משעמם... שאלון

../images/Emo121.gifמשעמם... שאלון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: גיל: -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי: -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, -היית בהופעה של אביב גפן: -בכית ביום רצח רבין: -בכית ביום הזיכרון לשואה: -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -היית בהלוויה: -היית בפיגוע: -היית בתאונת דרכים: -היית ברמת השרון: -היית בבאר שבע: -היית בטירת הכרמל: -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: -קראת ספר של עמוס עוז: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לך היד/הרגל וכו': -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו:

dsol

New member
../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל:17 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לא זוכר -ראית את סבתא שלך: 2-3 חודשים בערך... -נסעת רחוק: מה אתם מגדירים רחוק ? -טסת: פולין... אחרי פסח האחרון בדיוק -אכלת שניצל: היום לארוחת צהרים -קנית משהו: אתמול אוכל... -קנית משהו שהוא לא אוכל: אממ לפני יומיים, הבאתי כסף למתנה למישהו (זה נחשב שקניתי?) -היית בהפגנה: לא זוכר, עברו כמה שנים טובות מאז... -היית בקניון: שבוע שעבר -היית בבית מרקחת: ואי הרבה זמן -למדת למבחן: גם הרבה זמן.. -התקלחת: אתמול בערב -רבת עם בנאדם: 3-4 ימים... -הלכת מכות: הרבה זמן -ראית סרט טוב: המון זמן ! -ראית סרט מפגר: יותר מידי... -קיבלת מאה במבחן: אממ חודש בערך -דיברת שעה בטלפון: לא מדבר שעה בטלפון -בכית: אממ אתמול נראה לי... -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: כן -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: כן -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כן -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": כן -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': האף... -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: יותם -דיברת איתו באמת: שימי -דיברת איתו אונליין: שימי -שלחת לו sms: אולי -כעסת עליו: לא מספר -ישבת לידו בשיעור: יותם -נסעת איתו לאנשהו: בוריס -לאן נסעתם? לבית -לקחת ממנו משהו: 5 שקל -מה זה היה? רשמתי כבר -היית אצלו בבית: בוריס -היה אצלכם בבית: לא זוכר... אני לא אוהב את הבית שלי (יענו אוהב מאוד, אבל אין ממש מה לעשות פה) -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אולי -ראית איתו סרט: לא זוכר -צחקת עליו: זהר ואני מצטער על זה ! באמת שמצטער !
תסלחי לי ?

../images/Emo205.gif../images/Emo190.gif שאלון...

שם:זוהר גיל:14 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני חודש -ראית את סבתא שלך:שלשום -נסעת רחוק:לפני שבועיים -טסת:בגיל 3 -אכלת שניצל:היום :) -קנית משהו:היום -קנית משהו שהוא לא אוכל:אתמול -היית בהפגנה:לא יצא -היית בקניון:אתמול -היית בבית מרקחת:לפני שבוע -למדת למבחן:הממ לפני שבוע? -התקלחת:אתמול -רבת עם בנאדם:לפני שבועיים -הלכת מכות:כיתה ג' -ראית סרט טוב:אוי הרבה זמן -ראית סרט מפגר:שלשום -קיבלת מאה במבחן:כיתה ה'
-דיברת שעה בטלפון:אתמול -בכית:אתמול -האם אי פעם: -התעלפת:נופ -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לפני חצי שנה -נסעת לאילת באוטובוס:בפסח אני אסע
-טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:בפסח אולי -הרגת מישהו:
-נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,באופקים!גאד זה היה מצחייייק -היית בהופעה של אביב גפן:ניצנים -בכית ביום רצח רבין:
-בכית ביום הזיכרון לשואה:לפני שנתיים -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: עצוב אבל לא יוצא לבכות -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא יודעת אם לקרוא לזה תאונת דרכים... -היית ברמת השרון:לא -היית בבאר שבע:אני גרה פה!! -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן -קראת ספר של עמוס עוז:לא זוכרת
-קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כן קראתי וגם הטרדתי אנשים בטלפון -נשבר לך היד/הרגל וכו':כן בכיתה ג' טיפסתי ונפלתי
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן
-עשית קורס מד"א:כן
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:ליל -דיברת איתו באמת:ליל,מיכלי -דיברת איתו אונליין:ליל -שלחת לו sms:גלעד -כעסת עליו:
-ישבת לידו בשיעור:צליל -נסעת איתו לאנשהו:לבד -לאן נסעתם?הביתה באוטובוס -לקחת ממנו משהו:מאחות של צליל -מה זה היה?כל מיני צמידים -היית אצלו בבית:ורד -היה אצלכם בבית:צליל -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:ליל ומיכלי -ראית איתו סרט:אבא -צחקת עליו:מורה לספרות

