משעמם... שאלון

ManRed

New member
העיפו את טטניאנה מהטופ מודלס!

שם: אישאדום גיל: 17 וכמה חודשים -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:כיתה ג' -ראית את סבתא שלך: לפני חודש? -נסעת רחוק:שבוע שעבר למשחק כדורמים -טסת: בחופש האחרון לשוודיה -אכלת שניצל: לפני כמה ימים -קנית משהו:אתמול, בירה(עידן אתה חייב לי 2 שקל) -קנית משהו שהוא לא אוכל:קניתי ווינר לפני שבוע.. -היית בהפגנה:אפפעם -היית בקניון: אתמול הלכתי להשתין עם עידן -היית בבית מרקחת: פעם אחרונה שהייתי חולה, אמממ לפני 4 חודשים? -למדת למבחן:יום שני -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: שלשום -הלכת מכות:וואי מזמן -ראית סרט טוב:לפני חודש בערך? אפקט הפרפר -ראית סרט מפגר: לפני כמה ימים, בתול בן 40, רק אהבתי את הציצי -קיבלת מאה במבחן:בבוחן קיבלתי לפני 3 חודשים במתמטיקה, במבחן זה היה לפני שנה -דיברת שעה בטלפון: היום -בכית:לפני שבוע -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: בטיול -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן, גם אכלתי שם -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:נמלים עם זכוכית מגדלת -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי: עם כל המג'יקל
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:,אף פעם -היית בהופעה של אביב גפן: ניצנים נדמה לי -בכית ביום רצח רבין:אף פעם -בכית ביום הזיכרון לשואה: אף פעם -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: אף פעם -היית בהלוויה: לפני 3 וחצי חודשים שילדה מהכיתה נפטרה -היית בפיגוע: לפני שנה בת"א -היית בתאונת דרכים: כמעט עשיתי תאונה בטסט -היית ברמת השרון:לא זוכר, אולי בטיול שנתי של שנה שעברה.. -היית בבאר שבע:פיייי -היית בטירת הכרמל:מה? -היית במעלה אדומים: לא יודע -היית בערד:... -היית ב-"תנובה": הייתי באסם -היית בכותל: לפני 5 שנים או משהו כזה, אפילו יותר -קראת הארי פוטר: לפני 5 שנים? -קראת ספר של עמוס עוז:אפ פעם -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לפני 5 שנים חיפשתי את אלי אוחנה -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': סנטר בגיל 5 -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא זוכר -עשית קורס מד"א: היה לנו מטעם הבית ספר שנה שעברה מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:ענבל -דיברת איתו באמת: מזה לדבר סתם? -דיברת איתו אונליין:יוני -שלחת לו sms: למאמן שלי -כעסת עליו: בנטל(?) פחות כעסתי היה מצחיק -ישבת לידו בשיעור: דדי -נסעת איתו לאנשהו:עם אוהד באופניים בדרך הבייתה -לאן נסעתם? הבייתה -לקחת ממנו משהו: כן! את הפלאפון והמפתחות הוא שכח אצלי -מה זה היה? פלאפון ומפתחות הוא שכח אצלי! -היית אצלו בבית:כן לפני שבוע בערך -היה אצלכם בבית: לא זוכר, תשאלו אותו -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא יודע, מה נתפסתם על אוהד? -ראית איתו סרט: כן! ושרנו סאוומנטה בסאמה! בקולנוע, סרט חרא היה- קינג קונג -צחקת עליו: בכל הזדמנות שיש לי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif XDDDDD

בכית לפני שבוע. XD כשהייתי שיכור. כשעידני חפר על זה שעווות. שתקעת ת'יד בזכוכיות והתחלת לבכות XDD איייי אני מדמיינת את זה
נשמה שלי

ManRed

New member
שששששששששש

זה כאב!!!! ולא ידעתי מה קרה פתאום ראיתי אדום ואז טמפון ועידן מתחיל לצעוק לי באוזן "אני רוצה גם טמפון! אני רוצה גם טמפון! תביאו לי לעשן!!!!"

