב לא 1. הפכים נמשכים? כן אבל בשביל להחזיק מעמד הם צריכים בסיס דומה 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? תומר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מירב 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מירב 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? 9. הספר האחרון? אל תגלה- הרלן קובן 8.הסרט האחרון? שודדי הקאריבים(?) 7. החבר האחרון שראית? מירב 6. הנסיעה האחרונה באוטו? שלשום. טיול. 5. המבחן האחרון? גיאוגרפיה. בגרות 4. הדבר האחרון שקנית? בגדים. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? וואו.. כשחזרתי מהולנד 2. השיר האחון ששמעת? משו של השיר שלנו 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כמעט. 10. עברת ניתוח? כן. לפני שנים רבות. 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? חלילה 7. ראית מישהו נהרג? לא ב"ה 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? המון 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? דן 11. האהבה הראשונה? דן 10. הצו הראשון? מה עונים על זה? 9. הדייט הראשון? אף פעם לא ממש יצאתי לדייט... החברים שלי תמיד היו ידידים טובים שלי קודם.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה א. צרפת. 7. הטסט הראשון? לפני שנה ו11 יום 6. הבגרות הראשונה? בעעע.. כיתה י'.. מי זוכר.. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? אבא בטח.. 3. האכזבה הראשונה? דן 2. שברון הלב הראשון? דן 1. ההתאהבות הראשונה? דן (אני לא רגילה לענות כמה פעמים בשאלון את אותו השם שהוא לא תומר..) 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? ניתאי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לא יודעת 9. החבר הכי שקט? מירב 8. החבר הכי עצבני? רייץ' 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? שיר בסוק 6. החבר הכי מצחיק? אדמפז 5. החבר הכי קשוב? אדמכהן 4. מכיר אותך הכי טוב? תומר 3. החבר הכי עצלן? לא יודעת 2. החבר הכי רגיש? מירב 1. החבר הכי חכם? תומר 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? פשוט לא נכנסתי 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כל כיתה ב 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? בחיים לא. 4. פרצת למקום כלשהו? הביתה. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? נבר 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? נבר 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, להתעמל... כאלה... 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים 6. הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו 5. חנות הבגדים האהובה עליך? ציפי 60'S 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? בירקנשטוק על כל חברות הבת שלה.. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט 2. הסרט האהוב עליך? דיסני.. הרבה מהם.. 1. המשקה האהוב עליך? מיץ תותפוז בשינקין 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מעטפה לדיסקים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? וואנס 5. החולצה האהובה עלייך? הסופרמן שעותי קנתה לי. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? הרבה מחברות ריקות 3. הספר הכי קרוב? שעות מתות 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ספל 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. ארנק 3. צרור מפתחות ראשי 2.מפתחות לאוטו 1. סידור 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש 3. סתיו: מתקרר 2. חורף: קר!!!!!! 1. אביב: לא טוב... אלרגיות.. שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מתרגלת למצבים חדשים 1. וזהו דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. אני אסטמתית רצח

neagative creep

New member
יוני אהובתי.

הייתי חייבת להגיד שאני אוהבת אותך ומתגעגעת אלייך. אה ושאין לי שמץ מה לעשות עכשיו אחרי שנרשמתי לש.ל.מ צריך כבר לראות אותך! הילה.

2shahar

New member
. . .