Hezi The One

New member
לההההה האם יעיפו אותי מההדרכה?XD

שם:חזי גיל:15 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:חודשיים-שלושה[?] -ראית את סבתא שלך:לפני שעתיים בערך -נסעת רחוק:שלשום -טסת:וואי,שנתיים כבר>< אבל עוד מעט אני טס שוב כנראה -אכלת שניצל:שלשוםXD -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל:חחחחח אמ,לפני שבוע? -היית בהפגנה:אף פעם:$ -היית בקניון:אתמול -היית בבית מרקחת:נראהלי ביומולדת שלי פעם אחרונה,יותר מחצי שנהXD -למדת למבחן:יום שלישי איזה דקה למדתי לספרות -התקלחת:בבוקר -רבת עם בנאדם:הרבה זמן לא -הלכת מכות:עכשיו הרבצתי קצת לאח שלי,מה נו מתאמנים על הבוקר,זה מצחיק להרביץ לו -ראית סרט טוב:אתמול ראיתי איילנד שוב -ראית סרט מפגר:אתמולXDDD מהומה בקולג'XDDD -קיבלת מאה במבחן:לפני שבוע בערך באנגלית -דיברת שעה בטלפון:לפני שבועיים[?] כבר אין לי כח לדבר הרבה בטלפון... -בכית:פייייייי מזמן -האם אי פעם: -התעלפת:כע -היית בכנסת:כע -היית במשחק של מכבי:כע -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:עם הבצפר נחשב? -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית:לא,איכ -הרגת מישהו:חחח לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:הוא הצטלם איתי!!!1111111 -היית בהופעה של שוטי הנבואה:אף פעם.. -היית בהופעה של אביב גפן:כע!!11 -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא,נו אני לא בוכה באירועים דרמתיים! -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:ליד... -היית בתאונת דרכים:כן -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:כן -היית במעלה אדומים:כן -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:בטח#^#$^ -קראת ספר של עמוס עוז:חעעעעעע היה איזה קטע בערבית שהיה כתוב עמוס עוז,מי זה בכלל?XD -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא משעמוםXD -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:XDDDD אפשר לקרוא לזה לעשות? היה לנו לפני שבועיים וכל הזמן דיברתי עם עומרXDDD מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:רייפר -דיברת איתו באמת:כדורי -דיברת איתו אונליין:אנה -שלחת לו sms:רייפר -כעסת עליו:ריינס -ישבת לידו בשיעור:רייפר -נסעת איתו לאנשהו:אוטובוס מבצפר נחשב? אז עם הרבה אנשיםXD -לאן נסעתם?נו בצפרXD -לקחת ממנו משהו:רייפר -מה זה היה?חולצה של צופים (נו לא חאקי...חולצת טיול) -היית אצלו בבית:רייפר -היה אצלכם בבית:ניצן ברינגר וריינס -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:רייפר תמיד מה -ראית איתו סרט:ניצן ברינגר וריינס -צחקת עליו:כדורי כמו תמיד חחחחח