ManRed

New member
חחחח, בוא יש לי במבה

ותמונות חושפניות של בני וארנון

פרקשון

New member
יום בהיר של שמשששששששש

שם: עידן גיל: 18 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: אתמול בלילה -ראית את סבתא שלך: שבוע -נסעת רחוק: היום -טסת: חצי שנה -אכלת שניצל: שבוע -קנית משהו: יום -קנית משהו שהוא לא אוכל: יום -היית בהפגנה: 3 חודש -היית בקניון: יום -היית בבית מרקחת: הרבה זמן -למדת למבחן: שבוע -התקלחת: שעה -רבת עם בנאדם: יום -הלכת מכות: המון זמן -ראית סרט טוב: יום -ראית סרט מפגר: יום -קיבלת מאה במבחן: שניםםםםםםם -דיברת שעה בטלפון: שבוע -בכית: הרבה זמן -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: 4 שנים -היית באיקאה: נבר -נסעת לאילת באוטובוס: חודשיים -טסת לאילת: נבר -עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו:
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי: לא זוכר באיזה הופעה -היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן: ניצנים -בכית ביום רצח רבין: לא קרה -בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
-היית בהלוויה: 7 שנים.. -היית בפיגוע:
-היית בתאונת דרכים:
-היית ברמת השרון: לא יודע -היית בבאר שבע: מזמןןןןןןןן -היית בטירת הכרמל:
-היית במעלה אדומים:
-היית בערד: לא זוכר -היית ב-"תנובה":
-היית בכותל: שנים -קראת הארי פוטר: שנים -קראת ספר של עמוס עוז:
-קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו: 13 שנה -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): 4 שנים -עשית קורס מד"א:
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: דני -דיברת איתו באמת: אילן -דיברת איתו אונליין: לא זוכר -שלחת לו sms: לא חשוב -כעסת עליו:מיותר -ישבת לידו בשיעור:מטמטם -נסעת איתו לאנשהו: לא רלוונטי -לאן נסעתם? מזה משנה? -לקחת ממנו משהו: לא יודע -מה זה היה? נוד -היית אצלו בבית: אילן -היה אצלכם בבית: חודש.. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אנערף -ראית איתו סרט: לא ידועעעעע -צחקת עליו: דני בטח

פרקשון

New member
חחחחחחחחחחחחח נוווו

שיט זה ירדוף אותי לעד גלי אני אתן לך להיות סגניתי (אם תתנהגי יפה :)

../images/Emo204.gifחחחח..3חודש...

תתבייש לך. אתה רואה שני לא טועה בכאלה דברים! ועוד ניסית לשכנע אותי שאומרים שתי לילות ולא שני... בזה אני לא נופלת! [אע.. ואני תמיד מתנהגת יפה
]

בננה

שם: תם יודעים גיל: יודעים... -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני מיליון זמן -ראית את סבתא שלך: לפני כמה ימים -נסעת רחוק: תגדירו רחוק...חיפה נחשב? -טסת: לפני 4 חודשים -אכלת שניצל: לוזוכר -קנית משהו: הממממממ אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: הממממממ יום שלישי -היית בהפגנה: המממ מזמן -היית בקניון: המממ אתמול -היית בבית מרקחת: לפני מיליון זמן -למדת למבחן: היום -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: לוזוכר -הלכת מכות: מממ לוזוכר -ראית סרט טוב: אתמול....מינכן-כדאי! -ראית סרט מפגר: לוזוכר -קיבלת מאה במבחן: זה קרה מתישו?
-דיברת שעה בטלפון: לפני כמה ימים -בכית: לוזוכר -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כע -היית במשחק של מכבי: כע -היית באיקאה: כע -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית: לא
-הרגת מישהו: כע ברור -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כע -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,כע -היית בהופעה של אביב גפן:כע -בכית ביום רצח רבין:כע -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כע -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כע -היית ברמת השרון: כע -היית בבאר שבע:כע -היית בטירת הכרמל: כע -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד: כע -היית ב-"תנובה": כע -היית בכותל: כע -קראת הארי פוטר: כע -קראת ספר של עמוס עוז: כע -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כע -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: ליבי -דיברת איתו באמת:ליבי -דיברת איתו אונליין: אור -שלחת לו sms: ליבי -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: לידי -נסעת איתו לאנשהו: כלהכתה נחשבת? -לאן נסעתם? חיפה -לקחת ממנו משהו: לייבי -מה זה היה? ספר -היית אצלו בבית: אור -היה אצלכם בבית: מממ -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: אור -צחקת עליו:רז

