מה אתם שומעים עכשיו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני יודעת~

אני רוצה לשים את זה בתור צלצול המתנה בפלאפון
אבל לא יודעת איךXD אם יש לך [או למישהו?XD] מושג תגידו לי כי אני ממש רוצה~~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLucifer- Shinee../images/Emo47.gif

אין גבול לאהבה שלי לשיר הזה, לאלבום הזה, ללהקה הזאת. ;_;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifAre you ready or not?- Shinee../images/Emo23.gif

... כן אני עדיין שומעת את האלבום. והאמת שאני רק בחצי. XP גאד איזה אלבום מדהים

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifVictory Korea- Super Junior../images/Emo6.gif

... כמה בוצ'ה אני אצא אם אני אגיד שאני מתגעגעת לתקופת המונדיאל ולבהיה הרנדומאלית במשחקי כדורגל של אסייתים/אירופאים יפים?
די, נו. ;; [אגב, למקרה שתהיתם- כן. השיר הזה זה הסיבה שראיתי את המונדיאל מלכתחילה, אחר כך פשוט נסחפתי עם זהXP]

QueenCryBaby

New member
כי בא לי

ואני מתגעגעת לקורט קוביין והוא כל כך מדהים שאני לא מאמינה שהוא מת. ;-;
ואני במרתון נירוונה ושירים וכתבות וראיונות וציטוטים ואני ככה מהצהריים ואני בוכה וכוסעמק קשה לי שהוא מת
וקשה לי לחשוב שזה היה יכול להימנע אם אנשים היו פחות חארות, אם היו דופקים לו איזה פסיכולוג והפי פילס במקום לתת לו לשקוע בחרא שלו ולא לעזור לו. והוא פאקינג כישרון מהלך וזה הפסד כל כך עצום ואוח. ;-; תשרשרו את זה לאנשהו, מצטערת על ההתפרצות הזאת

NoAmItA ChAn

New member
אויש \:

זה באמת עצוב. בן אדם עם כישרון גדול כל כך, ש.. טוב, הסמים והכל לקחו אותו.. זה באמת עצוב. אבל אין ממש מה לעשות עם זה.. תהיי חזקה

SugarRush

New member
את ראית את הסרט הדוקומנטרי

שעשו עליו? זה פשוט הכל שלו מספר הכל, איך הכל התחיל וכל זה. עד כמה שאני יודעת זה הראיון האחרון שהוא עשה. מאוד מומלץ, והוא גם מסביר הרבה דברים למשל למה הוא בכלל התחיל עם הרואין ואיך היחסים שלו היו עם קורטני(הרי יש שמועות שהיא זו שהרגה אותו והוא לא באמת רצה להתאבד).

QueenCryBaby

New member
אבאוט א סאן?

כן, זה רק מחזק עוד יותר את התחושה שלי שזה כל כך כל כך כל כך לא נכון שהוא מת, הוא תופעה, הוא משהו של פעם בחיים והוא מלך ואוף. ;-;

XoLilMissLolaoX

New member
the raconteurs - steady as she goes

שנים אני מכירה תשיר הזה ולא ידעתי שזה שלהם! כאילו שג'ק
שר אותו חחח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifInsomnia- Wheesung

אעה~ אהבתי את השיר הזה ממש בגרסא האנגלית שרייווק שר בסופרשואו2, אבל הגרסא הקוריאנית של ווהיסונג ממש

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifCome back again- Infinite

dashi dorawa dorawa dorawa dashi dorawa dorawa dorawa dashi dorawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lilison13

New member
demolition lovers - MCR כמובן

התאהבתי מחדש את בשיר הזה! אני מרגישה שאני מפספסת הרבה דברים בפורום! אוף כ"כ הרבה דברים שלא הגבתי!! :( חחחחח

למעלה