אפרת P

New member
יאאא../images/Emo112.gif

שם: אפרת גיל: 14 -מתי בפעם האחרונה:
-הקאת: ארבע-חמש שנים -ראית את סבתא שלך: היום -נסעת רחוק: רחוק.. ת"א נחשב? לפני שבוע ויום. וקדימה לפני שבוע -טסת: קיץ -אכלת שניצל: כיתה ה' משהו כזה -קנית משהו: לפני שבוע.. כרטיס לאוטובוס -קנית משהו שהוא לא אוכל: כנ"ל -היית בהפגנה: לפני ההתנתקות מתישהו -היית בקניון: שבוע -היית בבית מרקחת: אממ.. לא זוכרת |: -למדת למבחן: נוור -התקלחת: בלילה -רבת עם בנאדם: מממ... המון זמן שלא -הלכת מכות: לפני שבוע -ראית סרט טוב: אממ... מזמן -ראית סרט מפגר: מזמן -קיבלת מאה במבחן: מי זוכר... שנים שלא היה לי מבחן -דיברת שעה בטלפון: שעה?! שלוש שעות וחצי.. -בכית: הממ.. חנוכה -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: בטח -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: רוק עצמאות..? -בכית ביום רצח רבין: נראלי שכן.. -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: אולי.. לא זוכרת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן
-נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': הרגל |: -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): בגיל שנה -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: קוקי -דיברת איתו באמת: אלה -דיברת איתו אונליין: זיו -שלחת לו sms: אלה -כעסת עליו: הרבה זמן שלא -ישבת לידו בשיעור: המורה
-נסעת איתו לאנשהו: משפחה -לאן נסעתם? לפרדסחנה -לקחת ממנו משהו: ממ.. לא יודעת.. אחות? -מה זה היה? בטח בגד כלשהו -היית אצלו בבית: שחר -היה אצלכם בבית: אלה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אלה -ראית איתו סרט: לא זוכרת -צחקת עליו: ממ.. בר אוו.. זה לא היה ארוך

../images/Emo121.gifלהלהלה עונה

שם: גימלטרי גיל: 15 -מתי בפעם האחרונה: כע? -הקאת: מזמן
-ראית את סבתא שלך:כנ"ל
-נסעת רחוק:כל ראשון -טסת:מזמן -אכלת שניצל:מזמן
-קנית משהו: מממ שבוע שעבר -קנית משהו שהוא לא אוכל: שבוע שעבר -היית בהפגנה:מממ -היית בקניון:מממ -היית בבית מרקחת: לא זוכר
מה יהיה? -למדת למבחן: כיתה ג'?
-התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: מזמן -הלכת מכות: אתמול
עם ז'אקו
-ראית סרט טוב: משמן
-ראית סרט מפגר: החיים שלי... -קיבלת מאה במבחן: לפני הרבה הרבה שנים -דיברת שעה בטלפון:
בטח איפרת זוכרת
שבוע שעברר זה היה? -בכית:אתמול... כשניכנס לי עשן לעיניים -האם אי פעם: תמיד! -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא, הייתי ליד -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: לא -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: מממממ ניראלי שכן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא
-היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: חלקית
-היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: ניראלי שכן -היית בטירת הכרמל: ניראלי -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד: ניראלי -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן -קראת ספר של עמוס עוז:אולי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':כן -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: ישי
-דיברת איתו בטלפון:מממ ניראלי שג'ני -דיברת איתו באמת:איפרת -דיברת איתו אונליין:לא זוכר...אולי צליל -שלחת לו sms: חחח -כעסת עליו: -- -ישבת לידו בשיעור: מממ -נסעת איתו לאנשהו:אילן ואלדד
חברים של אח שלי נו;[ -לאן נסעתם?ירושלים, גבעה צרפתית -לקחת ממנו משהו:לא זוכר -מה זה היה?כנ"ל -היית אצלו בבית: מממ אח שלי, מה לעשות? הוא אחד החברים הכי טובים שלי:] -היה אצלכם בבית:מממ -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: איפרת -ראית איתו סרט:לא זוכר -צחקת עליו: איפרת

LiLdon

New member
שאלון.וויפי.

