שאלון חופר למשועממים~

Because Of May

New member
חחחח קאריני ../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

ו... לא יודעת, אני מקווה... |גבות|. זו שיחה לפאקינג מסנג'ר!!! תגידי, בחנוכה את ברמתגן? ^_^

Because Of May

New member
וואיייייי יש לי לספר לך דבריםרים D:.../images/Emo109.gif

אבל כנראה מחר כי היום אני הולכת לראות את ניו מון סופסוף, ואני לא בטוחה שתהיי מחוברת כשאחזור P:.

Because Of May

New member
נחתכו לי 19 שאלות! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? חחחחחחחחחח
62. חתולים או כלבים? כלבים.
63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? אין לי...
64. מה השתייה האהובה עלייך? טובורג רד
.
65. מה הממתק האהוב עלייך? כל מה שכולל שוקולד.
66. מה החטיף האהוב עלייך? תפוצ'יפס קידס
.
67. מה האוכל האהוב עלייך? פסטה ואורז
.
68. מה מזג האוויר האהוב עלייך? שמשי
.
69. האם את בעד תנוחת 69? XD חחחחח לא פוסלת כלום
.
70. מה החג האהוב עלייך? פורים
.
71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? ערפדית
.
72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? לא יודעת עדיין חח
73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? לא, אבל הוא בהחלט קול סקס
.
74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? לא מכירה XD.
75. האם את מאמינה באלוהים? חלקית. אני חילונית ליברלית, אם זו השאלה.
76. האם את שומרת כשרות? פחחח לא.
77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] הא?
78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? הא?

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifהא~

זה
גייל הארולד
קירה וריוזאקי הם מדת' נווט, אם את לא חובבת אנימה אין לך מה להבין~ האנצ'ול= האנקיונג/היצ'ול שיצ'ול= שיוון/היצ'ול האנשי= האנקיונג/שיוון שיהאנצ'ול= כל השלושה ביחד.
השלושה האלה הם השלושה חברים האהובים עלי מסופר ג'וניור^_^ והם גם הקאפלז הכי חמודים~ ז"א האנצ'ול. ושיהאנצ'ול. שיצ'ול והאנשי אנלא אוהבת, כי אני רוצה את שיוון לעצמיD< אבל האנצ'ול מושלמים3>