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?שעיר! 19. פנים יפות או גוף יפה?גוף 18. חכמה או יפה?יפה 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?רעש כרגע. כי אם יהיה לי שקט אני אתחרפן רשמית! 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?לא ברור..ניראה לי שהרבה אנשים, אבל מעט קרובים באמת 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? שטו? 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?לא יודעת כבר..ניראה לי שרציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה! 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?ריצה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? בטח שכן
1. קיץ או חורף? קיץ! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בוודאי 18. סקס בשירותים? יאפ 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? תלוי אם אני לבד
15. לחגוג סילבסטר?כנ"ל 14. צמחונות?בעד כן, אבל לא בעד ההשפעות שיש לזה 13. מותגים? דיי כן 12. כפכפי אצבע? יאפ 11. שיחות מלב אל לב? יאפ :) 10. הפגנת אהבה בציבור? אה הא! 9. טלפוניים סלולריים? אם הם לא טיפשים כמו שלי אז כן! 8. סקס לפני החתונה?כן! 7. סמים?במידה 6. שתיה ונהיגה?לאאא! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? אה הא
4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?בעד 1. אורגיות?בעד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים ?לא 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? יחסי מין לא..קרוב 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?לא 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? כן!!!
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן חחחח חשבו שאני מתה 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא! חחחח מי ייתן לי אלף שקל ביד?! 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא.. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אני משערת שכן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן :) 15 מידע כללי 15. שם: שחר 14. תאריך לידה: 4.10.91 13. עיר מגורים: רמלה 12. בית ספר: עתידים 11. צבע שיער?פסים כזה 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.52 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חברה?רווקה.:\ 5. תלמיד טובה? תלוי איך המורה 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? באמא שלכם.. 1. ביישן?עם אנשים מסויימים, אבל כבר כמעט לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? לא יודעת 12. אמונות תפלות? לא ממש 11. רוחות? כן 10. אלוהים?כן 9. שטןן?לא 8. גן עדן וגיהנום? רק גן עדן 7. גורל? כן 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? לא..! 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא שהתקשרה לצעוק עליי לחזור מהופעה של שריף. חח 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לרחלי אתמול 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מגילי אתמול 11.הנשיקה האחרונה? רחלי אתמול.חחח 10. החיבוק האחרון? גל 9. הספר האחרון? פפפ.. 8.הסרט האחרון? כנ"ל 7. החבר האחרון שראית? גל.. 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול שמיכאל לקח אותי הביתה 5. המבחן האחרון? לשון יימח שימו 4. הדבר האחרון שקנית? סיגריה אתמול 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנים 2. השיר האחון ששמעת? עיניים לא משקרות-ניבין 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה של מענית 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? חס וחלילה 12. פתחת את הראש? כנ"ל 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כנ"ל 10. עברת ניתוח? כנ"ל 9. שברת מראה? כנ"ל 8. היית בפיגוע טרור? כנ"ל 7. ראית מישהו נהרג? כנ"ל 6. גילית ששיקרו לך? אני חושבת שאתמול 5. בגדו באמונך?אולי גם אתמול 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא יודעת 3. הלכת מכות?מזמן..עם ערביה 2. כמעט טבעת? כן! אמא'לה 1. כרתו לך איבר? לא! חס וחלילה 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? איזה אחד ישן ישן 11. האהבה הראשונה? לא יודעת אם בכלל 10. הצו הראשון? לא יודעת 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ה' 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה?השנה
5. למעשנים, החפיסה הראשונה? בים 4. המילה הראשונה? מאמא.חח 3. האכזבה הראשונה? יותר מידי..לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? אולי כיתה ז'-ח' איפושהוא 1. ההתאהבות הראשונה? כנ"ל 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אין לי זכות זיבור! 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? רחלי 9. החבר הכי שקט? גילי 8. החבר הכי עצבני? ליטל ובר! 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?ליטל! 6. החבר הכי מצחיק?מור כריסטה :) 5. החבר הכי קשוב?גילי ושירן והגר 4. מכיר אותך הכי טוב? ליטל בטח.. ונטלי ושירן וגילי 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש?נטלי 1. החבר הכי חכם?שילן! 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא יודעת 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?התעלפתי. חעחע 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא יודעת! 5. גנבת מחנות? כן בטח.. 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא יודעת..פעם אני ובר ברחנו ממשטרה 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?אולי.....חיחי 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לא יודעת..שירים וכאלה ולצאת מהבית 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?לא יודעת 6. הספר האהוב עלייך? אין 5. חנות הבגדים האהובה עליך? כל מיני בעיר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?מה אכפת לי חברה העיקר שיגביהו אותי 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.קליפס 4.עגילים 3.אודם 2.סומק 1.רימל 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. עישון?כן 2. אלכוהול?כן 1. סקס? עדיין לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מראה איך שאני מרגישה 1. עושה מה שאני אוהבת דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.נפגעת מהר

