קונספירציה מוקפצת ברוטב

אתה לא יודע איזה הלם חטפתי

אז אנחנו משרשרים לנו בענין הקונספירציות ואז זפזפתי ל Y NET ואז ממש לא תאמין - מישהו פתאום מזכיר את עופרה חזה (משהו בענין צו הפרסום של החטוף טננבאום) והרי בסוף דברי ימי הקונספירציה בענין דקר והשיר צוללת צהובה ציינתי שהרצח של גון לנון בוצע בתאריך של התקיפה על פירל הרבור 8 12 והנה פתאופ כשמדברים על הזמרת שמותה היה מאוד לא ברור אני נדהמת לחשוב שמותה היה קונספירציה. אז עכשיו אני פונה אליך כי סיפקת תשובות יפות, תברר לי מה עפרה עשתה שיכול היה לקנות לה אויבים. תודה. אני מתנצלת בפני המשפחה שלה ומקווה שלא יתנגדו להתעמלות השכל שאנחנו עושים פה.

Chocoholic

New member
אם כבר Yellow...

אין לדלג על Yellow brick road של אלטון ג'ון, שהרי גם זה בוודאי חלק מתיאוריית הקומוניזם האסיאתי (אם הבנתי נכון)... ואיך שכחנו את Tie A Yellow ribbon round the ole oak tree של טוני אורלנדו, המספר על חייל שחזר מ 3 שנות לחימה בוויטנאם "I'm coming home, I've done my time"... "It's been three long years, do you still want me"... הרוס נפשית מכל הזוועות שחווה ומלא זעם ושנאה כלפי הקפיטליזם האימפרייליסטי האמריקאי, מתחיל לשטוף את עיירת מגוריו בתעמולה צהובה... Yellow River הוא של להקה אנגלית בשם Christie שהוציאה אלבום אחד בארה"ב ב 1970 ונעלמה מעט אחר כך...

Another Girl

New member
ואת מוזמנת

להמשיך ולהעלות קונספירציות מעניינות, רק אם אפשר לשרשר (אם זו קונספירציה כלשהי,אז לשרשור הקונספירציות בבקשה.)

Mr Boggy Man

New member
100% קונספירציה שלי

אני רק מקווה שלא מדובר רק בקוסנפירציות על הביטלס, כי מדובר דווקא בלהקה אחרת. טוב, לא מעט אנשים מכירים את בוב דילן ואת ג'ים מוריסון (הסולן של הדורסThe Doors). מוריסון, עלה לשמיים בשלישי ביולי, 1971, מת באמבטיה, כנראה התקף לב. שנתיים לאחר מכן, ב1973, דילן מוציא את השיר Knockin' on Heaven's Door. המילה Heaven (גן עדן) וDoors מקשרים ביחד את העובדה שבוב דילן! חזה, ידע, או אפילו בעצמו ביצע את הרצח של ג'ים רובינסון ובשיר הוא אומר לנו את זה בעצמו כשהוא משלב את המילה גן עדן (מוות) עם Doors (הלהקה של מוריסון). בוב דילן = הרוצח של ג'ים מוריסון.

Miss CB

New member
בתיה, לשיקולך...

האם זה נחשב או לא? זה לא על הביטלס זה בטוח
רעיון נחמד אגב... אהבתי... אבל מי זה ג'ים רובינסון? חחח

Another Girl

New member
להזכירם שהתחרות מתקרבת

לסיומה... בערך כשבוע לפני סוף החודש נפתח בהצבעה הרשמית לקונספירציה המנצחת.עדיין יש זמן להוסיף. לכו על זה.

למעלה