../images/Emo204.gif

שם: טובי גיל: עוד חודש וקצת 17 :) מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני כמה שבועות בשבת אחת, כשהשתכרתי. -ראית את סבתא שלך: לפני שבועיים בערך... -נסעת רחוק: לפני 3 ימים! לאילת! זו חתיכת מרחק
. -טסת: אף פעם. -אכלת שניצל: לפני כמה דקות
שניצל תירס של טבעול! -קנית משהו: שלשום, כרטיס הלוך וחזור לראשון. -קנית משהו שהוא לא אוכל: חחחחח שלשום. -היית בהפגנה: לפני שבוע
-היית בקניון: אתמול [קניון תחנה מרכזית בראשון נחשב?] -היית בבית מרקחת: אמממממ לא זוכרת... -למדת למבחן: לפני מס' שבועות כשעוד היו לי בגרויות
-התקלחת: אתמול בלילה, או היום בבוקר. [ב3 וחצי] -רבת עם בנאדם: אממממ לא זוכרת... -הלכת מכות: חחח אתמול
-ראית סרט טוב: לפני שבועיים; מסור 2. -ראית סרט מפגר: מפגר? לא זוכרת... -קיבלת מאה במבחן: וואו. לא זוכרת. 95 נחשב?
-דיברת שעה בטלפון: לפני שבוע. וזה היה שעה ושלושתרבעי! על חשבוני!
-בכית: לפני שבועיים. האם אי פעם: -התעלפת:
-היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
-נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
אתם רוצים שאני אמות באמצע? -הרגת מישהו:
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין:
אני לא ממש זוכרת את היום הזה ומה עשיתי בו. -בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
-היית בהלוויה:
ומקווה לא להיות. -היית בפיגוע:
אבל הגעתי למקום 5 דקות אחר כך. הייתי אמורה לצאת 5 דקות לפני. -היית בתאונת דרכים:
-היית ברמת השרון: לא זוכרת.... -היית בבאר שבע: נראה לי רק עברתי שם -היית בטירת הכרמל:
-היית במעלה אדומים:
-היית בערד: לא זוכרת -היית ב-"תנובה": עברתי שם כל יום כשעוד למדתי בצביה! יש 2 מטר ליד צביה "תנובה". -היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:
-קראת ספר של עמוס עוז: לא זוכרת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
[נקע נחשב?] -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
-עשית קורס מד"א:
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: מורן. -דיברת איתו באמת: מזתומרת באמת? פנים מול פנים? אממ ערן ומריאן. -דיברת איתו אונליין: ליל/נתן. -שלחת לו sms: ערן. -כעסת עליו: ליאור.. -ישבת לידו בשיעור: מה זה שיעור?
נו לא זוכרת, כשאני שם זה כל פעם ליד מישהו אחר. -נסעת איתו לאנשהו: מריאן, ליאור וערן -לאן נסעתם? לתחנה מרכזית בראשון -לקחת ממנו משהו: אממ -מה זה היה? אממ? -היית אצלו בבית: ערן -היה אצלכם בבית: לא זוכרת
-דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא זוכרת... -ראית איתו סרט: ערן ומריאן -צחקת עליו: לא זוכרת

למעלה