גם אם שוב אעצום את עיניי

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? באמצע. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכם. 17. ספר או סרט? בדר"כ ספר, אבל שניהם אחלה. 16. רעש או שקט? תלוי מתי. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי מה הכוונות שלי.
13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבההההה! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? תלוי עם מי. :) 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? באמצע, כמו שלי!
8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי בסטואציה ומה בא לי. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה. 6. שעווה או גילוח? אנערף. 5. ריצה או הליכה? ריצה. 4. חום או קור? קור! 3. דוש או אמבטיה? דוש. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? ממ לאדעת. 1. קיץ או חורף? חורף! שיבוא כבר ;[ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד למה לא. 18. סקס בשירותים? לא בשבילי, אבל מי שבא לו.. 17. קשר בשלט רחוק? לא בשבילי. 16. יום האהבה/ולנטיינס? לא מפריע לי. 15. לחגוג סילבסטר? כם. 14. צמחונות? לא ממש בעד, אבל כל אחד ומה שטוב לוץ 13. מותגים? לא מזיז לי. 12. כפכפי אצבע? כן למה לא. 11. שיחות מלב אל לב? ברור. 10. הפגנת אהבה בציבור? במידה. 9. טלפוניים סלולריים? כן. 8. סקס לפני החתונה? כן. 7. סמים? לא. 6. שתיה ונהיגה? לא! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי מאוד.. 4. עישון בקרב בני נוער? לא. 3. שלטון דמוקרטי? כן. 2. סקס במקומות ציבוריים? מי שבא לו למה לא. :) 1. אורגיות? לא ניסיתי. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא. 17. עישנת סיגריה? כן. 16. השתכרת? כן. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ? כן. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? הגזמתם.. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן. 11. כססת ציפורניים? לא. 10. התנשקת עם בת? כן. 9. בכית על בן? כן. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא נראה לי.. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן. 5. הפסקת ספר באמצע? פעם.. היום אני לא עושה את זה. 4. התפטרת מהעבודה? כן. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? מול מיליון אנשים שאנלא מכירה, באמצע האוטובוס. 2. התנשקת עם בן? כן. 1. אכלת סושי? כן. 15 מידע כללי 15. שם: גילי. 14. תאריך לידה: 29 באוקטובר. 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: לא. 11. צבע שיער? חום בהיר. 10. צבע עיניים? חום. 9. גובה? 1.64 משו כזה.. 8. משקפיים? כן. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? מה? 5. תלמיד טובה? לא. 4. רגיש? מאוד. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית. 2. בתול? לא. 1. ביישן? תלוי. 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? קצת. 14. נומרולוגיה? לא. 13. גלגול נשמות? לא. 12. אמונות תפלות? חלק מהם. 11. רוחות? כן. 10. אלוהים? לפעמים. 9. שטן? לא. 8. גן עדן וגיהנום? לא. 7. גורל? כן. 6. מזל? כן. 5. יין ויאנג? לא ממש. 4. קבלה? לא. 3. הברית החדשה? מה. 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא יודעת. 1. הפכים נמשכים? חח.. יש סיכוי. :) 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מורן. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לעמית. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? דניאלה. 11.הנשיקה האחרונה? עמית. 10. החיבוק האחרון? עמית אני חושבת. 9. הספר האחרון? אניהו של אתגר קרת. 8.הסרט האחרון? ממש ממש לא זוכרת. 7. החבר האחרון שראית? המפקד שלי. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עם המפקד שלי, כפרה עליו. :) 5. המבחן האחרון? פחחחח 4. הדבר האחרון שקנית? אייסקפה. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני הרבה שנים, אבל גם מחרתיים!
2. השיר האחון ששמעת? שיר מס 1 של מיקה קרני. 1. הדבר האחרון שלבשת? מדים. 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. 12. פתחת את הראש? לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא, אבל שלשום האוטו שלנו עלה באש. 10. עברת ניתוח? לא. 9. שברת מראה? כן, פעמיים. 8. היית בפיגוע טרור? לא. 7. ראית מישהו נהרג? נהרג לא.. גופה כן. 6. גילית ששיקרו לך? כן. 5. בגדו באמונך? כן. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן. 3. הלכת מכות? כן. 2. כמעט טבעת? כן. 1. כרתו לך איבר? לא.

