קונספירציה מוקפצת ברוטב

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifתחרות הקונספירציות../images/Emo41.gif

בעקבות ריבוי הקונספירציות והתיאוריות המעניינות שהועלו כאן לאחרונה,צץ לי רעיון משוגע למדי: כל מי שהגה קונספירציה מעניינת שכזו ורוצה לחלוק אותה עימנו,נא לשרשר לכאן(הערה: אפשר לשרשר קונספירציות שכבר כתבתם בפורום בעבר) ובסוף אוקטובר אנחנו,דהיינו חברי הפורום,נבחר את הקונספירציה המשכנעת ביותר. מה זה אומר? זה אומר שכדאי קצת להתאמץ ולבסס את התיאוריה,בדיונית ככל שתהיה,ולהפוך אותה למוצלחת.עם זאת,אין מניעה ואפילו כדאי שתהיה מצחיקה. מה אסור לעשות? להשתמש בתיאורית Paul is dead(דההה...) המקורית, אבל אפשר לקחת את הרעיון הבסיסי ולפתח אותו לכיוונים אחרים.כמו כן אסור לקחת רעיונות וקונספירציות של מישהו אחר,זה חייב להיות לגמרי מקורי שלכם...ומי יודע,אולי בסוף זה ישתלם לכם
בהצלחה

אלרוס

New member
וויליאם מת, הנצו"בים שולטים

לפני הקונספירציה ישנם כמה מונחים שחייבים לדעת: 1. אהבה- המצאה של תאגידים בין לאומיים בראשות מקדונלד'ס וקוקה קולה שתפקידה למכור לנו כל מיני מוצרים כמו יין, איפור, מתנות וכו'. 2.קוקה קולה- חברה בת של מקדונלד'ס שתפקידה העיקרי הוא להיות ממשלת בובות של מקדונלד'ס 3. מקדונלד'ס- חברת חיזרים שמנסה לשלוט בנו בהדרגתיות, מכיוון שהם צריכים כסף החיזרים החללית בלוך נס החליטו לפתוח רשת ממכרת שתטיל את ביציהם בתוך גופנו. 4. הביטלס- להקה שיווקית של התאגידים הבינ"ל שוויליאם קמפבל שכנע אותם לשווק את מקדונל'דס וקוקה קולה. ועכשיו לסיפור האמיתי- הביטלס נשלטו ע"י וויליאם קמפבל עד התאונה הידועה לשמצה בה הוא הוחלף בפול "המת" מקרטני. אז החלה התקופה הפסיכודלית שנשלטה באמצעות המחתרת האנטימקדדונלד'סית בראשות פיט בסט. הביטלס ניסו לרמוז לכך שהתאגידים שולטים בעולם בעיקר באמצעות משהו שהם קוראים לו אהבה. והנה הרמיזות: 1. הסמל פלפל- הסמל שהוא בצבא שנלחם במלחמה שהיא ההפך מאהבה מלמד את הלהקה לנגן שזה דבר טוב, כלומר האהבה היא רעה. 2. התמונה באביי רוד היא בעצם ההוצאה להורג של האהבה שמסומלת בלבן, אחרי האהבה הולכים המוציאים להורג בשחור כשפול, היחף הוא בעצ אומר די לשלם לכל התאגידים, מעבר החצייה מסמל מעבר אל דרך חדשה. 3. בשיר "SHE'S LEAVING HOME" מדברים על משהי שעזבה כי היו רכושניים כלפיה כלומר לא צריכים לקנות דברים כדי לשמח אנשים. 4. בשיר LET IT BE האמא מרי אומרת שתמשיך עם זה, כלומר לא להתעכב על האהבה. 5. בשיר YELLOW SUBMARINE הם בעצם מטביעים את כל הטוב, השמחה, האהבה. 6. בשיר SHE'S LEAVING HOME מדברים על זה שהיא עזבה (היא- האהבה) בזמן התאונה של קמפבל. 7. בשיר When I'm sixty four נותנים לך הרגשה מוסרית שאתה לא "תאהב" בלי המוצרים כמו יופי, גיל וכד'. 8. בעטיפת סרג'נט פפר רואים את הכל בצבעים טובים ועליזים למרות שהם חיילים. 9. באותה עטיפה רואים שכל הדמויות המוערצות, ה"נאהבות" לא אמיתיות, כמו שהאהבה לא אמיתית.

