משעמם... שאלון

LiLdon

New member
../images/Emo7.gif

רותמע. אני מקורקעת!לשבוע! אבל הקריטיות זה היום. תעודדי אותי ;[

כאילו מישו באמת קורא את זה ../images/Emo12.gif

שם: אביה גיל: 14 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע -נסעת רחוק: מזמן... -טסת: מזמן.. -אכלת שניצל: יום חמישי (= -קנית משהו: רביעי -קנית משהו שהוא לא אוכל: גם יום רביעי -היית בהפגנה:
לא הייתי בהפגנה -היית בקניון: שבועיים -היית בבית מרקחת: פו... 3 חודשים, שעשיתי עגיל בגבה -למדת למבחן: חחחח שעה לפני המבחן (היום בביולוגיה) -התקלחת: לפני שעה חחח -רבת עם בנאדם: הרגע עם אמא -הלכת מכות: בביצפר חח (אבל בצחוק) -ראית סרט טוב: לפני כמה ימים -ראית סרט מפגר: אתמול -קיבלת מאה במבחן: כיתה ו' -דיברת שעה בטלפון: זה קורה לי הרבה
-בכית: לפני כמה דקות
-האם אי פעם: -התעלפת: כה -היית בכנסת: לא
-היית במשחק של מכבי:
לא -היית באיקאה: חח לפני כמה שנים טובות (= -נסעת לאילת באוטובוס: טסתי לאילת ~נה~ -טסת לאילת: חחחחחחחחח -עשית צניחה חופשית: עוד לא אבל זה יקרה -הרגת מישהו: זבוב.. מצאתי אותו מעוכ במחברת שלי היום בבוקר -נעצרת: אה?! -הצטלמת עם סלבריטאי: יש מצב... -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: כה -היית בפיגוע: לא
-היית בתאונת דרכים: לא.. -היית ברמת השרון: לא -היית בבאר שבע: לא -היית בטירת הכרמל: מה זה? -היית במעלה אדומים: כה -היית בערד: כה -היית ב-"תנובה": חחח מה? -היית בכותל: כה -קראת הארי פוטר: חצי -קראת ספר של עמוס עוז: לא
מי זה? -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כה חחח -נשבר לך היד/הרגל וכו': אצבע בעע -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':חחח כה הסנטר בלונה פארק -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כה -עשית קורס מד"א: לא =0 מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: לא זוכרת -דיברת איתו באמת: לא זוכרת =/ -דיברת איתו אונליין: עידו? או שלא זוכרת -שלחת לו sms: אלינה -כעסת עליו: לא עניינכם! -ישבת לידו בשיעור: ישבתי היום לבד -נסעת איתו לאנשהו: הרבה אנשים -לאן נסעתם? לעיר -לקחת ממנו משהו: אני אישה טובה ואני לא לוקחת דברים מאנשים (בעצם אני לוקחת אבל לא זוכרת מה
) -מה זה היה? לא זוכרתת! -היית אצלו בבית: כה -היה אצלכם בבית: כה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא חח -ראית איתו סרט: כה -צחקת עליו: כה (עליו או על הסרט?)

LiLdon

New member
קוראים.קוראים.

אל חשש. מזניחת הארי פוטר! ויש לך פירס בגבה?

LiLdon

New member
זבולון?מגניב.

לעגיל בלשון שלי קראתי.......................ברוך.
כי ידיד שיכור שלי החליט "אעאעאעא.יש לך ברוך על הלשון." יופי.

ברוך... (=

נעים מאוד ברוך, זה זבולון חח סתם... אני רוצה ואמפייר אבל לא מסכימים לי =//

LiLdon

New member
הוו וואמפייר!

זה כמו שיש לבנג'י מGC!!!! רררר. זה יפה נורא

ס ט י י ק

New member
......