השמש תזרח, כולם יחיו בטוב גם בלעדיי.

12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? מממ לפני 6 שנים.
11. האהבה הראשונה? אוהד. 10. הצו הראשון? 20.10.05. 9. הדייט הראשון? מאיפה אני זוכרת. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? טורקיה. 7. הטסט הראשון? עוד לא היה. :) 6. הבגרות הראשונה? משו בכיתה י' מן הסתם. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? L&M לייט נחמד כזה בכיתה י'. 4. המילה הראשונה? אני אמורה לזכור. 3. האכזבה הראשונה? לא יודעת. 2. שברון הלב הראשון? בכיתה ה' - זה שהייתי דלוקה עליו רקד סלואו עם מישהי אחרת במסיבה... ;[ 1. ההתאהבות הראשונה? הוא. 11 החבר הכי: איף שונאת את זה. 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כמובן. 5. גנבת מחנות? כן. 4. פרצת למקום כלשהו? כן. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? כן. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן. 8 עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים. האלופה. 6. הספר האהוב עלייך? אופטימיות נצחית. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין ממש. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס. למה למה למה אין לי כסף. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אנערף. 2. הסרט האהוב עליך? למראית עין. 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה. 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הפלאפון שלי.
6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים של אחותי הקטנה. 5. החולצה האהובה עלייך? משו מגניב שקניתי שבוע שעבר. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של אחותי. 3. הספר הכי קרוב? השמינייה ומזימת ליל הסמוראים. 2. החלון פתוח או סגור?סגור יש מזגן. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? קלסר. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. חוגר. 4. פלאפון. 3. לובלו. 2. מראה קטנה. 1. גז מדמיע. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אין בו כלום טוב. אולי הארטיקים. 3. סתיו: 2. חורף: הכל טוב בו.
1. אביב: שלושת הרגלים: טוב די. 3. עישון? 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.

