סוסים ואמונות תפלות.

../images/Emo121.gifסוסים ואמונות תפלות.

האם פעם שמעתם אמונות תפלות הנוגעות לסוסים? או בנושאי סוסים? אולי שמעתם שאכילת חציר מביאה מזל טוב, אבל אכילת אספסת מביאה מזל רע? מוזמנים לקחת לכיוונים נוספים

אני שמעתי...

שאם סוס לבן שלא שייך לחווה, מגיע לחווה באמצע הלילה, זה אומר שמישהו ימות
. עוד אחת: אם באמצע הלילה מגיע סוס שחור גדול, שהעיניים שחורות ובצבע פחם בלי ברק, והזנב והרעמה מלאים ועבותים עם מגע לא נעים, זה הסוס של מלאך המוות שבא לקחת מישהו.

Ruf Lil RusGal

New member
../images/Emo11.gif:-O את רצינית...?

עכשיו זה אומר שמישהו מהחווה ימות? כי הגיע אלינו הרבבבבבה פעמים סוס לבן באמצע הלילה לחווה! [סתם איזה סוס של אישה שכל הזמן בורח לה...] אני לא שמעתי על אמונות תפלות בנוגע לסוסים

חח לאאאא

הכוונה היא לסוס פרא, שגם לא מהסביבה, אלא שפתאום הופיע ואף אחד לא יודע מאיפה הוא הגיע.

הא? זה לא מבנות מקלאוד.

זה בכלל היה בבנות מקלאוד? סיפר לי את שתי האמונות איזה איש אורווה זקן שפגשתי בזמן שעזרתי באורווה של הקיבוץ. לכל אלה עם לב חדש רק מלקרוא סיפורים מפחידים: אל תמשיכו! אז הוא נראה מודאג. והסתכל על הסוסים שהיו במגרש. אז שאלתי אותו מה קרה, והוא אמר שהוא בטוח שאתמול בא לכאן סוס לבן כי הוא נשאר עד מאוחר (כמו תמיד). ואז הוא סיפר לי על שתי האמונות. יום למחרת באתי שוב לאורווה, וראיתי את אחד הכלבים על החציר לא זז. אז התקרבתי אליו וכשהסתכלתי מלפנים, בואו נגיד בעדינות, היה לו חור לא נעים בבטן
אני לא יודעת אם זה קשור או צירוף מקרים, אבל מאז אני לא מזלזלת באמונה הזאת.

SoosKatan

New member
מה הסיכוי

שיגיע סוס לבן\שחור באמצע הלילה לחווה? XD

SNTQ

New member
בטלויזיה יש סיכוי..

אנשים נכנסים חזק מדי לסדרות/סרטים כנראה

SoosKatan

New member
../images/Emo45.gif

חבל.. זה דווקא ניראה לי מחזה מגניב לראות איזה סוס ענק לבן מהמם מגיע באמצע הלילה
נההה זה לא יקרה XD

SNTQ

New member
מגיח מתוך החושך..

איזה סטאליון יפהפיה וגדול.. חחח אפשר לפתח סיפור בקלות

SoosKatan

New member
ואז אני

מוציאה גזר והוא מגיע אלי בגאלופ מטורף ואז אני עולה עליו בלי אוכף ובלי כלום, ובורחת איתו!! P: דימיון פורה [:

SoosKatan

New member
חלילה!

הרי רוקיטה היא סוסת קפיצות מס אחד! אז כמובן שהיא קפצה מעל הגדר ושלושתינו פתחנו בריצה מטורפת לשום מקום

Deep Blue Sky

New member
מפחיד..

בחווה שרכבתי בה, בא סוס שחור... ואני לא חושבת שמישהו מת...

שירלי317

New member
האמת..

שאם ככה לצערי, קרה שהגיע אלינו לחווה ברחובות בזמנו, סוס לבן משוטט. כשהבעלים שלו הגיע אחרי שבוע לקחת אותו. הסוס נהרג והבעלים כמעט. מוזר. אבל אני אישית ממש ממש לא מאמינה באמונות תפלות. למרות שאני בטוחה שיש לו מעט בהקשר לסוסים..

MC sApiR

New member
שמעתי שעם מוצאים שקל בתחרות

ושמים את זה בנעל ימין זה מביא מזל

למעלה