סוסים ואמונות תפלות.

Blue Eyessss

New member
נוווו../images/Emo47.gif

אני אמרתי שאני לאדעת איך קוראים לזה ועומרי תיקן אותי וכתב פיגמנטים אז התכוונתי פיגמנטים

זה ממש כן נכון.

ככל שהעין בהירה יותר ככה היא רגישה יותר לחשיפה לאור וללכלוך וכו'. סוסים בעלי עיניים בהירות הרבה פעמים מתעוורים מוקדם יותר מאשר סוסים עם עיניים כהות. בנוסף יש להם נטייה רבה יותר ללקות בדלקות עיניים ולמשוך אליהם כל מיני חרקים שיכולים לגרום לסוס צרות רציניות.

../images/Emo45.gif, אני יודעת לפחות על בני אדם.

בתור אחת עם עיניים בהירות ובעיות ראייה
. אני לא אומרת שכל מי שיש לו עיניים בהירות סובל/יסבול מבעיות ראייה [ויש הרבה שיעידו על כך], אבל אפשר לראות הרבה אנשים עם משקפיים/עדשות שיש להם עיניים בהירות. כמובן שגם פה אני לא אומרת שכל מי שיש לו משקפיים בהכרח יש לו עיניים בהירות, ממש לא. אבל רוב האנשים שאני מכירה שהם בעלי עיניים בהירות, סובלים מבעיות ראייה.

Blue Eyessss

New member
יש לזה איזשהו קשר..../images/Emo47.gif

רק צריך לבדוק את זה עם מישהו שבאמת מבין בכל השטויות האלה של ביולוגיה

SILVER LADY

New member
גרב לבנה אחת -סוס קפיצות טוב ../images/Emo6.gif

חחחח כמה שזה שטויות

אני דווקא שמעתי ש-3 גרביים זה הכי

טוב.... ואומרים שסוס עם 4 גרביים לבנות זה הכי גרוע כי יש יותר סיכוי לבעיות ברגליים.. חח ואם זאת נקבה ג'ינג'ית עם 4 גרביים זה הכי גרוע.. חח

PinkHorse

New member
חחח ג'וניור עם 3 גרביים לבנות

למה אני לא מרגישה שזה הכי טוב?!

ווינגז

New member
לסייח של לולה

כל הזמן החלפנו את השם, ולא היה לו מזל טוב במיוחד
אני לא מאמינה בזה, אבל סתם ככה.

אה! וכמובן האמונה בבוודאי ובוודאי

מוכרת כאן לכולם- פרסות עם הפתח למעלה מביאות מזל טוב פשוט תולים איפה שרוצים מזל, והמזל שנשפך לתוך הפרסה משפיע על המקון (כצובן שזה רק מזל טוב
)

אני שמעתיי שששששששששש

עם קונים סוס שחור שכולו שחור פחם בלי נקודה אחת לבנה-[או שערה],
הוא מביא מזל רע [לרוכב,לעצמו] הוא ימות מהר ויהיה מלא במחלות וכל מיני כאלה... שטויות לדעתי...אין לדעת

אהה שכחתי ועוד דבר! ../images/Emo190.gif

אומרים שעם לסוס פרסה בהירה [לבנה] היא חלשה
.. [לא בדומה לפרסות השחורות]. בקיצור שהפרסה הלבנה חלשה.. שטויות לגמריי

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifציוד ותחרויות

אם קונים ציוד חדש ורוכבים איתו פעם ראשונה בתחרות זה מביא מזל רע. [אישית היה לי פעם משהו כזה, עליתי עם כפפות חדשות וזה לא נגמר כ"כ טוב, אולי יש קשר
]

Blue Eyessss

New member
זה לא מזל רע..../images/Emo47.gif

זה פשוט לא נוח לרכב עם ציוד שאתה לא רגיל אליו

מזה נכון!!!

אני קניתי מגפיים ולמזלי רכבתי איתם בטעות לפני התחרות ...ומאז אני רוכב איתם כל הזמן כדי לרכך אותם..

למעלה