../images/Emo41.gifטוב נו......... אנסה את כוחי!../images/Emo41.gif

הקונספריציה שלי: משתמש הפורום העונה לשם "מ ק ר ט נ י" הנו בעצם..... מקרטני! כן כן, גבירותי ורבותי, כל ההתאבלויות על שמושאי הפורום לעולללם לא יהוו חלק ממנו היו שגויות בעליל! אני הייתי שותפתו לסוד ובידי ההוכחות; הסיבה שהחלטתי לנטוש את ההסכם (אני מקבלת כרטיסי כניסה להופעות בחינם, שתיקתי מובטחת) היא הויכוח שפרץ ביננו אתמול בנוגע לקרדיטים וכ' (כאילו מה לא ידעתם שאני בעצם ג'ורג' מרטין?) - וכדי לזכות באמונכם, חברי פורום יקרים, הרי הן בידי, ההוכחות!
לפני יומיים בפרקינסון, הודעתי לכם (בנסיון לרמוז על האמת) כי הת'ר התראיינה שם והיתה מצחיקה וחמודה.... סר מקרטני לא היה שם כי הוא נשאר בבית להמציא קונספרציות עבור הפורום!
בשיר got to get you in to my life פול ידידינו מספר על חדוות נסיעתו במכונית, "לא ידעתי מה אמצא שם"...... כאילו די ברור שהוא מצא שער לעולם מקביל בו הוא כבר בן 60 ומשהו (סליחה, יקירי) ומתכתב בפורום על החוויות של "פעם!"
העטיפה של ריוולוור -כל הביטלס מתבוננים קדימה בעוד שרק מקה מתבונן לצד - הוא קצר רוח מכדי לחכות עד שיחזור הביתה ויתחבר לפורום!
בסרט "לילה של יום מפרך" - פול נעדר מצילומי האוויר לא בגלל האנגובר זה או אחר אלא כי הוא נרדם מול המחשב באמצע דיון זה או אחר עם אלרוס (שלא יודע מזה כלום, המסכן!). היתה זו תכנית מחושבת היטב להעמיד פנים שאתה בבית חולים, הא, פול? אבל לא! בבית החולים ישב הכפיל השכיר וויליאם קפמבל שעבר סדרה של ניתוחים פלסטיים על מנת שפול יוכל לכבד אותנו בנוכחותו!
העטיפה שפול יושב בארון קבורה (סלחו לי על בורותי בעניין) - חברי הביטלס מנסים לעורר את דאגת הציבור לפול שככל הנראה בתקופה זו היה כבר מכור קשה לפורום "הביטלס" עד שחברי הלהקה חשים כי הוא כבר "מת" - אינו פול שהכירו עוד לפני שמצא את השער המקביל וכ'...
תאונת הדרכים - בשנת 1966 פול מקרטני עובר תאונת דרכים. אחרי שמצא את השער לעולם המקביל לא יכל להיעלם סתם כך למה האוטו של ג'ון היה ממש מאחוריו - ולכן נשאר כפיל בדמותו בזמן שהוא נשאב אל תוך המערבולת.. ג'ון היה המום. כשפול כבר חזר הבין שההצגה חייבת להימשך ועל כן שכר את וויליאם.
with a little help from my friends - רינגו מנסה את כוחו בכתיבת שיר על מנת לעודד את נפשו החולה והמכורה של פול ולהזכיר לו שתמיד יש לו את חבריו החיפושיתיים.
נו באמת, לא שמתם לב שהבנאדם לא מגלה כלום על עצמו ומנסה לגרום לנו להבין שזה סאטירי?????? כל פעם שמתבקשים לשים תמונה, הוא שם את תמונת פול מקרטני "האמיתי?" ואחר כך טוען שהוא דובר אמת? whats wrong with you people? הוא כנה לחלוטין!
מקה לא בא למפגש פורום - הוא יודע שהוא לא יצא משם בחיים...... במובן הטוב של המושג, כמובן...
מקה כל הזמן עוסק בתיאוריה הגורסת שפול איז דד - כדי להביע את כעסו על התיאוריה המטופשת שגרסה שהוא הוא בנאדם בריא ושלם איננו בין החיים. יש עוד המון המון רמזים, כל השירים שמציינים עזיבה ומוות - אכן גם קשורים. תוכלו למצוא אותם באתר: www.meccafromtheforumismccartney.justicia.com הו, מקה, מה עוללת לנו????

אוהוווווווווו אני כולי נרגשת! ../images/Emo9.gif

לא היתי מאמינה שהקונפ' שלי תזכה לכל כך הרבה אהדה!!!!!!!!!!

יש אנשים טובים בעולם

ויש גם אנשים רעים, אבל זה לא קשור בכלל למה שאני עומד לכתוב עכשיו. הגירסה הרשמית שלי גורסת שאת צודקת. הגרסה הלא רשמית לעומת זאת... בכל מקרה, עבודת מחקר טובה ומעניינת. נחמד היה לשמוע על עצמי פרטים שלא ידעתי בכלל...

מקה, מקה.....

גם אחרי שסודך התגלה אתה ממשיך להכחיש? לא נאה ולא יאה! העסקה מבוטלת....... ואפילו ההתחנפות הזאת ששלחת לי במסרים שמטרתה היתה שלא אתן לציבור לדעת..... את האמת! הא הא הא....

tin ker bell

New member
חה עוד רמז!!

מקה, בעצמך כתבת שהביטלס שלטו היטב בשפת הקודש באחת הקונפירציות שלך!

למעלה