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif אני ברגילה ומשעמם לי

1. שם: עדי
2. כינוי מיוחד: ג'ו
3. תאריך לידה: 18.2.90
4. מקום מגורים: מודיעין
5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? זה הגיטריסט של הלהקה. דה
6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? סיפור ארוך
7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה? הרבה
8. באיזו כיתה את? צבא
9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? 4
10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי? 5
11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? ביולוגיה+מד"ח
12. מה המקצוע האהוב עלייך? תנ"ך
13. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמ'
14. כמה שעות שבועיות יש לך?/
15. האם את חולה במחלות מין? XD; LOL לא
16. באיזה שפות את יודעת לדבר? עברית, אנגלית
17. איזה שפתו היית רוצה לדעת? יפנית, איטלקית, מרוקאית/ערבית
18. איזה עם הכי סקסי לדעתך? ספרדים
19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע? כמעט הכל חוץ ממטאל, סקרימו קשה, דכאון וקאנטרי
20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך? בולט, LP, מכר, דה יוזד, אנטוויין, אוונג'ד, ZO2 אהמ ויש עוד שאני לא זוכרת
21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך? ג'ורג' מייקל, מייקל ג'קסון, אייל גולן, משה פרץ ואהמ יש עוד
22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך? ליידי גאגא, קאסקאדה למרות שהם כמה אנשים, אהמ לאדעת ממש
23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] אנגלית, קצת עברית, קצת צרפתית, קצת ספרדית
24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך? ג'וני דפ, אנשי על טבעי, וואי יש המון ואינלי כוח לפרט
25. מי המודל/ים לחיקוי שלך? אהמ אינלי שמץ
26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא? בלשים בעיקר וקצת על יפנים וכאלה אבל אני לא קוראת הרבה
27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך? וואי אינלי שמץ
28. מי הסופר האהוב עלייך? אינלי שמץ
29. מי הסופרת האהובה עלייך? בלע
30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו? אהמ שוגון וזה ארוך מאוד ובאנגלית ואני עצלנית אז זה נמשך כבר כמה חודשים טובים
31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך? פעולה, קומדיה, אימה
32. מה הסרט האהוב עלייך? וואי קשה אהמ יש כמה: אפוקליפטו, שודדי 1, קונג פו פנדה, מולאן, נער החידות
33. מה הסרט האחרון שראית? סופרבאד
34. מי הבמאי האהוב עלייך? לא מבינה בזה
35. מי השחקנית האהובה עלייך? אנג'לינה, הת'ר גראהם, מירנדה קוסגרוב, ויש עוד שאני לא זוכרת
36. מי השחקן האהוב עלייך? ג'וניייייייייייייייי
37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים? אהמ אני עצלנית אז זה טוב
38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו? שודדי 4, קונג פו פנדה 2
39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני? שודדי, מולאן
40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת? מולאן
41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש? 3OH!3 - Starstrukk ft. Katy Perry
42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון? וואי זה ארוך
43. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק, סגול
44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? יש הרבה: בובספוג, iCarly, כריסטין הישנה, הישרדות, מונית הכסף
45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה? ניקלודיאון
46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב? טלויזיה
47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XP יפנים
48. את בתולה? כן
49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? D; /
50. האם את בקטע של משחקי תפקידים? לא, כאילו יכול להיות שאני משחקת ולא יודעת
51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOL /
52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~? / ברק|53. האם את כותבת? לפעמים
54. סיפורים, פאנפיקים או שירים? שירים
55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? על כמה רע לי בצבא
56. מה הפאנפיק האחרון שקראת? לא קראתי
57. מה הנטייה המינית שלך? דו נראלי
58. יש לך חבר/ה? לא
59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד? /

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif 2 [לא שמישהו משועמם מספיק בשביל לקרוא]

60. מה המילה האהובה עלייך? כאילו
61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? אינלי שמץ
62. חתולים או כלבים? כלב
63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? לא
64. מה השתייה האהובה עלייך? מים [כן כן]
65. מה הממתק האהוב עלייך? בלע
66. מה החטיף האהוב עלייך? בלע
67. מה האוכל האהוב עלייך? קוסקוס
68. מה מזג האוויר האהוב עלייך? קר אבל לא יורד גשם
69. האם את בעד תנוחת 69? XD אם אתם בקטע
70. מה החג האהוב עלייך? שבועות
71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? לכלום
72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? אינלי מושג
73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? חחחחחח
74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? לא אבל הוא עדיין שקסי אש
75. האם את מאמינה באלוהים? לפעמים
76. האם את שומרת כשרות? לא
77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] לא שאני מבינה בזה אבל ריוזאקי
78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? מה שתרצי
79. את אוהבת טישו עם ריח? חחחחח זה נחמד
80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת? מנטה אני מניחה
81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] נגיד
82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? שוב מה שתרצי
83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב טים מי
84. כן או חם? כן
85. ביאליק או שייקספיר? ביאליק
86. בריטים או אמריקאים? אמריקאים
87. צמחונית? לא
88. למה? כי אינלי מה לאכול בצבא
89. משועממת? מאוד
90. רוצה להרביץ לי? D; לא ממש
91. את חושבת שאני חמודה? ^-^ כה
92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: אהמ בכיף
93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? כה, על היד, כוכבים
94. את רוצה לעשות? כה
95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? אינלי מושג עדיין אבל יהיו עוד
96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? היה
97. את רוצה לעשות? אהמ נראלי
98. אם כן, איפה? אם לא, למה? לאדעת
99. איך השיער שלך נראה כרגע? רטוב
100. אי פעם צבעת אותו? אהמ חלקים ממנו
101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה? חום כהה ומתולתל
102. את חושבת שאני חופרת? LOL קצת
103. מעשנת? לפעמים רחוקות
104. שותה אלכוהול? גם
105. אי פעם היית בחו"ל? כה
106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן את רוצה לטוס? בולגריה, טורקיה וארה"ב
107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? אהמ עושה סיליקון למישהי
108. רוצה להתגייס לצה"ל? חחח לא ששאלו אותי כשגייסו אותי
109. אם כן, לאן? אם לא, למה? גוייסתי לח"א
110. את רוצה שאסיים? אפשר
111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D; כה

