שאלון חופר למשועממים~

NotFamous

New member
עווונה D:

1. שם: מור 2. כינוי מיוחד: חמור, רורי, מפגרת, מורי. ^^ 3. תאריך לידה: 5.12.94
4. מקום מגורים: מרכז 5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? שילוב של Famous Last Words ו- I'm Not Okay. 6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? כי אני אוהבת את שני השירים האלה, וזה מגניב
7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה? שנתיים? 8. באיזו כיתה את? ט'! היום סיימנו שליש א'! [ממוצע 96 למתעניינים] 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? אני אעשה 5 כנראה. 10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי? 5 אנגלית, בטוח. אני דוברת. 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? עכשיו אני רק חושבת על זה...אני דיי סגורה על פיזיקה, ולאדעת מה בנוסף. או ביולוגיה, או ערבית. 12. מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה/פיזיקה/מתמטיקה/ספורט. 13. מה המקצוע השנוא עלייך? סביר להניח שתנ"ך או היסטוריה כי אני פחות חזקה בהם..אבל תכלס אין לי בעיה מיוחדת עם מקצועות. ^^ 14. כמה שעות שבועיות יש לך? 36. 15. האם את חולה במחלות מין? XD; נופ 16. באיזה שפות את יודעת לדבר? אנגלית, עברית, ידעתי גרמנית שוטף...עכשיו פחות XD 17. איזה שפתו היית רוצה לדעת? לחזור לדעת גרמנית שותף. 18. איזה עם הכי סקסי לדעתך? טריאתלטים/שחיינים! [כן, זה עם. שוש.] 19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע? הכלהכלהכל! חוץ מדיכאון. ומזרחית זה תלוי. 20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך? MCR, Cauterize, A7X, Atreyu. 21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך? אמינם, ג'ון ג'ונסון, דיוויד קוק.
22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך? ממ...לאדעת. 23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] אנגלית, עברית, גרמנית. 24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך? יותר מידייי. :] 25. מי המודל/ים לחיקוי שלך? עידן התותח הזה!!
, יורם המאמן. :) 26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא? מדע בדיוני, סמים, שואה. 27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך? קשה להחליט..מישהו לרוץ איתו, כל ה"פ, סאגת טווילייט, ממתקים ומעט בגדים-מסע נורא לשום מקום, רוץ ילד רוץ. 28. מי הסופר האהוב עלייך? שאלה קשה מידי. 29. מי הסופרת האהובה עלייך? שאלה קשה מידי. 30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו? בדיוק היום קיבלתי את דה הוסט של סטפני מאייר מתנה..אז אקרא אותו. האחרון היה נער קריאה אבל התייאשתי באמצע, זה לא בשבילי. 31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך? מדע בדיוני, פעולה, מתח, קומדיה.. XD 32. מה הסרט האהוב עלייך? יותר מידיי. 33. מה הסרט האחרון שראית? 2012!!!
34. מי הבמאי האהוב עלייך? הממ..לאדעת. אולי הבמאי של היום שאחרי מחר ו-2012. 35. מי השחקנית האהובה עלייך? אמה ווטסון, ג'ניפר אניסטון. 36. מי השחקן האהוב עלייך? דניאל רדקליף
, ג'ארד פאדלקי
, ג'נסן אקלס
. 37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים? אם לא מתייחסים לזה כסרט על ספר, הרבה פעמים זה סרט מעולה. שמתייחסים לזה בתקווה שזה יתאר את הספר זה מן הסתם לא כלכך טוב. אבל לרוב הם עשויים טוב. 38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו? חיכיתי ממש לניו מוןו-2012. 39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני? מלך האריון, פו הדוב!!, טרזן. ועודועוד.
40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת? טרזן
, קיוריוס ג'ורג'! 41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש? תקוע לי Two worlds של פיל קולינס מטרזן XD 42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון? אינלי כוחחח. 43. מה הצבע האהוב עלייך? אדום, כחול, שחור. 44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? על טבעיייייי, חברים, בנות גילמור, האוס, להקת האחים העירומים. 45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה? ניקולודאון, דיסני. 46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב? מחשב. 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XP לאדעת
48. את בתולה? אכן כן. D: 49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? D; תקשיב למה שאני אומרת!!!!!
שונאת שאנשים לא מקשיבים לי.
50. האם את בקטע של משחקי תפקידים? למה לא.
51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOL הא?
52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~? אוווווו! לא זוכרת
53. האם את כותבת? כןכןכן D: 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים? שיריםםםם. 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? Useless.
56. מה הפאנפיק האחרון שקראת? לאזוכרת