3ברלד3

New member
עכשיו זה הזמן לענות

הלך לי המזגן בחדר חחחח 20 המה עדיף? מזגן 20. גבר שעיר או חלק? בחורה 19. פנים יפות או גוף יפה? ביחד 18. חכמה או יפה? " 17. ספר או סרט?סרט 16. רעש או שקט? יש ויש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? אוווו עכשיו מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? אהא?!? 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבההההה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוך לי לא הבנתי 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? עכשיו סטוצים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? משו סבבה 6. שעווה או גילוח? איכ 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול, שם אני עם עצמי לבד 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שלא יציקו 18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס? אמא מציקה לי לא יודע 15. לחגוג סילבסטר? סתם לצאת כמו כל יום רגיל 14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? כן - יותר קל ככה חח אין לי כוח 8. סקס לפני החתונה?כן 7. סמים? חח סבבה 6. שתיה ונהיגה? לא שותה, לא נוהג 5. המטרה מקדשת את האמצעים? אהא 4. עישון בקרב בני נוער? זה עישון בני הנוער לקרבנו אם כבר 3. שלטון דמוקרטי? שיהיה 2. סקס במקומות ציבוריים? ואלה סבבה 1. אורגיות? גם הולך 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים סוג של 17. עישנת סיגריה? אפשר לומר 16. השתכרת? יש מצב 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? וואלה אולי 14. היה לך סטוץ? אהא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? נההה 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חחחחחח 11. כססת ציפורניים? פעם 10. התנשקת עם בת? אהה רק עכשיו אני קולט שזה שאלון בלשון נקבה עם כמה דברים שלהם חחח לא שמתי לב 9. בכית על בן? 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 5. הפסקת ספר באמצע? 4. התפטרת מהעבודה? 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי? יאללה 15 מידע כללי 15. שם: אדם 14. תאריך לידה: 25.6.86 13. עיר מגורים: אילת 12. בית ספר: 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום אדום חחח 9. גובה? 1.76 בערך 8. משקפיים? מקשפיים לא 7. הורים נשואים או גרושים? אהא 6. רווקה/חברה? רווק 5. תלמיד טובה? 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? נה 1. ביישן? 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? אהא 14. נומרולוגיה? אהא 13. גלגול נשמות? אהא 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? אהא 10. אלוהים? אהא 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? משו בסגנון 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? אהא 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? נה 1. הפכים נמשכים? לא הבנתי מה כתוב חח 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? יאיר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? זה היה מזמן 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אלה 11.הנשיקה האחרונה? אה? 10. החיבוק האחרון? אה? 9. הספר האחרון? אם יש גן עדן 8.הסרט האחרון? לוזר חצי סרט 7. החבר האחרון שראית? יאיר 6. הנסיעה האחרונה באוטו? מונית הביתה 5. המבחן האחרון? מבחן זה רע נכון? אז זה כמו משפט בצבא. אז היום חח, יצאתי זכאי =) 4. הדבר האחרון שקנית? חשיש חח 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? היום 2. השיר האחון ששמעת? לא זוכר אני זוכר את הדלת של ברי לא את האחרון חח 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס גלישה וחולצה כחולה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? כן 12. פתחת את הראש? כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? אהא 10. עברת ניתוח? עוד 4 חודש 9. שברת מראה? לא זוכר 8. היית בפיגוע טרור? אהא 7. ראית מישהו נהרג? אהא 6. גילית ששיקרו לך? אהא 5. בגדו באמונך? אהא 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? נראה לי שכן וכבר שילמתי על זה 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא נראה לי 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? נעמה 11. האהבה הראשונה? נעמה 10. הצו הראשון? חחחח לפני איזה 3 שנים לא זוכר בכיתה יא 4 שנים אני יודע כמה 9. הדייט הראשון? לא זוכר 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ה' לפלמה 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? מאיפה לי 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? נראה לי 13 כשהלתי לחבר וקניתי מלברו אדום 4. המילה הראשונה? מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? - 2. שברון הלב הראשון? - 1. ההתאהבות הראשונה? - 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? טל 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? בן גדעון 9. החבר הכי שקט? יוסי 8. החבר הכי עצבני? אבי 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? עמית/רני 6. החבר הכי מצחיק? אדם רביד מדמוני 5. החבר הכי קשוב? מדמוני 4. מכיר אותך הכי טוב? לוידע 3. החבר הכי עצלן? ניקולס 2. החבר הכי רגיש? יאיר 1. החבר הכי חכם? בריליאנט 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? במשפט כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? לא 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? כל הדברים האלה זה מזמן אני עונה על זה רק על עכשיו 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? משו כזה 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? חברים בירות פאב 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אוז 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? לב אמיץ 1. המשקה האהוב עליך? טובורג רד 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? שעון של הצבא 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הנעלי הרים 5. החולצה האהובה עלייך? צ'ה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין לי פה חח 3. הספר הכי קרוב? אין 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הוילון והשולחן מחשב 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: אם יש לי תיק 5. סיגריות 4. פלאפון 3.אמפי 2.מצית 1.משו מבשם 4 הדברים הכי טובים בעונות: לוידע חח 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. עישון? אהא 2. אלכוהול? אהא 1. סקס? אהא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. לוידע דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. וואי לוידע

נשמת

New member
זה לא שאלון-זה שואה.