A Kiss To Kill

New member
חחחחח חוסר חיים מוחלט! ../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif

1. שם: אמילי 2. כינוי מיוחד: ווילי
3. תאריך לידה: 8.10.93 4. מקום מגורים: חדרה
5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? עליי?
כלום.. 6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? חחח באחת הוועידות ההזויות שלנו [
] עשינו לי תחרות "כינוי נולד"
7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה? שנה ומשהו נראהלי.. 8. באיזו כיתה את? י"א 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? 3
10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי? 5 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? ביולוגיה ותיאטרון
12. מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון 13. מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות והסיטוריה.. בגלל המורה
14. כמה שעות שבועיות יש לך? 42
15. האם את חולה במחלות מין? XD; כן...
16. באיזה שפות את יודעת לדבר? רוסית, עברית, אנגלית ופה ושם ספרדית 17. איזה שפתו היית רוצה לדעת? צרפתית.. 18. איזה עם הכי סקסי לדעתך? גרמנים, ל'דעת למה
19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע? עברית, ורוק נחמד כזה באנגלית
20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך? מממ.. לא חשבתי עלזה
נראהלי שחוץ מMCR זה משתנה כזה.. 21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך? אביתר בנאי ללא ספק
22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך? מממ...אפרת גוש
23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] עברית אנגלית וספרדית
24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך? ואו.. חחחחחח יותר מידי
ג'וני דפ כמובן, צ'ק באס וטיילור לאורנט [בדוק טעיתי
]
25. מי המודל/ים לחיקוי שלך? בתיאטרון, גילה אלמגור ועוד כמה שחקנים
26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא? ממ.. על מסוממים כאלה וספרים שאפשר להתחבר אליהם בקלות.. 27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך? הארי פוטר, ללא ספר בכלל
וספר? צילה של הרוח
28. מי הסופר האהוב עלייך? הרלן קובן כותב נפלא
29. מי הסופרת האהובה עלייך? ג'יי קיי רולינג
30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו? דור הפרוזאק
31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך? אימה קומדיה ותלוי אולי לפעמים גם אקשן קל כזה.. 32. מה הסרט האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו
33. מה הסרט האחרון שראית? מולד הירח 34. מי הבמאי האהוב עלייך? טים ברטון
35. מי השחקנית האהובה עלייך? מריל סטריפ! 36. מי השחקן האהוב עלייך? ג'וני דפ והית' לדג'ר ז"ל
37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים? אני לא אוהבת אתזה, כי זה הורס ספרים לדעתי.. 38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו? מממ.. אין כזה, אני רואה את מה שבא לי
39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני? בת הים הקטנה ומלך האריות
40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת? של בת הים הקטנה
41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש? אבא של שלומי שבת... 42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון? אין משהו קבוע.. שומעת מה שיוצא.. 43. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברייייייייייייייייים!
ועלטבעי כמובן כמובן כמובן!
45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה? יס קומדי
46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב? מחשב.. 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XP רוסיינים כמו יוקיטו האהוב שליי
48. את בתולה? אכן.. 49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? D; עם ג'וני דפ, זה לא ברור? 50. האם את בקטע של משחקי תפקידים? חחח כרגע- לא.. 51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOL לייב
52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~? ><" 53. האם את כותבת? כן... 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים? שירים.. 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? שיר? אין להם כותרות
56. מה הפאנפיק האחרון שקראת? והוווווו זה היה כלכך מזמן שאני אפילו לא זוכרת! 57. מה הנטייה המינית שלך? סטרייטית.. 58. יש לך חבר/ה? מממ... לצערי לא.. 59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד? 45 שנה בערך... 60. מה המילה האהובה עלייך? סתומה 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? טו מאאאאאאצ'! 62. חתולים או כלבים? כלביייים
63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? לא
64. מה השתייה האהובה עלייך? קולי זירו
65. מה הממתק האהוב עלייך? נראה לי שכיף כיף
66. מה החטיף האהוב עלייך? דוריטוסססססססססס
67. מה האוכל האהוב עלייך? שניצל תירס
68. מה מזג האוויר האהוב עלייך? שנעים כזה, להסתובב עם בגדים ארוכים אבל שלא יהיה קר ולא יהיה חם 69. האם את בעד תנוחת 69? XD בארררררררור! 70. מה החג האהוב עלייך? פורים
71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? קופידון
72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? ברור! 73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? אלן ריקמן אכן מלך! 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? הממממ... 75. האם את מאמינה באלוהים? נוטה להאמין.. 76. האם את שומרת כשרות? לא.. 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] כןן.. הממ.. קוראים ליייי
78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? מההה? אמממאאא? 79. את אוהבת טישו עם ריח? כיין
80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת? מנטה
81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] כן...מה? 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? אני תמיד אוהבת את הרעים, אבל אני אוהבת את המסדר ואת וולדמורט בנפרד
83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב ג'ייקווווווווווווווווווווווווווב! כאילו, לא ברור?
84. כן או חם? חם
85. ביאליק או שייקספיר? שייקספיר 86. בריטים או אמריקאים? אמריקאייים
87. צמחונית? לא.. 88. למה? אמא לא הרשתה לי כשהייתי קטנה [באמת
] 89. משועממת? חחח מעט.. 90. רוצה להרביץ לי? D; עוד לא
91. את חושבת שאני חמודה? ^-^ נעבור שאלה? חח סתם, ברוררר
92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: כןכן.. 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? לא.. 94. את רוצה לעשות? כן
95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? עוד לא יודעת.. 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? היו, באף והליקסים.. 97. את רוצה לעשות? כבר לא ממש.. 98. אם כן, איפה? אם לא, למה? כי אין לי כח לטפל בהם
99. איך השיער שלך נראה כרגע

