קונספירציה מוקפצת ברוטב

תעשיית הנשק עמדה מאחורי הטיול

של החיפושיות להודו - הטפתם לאהבה, קלקלה את מזימת המלחמות התמידיות אליהן שואפת התעשיה. יוקו אונו, מיה פארו, מדיטציות אישיות ו- פלופ, התפרקה הלהקה. מיד אחר כך עולם כמנהגו נוהג - הסובייטים פלשו לצכוסלובקיה והאמריקאים לוייטנאם והרבה מדינות תקפו את ישראל (טייסים קוריאנים למשל) והרבה דם נשפך. שירותי ריגול שעובדים בשליחות של תעשיית הנשק לא רואים בעיין יפה שירים על אהבה. רוצים עולם טוב יותר? אין טוב מלצייר פרח, אין חתרני יותר מנשיקה, אין חזק יותר מחיבוק . לעבודה.....

Marsha Figg

New member
ממה שאני שמעתי,

פול מקרטני מת, ומי שאנחנו חושבים שהוא פול מקרטני זה בעצם כפיל, אפילו הקול שלו שונה... אבל זו קונספירציה מאוד מוכרת...ואני לא כ"כ מאמינה בה אבל יש כאלה שממש משוכנעים...
רחלי

הקונספירציה של צוללת צהובה

את הרעיון הזה כבר העליתי לפני יומיים אבל אני מבקשת שאתם תעזרו לי ותוסיפו מידע אישי ומאהבת החיפושיות. אז ככה. ב מ ק ר ה הבחנתי שטביעת הצוללת דקר בתחילת 1968 - וכמו כן של צוללת אמריקאית וצרפתית יום אחרי - ארעה בצירוף זמנים עם חיבורו של השיר והסרט "צוללת צהובה" וזאת כאשר החיפושיות היו יחד עם מיה פארו (אשת חיקו לשעבר של פ ר נ ק ס י נ ט ר ה ואח"כ אשתו לשעבר של וודי אלן) אצל המהרישי בהודו ועשו מדיטציות נפרדות. ובכן שאלתי את עצמי ועתה אני שואלת אתכם, אפשר לומר צירוף מקרים. אך.....תעלומת הצוללת האבודה לא נפתרה ותעלומה נוספת....מדוע מישהו ירצה לרצוח את הזמר גון לנון? ושאלתי - האם אפשר למצוא גורם אחד משותף שירצה לחסל זמרים ששרים על אהבה וכן צוללות של מדינות מערביות. ואתן כאן רמז עבה. תאריך טביעת הדקר הוא יום הרפובליקה של הודו 26.1 .עוד פאקט. ראינו את הסרט על גאנדי ההודי רודף השלום שנרצח גם הוא. ועכשיו תורכם ילדים להוסיף פרטים ..ולמצוא סימנים בשירים

REVOLVER? יעני אקדח?

שם משונה לתקליט שגם כולל בתוכו שיר על צוללת. בכל אופן מצאתי שהזכויות על צוללת צהובה הן כיום של חברת SONY ושל מייקל גקסון. מישהו יכול להתקדם ולספר איך ולמה. עכשיו כששמתי לב, אז השיר אתה תותח (הישראלי)גם קצת מקדם מכירות של תותחים. בכל אופן כייון שהשיר יילואו ריוור לא של החיפושיות אז זה קצת מחליש את הקונספירציה. יחד עם זה האמירה של גון לנון שהוא יותר מפורסם מיישו - שכל כך כעסו עליו בגללה - יכלה לבוא בהשפעה של חשיפה לדת אחרת או לאנטי-דת

העניין עם מייקל ג'קסון די פשוט...

הוא פשוט קנה את הזכויות על שירי הביטלס. לאדם אין מה לעשות עם הכסף שלו. התקליט הזה גם מכיל שיר על אהבה, אז אין טעם לחשוב מדוע קוראים לו בשם של אקדח.

