סוסים ואמונות תפלות.

Deep Blue Sky

New member
העוגה זאת גם אמונה טפלה?../images/Emo212.gif

כשנופלים וצריך להביא עוגה? כי מישהו פעם אמר לי שאם לא מביאים עוגה, אפשר ליפול אחרי זה, שוב וזה מביא מזל רע.

Blue Eyessss

New member
נראה לי..../images/Emo47.gif

מביאים עוגה רק כדי לרכך את 'המכה' ושזה לא יהיה כ"כ חוויה רעה או משו

SoosKatan

New member
נראה לי..

שזה פשוט דרך של המדריכים לקבל עוגה טעימה חחח

ram ram

New member
../images/Emo45.gif מנסיון...../images/Emo8.gif

כבר פתחתי קונדיטורייה בחווה...
וכולם רוצים שאני אמשיך ליפול...

shirli0811

New member
כשרק התחלתי עם בנצי [לפני כ-3 שנים]

אז הייתי נופלת ממנו, והרבה.. XD הייתי מביאה כל יום שישי עוגה, עד שנמאס לי, וכשלא הבאתי הפסקתי ליפול.. אז נראלי שזה הפוך XD

Blue Eyessss

New member
החלפת שם..../images/Emo47.gif

אם קונים סוס ומחליפים לו את השם אמור להיות מזל רע אבל זה בולשיט כי אנחנו לא החלפנו את השם והיה מלא מזל רע חח יש גם עניין עם סוס עם ארבע גרביים לבנות,אבל אני לא בטוחה מה בדיוק

אומרים שגרב לבנה אצל סוסים

מסמל רגליים חלשות יותר עם נטיה גדולה יותר לצליעה/מתיחות גידים וכו'..ובעלות רגישות יתר.. בתכלס?! זה דיי בולשיט חחח

קוסמת4

New member
אומרים גם שאם אצל הסוס כל המסביב

של העין לבן זה אומר שהם רעים, תחמנים, ויעשו כל דבר דווקא. אצל רוב הסוסים לא רואים את הלבן של העין כמו אצל בני האדם. אני לא מאמין בשטויות האלה...... וניתקלתי רק בסוס אחד כזה והוא היה סתאם אידיוט , רץ כל הזמן בזיגזגים במקום לדפוק ספירנט!

Blue Eyessss

New member
אז זהו...../images/Emo47.gif

זה עניין ביולוגי ששכחתי איך אומרים את השם של הכרומוזמים האלה של הצבע שאני אזכר אני אודדיע ללך

Deep Blue Sky

New member
אולי היא מתכוונת

שזה כמו שאומרים שעיניים כחולות יותר חלשות מעיניים שחורות (וזה ממש לא נכון)

MC sApiR

New member
אני שמעתי שאומרים שלאנשים שיש

להם עיניים כחולות אז הם רואים יור בהיר ושיש להם יותר סיכוי ליהיות עם משקפיים

Deep Blue Sky

New member
לא ניראה לי שזה נכון, אבל

אומרים שאם מסתכלים על השמש אז הצבע הכהה יותר מסנן יותר קרינה... אבל עיניים כחולות זה שולט! וגם שחורות.. חח

אהה.

הפיגמנטים בעיניים גם עוזרים מהגנה מאור השמש. ככל שיש יותר פיגמנטים, יש יותר הגנה. בעיניים כחולות יש פחות פיגמנטים מבעיניים שחורות/חומות. לכן יש יותר סיכוי שאור השמש יפגע בהן.

למעלה