NotFamous

New member
המשכוש. ^^

57. מה הנטייה המינית שלך? סטרייטית. 58. יש לך חבר/ה? לא כרגע, פנויה להצעות.
59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד? אמרתי לך כבר, שונאת שלא מקשיבים לי. המפף.
60. מה המילה האהובה עלייך? אשכרההה!! D: 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? הרבה. ^^ 62. חתולים או כלבים? כלבים. :) 63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? כלב, שלמה.
64. מה השתייה האהובה עלייך? מים, שוקו. 65. מה הממתק האהוב עלייך? סניקרסס! |ריר| 66. מה החטיף האהוב עלייך? בייגלה? XD; 67. מה האוכל האהוב עלייך? הוו...אוכל זה טוב.
לא משנה כ"כ
68. מה מזג האוויר האהוב עלייך? חורףחורףחורף. גשםגשםגשם. אבל שלא קר מידי.
69. האם את בעד תנוחת 69? XD וואט? 70. מה החג האהוב עלייך? חנוכה D:::::::: 71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? צבעי! [כזה ששצובע קירות, נו!] 72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? לאדעת.
73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? לא. אבל הוא מלך D: 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? הוא יפה. |אמוהב| 75. האם את מאמינה באלוהים? לא. 76. האם את שומרת כשרות? לא. 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] שו האדה? חבול| 78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? וטפ?
79. את אוהבת טישו עם ריח? לאדעת.
80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת?
81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] פפט? 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? מסדר עוף החולללל!!! 83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב טים גאדוארד וטים ג'ייקוב. D: 84. כן או חם? האאא? 85. ביאליק או שייקספיר? שניהם D: 86. בריטים או אמריקאים? ממ...לאדעת. 87. צמחונית? לא. 88. למה? אני אוהבת בשר. 89. משועממת? אכן. 90. רוצה להרביץ לי? D; נה. 91. את חושבת שאני חמודה? ^-^ יאפ D: 92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: כמובןןן! 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? לא ולא! 94. את רוצה לעשות? לא! 95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? אמרתי לאאאאאא. יואו עטר, את חייבת להתחיל לבדוק את השמיעה/ראייה שלך. 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? אין! D: 97. את רוצה לעשות? לא. 98. אם כן, איפה? אם לא, למה?
99. איך השיער שלך נראה כרגע? אסוף בקוקו גבוה. 100. אי פעם צבעת אותו? לא 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה? לא רוצה לצבוע, טוב לי איתו. ^^ 102. את חושבת שאני חופרת? LOL את? לההה.
103. מעשנת? איכאיכיאכ. לאא! 104. שותה אלכוהול? שתיתי לפעמים. עכשיו אני לא מרשה לעצמי. [נו, בגלל הספורט וזה.] 105. אי פעם היית בחו"ל? כן. 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן את רוצה לטוס? גרתי באמריקה [דאלאס-טקסס], והייתי בגרמניה, איטליה, טורקיה, הולנד, ויכול להיות שבמקסיקו, את זה אני לא ממש זוכרת XD 107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? בתקווה שעדיין בעילית מתחרה [או שזה מבוגר מידי...ואז כמאמנת טריאתלון ביחד עם ניב כשכירים של יורם.] 108. רוצה להתגייס לצה"ל? כמובן!
109. אם כן, לאן? אם לא, למה? או מד"סית, או ספורטאי מצטיין/פעיל, ואז אני אהיה ג'ובניקית
. 110. את רוצה שאסיים? אכן. 111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D; הממ..כן. D:

STEMINEM

New member
עשרת האמנים שמכרו הכי הרבה אלבומים בעשור !

Top artists of the decade: (sales in millions) 1. Eminem - 32.2 2. The Beatles - 30 3. Tim McGraw - 24.6 4. Toby Keith - 24.4 5. Britney Spears - 22.9 6. Kenny Chesney - 22 7. Linkin Park - 21.4 8. Nelly - 21.2 9. Creed - 20.5 10. Jay-Z - 20.3 Top albums of the decade Sales in millions 1. The Beatles, 1 - 11.5 2. N Sync, No Strings Attached - 11.1 3. Norah Jones, Come Away With Me - 10.5 4. Eminem, The Marshall Mathers LP - 10.2 5. Eminem, The Eminem Show - 9.8 6. Usher, Confessions - 9.7 7. Linkin Park, Hybrid Theory - 9.7 8. Creed, Human Clay - 9.5 9. Britney Spears, Oops...I Did It Again - 9.2 10. Nelly, Country Grammar - 8.5 http://www.usatoday.com/life/music/news/2009-12-08-musicdecade08_ST_N.htm המגזין Rolling Stone פרסם את.. מאה השירים הטובים של העשור ! 1. Gnarls Barkley - Crazy 2. Jay-Z - 99 Problems 3. Beyoncé - Crazy in Love 4. Outkast - Hey Ya! 5. M.I.A. - Paper Planes 6. The White Stripes - Seven Nation Army 7. Yeah Yeah Yeahs - Maps 8. Amy Winehouse - Rehab 9. U2 - Beautiful Day 10. Eminem - Stan 11. MGMT - Time to Pretend 12. Eminem - Lose Yourself 13. 50 Cent - In Da Club . . . http://www.rollingstone.com/news/story/31248926/100_best_songs_of_the_decade/27 מה אתם אומרים על הרשימה הזאת?.. הייתם משנים משו ?

