../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif הגעתי למסקנה, אבל
זאת מסקנה סוטה.. ואינלי כוח שחזי ימחק לי את ההודעה
שם: מיכלי גיל: 13
וחצי
מתי בפעם האחרונה:
-הקאת: לפני שבוע משו כזה.. -ראית את סבתא שלך: אתמול.. -נסעת רחוק: תגדיר רחוק, הכי רחוק- יומראשון נסעתי לת"א.. -טסת: לפני שנתיים.. -אכלת שניצל: רגע... עכשיו
סתם, שלשום. -קנית משהו: שלשום- נובלס
. -קנית משהו שהוא לא אוכל: זאת הייתה רמיזה?
נו. שלשום. -היית בהפגנה: וואו. מזמן. |: ההפגנה האחרונה הייתה ההפגנה של המלון עם השם ההכי ארוך בארץ.. אבל זה היה כלכך מזמן. |: -היית בקניון: מ-ז-מ-ן. -היית בבית מרקחת: לוזוכרת. -למדת למבחן:
-התקלחת: אתמול. -רבת עם בנאדם: אתמול. -הלכת מכות: אתמול. -ראית סרט טוב: כשרון תחזיר לי את קלרה הקדושה, אני אדבר איתכם
. -ראית סרט מפגר: כל הזמן.. -קיבלת מאה במבחן: לוזוכרת. לוזוכרת שזה קרה אי פעם. >.< -דיברת שעה בטלפון:
כל יום! -בכית: אתמול.
האם אי פעם:
-התעלפת:
-היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
-נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו: ... סתם
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין:
-בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לוזוכרת. X: -היית בהלוויה:
-היית בפיגוע:
-היית בתאונת דרכים:
-היית ברמת השרון:
-היית בבאר שבע:
, אבל חכו לפסח
-היית בטירת הכרמל:
-היית במעלה אדומים:
-היית בערד:
-היית ב-"תנובה":
-היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:
אבל נשברתי אחרי הפרק הראשון בספר הראשון.. >.< -קראת ספר של עמוס עוז: מי זה? X: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
מה אני בנצי?
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
-עשית קורס מד"א: בטח >.<
מי החבר האחרון ש:
-דיברת איתו בטלפון: בנצי לדעתי.. או אפרתי. -דיברת איתו באמת: בז'י ותוי. -דיברת איתו אונליין: לודעת. -שלחת לו sms: בנצי, מהפלאפון של אבא אבל. -כעסת עליו: המון. -ישבת לידו בשיעור: מאו. לוזוכרת. -נסעת איתו לאנשהו: לילצ'יק, הדרי, אבא והחברים הפריקים של הדרי.. לת"א. למפגש. וואו. זה היה מזמן. |: -לאן נסעתם? אמרתי למעלה. -לקחת ממנו משהו: בז'י. -מה זה היה? חצאית ארוכה שחורה. -היית אצלו בבית: בז'י?.. לוזוכרת. -היה אצלכם בבית: בז'י. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: בז'י. -ראית איתו סרט: בז'י.. ואמא שלה D: -צחקת עליו: מורי.
מאו. ישלי חלומות סוטים. חלמתי שאלי, נו הזה של בז'י, בא אליה ומפמפם את הפיטמה שלו עם פומפה. XDDD