שם:ליל גיל:17 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת::X -ראית את סבתא שלך::X -נסעת רחוק:אתמנל (?) -טסת:6 שנים ככה XD -אכלת שניצל:פול זמן -קנית משהו:היום בבוקר >< -קנית משהו שהוא לא אוכל:היום בבוקר! -היית בהפגנה:לא זכור לי -היית בקניון:היום בבוקר >< -היית בבית מרקחת:אתמול :) -למדת למבחן:אתמול. -התקלחת:לפני משהו כמו חצי שעה
-רבת עם בנאדם:בשבוע האחרון בערך כל חמש דקות. -הלכת מכות:שלשום
-ראית סרט טוב:שלשום.והמון כאלה!
-ראית סרט מפגר:ל]ני חודשיים ככה -קיבלת מאה במבחן:שנה שעברה XD -דיברת שעה בטלפון:לפני כמה חודשים[לא זכור במדויק] -בכית:אתמול. -האם אי פעם: -התעלפת:כן -היית בכנסת:לא שידוע לי על כך :) -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:כןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -נסעת לאילת באוטובוס:אהא..
-טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:כן!!!!! -הרגת מישהו:רק מנטאלית
-נעצרת:חיחי כן -הצטלמת עם סלבריטאי:תלוי את מי אתם מחשבים סלבריטאי
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:כן!!!1
-היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה: ;-[ -היית בפיגוע:לא \: -היית בתאונת דרכים:כן -היית ברמת השרון:טחח לא -היית בבאר שבע:לא -היית בטירת הכרמל:כן :] -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":לא :S -היית בכותל:בכיתה ד' בערך :] -קראת הארי פוטר:אהא
-קראת ספר של עמוס עוז:אא...לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:גם לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':ברור :) -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):אני עדיין
-עשית קורס מד"א:הברזתי P: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:אסי -דיברת איתו באמת:זוהר -דיברת איתו אונליין:רויטל -שלחת לו sms:סלביק -כעסת עליו:עמיתיי -ישבת לידו בשיעור:עמיתיי -נסעת איתו לאנשהו:דין -לאן נסעתם?חזרה :) -לקחת ממנו משהו:כן -מה זה היה?חולצה -היית אצלו בבית:אסי -היה אצלכם בבית:יאנה ועמיתיי -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:אממ...אד (?) -ראית איתו סרט:ענת -צחקת עליו:יורי

../images/Emo146.gif

שם:נופר/דניאל(ה) גיל: 17 וחצי עוד שבועיים -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן -ראית את סבתא שלך: לפני שנתיים בערך -נסעת רחוק: לפני שלושה ימים לאילת :) -טסת: האמ. כיתה ו.. -אכלת שניצל: לפני שבוע -קנית משהו: אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול -היית בהפגנה: לא הייתי. -היית בקניון: אתמול:) -היית בבית מרקחת: לפני שבועיים -למדת למבחן: לבגרות לפני שבוע -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: שלשום.
-הלכת מכות: האמ.. ?! -ראית סרט טוב: מזמן -ראית סרט מפגר: לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן: נראה לי כיתה ו.. -דיברת שעה בטלפון: האמ. עידן מתי דיברתי איתך פעם אחרונה בטלפון? -בכית: שלשום.. -האם אי פעם: -התעלפת: כה!! לפני שלושה ימים -היית בכנסת: מה?! -היית במשחק של מכבי: וואי הייתי נראה לי.. -היית באיקאה: חחח בדיוק שנה שעברה -נסעת לאילת באוטובוס: יאו!! חח לפני שלושה ימים!! -טסת לאילת: לא טסתי לאילת -עשית צניחה חופשית: לא עשיתי -הרגת מישהו: טיפשים. ואם אני אהרוג אני אפרסם את זה פה? -נעצרת: לא נעצרתי. נשבעת! -הצטלמת עם סלבריטאי: פוו.. -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן:ברור -בכית ביום רצח רבין: לא בכיתי -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: לא -היית בבאר שבע: כן לפני שבוע -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": כן -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: יו לא זוכרת. עם כולם הייתי עד אתמול.. -דיברת איתו באמת: הילה -דיברת איתו אונליין: מה? -שלחת לו sms: רותם -כעסת עליו: קובי. -ישבת לידו בשיעור: שיעור? מה זה? -נסעת איתו לאנשהו: הכיתה שלי לאילת -לאן נסעתם? לאילת נו. -לקחת ממנו משהו: לקחתי מרון אוכל -מה זה היה? אוכל נו. -היית אצלו בבית: האמ. האמ... אמא -היה אצלכם בבית: האמממ.. וואי לא יודעת. חבר של אחותי נחשב? -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: הילה נו אמרתי. -ראית איתו סרט: קובי נראה לי -צחקת עליו: צחקתי עם הילה על הילה. כפרהעליה.