הפתעה-כבר הגענו לפרל הרבור

לא הייתי מודעת לכך שרוצחו של גון לנון בחר את יום השנה להתקפה על פרל הרבור -8.12.1941על מנת לבצע את הרצח. וגם לא ידעתי על התמכרותו של הרוצח לספר "התפסן בשדה השיפון" למען האמת גם לא ידעתי שההתקפה על פרל הרבור היתה בשנת 1941 . מבקשת פרטים על מה בדיוק היה בפרל הרבור, מי נגד מי. איך והאם זה קשור למלחמת העולם השניה שהתרחשה באותו זמן באירופה. אז מקרטני יקר, אם חשוב לך לתקן עוולות היסטוריות אנא למדני פרק בענייני פרל הרבור, שאולי יקדם אותנו בחקירת מותו של גון לנון - או אולי - אם התאריך נבחר על מנת לבלבל את החוקרים ולהפיל את התיק על מישהו אחר - יקח אותנו ברוורס ללא יכולת הבנה. התחלתי מיילואו סבמרין וצללתי למצולות רצח גון לנון.

ראי ריקשה

ככל הנראה זה נבע מיחסי יפן-ארה"ב. בפרל הרבור תקפו היפנים את ארה"ב. ככל הנראה הרוצח בא לנקום את נקמתו ב"יפנים", כאשר ג'ון הוא אחד מהם, בגלל קשריו עם יוקו אונו.

ביטלמן

New member
מה שקרה בפרל הרבור

שידורינו יתאחדו עם ערוץ ההסטוריה בעוד 3...2...1... לקראת סיומה של מלחמת העולם הראשונה (מתי שכבר גרמניה הובסה) יפאן שלחה עשרות (אני חושב) מטוסים מתאבדים (קאמיקזות) לשדה התעופה פרל הרבור בתגובה למתקפה זו ארצות הברית שיגרה שתי פצצות אטום לערים ביפאן נגסאקי ויורושימה וככה ויום לאחר מכן מלחמת העולם השניה הסתיימה בכניעתה של יפאן.

לא מדוייק...

זה קרה בשנת 41, 4 שנים לפני סוף המלחמה. יפן שלחה אכן מטוסים מתאבדים רבים וגם כמה צוללות מתאבדות לנמל פרל הארבור שם היה נמצא הצי של ארצות הברית. בתגובה למתקפה זו ארצות הברית *לא* שיגרה שתי פצצות אטום. בתגובה לזה היא הצטרפה למלחמה. ארבע שנים מאוחר יותר, כאשר היא הצליחה לייצר פצצות אטום, היא הטילה פצצה גרעינית על הירושימה. היפנים לא הסכימו להיכנע, כי הם חשבו שלאמריקאים הייתה רק אחת כזאת, אז אחרי יום-יומיים הם הטילו עוד אחת על נגסקי, ואז נכנעו היפנים.

Miss CB

New member
המממ...

*בום* -בוס, חייבים לפרוש מהמלחמה! -שטויות, יש רק פצצה אחת. *בום* -או שלא.

וסולנית המכשפות

כרגע נזכרתי במותם הפתאומי של סולנית המכשפות ענבל פרלמוטר זוהר ארגוב ועופרה חזה - האם מדובר בתופעה? הצילו HELPומסתבר לגבי גאנדי בהודו שכבר נרצחו שם 3 גאנדי. זה מבלבל נורא...

האם השיר YELLOW RIVER

על מנת לגוון ולהרחיב את תיאורית הקונספירציה שמטרתה להפיח חיים בשירים הישנים האהובים אשאל את משתתפי הפורום - הותיקים שבהם - לגבי השיר בו נשמעות המילים YELLOW RIVER האם הוא של החיפושיות, האם הוא חלק מ YELLOW SUBMERINE אם הוא חלק, אז ניחא. אם הוא לא חלק והוא שיר נוסף המזכיר את הצבע הצהוב, אבנה תיאורייה פשוטה לגבי- הנהר הצהוב הוא נהר היאנג צה ויתכן שיש שם באחת המדינות - קוריאה או סין מפעל לייצור צוללות מתקדמות. למעשה בקונספירציה המזרחית הזאת יש לנו כמה אבני יסוד. האחד מותו של האמרגן בפתאומיות ב67 אח"כ הנסיעה למזרח ופגישה שם עם מיה פארו ואח"כ יוקו אונו, ואח"כ השיר והסרט צוללת צהובה - ואח"כ רצח גון לנון. המשתתפים יתבקשו להוסיף רמזים כמו נגינת תזמורות בסגנון צבאי באחד השירים, רמזים לשטיפת מוח במסווה של מדיטציה ותוסיפו עוד רעיונות. (למשל אפשר לסטות קצת ולהזכיר שמיה פארו השתתפה אחר כך בסרט הנורא תינוקה של רוזמרי - האם עסקו שם בהפריות אזוטריות?)

למעלה