שם:הדר גיל:14 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:אתמול -ראית את סבתא שלך:לפני שעה ככה -נסעת רחוק:אתמול -טסת:בחופש -אכלת שניצל:הרבה זמן לא -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל:אתמול נו -היית בהפגנה: -היית בקניון:יומשבת -היית בבית מרקחת:לא זוכרת -למדת למבחן:מחר -התקלחת:לפני שעתיים -רבת עם בנאדם:לא זוכרת -הלכת מכות: -ראית סרט טוב:לא זוכרת -ראית סרט מפגר:^^ -קיבלת מאה במבחן:מכיתה ו' לא קיבלתי 100 במבחן! -דיברת שעה בטלפון:היום -בכית:אתמול -האם אי פעם: -התעלפת:כה -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לא..רק במטוס -טסת לאילת:כה נו -עשית צניחה חופשית:לא]; -הרגת מישהו:לא -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי:כה -היית בהופעה של שוטי הנבואה:כה -היית בהופעה של אביב גפן:כה -בכית ביום רצח רבין:כה -בכית ביום הזיכרון לשואה:כה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה:כה -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:כה -היית ברמת השרון:לא -היית בבאר שבע:לא -היית בטירת הכרמל:כה -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:כה -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כה -קראת הארי פוטר:כה -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:ךא -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:בקרוב מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:ליאת -דיברת איתו באמת:ליאת -דיברת איתו אונליין:שגיא -שלחת לו sms:רפי -כעסת עליו:לא לפה -ישבת לידו בשיעור:רועיP: -נסעת איתו לאנשהו:טיול שנתי עם כל השכבה -לאן נסעתם?למדבר יהודה
-לקחת ממנו משהו:במהלך הטיול בטח -מה זה היה? -היית אצלו בבית:אממ...או ליאת או אייל לא זוכרת -היה אצלכם בבית:ליאת -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:לא זוכרת -ראית איתו סרט:^^ -צחקת עליו:^^

ziljian 1234

New member
מיאווווו

שם: לוסי\אורטל גיל:17 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני שבועיים -ראית את סבתא שלך: אתמול -נסעת רחוק: רחוק לאן? לקניון? -טסת:לפני חודשיים -אכלת שניצל: שלשוםם -קנית משהו: אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול בבוקר חחח -היית בהפגנה:אפפעם -היית בקניון:אתמול -היית בבית מרקחת:אתמול:/ -למדת למבחן: אתמול:/ כולל את כרגע -התקלחת: לפני 10 דקות -רבת עם בנאדם: אתמול -הלכת מכות: לפני איזה שנה חח -ראית סרט טוב:רקוואים לחלום -ראית סרט מפגר: אמממ לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:ממממ....ואי לא זוכרת -דיברת שעה בטלפון: אתמול -בכית:אתמול:/ -האם אי פעם: -התעלפת:כן -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה: ברורר!!! -נסעת לאילת באוטובוס: יאפ -טסת לאילת: יאפ -עשית צניחה חופשית:לאא אממללהה -הרגת מישהו: רק במחשבה -נעצרת: חס וחסה ! אני ילדה טובה אני! -הצטלמת עם סלבריטאי:יאפ חח -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,בעמ"י נחשב? -היית בהופעה של אביב גפן: יאפ -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: המון.. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: תמיד -היית בהלוויה: כה:/ -היית בפיגוע: חמש דקות אחרי שירדתי מהאוטובוס היה בו פיגוע. -היית בתאונת דרכים: כה -היית ברמת השרון: כה -היית בבאר שבע: כה -היית בטירת הכרמל:כה -היית במעלה אדומים:אני גרה שםםםםם!!! אז כןן! -היית בערד:כה -היית ב-"תנובה":חחח כןןן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא,לא מעניין -קראת ספר של עמוס עוז:נמנמ -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חחח כהה איך אתם יודעיםם.?? -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): המון פעמים -עשית קורס מד"א:יאפ מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: שירן -דיברת איתו באמת: מוניקה -דיברת איתו אונליין: שירן,צחי,מוניקה -שלחת לו sms:מוניקה -כעסת עליו: מוניקה! חחח -ישבת לידו בשיעור:מורן,סוניה,מוניקה אנלא זוכרת -נסעת איתו לאנשהו: שירן -לאן נסעתם? לרייב. -לקחת ממנו משהו: לא -מה זה היה?כעיעיכ -היית אצלו בבית:שירן -היה אצלכם בבית: שירן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: מוניקה -ראית איתו סרט: לא משנה.. -צחקת עליו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משנה

AvtipuS

New member
דקירה בתחת, לא נחמד.