Super Pumpkin

New member
נכנעתי לשיעמום...

1. שם: ספיר 2. כינוי מיוחד: צופי 3. תאריך לידה: 22.9.92 4. מקום מגורים:יבנה 5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? כלום. 6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה?כיי הייצי ילדה מטומטמת בת 15 7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה?שנתיים וחצי ככה. 8. באיזו כיתה את? י"ב...זקנה 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? 3 10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי?4 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? מדעי החברה ומחול
12. מה המקצוע האהוב עלייך?מחול, פסיכולוגיה 13. מה המקצוע השנוא עלייך?מת',אזרחות 14. כמה שעות שבועיות יש לך? משהו כמו 41 15. האם את חולה במחלות מין? XD; חח לא. 16. באיזה שפות את יודעת לדבר? עברית אנגלית וספרדית 17. איזה שפתו היית רוצה לדעת?רוסית,איטלקית וצרפתית 18. איזה עם הכי סקסי לדעתך?אמריקאים, אבל הדרומיים הסקסיים האלה עם כול השרירים..
19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע? הכול... 20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך? מכ"ר שלא שמעתי יובלות... 21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך?ואוו יש מלא..ואין לי כוח לכתוב.. 22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך?כנ"ל 23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] עברית ואנגלית 24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך?יש יותר מידי אבל...רוברט פאטינסון, טיילור לאונטר, ג'רארד באטלר, ג'פרי דין מורגן
25. מי המודל/ים לחיקוי שלך?בטוח לא תכירו..אבל המ..אהרון חליווה..ולא יודעת מי עוד... 26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא? פנטזיה..בייחוד אם זה רומנטי 27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך?טוייליט! סרור ו..סוקי סטאקהאוס המ..וגם יומני הערפד דיי מבטיח אה ודה הוסט. 28. מי הסופר האהוב עלייך? 29. מי הסופרת האהובה עלייך?סטפני מאייר. 30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו?the vampire diaries-the fury and the dark reunion 31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך?קומדיות רומנטיות 32. מה הסרט האהוב עלייך?עוד לא החלטתי לגבי זה... 33. מה הסרט האחרון שראית?הפצוע האנגלי
34. מי הבמאי האהוב עלייך?טים ברטון 35. מי השחקנית האהובה עלייך?קייט הדסון,אן התוואי.. 36. מי השחקן האהוב עלייך?ג'פרי דין מורגן 37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים?אני ממש אוהבת. 38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו?ניו מון 39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני? מלך האריות 2 40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת?דמדומים נראה לי... 41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש?Sia Breathe Me 42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון? אין לי כוח 43. מה הצבע האהוב עלייך? כחווווול 44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? דם אמיתי, איך פגשתי את אמא,המנטליסט, כמעט מלאכים
45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה?13 ו14 46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב?טלוויזיה 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XP יפנים 48. את בתולה? כן 49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? D; 50. האם את בקטע של משחקי תפקידים? לא ממש...
51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOL סבבה.. 52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~? 53. האם את כותבת?כן 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים?פאנפיקים 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? ערפדים 56. מה הפאנפיק האחרון שקראת?של חברה.. 57. מה הנטייה המינית שלך?סטרייטית 58. יש לך חבר/ה? נייט 59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד? 60. מה המילה האהובה עלייך?סבבה, סתומה 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? הרבההההה

