../images/Emo121.gifממ, זה חפירה ארוכה...
יש להקה אחת שאני ממש אוהבת, סופר ג'וניור- להקה קוריאנית בעלת [בימים טובים] 13 חברי להקה [+2 סינים שנמצאים באחת מה- sub groups של הלהקה אבל לא בלהקה המלאה של ה13]. לפני שנה+ כזה, 3 מהחברים די... עזבו. כל אחד מסיבה אחרת. אחד מהם, הסיני היחיד בלהקה המלאה [כלומר, בסך הכל בין כל ה15 חברי להקה יש 3 סינים- אחד בלהקה המלאה, ועוד שניים בסאב גרופ~ האמת שאחד מה3 בכלל קנדי אבל הוא גם סיני אז נחשיב אותוXD] והוא... אר, טוב, זה ממש מסובך. הוא תבע את החברה שבה הם חתומים בטענה שהחוזה שהוא היה חתום עליו הוא היה חוזה עבדות, ובאופן כללי שהתייחסו אליו מזעזע ממש, בעיקר בגלל שהוא סיני והוא היה היחיד מהלהקה שלו שהוא סיני ולכן די התעללו בו
קראתי את התביעה שלו כשזה פורסם, הוא סיפר שם על דברים ממש מרושעים... אני לא אפרט כרגע, אני גם לא זוכרת את הכל, אבל בכל מקרה הוא באמת צדק בזה שהוא תבע אותם. ומן הסתם, יחד עם זה שהוא תבע אותם הוא היה צריך לעזוב את הלהקה. בעיקרון בהתחלה זה היה רק עזיבה זמנית עד שהעניין עם המשפט יסתדר, אבל כבר שנה+ מאז שהוא תבע אותם ורק אתמול הגיעו להחלטה. הוא ניצח [כמו שצריך!], אבל עכשיו החברה שלהם רוצה לתבוע אותו בחזרה בטענה שהחוזה שלו עוד לא נגמר ובלה בלה בלה._." בכל מקרה, אחרי שהוא עזב [ועוד לפני שהחליטו מה קורה איתו 0.0;] הוא חזר לסין למשפחה שלו והוציא אלבום סולו [עם מליון קליפים שבערך חצי מהם גרמו לי לבכות ממש ממש ממש חזק. ;_;] מהמם
השיר ששמעתי קודם והתמונה ששמתי זה מהאלבום~ בכ"מ, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, מצד אחד אני ממש שמחה בשבילו שהוא ניצח בתביעה כי בכל זאת, התעללו בו ממש וזה לא מצב טוב מן הסתם והוא כן ממש מצליח בסין ואני שמחה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אבל מצד שני, הוא היה אחד מחברי הלהקה שיותר אהבתי [... חוץ מזה שהוא הקאפל של זה שאני הכי אוהבת
הם כל כך מתוקים ביחד, וגם ממש כואב לי על היצ'ול (הפייבוריט שלי מהלהקה) כי הם היו באמת חברים הכי טובים והוא ממש מתגעגע אליו, הוא אפילו כתב מתישהו בבלוג שלו אחרי שהוא עזב פוסט ממש ארוך ומרגש על כמה שהוא מתגעגע אליו וכמה שהוא לא העריך אותו כשהוא היה שם ו-ו-ו- הוא כתב את זה כשהוא היה שיכור ;______;] ואני מתגעגעת אליו ואל השטויות שהוא היה עושה עם סופר ג'וניור כי הם להקה של אנשים סתומים והוא היה כל כך מדהים שם והוא הוסיף כל כך המון וכואב לי שהוא לא שם
היה לי ממש קשה עם הרעיון של האלבום האחרון שלהם שהוא [והשניים האחרים שעזבו, למרות שאחד אמור לחזור עוד שנתיים אחרי שיסיים צבא והשני יש שמועות שהוא יחזור לאלבום הבא
] לא היה שם, ועכשיו גם הסאב-גרופ הסינית של הלהקה [זאת שיש בה את שני הסינים הנוספיםXP שיש להם את השם המאוד מקורי- סופר ג'וניור M (כאילו, מנדריןXD)] אמורים גם להוציא אלבום חדש בקרוב וזה בכלל יהרוג אותי כי הוא היה הלידר של SJM בתור הסיני המקורי בלהקה ו-ו-ו-ו-ו-ו- אוף. ;_; קיצר, אמרתי שזה חפירה~~ פשוט ממש קשה לי עם כל הסיפור הזה וזה נורא עצוב וגם להקה אחרת שממש אהבתי שהייתה חתומה תחת אותה חברה התפרקה כי 3 מתוך ה5 חברים תבעו את החברה ובכלל החברה הזאת כל כך בלעכס אבל חתומות אצלה להקות שאני ממשממשממש אוהבת וזה כלכך עצוב. ;_; כאילו מצד אחד אני מתה על החברה הזאת כי יש להם להקות טובות וזה אבל מצד שני הם מתעללים באנשים שחתומים אצלם אז. >_>;