מה אתם שומעים עכשיו?

XoLilMissLolaoX

New member
אוייי ככ!!! ../images/Emo99.gif אחד השירים האהובים עלי

באלבום!! יאללה שיוציא עוד אחד חחח

Ayush Cohen

New member
השיר הזה כל כך מושלם ♥ ♥ ♥ ♥

ואיי זה השיר הכי אהוב עלי של MCR אייזה מהמם הואאאא ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifMiss you- S. M. The Ballad../images/Emo99.gif

אני באמת לא יכולה להסביר לכם כמה הם מדהימים וכמה זה גאוני להפוך אותם ללהקת בלדות. אם אתם לא אוהבים סופר ג'וניור, שייני וטראקס כנראה שלעולם לא תבינו את זה... אבל למישהי שכן אוהבת אותם [ויותר מזה, שהם בין ה3 להקות האהובות עליה ביותר O:]... תתארו לעצמכם מה זה שלוקחים את הזמרים הכי טובים מכל להקה [קיוהיוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!111111] ושמים אותם בלהקה אחת עם עוד ילד בן 18 שיש לו קול -מדהים-. ;_; והם שרים בלדות. והם. כאלה. אההההההההה. 33333333333333333333333333333333> ואני אפסיק עכשיו לחפור על דברים שאף אחד לא מבין. =;

XoLilMissLolaoX

New member
חחח כהה ../images/Emo3.gif

כתבתי את זה מהאייפוד אז הוא בטעות שלח לפני הזמן ובאמת רציתי לכתוב שהשם יותר מידי ארוך אבל עדיין מגניב!
חחחח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifMy logo- Han Geng../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif

... אתמול בית המשפט קבע שהוא ניצח. מצד אחד כמובן שאני שמחה בשבילו, מאושרת אפילו. כי יהיה לו טוב בסין והוא ממש מצליח שם והכל טוב ויפה. אבל לא. לא. לא. אני רוצה לבכות. כל כך. אוף. אני מתגעגעת אליו המוני המונים ואני רוצה שהוא יחזור לסופר ג'וניור אבל זה נורא אנוכי מצידי כי ממש לא יהיה לו טוב שם ועדיף לו בסין אבל... אני אוהבת אותו, אוף.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifממ, זה חפירה ארוכה...

יש להקה אחת שאני ממש אוהבת, סופר ג'וניור- להקה קוריאנית בעלת [בימים טובים] 13 חברי להקה [+2 סינים שנמצאים באחת מה- sub groups של הלהקה אבל לא בלהקה המלאה של ה13]. לפני שנה+ כזה, 3 מהחברים די... עזבו. כל אחד מסיבה אחרת. אחד מהם, הסיני היחיד בלהקה המלאה [כלומר, בסך הכל בין כל ה15 חברי להקה יש 3 סינים- אחד בלהקה המלאה, ועוד שניים בסאב גרופ~ האמת שאחד מה3 בכלל קנדי אבל הוא גם סיני אז נחשיב אותוXD] והוא... אר, טוב, זה ממש מסובך. הוא תבע את החברה שבה הם חתומים בטענה שהחוזה שהוא היה חתום עליו הוא היה חוזה עבדות, ובאופן כללי שהתייחסו אליו מזעזע ממש, בעיקר בגלל שהוא סיני והוא היה היחיד מהלהקה שלו שהוא סיני ולכן די התעללו בו
קראתי את התביעה שלו כשזה פורסם, הוא סיפר שם על דברים ממש מרושעים... אני לא אפרט כרגע, אני גם לא זוכרת את הכל, אבל בכל מקרה הוא באמת צדק בזה שהוא תבע אותם. ומן הסתם, יחד עם זה שהוא תבע אותם הוא היה צריך לעזוב את הלהקה. בעיקרון בהתחלה זה היה רק עזיבה זמנית עד שהעניין עם המשפט יסתדר, אבל כבר שנה+ מאז שהוא תבע אותם ורק אתמול הגיעו להחלטה. הוא ניצח [כמו שצריך!], אבל עכשיו החברה שלהם רוצה לתבוע אותו בחזרה בטענה שהחוזה שלו עוד לא נגמר ובלה בלה בלה._." בכל מקרה, אחרי שהוא עזב [ועוד לפני שהחליטו מה קורה איתו 0.0;] הוא חזר לסין למשפחה שלו והוציא אלבום סולו [עם מליון קליפים שבערך חצי מהם גרמו לי לבכות ממש ממש ממש חזק. ;_;] מהמם
השיר ששמעתי קודם והתמונה ששמתי זה מהאלבום~ בכ"מ, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, מצד אחד אני ממש שמחה בשבילו שהוא ניצח בתביעה כי בכל זאת, התעללו בו ממש וזה לא מצב טוב מן הסתם והוא כן ממש מצליח בסין ואני שמחה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אבל מצד שני, הוא היה אחד מחברי הלהקה שיותר אהבתי [... חוץ מזה שהוא הקאפל של זה שאני הכי אוהבת
הם כל כך מתוקים ביחד, וגם ממש כואב לי על היצ'ול (הפייבוריט שלי מהלהקה) כי הם היו באמת חברים הכי טובים והוא ממש מתגעגע אליו, הוא אפילו כתב מתישהו בבלוג שלו אחרי שהוא עזב פוסט ממש ארוך ומרגש על כמה שהוא מתגעגע אליו וכמה שהוא לא העריך אותו כשהוא היה שם ו-ו-ו- הוא כתב את זה כשהוא היה שיכור ;______;] ואני מתגעגעת אליו ואל השטויות שהוא היה עושה עם סופר ג'וניור כי הם להקה של אנשים סתומים והוא היה כל כך מדהים שם והוא הוסיף כל כך המון וכואב לי שהוא לא שם
היה לי ממש קשה עם הרעיון של האלבום האחרון שלהם שהוא [והשניים האחרים שעזבו, למרות שאחד אמור לחזור עוד שנתיים אחרי שיסיים צבא והשני יש שמועות שהוא יחזור לאלבום הבא
] לא היה שם, ועכשיו גם הסאב-גרופ הסינית של הלהקה [זאת שיש בה את שני הסינים הנוספיםXP שיש להם את השם המאוד מקורי- סופר ג'וניור M (כאילו, מנדריןXD)] אמורים גם להוציא אלבום חדש בקרוב וזה בכלל יהרוג אותי כי הוא היה הלידר של SJM בתור הסיני המקורי בלהקה ו-ו-ו-ו-ו-ו- אוף. ;_; קיצר, אמרתי שזה חפירה~~ פשוט ממש קשה לי עם כל הסיפור הזה וזה נורא עצוב וגם להקה אחרת שממש אהבתי שהייתה חתומה תחת אותה חברה התפרקה כי 3 מתוך ה5 חברים תבעו את החברה ובכלל החברה הזאת כל כך בלעכס אבל חתומות אצלה להקות שאני ממשממשממש אוהבת וזה כלכך עצוב. ;_; כאילו מצד אחד אני מתה על החברה הזאת כי יש להם להקות טובות וזה אבל מצד שני הם מתעללים באנשים שחתומים אצלם אז. >_>;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאגב, למקרה שזה לא היה ברור-

ה"סיני המקורי"= האן גנג XD השם הפרטי שלו זה גנגD: [בקוריאנית הם קוראים לו האנקיונג ובד"כ אנשים קוראים לו האנגנג אבל אני קוראת לו פשוט גנגXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחח טוב לדעת?XD

... אני חופרת המון על אסייתים, אל תדאגי. :) לכן רוב הזמן אנשים מוותרים על לקרוא חפירות שלי

למעלה