Super Pumpkin

New member
המשך../images/Emo13.gif

62. חתולים או כלבים? כלבים! ברור 63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? לאבא שלי יש כלב, זיפו. 64. מה השתייה האהובה עלייך? קולה. 65. מה הממתק האהוב עלייך? כול מה שקשור לשוקולד. 66. מה החטיף האהוב עלייך? ארנבונים 67. מה האוכל האהוב עלייך? פסטה 68. מה מזג האוויר האהוב עלייך?אביב 69. האם את בעד תנוחת 69? XD המ.... 70. מה החג האהוב עלייך?פסח הוא הכי ארוך 71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? גן חיות עם חברות. 72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? אין לי מושג 73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? לאאאאאא 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים?לאאאאאאא 75. האם את מאמינה באלוהים?כן 76. האם את שומרת כשרות?כן 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#]
78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]?
79. את אוהבת טישו עם ריח?כן 80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת? מנטה, זה עושה נעים באף 81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] בארוורורורור 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? סססס' ברור שמסדר עוף החול! אוכלי המוות זקנים ומעפנים 83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב?אדוארד 84. כן או חם?חם..? 85. ביאליק או שייקספיר?none 86. בריטים או אמריקאים?אמריקאיםםםם 87. צמחונית?לא 88. למה? כי אני לא יכולה לוותר על בשר 89. משועממת? יאפ 90. רוצה להרביץ לי? D; נהההה.... 91. את חושבת שאני חמודה? ^-^ כע
92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: אם את אומרת 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? לא. 94. את רוצה לעשות?אולי... 95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? כי אני מפחדת שאני אתחרט 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? כן, יש לי נזם, הליקס ובטבור 97. את רוצה לעשות? בינתיים לא 98. אם כן, איפה? אם לא, למה?כי אני עדיין מתמודדת עם האינפקציה של ההליקס 99. איך השיער שלך נראה כרגע?מפוזר... 100. אי פעם צבעת אותו?לא 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה? כי אני לא רוצה להרוס אותו 102. את חושבת שאני חופרת? LOL במעט 103. מעשנת?לא 104. שותה אלכוהול? לעיתים רחוקות 105. אי פעם היית בחו"ל?כע 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן את רוצה לטוס?צרפת בלגיה אמסטרדם ופולין. ואני רוצה לטוס לארה"ב ללונדון וליפן ואיטליה. 107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה?עם בכל מװשלם ילדים, כסף, קריירה טובה. 108. רוצה להתגייס לצה"ל? כן! 109. אם כן, לאן? אם לא, למה?אני רוצה להתגייס לעוק"ץ 110. את רוצה שאסיים? אני נייטרלית 111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D; כן:) זה תמיד נחמד לחפור על עצמך

Super Pumpkin

New member
המשך../images/Emo13.gif

62. חתולים או כלבים? כלבים! ברור 63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? לאבא שלי יש כלב, זיפו. 64. מה השתייה האהובה עלייך? קולה. 65. מה הממתק האהוב עלייך? כול מה שקשור לשוקולד. 66. מה החטיף האהוב עלייך? ארנבונים 67. מה האוכל האהוב עלייך? פסטה 68. מה מזג האוויר האהוב עלייך?אביב 69. האם את בעד תנוחת 69? XD המ.... 70. מה החג האהוב עלייך?פסח הוא הכי ארוך 71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? גן חיות עם חברות. 72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? אין לי מושג 73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? לאאאאאא 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים?לאאאאאאא 75. האם את מאמינה באלוהים?כן 76. האם את שומרת כשרות?כן 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#]
78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]?
79. את אוהבת טישו עם ריח?כן 80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת? מנטה, זה עושה נעים באף 81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] בארוורורורור 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? סססס' ברור שמסדר עוף החול! אוכלי המוות זקנים ומעפנים 83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקוב?אדוארד 84. כן או חם?חם..? 85. ביאליק או שייקספיר?none 86. בריטים או אמריקאים?אמריקאיםםםם 87. צמחונית?לא 88. למה? כי אני לא יכולה לוותר על בשר 89. משועממת? יאפ 90. רוצה להרביץ לי? D; נהההה.... 91. את חושבת שאני חמודה? ^-^ כע
92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D: אם את אומרת 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? לא. 94. את רוצה לעשות?אולי... 95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה? כי אני מפחדת שאני אתחרט 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? כן, יש לי נזם, הליקס ובטבור 97. את רוצה לעשות? בינתיים לא 98. אם כן, איפה? אם לא, למה?כי אני עדיין מתמודדת עם האינפקציה של ההליקס 99. איך השיער שלך נראה כרגע?מפוזר... 100. אי פעם צבעת אותו?לא 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה? כי אני לא רוצה להרוס אותו 102. את חושבת שאני חופרת? LOL במעט 103. מעשנת?לא 104. שותה אלכוהול? לעיתים רחוקות 105. אי פעם היית בחו"ל?כע 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן את רוצה לטוס?צרפת בלגיה אמסטרדם ופולין. ואני רוצה לטוס לארה"ב ללונדון וליפן ואיטליה. 107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה?עם בכל מװשלם ילדים, כסף, קריירה טובה. 108. רוצה להתגייס לצה"ל? כן! 109. אם כן, לאן? אם לא, למה?אני רוצה להתגייס לעוק"ץ 110. את רוצה שאסיים? אני נייטרלית 111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D; כן:) זה תמיד נחמד לחפור על עצמך