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifLOL אבלאבל!

תמשיכי, זה ממש כיף לקרוא תגובות של אנשיםXD זה מצחיק אותי שכולכן מגיבות אותו דבר על השאלות הרנדומאליות שלי שאפחד בערך חוץ ממני לא מביןXDDD

A Kiss To Kill

New member
המשששששששך! ../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif

99. איך השיער שלך נראה כרגע? חלק בלונדיני [הוא לא ככה בדרך כלל, עשיתי מחליק
] 100. אי פעם צבעת אותו? חח לא פעם, אלפי פעמים! 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה? הצבע המקורי שלו בלונדיני, ועכשיו הוא חזר למקור אחרי שנתיים בלי שצבעתי... 102. את חושבת שאני חופרת? LOL חחח כרגע לא, אני נהנית מהשאלון
103. מעשנת? כן.. 104. שותה אלכוהול? ברור! טעם החיים
105. אי פעם היית בחו"ל? יאפ 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן את רוצה לטוס? רוסיה, לטביה, ליטא, שוודיה, פינלנד, יוון, קפריסין, טורקיה, ספרד, צרפת ובעוד ארבע חודשים פולין
107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? נשואה, לומדת משהו שאני אוהבת ומתעסקת בו. 108. רוצה להתגייס לצה"ל? יותר מרוצה. 109. אם כן, לאן? אם לא, למה? חלום הילדות שלי זה תפקיד קרבי אבל יש לי בעיות רפואיות אז משהו שיהיה משמעותי עבורי 110. את רוצה שאסיים? אין לי בעה
111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D; ככןןןןןןן