dsol

New member
"טסת: האמ. כיתה ו.."

אממ פולין ?!
או שהלכת לשם ברגל ?

B a m b o o o k

New member
../images/Emo191.gif

שם: צליל גיל: עוד חודש וחצי 15^^ -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לא זוכרת -ראית את סבתא שלך: עכשיו -נסעת רחוק: שאלה מצוינת! -טסת: אפעם -אכלת שניצל: שבוע שעבר -קנית משהו: אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול -היית בהפגנה: מזמןןן -היית בקניון: אתמול -היית בבית מרקחת: לא זוכרת -למדת למבחן: שבוע שעבר -התקלחת: לפני שעה -רבת עם בנאדם: היום -הלכת מכות: לא זוכרת -ראית סרט טוב: חודשיים בערך -ראית סרט מפגר: לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן: ואווו הרבה זמןןן -דיברת שעה בטלפון: לא זוכרת -בכית: אממ לא זוכרת -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: הלוואי -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא.. מה יש לי לחפש שם? -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כן -היית ברמת השרון: לא -היית בבאר שבע: מה נראה לכם? -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": איפה זה? -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: יכול להיות -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: זוהר -דיברת איתו באמת: אממ זוהר -דיברת איתו אונליין: גלעד -שלחת לו sms: אממ נראה לי שהדס -כעסת עליו: לאדעת -ישבת לידו בשיעור: זוהר -נסעת איתו לאנשהו: זוהר והדס -לאן נסעתם? הביתה? -לקחת ממנו משהו: נוי -מה זה היה? מחברת ספרות... -היית אצלו בבית: לא זוכרת -היה אצלכם בבית: לא זוכרת -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: זוהר -ראית איתו סרט: לירז זוהר רעיה מיטל -צחקת עליו: לאדעת

