קונספירציה מוקפצת ברוטב

ולעניות דעתי זה מותר...

אולם בגלל עניות שתי דיעותנו, ההחלטה בנושא תהיה של מנהלת הפורום.

Another Girl

New member
תראו...

בכללים של התחרות כתבתי שאסור להשתמש בתיאוריה המקורית של Paul is dead, אבל כן אפשר לקחת את הבסיס שלה ולפתח אותו לכיוון אחר. זה מה שהבחור עשה- שכן התיאוריה שלו לא דומה כלל וכלל לתיאורית הבסיס הנודעת. לכן אאפשר אותה.

אלרוס

New member
עוד שני סימנים

10. הכחילו את השמייקון
הוא פוזל לכיוון הליצן שהוא מחופש, כלומר פול מחופש לקמפבל, בנוסף הרחק למטה ישנו המבורגר כלומר מקדונלד'ס כבר לא שולטת בביטלס. 11. העטיפה של האלבום LET IT BE היא על רקע שחור, ההפך של האהבה.

דיתוּש

New member
כפי שכבר כתבתי...

אין כזו להקה "הביטלס"! ארבעת החבר'ה האלה, הם קולות מעובדים במחשב אשר הוצגו באשליה לקהל הצופים. כל האלה בחברות התקליטים, רצו לעשות שוס חדש, ולכן הכינו מלא שירים לכל מיני מצבי רוח שיהיו קליטים במיוחד. א-ב-ל... לא היה מי שישיר אותם! אז הם יצרו אשליות בדמותם של ארבעת המופלאים. כמובן, בנו להם סיפורים שלמים על איפה הם עבדו ומאיפה הם באו, והאנשים שמסביב שיתפו איתם פעולה [נשותיהם למשל]. בכוונה שתיים מהם כבר מתו, כדי שלנשים יהיה המשך בחייהן ולא ייצטרכו להיות משועבדות למשהו שלא קיים [למרות שהן הרוויחו מזה המון כסף, אם יורשה לי לציין]. אחרי שמהפכת ה"בויז-באנד" כבר די יצאה מהאופנה והתחילו שמועות משונות על התפרקות להקה, הם החליטו ללכת עם זה עד הסוף, ופירקו לחלוטין את הלהקה ופתחו לכל אחד קריירת סולו עם שירים מוצלחים במיוחד. וזה הכל

Julia Lenon

New member
אני הייתי מעניקה לדיתוש את הפרס

של המקום הראשון! חחחחח תיאוריה שרוטה בעליל. מצוין...

דיתוּש

New member
בטח שאין הוכחות...

הרי האנשים שחשבו על הרעיון הזה לא מטומטמים מספיק בשביל לרמוז בשירים שלהם לכך שהביטלס לא באמת קיימים. נכון?

אלרוס

New member
אז איך את הגעת למסקנה המדהימה הזו

? אלא אם כן את אחד מן האנשים האלו... ואז לא היית מספרת לנו...

דיתוּש

New member
טוב זה כבר די יצא לאור...

כאילו, כולם כזה יודעים מזה, כאילו שיואו?

ובכן, הגענו למצב קשה

בעקבות האינפלציה הגדולה בתיאוריות הקונספירציה, אני נאלץ לחשוף בפניכם עוד תיאוריית קונספירציה. תיאוריית קונספירציה זאת היא סודית ביותר. לא לנסות אותה בבית! Pete Best is dead כן חבריי, אני עומד לחשוף אותכם למידע מודיני מסווג וחדש. לפי המידע שהגיע אליי לאחרונה, בשנת 61 הוחלף פיט בסט, המתופף המקורי של הלהקה, במחליף בשם "ריצ'רד סטארקי". הביטלס ניסו להסוות את מותו המצער של המתופף, אך הם שלחו רמזים מדי פעם לכך שבמקום פיט בסט, ישנו מחליף. ראיונות- בראיונות רבים אמרו במפורש הביטלס, ובמיוחד המחליף של פיט, ריצ'רד סטארקי, ששמו של המתופף הוא "רינגו". Don't pass me by- שיר שהוא ללא ספק עדות משכנעת מאד למותו של פיט בסט בתאונת דרכים. קראו את המילים. Lucy in the sky with diamonds- בעברית (כן, הביטלס שלטו בשפת הקודש), בגימטריה, לוסי גדול מ-פיט ב-7, שהוא כידוע מספר מזל. כך שלמעשה לוסי ופיט זה אותו דבר. באותו שיר, לוסי נעלמת, והפעם האחרונה שרואים אותה זה בסמוך לרכבת. הסיבה ברורה. She's leaving home- השיר הזה, שהטעה רבים לחשוב שפול/ג'ון/ג'ורג' מת, הוא למעשה שיר על פיט בסט. Getting better- שיר זה הוא ללא ספק על פיט. Better זאת הטייה של Good, וגם Best זאת הטייה של good. ההטייה Better היא טובה פחות מ-Best, וניתן להבין שכבר אין את Best... אלבומי סולו של המחליף- אותו ריצ'רד, הוציא אלבומים רבים ובהם שזור שמו, ולא שמו של פיט בסט, דבר שללא ספק מרמז על כך שפיט מת והוא המחליף שלו. All together now- בשיר נאמר: one, two, three, four, can I have a little more- רמז לכך שאין רק ארבעה חברי ביטלס, אלא למעשה יש יותר, ואחד מהם הוא המחליף של פיט בסט. אני מבין שהסיכוי שתאמינו לתיאוריית הקונספירציה הזאת הוא נמוך, ולכן כנראה לא תבחרו בה. אבל אני מזהיר אותכם: אם אני אראה שהקולות לא לטובתי, אני איאלץ לשאת עוד נאום בחירות מרגש. ראו הוזהרתם.

Another Girl

New member
חחחח מקה...

יאללה,רכז לכאן את כל התיאוריות שלך-מההתחלה ועד הסוף

לא לא לא

כפי שנודע לנו מפרסומות ויזה כ.א.ל (או שהמסר שם היה הפוך?): את הנעשה אין להשיב. ולכן אם כבר פרסמתי בעבר תיאוריית קונספירציה, מי אני שאכתוב אותה כאן שוב. חוץ מזה, בכל מקרה התיאוריה של chocolic עם אלביס ופול תזכה (לפחות לטעמי האישי), אז אין טעם...

Another Girl

New member
שטויות במיץ

מה קשור? למה את הנעשה אין להשיב? וחוץ מזה אם אתה חושב ש-chocohollic ינצח-אתה לא חושב לתת לו פייט?...

אלרוס

New member
למה את לא משתתפת?

יש מלא מקומות פנויים, תעשי משהו כמו המהרישי יוגי מת או משהו כזה.

בני אנוש...

תפתחו את מוחכם למה שאני אגיד עכשיו. תיאוריית קונספירציה זה לא רק מוות, ואני הולך להדגים את זה בקרוב.

Another Girl

New member
כרגע אין לי זמן וכוח

מה,לא מספיק שאני מארגנת לכם תחרויות ופרסים?

למעלה