STEMINEM

New member
Rah-rah-ah-ah-ah-Roma-roma-ma-Ga-ga-ooh-la-la

1. שם: רענן 2. כינוי מיוחד: רני 3. תאריך לידה: 15.9.90 4. מקום מגורים: ת"א 5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? מסובך 6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? הייתי שיכור 7. כמה זמן אתה כבר עם הכינוי הזה? יותר מדי 8. באיזו כיתה אתה? צבא 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? 5 10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי? 4 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? מחשב 12. מה המקצוע האהוב עליך? אין 13. מה המקצוע השנוא עליך? הרוב 14. כמה שעות שבועיות יש לך? מלא 15. האם אתה חולה במחלות מין? ! XD; HA 16. באיזה שפות אתה יודע לדבר? אנגלית עברית ושפת השטויות 17. איזה שפות היית רוצה לדעת? ספרדית 18. איזה עם הכי סקסי לדעתך? ישראליות 19. איזה סוג/י מוזיקה אתה אוהב לשמוע? הכל.. רוק שחורה מזרחית 20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עליך? 30STM בלינק גרין דיי MCR 21. מי הראפר/ים האהוב/ים עליך? אמינם 22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עליך? 23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] 24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך? שרליז 25. מי המודל/ים לחיקוי שלך? אין 26. איזה סוג ספרים אתה הכי אוהב לקרוא? מרגש כואב מצחיק שנון ואמיתי 27. מה הספר האהוב עליך/סדרת הספרים האהובה עליך? ... 28. מי הסופר האהוב עליך? 29. מי הסופרת האהובה עליך? 30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר אתה קורא עכשיו? חוכמת הבייגלה 31. מה סוג הסרטים האהוב עליך? קומדיה מתח אקשן 32. מה הסרט האהוב עליך? לא חסר.. 33. מה הסרט האחרון שראית? התפשטות 34. מי הבמאי האהוב עליך? אע ? 35. מי השחקנית האהובה עליך? יעל שרוני 36. מי השחקן האהוב עליך? קלייב אוון 37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים? גרועים 38. מה הסרט שאתה הכי מחכה לו? 39. מה הסרט האהוב עליך של דיסני? מלך האריות 40. הפסקול של איזה סרט אתה הכי אוהב? 8 מייל סטפ אפ 41. מה אתה שומע עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש? Infected Mushroom - Becoming Insane 42. מה ה-10 שירים שאתה לא יכול להפסיק לשמוע בזמן האחרון? יש יותר.. 43. מה הצבע האהוב עליך? שחור.. לבן.. כתום 44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עליך? נמלטים אלופה 45. מה הערוץ האהוב עליך בטלוויזיה? 20 46. מה אתה מעדיף- טלוויזיה או מחשב? שניהם 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XP 48. אתה בתול? לא 49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתוליך? Fur REEEL ? 50. האם אתה בקטע של משחקי תפקידים? חח.. טוב