בדיוק הזמן לשאלון, לא?
לא 20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?
אני בעד איזון. 19. פנים יפות או גוף יפה?
פנים יפות [ספיר הבהילה אותי עם ה"גוף אפשר לתקן"...עוד תבואי למישהו עם פטיש בראש] 18. חכמה או יפה?
חכמה 17. ספר או סרט?
סרט, לצערי 16. רעש או שקט?
תלוי במצב, משתנה 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?
מצומצם ואיכותי 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?
אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי?
שרמנטי, על אף שאינני מבינה את ההבדל 12.פרח אחד או זר פרחים?
אחד. קלאסה. 11. הרבה לישון או כמעט ולא?
עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
הבחורה 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?
ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?
רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?
חזקה 6. שעווה או גילוח?
שעווה 5. ריצה או הליכה?
ריצה, אבל רק תיאורתית 4. חום או קור?
קור 3. דוש או אמבטיה?
אמבטיה! 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?
גבול... 1. קיץ או חורף?
אביב 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
בעיקרון. 17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
כל אחד ובחירותיו. 13. מותגים?
בהכרח 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
אבל בגבול הטעם הטוב 9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
ברור 7. סמים?
נראה לי 6. שתיה ונהיגה?
ולא 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
מממ.. לא סגורה על המשמעות 4. עישון בקרב בני נוער?
מתחת לגיל 18. איכ. איזה מעפנה יצאתי. 3. שלטון דמוקרטי?
בוודאי 2. סקס במקומות ציבוריים?
תלוי כמה ציבוריים... 1. אורגיות?
בעיקרון
בעצם, לא. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
לא 17. עישנת סיגריה?
כן 16. השתכרת?
קליל 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
לא 14. היה לך סטוץ?
ע"פ מה שאני זוכרת - לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
ממש לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
יש מצב 11. כססת ציפורניים?
לצערי 10. התנשקת עם בת?
אהא 9. בכית על בן?
כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
בטח 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
לא, תודה לאל [ואני לא אופתע אם יום אחד כן] 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
לא שזכור לי 5. הפסקת ספר באמצע?
כן, כן, כן
4. התפטרת מהעבודה?
כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
מקווה מאד שלא. 2. התנשקת עם בן?
לההה.... 1. אכלת סושי?
כן!!!!!!!!!!!!!!!! <צימחוני> 15 מידע כללי 15. שם:
עדי 14. תאריך לידה:
אוקטובר 13. עיר מגורים:
מרכז 12. בית ספר:
12 שנו"ל 11. צבע שיער?
חום בהיר 10. צבע עיניים?
חום כהה 9. גובה?
160 8. משקפיים?
לרחוק 7. הורים נשואים או גרושים?
נשואים
6. רווקה/חברה?
כרגע רווקה 5. תלמיד טובה?
תלוי במה 4. רגיש?
מאד 3. סטרייט/בי/הומו?
אני אדם ישר
2. בתול?
1. ביישן?
תלוי 15 אמונות 15. אסטרולוגיה?
בקטנה 14. נומרולוגיה?
פחות 13. גלגול נשמות?
לההה.. רק שהתוכי שלנו הוא סבתא שלי 12. אמונות תפלות?
לא ממש 11. רוחות?
לא משעמם לי 10. אלוהים?
כן 9. שטן?
666, ברור 8. גן עדן וגיהנום?
וואלה כן 7. גורל?
מאד 6. מזל?
אהא 5. יין ויאנג?
מה!? 4. קבלה?
קצת 3. הברית החדשה?
לא יודעת 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
לא מומלץ 1. הפכים נמשכים?
הם גם לא תמיד מסתדרים, אז מה עשינו בזה? |מירמור|