נו משעמם לי

שם: אוסנת גיל: 15 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: טיול שנתי -ראית את סבתא שלך: לפני שבועיים -נסעת רחוק: בחנוכה.. לאילת -טסת: לא טסתי :( -אכלת שניצל: השבוע מתישהו -קנית משהו: מסטיק בזוקה נחשב? אתמול.. -קנית משהו שהוא לא אוכל: מיתרים לגיטרה -היית בהפגנה: השבוע הייתי בירושלים ..!! אחרי פינוי עמונה וזה -היית בקניון: חח אני כמעט כל יום עוברת שם.. (אני מדגישה שאני רק עוברת שם..... יש שם מלא ערסים ערבים וואטאבר כל החרא הזה ) -היית בבית מרקחת: תחילת שנה .....(לקנות לחברה בדיקת הריון חחחח) -למדת למבחן: יום רביעי -התקלחת: אתמול (?) -רבת עם בנאדם: היום.. אמא -הלכת מכות: כל הזמן.. יעני בצחוק -ראית סרט טוב: שבוע שעבר ... "משחקי ילדים" -ראית סרט מפגר: שבוע שעבר "המנסרים מטקסס" -קיבלת מאה במבחן: תחילת שנה.... וזה היה בוחן -דיברת שעה בטלפון: אממ מתישהו השבוע -בכית: אתמול -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: יום כיפור (?) -היית במשחק של מכבי: לפני שבועע אם אנלא טועה -היית באיקאה: לפני איזה שלוש שנים נידמה לי -נסעת לאילת באוטובוס: חנוכה....חח -טסת לאילת: לא טסתי אףפעם לאילת -עשית צניחה חופשית: - -הרגת מישהו:- -נעצרת:- -הצטלמת עם סלבריטאי:- -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,- -היית בהופעה של אביב גפן:- -בכית ביום רצח רבין:--------- חח למה ניראהלכם -בכית ביום הזיכרון לשואה: שנה שעברה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:- (נו זה לפני יום העצמאות למי יש כוח לבכות) -היית בהלוויה: השנה לא זוכרת בדיוק מתי.. בהלוויה של סבא שלי -היית בפיגוע: לא הייתי למזלי -היית בתאונת דרכים: אתמול חחחחחח -היית ברמת השרון: מאיפה לי -היית בבאר שבע: בדרך לאילת.... חנוכה -היית בטירת הכרמל: - -היית במעלה אדומים:- -היית בערד:- -היית ב-"תנובה": ביסודי.. -היית בכותל: השבוע -קראת הארי פוטר: - -קראת ספר של עמוס עוז:- -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:חח מזמןן -נשבר לך היד/הרגל וכו':- -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':- -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):--- -עשית קורס מד"א:- מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נופר (מהכיתה שלי) -דיברת איתו באמת: מה -דיברת איתו אונליין:חברה שלי חח -שלחת לו sms: לא זוכרת...... לקחו לי תפלאפון לפני שבוע בערך :( -כעסת עליו: אבאאאא -ישבת לידו בשיעור:דנה -נסעת איתו לאנשהו:אח שלי -לאן נסעתם? לבצפר ועשינו תאונה בדרך -לקחת ממנו משהו: כן -מה זה היה? את המקלות שלי , -היית אצלו בבית: סיון -היה אצלכם בבית:שני -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא זוכרת -ראית איתו סרט:שירה -צחקת עליו: הוא לא ידיד שלי אפילו אבל הוא טאמבל אז צחקתי עליו מי קרא??

../images/Emo204.gif"חבקי אותי חזק, לפני שזה...

נגמר..." שם:
גלוש גיל:
עוד מעט 17 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:
לפני5 שנים -ראית את סבתא שלך:
סבתא מצד אמא-לפני שעה ומצד אבא-שישי שעבר -נסעת רחוק:
אתמול, טיול. -טסת:
אףפעם -אכלת שניצל:
לפני איזה שבוע וחצי -קנית משהו:
לפני איזה שעה, שופינג
-קנית משהו שהוא לא אוכל:
לפני איזה שעה, קניתי בגדים ודברים יפים לחדר כי אני משנה אותו -היית בהפגנה:
לא'דעת -היית בקניון:
לפני איזה חצי שעה -היית בבית מרקחת:
לפני...מממ....שבועיים בערך -למדת למבחן:
מממ...ביומראשון -התקלחת:
היום בבוקר -רבת עם בנאדם:
התווכחתי, עם אמא -הלכת מכות:
ביומשני, עם חברה.. אבל בצחוק -ראית סרט טוב:
ביומשבת נראלי.. "אבודו והוזות" ו"סיפור אהבה בלי נשכח" -ראית סרט מפגר:
לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:
חחחחחחחח... לפני המון שנים -דיברת שעה בטלפון:
מזמן, לא אוהבת לדבר בטלפון -בכית:
ביומרביעי, כששתיתי... אע. וגם אתמול בצהריים.. -האם אי פעם: -התעלפת:
מממ...לא -היית בכנסת:
לא -היית במשחק של מכבי:
לא, אבל הייתי באימון שלהם... [מכבי חיפה מתאמנים אצלנו בביצפר
] -היית באיקאה:
לא -נסעת לאילת באוטובוס:
לא -טסת לאילת:
לא -עשית צניחה חופשית:
לא -הרגת מישהו:
לא -נעצרת:
לא -הצטלמת עם סלבריטאי:
בטח, הרבה -היית בהופעה של שוטי הנבואה:
כן -היית בהופעה של אביב גפן:
ברור -בכית ביום רצח רבין:
לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:
ישמצב -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
לא נראלי -היית בהלוויה:
למזלי לא -היית בפיגוע:
חלילה -היית בתאונת דרכים:
כשהייתי בבטן של אמא -היית ברמת השרון:
לא'דעת -היית בבאר שבע:
נראלי שכן -היית בטירת הכרמל:
ברור 5 דק' מהבית שלי -היית במעלה אדומים:
לא -היית בערד:
נראלי שבטיול -היית ב-"תנובה":
לא -היית בכותל:
כן -קראת הארי פוטר:
ניסיתי, שיעמם. -קראת ספר של עמוס עוז:
ישמצב -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':
לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
כן -עשית קורס מד"א:
כן מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:
אורי -דיברת איתו באמת:
עדי -דיברת איתו אונליין:
מממ...לאזוכרת.. -שלחת לו sms:
רונית -כעסת עליו:
ילדים מהשכבה -ישבת לידו בשיעור:
רונית -נסעת איתו לאנשהו:
נו, לטיול, כולם. -לאן נסעתם?
לטיווווווול -לקחת ממנו משהו:
לא זוכרת -מה זה היה?
לא זוכרת -היית אצלו בבית:
לאזוכרת -היה אצלכם בבית:
לאזוכרת -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:
עדי -ראית איתו סרט:
אףאחד -צחקת עליו:
לא'דעת