STEMINEM

New member
See I'ma Psycho

51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOL 52. אם כן- מה הדמות האהוב עליך שהמצאת~? 53. האם את כותבת? לא.. |: 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים? 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? 56. מה הפאנפיק האחרון שקראת? 57. מה הנטייה המינית שלך? Straight 58. יש לך חבר/ה? לא 59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד? :] 60. מה המילה האהוב עליך? טוב 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? still tryin to count 62. חתולים או כלבים? כלבים 63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? 64. מה השתייה האהובה עליך? קולה 65. מה הממתק האהוב עליך? קינדר בואנו 66. מה החטיף האהוב עליך? במבה 67. מה האוכל האהוב עליך? לאפה 68. מה מזג האוויר האהוב עליך? חם 69. האם אתה בעד תנוחת 69? זורם.. 70. מה החג האהוב עליך? 71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? חייל 72. למה אתה הולך להתחפש בפורים השנה? Unknowen 73. האם אתה מסכים שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? 74. האם אתה מסכים שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? 75. האם אתה מאמין באלוהים? כן 76. האם אתה שומר כשרות? אמת 77. האם אתה תומך בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] 78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? 79. את אוהבת טישו עם ריח? 80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת? 81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? 83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב 84. כן או חם? 85. ביאליק או שייקספיר? שייקספיר 86. בריטים או אמריקאים? אמריקאים 87. צמחוני? לא 88. למה? רעב מדי 89. משועמם? הכי.. 90. רוצה להרביץ לי? D; בכיף.. 91. אתה חושב שאני חמודה? ^-^ יאפ.. 92. אתה מסכים עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? לא 94. אתה רוצה לעשות? כן ולא 95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? ביד צמיד.. אבל אסור 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? לא 97. אתה רוצה לעשות? לא ולא 98. אם כן, איפה? אם לא, למה? ילדותי מדי 99. איך השיער שלך נראה כרגע? גלאח 100. אי פעם צבעת אותו? לא 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה? 102. את חושבת שאני חופרת? כע.. בדיוק כמוני 103. מעשן? בע 104. שותה אלכוהול? כע 105. אי פעם היית בחו"ל? כן 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן אתה רוצה לטוס? שוויץ הולנד צרפת טורקיה תאילנד 107. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? צהלה, ת"א, נשוי פלוס 3 משכורת מינימום 20.. בעזרת הבורא 108. רוצה להתגייס לצה"ל? התגייסתי 109. אם כן, לאן? אם לא, למה? מודיעין 110. אתה רוצה שאסיים? בא לך..? 111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D; בטח.. יותר מלצאת למועדון אפילו

