מה אתם שומעים עכשיו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמה אתם שומעים עכשיו?../images/Emo79.gif

כי משעמם לי וסוף סוף יש לי חופש מהצבא[
] אז בא לי מקום לחפור בו. SUE ME. D; ובנימה זאת, מזל טוב לג'ונהיונג [ימני בתמונה] שחגג היום יומולדת 21 מבלי שידעתי זאת~ ;; מתוקי של אמא

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifHip song- Rain../images/Emo47.gif

... השיר הזה כלכך מטומטםXD This is hip song rock tonight~

PUMPKIN juice

New member
GLEE - Baby, It's Cold Outside ../images/Emo23.gif

באמת שאין על הסדרה הזאת. ועל קורט ובליין, שיתנשקו כבר!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

גאד אני כלכך אוהבת את השחקן של בליין. ;; -תתעלמו מהעובדה ששכחתי איך קוראים לו- הוא כזה
, אני אוהבת אותו עוד מאז שראיתי אה וורי פוטר מיוזיקל LOL ובתור בליין הוא אפילו יותר 3333333>

PUMPKIN juice

New member
קוראים לו דרן!

וווואוווו הוא אדיר ב-אה וורי פוטר מיוזיקל! לא מזמן חזרתי לזה אחרי שראיתי אותו בגלי וזה כלכך מצחיק
הוא מדהים.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנכוןןןןן, דרן! זכרתי משהו כזה! [NOT]

הוא באמת אדיר
טוב באופן כללי AVPM זה גאונות לשמה
וגם AVPS~ It's absurd! You're absurd! It's absurd!

PUMPKIN juice

New member
לא ראיתי את AVPS..

אבל אני רוצה! AVPM גאוני, אני צחקתי במשך כל הזמן שראיתי את זה ואני מזמרת את השיר של ג'יני\צ'ו צ'אנג כל הזמן! דרן הזה, תלתלים בחזה

Ayush Cohen

New member
נה נה נה (נה נה נ נהנ נה נה נההנהנההנהנהננה!)

חח מקודם שמעתי דיסנצ'נטד והאא כל כך יפה ועצוב :( ואיך שג'רארד יורד לאט לאט ללחישה בסוף ב"AT ALL" זה כל כך יפה :) זה שיר כזה עצוב

Ayush Cohen

New member
כן אני מתה עליו ../images/Emo13.gif ♥ ♥

חח כשהם מדברים בהתחלה הם כל כך חמודים אבל רק פראנק מצליח להשתלב בקצב של המוזיקה XD ווכגארארד פונה אליהם הוןא נשמע כזה עךל סף בכי או כיאילו הוא נרגע עכשיו מבכי חחחח
,ואיך שג'רארד אומר את מילים מהר ובקצב מצחיק והמילים מצחיקות והגיטרות כל כך מהמות ♥ ♥ ♥ השיר כל כך יפהה :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא שומעת כלום אבל תקוע לי בראש-

A~ing- Orange Caramel נראה לי אפרוש לקרוא ולישון כי אין לי כוח באמת לשמוע מוזיקה, אני עייפה. >:

למעלה