במיוחד שזה מרופאה שנראית כמו הר שלג באולימפיאדת החורף בטורינו. שם: רז ג. גיל: 15.5 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: אתמול בערב(X3) -ראית את סבתא שלך: שבוע נדמה לי -נסעת רחוק: יום שלישי האחרון. -טסת: הרבה שנים. (לאילת >.< לא נורא, בקיץ זה ישתנה, ארה"ב
-אכלת שניצל: איכ. לפני יומיים נדמה לי. -קנית משהו: יום רביעי. -קנית משהו שהוא לא אוכל: יום רביעי. -היית בהפגנה: לא הייתי. -היית בקניון: יום רביעי. (צריך לשנות את זה לקריון >.<) -היית בבית מרקחת: מחר. -למדת למבחן: אתמול בבוקר. -התקלחת: אתמול בערב. -רבת עם בנאדם: שבוע שעבר בטח כמה פעמים עם כל מיני אנשים... -הלכת מכות: מזמן. -ראית סרט טוב: לפני שנגמר המצבע של סלקום עם הסרטים. -ראית סרט מפגר: כנ"ל. -קיבלת מאה במבחן: שנה שעברה, ערבית. (הקבצה ב') -דיברת שעה בטלפון: לא זוכר. -בכית: . -האם אי פעם: -התעלפת: לא שאני זוכר. (
) -היית בכנסת: לפני כמה שנים. -היית במשחק של מכבי: מכבי חיפה? כדורגל? שלישי שעבר (לא האחרון), מכבי ת"א? כדורסל? לפני כמה שנים שהם שיחקו נגד מוצקין, במוצקין. -היית באיקאה: כמה שנים. -נסעת לאילת באוטובוס: אף פעם. -טסת לאילת: לפני איזה 3 שנים לפחות. -עשית צניחה חופשית: אף פעם. -הרגת מישהו: לפני כמה חודשים. (דגים...) -נעצרת: אף פעם. -הצטלמת עם סלבריטאי: ניר טרטר. לפני כמה חודשים. -היית בהופעה של שוטי הנבואה: עיר הנוער האחרונה נחשבת? -היית בהופעה של אביב גפן: רוקע"צ נחשב? -בכית ביום רצח רבין: חחחחחחח. -בכית ביום הזיכרון לשואה: לע. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לע. -היית בהלוויה: חודש בערך. -היית בפיגוע: היה פיגוע במוצקין, מוצקין עיר קטנה, אז כל מוצקין הייתה בפיגוע >.<. -היית בתאונת דרכים:כמה שנים. -היית ברמת השרון: לא שזכור לי. -היית בבאר שבע: מזמן. -היית בטירת הכרמל: כן. -היית במעלה אדומים: לא. -היית בערד: לא שזכור לי. -היית ב-"תנובה": לא שזכור לי. -היית בכותל: לפני חודשיים בערך. -קראת הארי פוטר: כיתה ה'\ו'. -קראת ספר של עמוס עוז: אף פעם. -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: אף פעם. -נשבר לך היד/הרגל וכו': מזמן. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': אף פעם. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): מזמן, אתמול הייתי קרוב לזה. -עשית קורס מד"א: צילמתי אנשים עושים קורס מד"א >.<. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:אמיר. -דיברת איתו באמת:בני. -דיברת איתו אונליין:אמיר. -שלחת לו sms: או אמיר או חן. -כעסת עליו: בני. (תמיד כיף לכעוס עליו) -ישבת לידו בשיעור: בני. -נסעת איתו לאנשהו: לא זוכר... -לאן נסעתם? המפ. -לקחת ממנו משהו: אמיר. -מה זה היה? כסף. -היית אצלו בבית: אמיר. -היה אצלכם בבית: נדמה לי שאמיר. (אני לא מארח חחח) -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: בקרוב, אמיר. -ראית איתו סרט: מאפיית הסרטים של סלקום ז"ל. -צחקת עליו: בני.
פיי. מחר מחר תמיד נשאר מחר.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif הגעתי למסקנה, אבל

