חחחחח חוסר חיים מוחלט! ../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif
1. שם: אמילי 2. כינוי מיוחד: ווילי
3. תאריך לידה: 8.10.93 4. מקום מגורים: חדרה
5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? עליי?
כלום.. 6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? חחח באחת הוועידות ההזויות שלנו [
] עשינו לי תחרות "כינוי נולד"
7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה? שנה ומשהו נראהלי.. 8. באיזו כיתה את? י"א 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? 3
10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי? 5 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? ביולוגיה ותיאטרון
12. מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון 13. מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות והסיטוריה.. בגלל המורה
14. כמה שעות שבועיות יש לך? 42
15. האם את חולה במחלות מין? XD; כן...
16. באיזה שפות את יודעת לדבר? רוסית, עברית, אנגלית ופה ושם ספרדית 17. איזה שפתו היית רוצה לדעת? צרפתית.. 18. איזה עם הכי סקסי לדעתך? גרמנים, ל'דעת למה
19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע? עברית, ורוק נחמד כזה באנגלית
20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך? מממ.. לא חשבתי עלזה
נראהלי שחוץ מMCR זה משתנה כזה.. 21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך? אביתר בנאי ללא ספק
22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך? מממ...אפרת גוש
23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] עברית אנגלית וספרדית
24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך? ואו.. חחחחחח יותר מידי
ג'וני דפ כמובן, צ'ק באס וטיילור לאורנט [בדוק טעיתי
]
25. מי המודל/ים לחיקוי שלך? בתיאטרון, גילה אלמגור ועוד כמה שחקנים
26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא? ממ.. על מסוממים כאלה וספרים שאפשר להתחבר אליהם בקלות.. 27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך? הארי פוטר, ללא ספר בכלל
וספר? צילה של הרוח
28. מי הסופר האהוב עלייך? הרלן קובן כותב נפלא
29. מי הסופרת האהובה עלייך? ג'יי קיי רולינג
30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו? דור הפרוזאק
31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך? אימה קומדיה ותלוי אולי לפעמים גם אקשן קל כזה.. 32. מה הסרט האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו
33. מה הסרט האחרון שראית? מולד הירח 34. מי הבמאי האהוב עלייך? טים ברטון
35. מי השחקנית האהובה עלייך? מריל סטריפ! 36. מי השחקן האהוב עלייך? ג'וני דפ והית' לדג'ר ז"ל
37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים? אני לא אוהבת אתזה, כי זה הורס ספרים לדעתי.. 38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו? מממ.. אין כזה, אני רואה את מה שבא לי
39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני? בת הים הקטנה ומלך האריות
40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת? של בת הים הקטנה
41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש? אבא של שלומי שבת... 42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון? אין משהו קבוע.. שומעת מה שיוצא.. 43. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברייייייייייייייייים!
ועלטבעי כמובן כמובן כמובן!
45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה? יס קומדי
46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב? מחשב.. 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XP רוסיינים כמו יוקיטו האהוב שליי
48. את בתולה? אכן.. 49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? D; עם ג'וני דפ, זה לא ברור? 50. האם את בקטע של משחקי תפקידים? חחח כרגע- לא.. 51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOL לייב
52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~? ><" 53. האם את כותבת? כן... 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים? שירים.. 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? שיר? אין להם כותרות
56. מה הפאנפיק האחרון שקראת? והוווווו זה היה כלכך מזמן שאני אפילו לא זוכרת! 57. מה הנטייה המינית שלך? סטרייטית.. 58. יש לך חבר/ה? מממ... לצערי לא.. 59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד? 45 שנה בערך... 60. מה המילה האהובה עלייך? סתומה 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? טו מאאאאאאצ'! 62. חתולים או כלבים? כלביייים
63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? לא
64. מה השתייה האהובה עלייך? קולי זירו
65. מה הממתק האהוב עלייך? נראה לי שכיף כיף
66. מה החטיף האהוב עלייך? דוריטוסססססססססס
67. מה האוכל האהוב עלייך? שניצל תירס
68. מה מזג האוויר האהוב עלייך? שנעים כזה, להסתובב עם בגדים ארוכים אבל שלא יהיה קר ולא יהיה חם 69. האם את בעד תנוחת 69? XD בארררררררור! 70. מה החג האהוב עלייך? פורים
71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? קופידון
72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? ברור! 73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? אלן ריקמן אכן מלך! 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? הממממ... 75. האם את מאמינה באלוהים? נוטה להאמין.. 76. האם את שומרת כשרות? לא.. 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] כןן.. הממ.. קוראים ליייי
78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? מההה? אמממאאא? 79. את אוהבת טישו עם ריח? כיין
80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת? מנטה
81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] כן...מה? 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? אני תמיד אוהבת את הרעים, אבל אני אוהבת את המסדר ואת וולדמורט בנפרד
83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב ג'ייקווווווווווווווווווווווווווב! כאילו, לא ברור?
84. כן או חם? חם
85. ביאליק או שייקספיר? שייקספיר 86. בריטים או אמריקאים? אמריקאייים
87. צמחונית? לא.. 88. למה? אמא לא הרשתה לי כשהייתי קטנה [באמת
] 89. משועממת? חחח מעט.. 90. רוצה להרביץ לי? D; עוד לא
91. את חושבת שאני חמודה? ^-^ נעבור שאלה? חח סתם, ברוררר
92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: כןכן.. 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? לא.. 94. את רוצה לעשות? כן
95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? עוד לא יודעת.. 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? היו, באף והליקסים.. 97. את רוצה לעשות? כבר לא ממש.. 98. אם כן, איפה? אם לא, למה? כי אין לי כח לטפל בהם
99. איך השיער שלך נראה כרגע