../images/Emo204.gifחחחחח מותק../images/Emo24.gif

אגב, למי שלא יודע, המשפט הזה לקוח מהשיר השיר של אביב גפן, "מחר"
מומלץ!

yardenbm

New member
ME

שם: ירדן גיל:16 ו9 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: שנה שעברה -ראית את סבתא שלך: שלשום -נסעת רחוק: שלשום -טסת:שנה וחצי -אכלת שניצל: שבוע שעבר -קנית משהו: בגדים יום שני ולפני חצי שעה דיאט קולה במקדולנס -קנית משהו שהוא לא אוכל:יום שני -היית בהפגנה:אפעם -היית בקניון:לפני חצי שעה -היית בבית מרקחת: איזה חודש -למדת למבחן: יום ראשון -התקלחת: אתמול אחר הצהרים -רבת עם בנאדם: אממ הרבה זמן לא זוכרת -הלכת מכות: חח כיתה ד' -ראית סרט טוב: יום שישי שעבר "רק ידידים" -ראית סרט מפגר:כנ"ל -קיבלת מאה במבחן: אפעם חח סתם איזה כיתה ח' -דיברת שעה בטלפון:לא זוכרת לא בזמן האחרון -בכית:לא זוכרת -האם אי פעם: -התעלפת:כן -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא למה שאני אעשה זאת?! -היית בהופעה של אביב גפן: כנ"ל -בכית ביום רצח רבין:אפעם -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא זוכרת -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע:לא בדיוק היה פיגוע 2 בניינים מהבית שלי -היית בתאונת דרכים: אפעם -היית ברמת השרון: מנחשת שכן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: איפה זה? -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: אולי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא אבל חיפשתי אנשים שאני מכירה -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כשהייתי תינוקת -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: מריש -דיברת איתו באמת:מריש -דיברת איתו אונליין:מריש -שלחת לו sms: סיני -כעסת עליו: לא זוכרת -ישבת לידו בשיעור:מריש -נסעת איתו לאנשהו:לא זוכרת -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו:צחי -מה זה היה?עט -היית אצלו בבית: שיר -היה אצלכם בבית: מריש -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא זוכרת רוב הסיכויים מריש -ראית איתו סרט:סיני תמי קרן ענת ומריש -צחקת עליו: סיני

למעלה