זאת מסקנה סוטה.. ואינלי כוח שחזי ימחק לי את ההודעה
שם: מיכלי גיל: 13 וחצי
מתי בפעם האחרונה:
-הקאת: לפני שבוע משו כזה.. -ראית את סבתא שלך: אתמול.. -נסעת רחוק: תגדיר רחוק, הכי רחוק- יומראשון נסעתי לת"א.. -טסת: לפני שנתיים.. -אכלת שניצל: רגע... עכשיו
סתם, שלשום. -קנית משהו: שלשום- נובלס
. -קנית משהו שהוא לא אוכל: זאת הייתה רמיזה?
נו. שלשום. -היית בהפגנה: וואו. מזמן. |: ההפגנה האחרונה הייתה ההפגנה של המלון עם השם ההכי ארוך בארץ.. אבל זה היה כלכך מזמן. |: -היית בקניון: מ-ז-מ-ן. -היית בבית מרקחת: לוזוכרת. -למדת למבחן:
-התקלחת: אתמול. -רבת עם בנאדם: אתמול. -הלכת מכות: אתמול. -ראית סרט טוב: כשרון תחזיר לי את קלרה הקדושה, אני אדבר איתכם
. -ראית סרט מפגר: כל הזמן.. -קיבלת מאה במבחן: לוזוכרת. לוזוכרת שזה קרה אי פעם. >.< -דיברת שעה בטלפון:
כל יום! -בכית: אתמול.
האם אי פעם:
-התעלפת:
-היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
-נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו: ... סתם
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין:
-בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לוזוכרת. X: -היית בהלוויה:
-היית בפיגוע:
-היית בתאונת דרכים:
-היית ברמת השרון:
-היית בבאר שבע:
, אבל חכו לפסח
-היית בטירת הכרמל:
-היית במעלה אדומים:
-היית בערד:
-היית ב-"תנובה":
-היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:
אבל נשברתי אחרי הפרק הראשון בספר הראשון.. >.< -קראת ספר של עמוס עוז: מי זה? X: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
מה אני בנצי?
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
-עשית קורס מד"א: בטח >.<
מי החבר האחרון ש:
-דיברת איתו בטלפון: בנצי לדעתי.. או אפרתי. -דיברת איתו באמת: בז'י ותוי. -דיברת איתו אונליין: לודעת. -שלחת לו sms: בנצי, מהפלאפון של אבא אבל. -כעסת עליו: המון. -ישבת לידו בשיעור: מאו. לוזוכרת. -נסעת איתו לאנשהו: לילצ'יק, הדרי, אבא והחברים הפריקים של הדרי.. לת"א. למפגש. וואו. זה היה מזמן. |: -לאן נסעתם? אמרתי למעלה. -לקחת ממנו משהו: בז'י. -מה זה היה? חצאית ארוכה שחורה. -היית אצלו בבית: בז'י?.. לוזוכרת. -היה אצלכם בבית: בז'י. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: בז'י. -ראית איתו סרט: בז'י.. ואמא שלה D: -צחקת עליו: מורי.
מאו. ישלי חלומות סוטים. חלמתי שאלי, נו הזה של בז'י, בא אליה ומפמפם את הפיטמה שלו עם פומפה. XDDD

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif זה לא אני ;[

זה הדיבורים של הילדים מהכיתה על כל הסאדו מאזו והם חופרים על זה כלללל הפסקה ונותנים לנו אתרים וכלמיני כאלה.. לא שאני נכנסת, כי אני לא כותבת כשהם אומרים את הכתובת.. אבל הם כאלה חפרניםםםםםם >>.<<

ManRed

New member
שקרנית! כן הרגת מישהו!

הרגת אלפי ילדים עתידיים כשנתת לי בעיטה לבייצים!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo140.gif דני'לה נשמה,

זה לא ה יה בכוונה
אני אפצה אותך, אני אקנה לך ביצת קינדר כדי שלא תהיה לך רק ביצה אחת.
טוב בובי?:)

אפרת P

New member
נהנהנה ><../images/Emo112.gif

אמרת לי כזה "בואי נדבר" אני כזה "סבבה עד שהסוללה תיגמר" (כי היא עמדה להגמר) ואז אמרת "טוב.. אז נראה אותך שבוע הבא"
את כזאת חמודה

למעלה