NoAmItA ChAn

New member
I think I'm afraid to find out that I'm

1. שם: נעם~ 2. כינוי מיוחד: סנטה, נעמצ'ו, צ'וקי, קליסטה, נעמפוש ועוד כל מיני XP 3. תאריך לידה: 30.10.92 D: 4. מקום מגורים: ת"א 3> 5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? הממ.. מה הוא אומר? chan זה כינוי חיבה לנקבה, ונעמיתה זה.. נעם D: 6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? זה היה מזמן, עזבו אותי בשקט ;_; 7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה? וואי, איזה 4-5 שנים O: 8. באיזו כיתה את? י"ב D: 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? 4 :) 10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי? 5 וסיימתי (מואץ) D< 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? ביולוגיה וערבית D: 12. מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה, ספרות, תנ"ך (היה), אנגלית (333333333> היה גם כן), מתמטיקה D: 13. מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה (סיימתי, ברוך השם) ואזרחות X__X 14. כמה שעות שבועיות יש לך? הממ...34 D: 15. האם את חולה במחלות מין? אה.. לא ממש D: 16. באיזה שפות את יודעת לדבר? עברית, אנגלית, דיי ספרדית, ערבית, כמה-מילים-פה-ושם יפנית, יוונית (יודעת לקרוא ולכתוב וקצת לדבר!), איטלקית, גרמנית, צרפתית ועוד D: 17. איזה שפתו היית רוצה לדעת? הממ.. פינית, איטלקית (אולי אני אקח קורס עם אבא שלי P:), יפנית, גרמנית, ספרדית ועוד XP 18. איזה עם הכי סקסי לדעתך? אווו, בעלי המבטאים השקסים: אנגלים, סקוטים, אוסטרלים (כזה עם שמח, בחיי!) ואירים :) 19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע? הממ.. דיי מעורבב O: אבל אתן יודעות, מכ"ר, פו"ב, אוונג'ד, קווין, כאלה D: 20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך? הווו O: הממ.. זה דיי משתנה, אבל אני מניחה שמכ"ר, פו"ב, קווין והמ.. אולי עוד D: 21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך? X~ 22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך? X~ 23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] הממ.. יש לי יפנית, גרמנית, קוריאנית, אנגלית ועברית D: 24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך? וואווו, יש כל כך הרבה: ג'וני דפ
, פראנקוש (בימיו הטובים), ג'ראד לטו, ג'סי ספנסר (האוס), יו לורי (האוס!), אוליביה וויילד (המהממת מהאוס), וויליאם באקט (מדה אקאדמי איז), יו (סינמה ביזאר), שטרייפי (סינמה ביזאר), רוברט פטינסון (נו, סוג של!) והקראשים האחרונים שלי: ג'נסן וג'ראד מעל טבעי 3> 25. מי המודל/ים לחיקוי שלך? ההורים שלי :) 26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא? מדע בדיוני ופנטזיה *-* 27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך? הארי פוטר, מאז כיתה ד' בערך, אבל כרגע.. אני לא בטוחה, אולי עדיין O: 28. מי הסופר האהוב עלייך? הממ.. לא יודעת? D: 29. מי הסופרת האהובה עלייך? כנ"ל XP 30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו? בדיוק סיימתי בשעה טובה את "בשורות טובות" ועכשיו מתקדמת בקצב לסיים את הארי פוטר 7 XP 31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך? אקשן 3>, מדע בדיוני, פנטזיה, מצויירים, קומדיה, דרמה.. רק לא אימה! 32. מה הסרט האהוב עלייך? שודדי הקאריביים! 3333333333333333333> 33. מה הסרט האחרון שראית? "רטטוי" עם עטר 3> D: 34. מי הבמאי האהוב עלייך? טים ברטון? XP 35. מי השחקנית האהובה עלייך? יש כל מיני: סקהרלט ג'והנסון, הלנה בונהם קרטר, אוליביה ויילד.. וזהו? O: 36. מי השחקן האהוב עלייך? בואו נחשוב D: ג'וניייייייייי 333333333333333333333333> 37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים? חוץ מ-"שר הטבעות" (אני חושבת שרק אלה), כל הסרטים (שראיתי) הרסו לגמרי את הספרים שעליהם הם מבוססים!! 38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו? "אליס בארץ הפלאות" של טים ברטון *-* 39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני? מולאן, הרקולס (יודעת את כל העברית בע"פ) ואלאדין D: 40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת? שודדי הקאריביים"? הממ.. ועוד דיסנים למיניהם O: 41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש? כרגע כלום, אבל הבוקר קמתי כשבראשי תקוע "Somebody to love" של קווין XP 42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון? הממ.. נגיד: - השיר שאמרתי בשאלה הקודמת. - Golden - Fall Out Boy -Play Dead - HIM - Do Ya - McFly - Smile - McFly -Five Colours in her hair - McFly - Undsclosed Desires - Muse - Unnatural Selection - Muse - Love Of My Life - Queen - We Are The Champions - Queen (כן, אני יודעת שזה חרוש טוסיק XD) 43. מה הצבע האהוב עלייך? כחול D: וגם לבן XP 44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האוס, הפיג'מות (עונות ראשונות), נמלטים, גור ואוח, על-טבעי (או כמו שאמא שלי קראה לזה, "אל תבהי"), שידורי המהפכה ומועדון לילה D: 45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה? משתנה O: 46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב? מחשב, נראה לי X_X 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XP יפנים, דההה! 48. את בתולה? יאפ D: 49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? D; פחח. 50. האם את בקטע של משחקי תפקידים? אין לי בעיה D: 51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOL ... לייב? 52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~? הייתי במ"ת דיי צולע, אז הוא כבר איננו >< 53. האם את כותבת? לעיתים D: 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים? הכל XP הרוב שירים אבל :) 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? הממ.. אני חושבת שהאחרון היה שיר שקראתי לו "I Don't Know" :) 56. מה הפאנפיק האחרון שקראת? וואי, לא זוכרת O: 57. מה הנטייה המינית שלך? הממ.. סטרייטית? >< 58. יש לך חבר/ה? נופ D: 59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד?~ 60. מה המילה האהובה עלייך? יש הרבה O: לא יודעת ברגע זה X: 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? O: 62. חתולים או כלבים? חתולים, דההה! 63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? .. אמא אלרגית ;_; 64. מה השתייה האהובה עלייך? מים D: ושוקו, ומיץ תפוזים, ומיץ תפוחים ^-^ 65. מה הממתק האהוב עלייך? שוקולד DDD: 66. מה החטיף האהוב עלייך? במבה? XP 67. מה האוכל האהוב עלייך? פסטה בשמנת אני חושבת O: 68. מה מזג האוויר האהוב עלייך? חורף!! גשם!!! 69. האם את בעד תנוחת 69? XD ... אני לא עונה! 70. מה החג האהוב עלייך? פורים D:

NoAmItA ChAn

New member
not such a great person as I thought I am.

71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? XDDDDDDDDDD זה כאילו קראת את המחשבות שלי! התחפשתי לדמות מהאנימה "קלאנאד", רק בלי הפאה הסגולה X: זה היה לביה"ס, אבל לכנס באתי עם הפאה :) 72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? את האמת שעוד אין לי מושג >< 73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? אהא *-* 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? מה פתאום, זה ג'וני דפ >; 75. האם את מאמינה באלוהים? אולי :) 76. האם את שומרת כשרות? לא XP 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] אין לי מושג O: 78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? אין לי שמץ? D: 79. את אוהבת טישו עם ריח? לא ממש משנה לי O: 80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת? אין אחד ספציפי!!! 81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] כן 3> 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? מסדר עוף החול, דהההה! 83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב? הממ.. טים אדוקוב? D:... 84. כן או חם? קר? 85. ביאליק או שייקספיר? לי יודעת, שניהם טובים ;_; 86. בריטים או אמריקאים? בריטים! 87. צמחונית? נופ :) 88. למה? כי אחרת אני לא אוכל שום דבר שהוא תחליף לבשר, כי אני לא אוהבת כלום >< 89. משועממת? לא ממש O: 90. רוצה להרביץ לי? D; חס וחלילה!!! 91. את חושבת שאני חמודה? ^-^ הכי שיש, את אחותי התאומה! 3> 92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: בארוררררר! 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? ממש לא ;_; 94. את רוצה לעשות? לא P: 95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? כי אני מפחדת ממחטים ;_; 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? X 97. את רוצה לעשות? לא D: 98. אם כן, איפה? אם לא, למה? מחטים. 99. איך השיער שלך נראה כרגע? פזור וג'יפה של בוקר. 100. אי פעם צבעת אותו?נופ XP 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה? אני רוצה, אבל אין לי כוח להתחיל עם החמצון והכל XD 102. את חושבת שאני חופרת? LOL ממש לא! 103. מעשנת? ממש ממש לא! אף פעם לא עישנתי ולא אעשן! 104. שותה אלכוהול? איכ >; 105. אי פעם היית בחו"ל? בארור D: 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן את רוצה לטוס? הייתי בקפריסין פעם אחת, צרפת פעם אחת, פולין פעם אחת, יוון 12 פעמים (D:) ואני רוצה להיות בגרמניה (אולי בפסח), אנגליה, אוסטרליה (בטח בעוד מלא שנים), ארה"ב ועוד המון D: 107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? איפה שאני אהיה, אני אהיה מאושרת D: 108. רוצה להתגייס לצה"ל? כמובן! 109. אם כן, לאן? אם לא, למה? מודיעין ערבית XP 110. את רוצה שאסיים? לא ;_; 111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D; מאוד! 3>

למעלה