PUMPKIN juice

New member
עונה להלהלה D:

1. שם:נוי :) 2. כינוי מיוחד:פוצי בעיקר D: 3. תאריך לידה:17.9 4. מקום מגורים:קיבוץ בצפון. 5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום?שאני אוהבת את הארי פוטר
6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה?כי אני אוהבת את הארי פוטר..?
7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה?מממ, שנה ומשהו.. 8. באיזו כיתה את?י' 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי?3 יח'.
10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי?5 יח'. 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך?מוזיקה וספרות מורחב
12. מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות ומוזיקה. 13. מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה. 14. כמה שעות שבועיות יש לך?הרבההה 15. האם את חולה במחלות מין? XD;אממ, לא
16. באיזה שפות את יודעת לדבר?עברית, אנגלית ומבינה באופן שוטף ספרדית. 17. איזה שפתו היית רוצה לדעת?יפנית
18. איזה עם הכי סקסי לדעתך?לא יודעת אם זה עם אבל בריטים
19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע?מממ, הכל חוץ ממזרחית וטרנסים. 20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך?Queen
21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך?פרדי, מאט ממיוז, עברי, מוקי, אסף אבידן. 22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך?לי מאטליז. 23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD]אנגלית, עברית, יפנית וקוריאנית. 24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך?פרדי מרקיורי וגייל הרולד. 25. מי המודל/ים לחיקוי שלך?הוריי. 26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא?פנטזייה ומד"ב. 27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך?ה"פ.
28. מי הסופר האהוב עלייך?אין אחד אהוב. 29. מי הסופרת האהובה עלייך?כנ"ל. 30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו?אישתו של הנוסע בזמן באנגלית. 31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך?קומדיה ודרמה. 32. מה הסרט האהוב עלייך?אין אחד ספציפי. 33. מה הסרט האחרון שראית?חדש? לא זוכרת, אולי ממזרים חסרי כבוד.. לא חדש זה לא רק בלונדינית. 34. מי הבמאי האהוב עלייך?אין לי מושג בבמאים חח
35. מי השחקנית האהובה עלייך?אין לי מושג.. 36. מי השחקן האהוב עלייך?ג'וני דפ, ג'וד לאו ועוד שאני לא זוכרת עכשיו.. 37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים?זה יכול להיות סבבה ויכול להיות ממש מעצבן בגלל שהוא לא מדויק כמו בספר[אחמה"פאחמ]. 38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו?אליס בארץ הפלאות של טימוש. 39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני?הרקולס ומולאן!
40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת?רקוויאם לחלום, הסרטים של דיסני.. 41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש?ספייס דימנטריה של מיוז. 42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון?וווואו, אין לי כוח
43. מה הצבע האהוב עלייך?כל הצבעים בעיקרון חוץ מחום. 44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?הג"ש ודוקטור הו
45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה?ביפ, הוט 3 וערוץ הבישול! D: 46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב?מחשב. 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? XPיפנית וקוריאנים
48. את בתולה?אכן
49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? D;... 50. האם את בקטע של משחקי תפקידים?וואלה, לא פוסלת. 51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? LOLוירטואלים. 52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~?פעם באיזה משחק תפקידים של ה"פ.. איזה מישהו מהמם אבל אני לא זוכרת
53. האם את כותבת?אכן. 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים?בעיקרון הכל, אבל בזמן האחרון פחות פאנפיקים. 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת?ממ, כתבתי אותו ביום שישי. 56. מה הפאנפיק האחרון שקראת?איזה אחד על ה"פ. 57. מה הנטייה המינית שלך?סטרייטית. 58. יש לך חבר/ה?לא. 59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד?.. 60. מה המילה האהובה עלייך?כרגע-מותק! D: 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום?הרבההה 62. חתולים או כלבים?חתולים
63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה?כן, חתול, וקוראים לו שוקי.
64. מה השתייה האהובה עלייך?סודה של החד"א ובירה. 65. מה הממתק האהוב עלייך?טעמי
66. מה החטיף האהוב עלייך?מממ, הרבה D: 67. מה האוכל האהוב עלייך?פופקורן וסושי
68. מה מזג האוויר האהוב עלייך?קר, גשום וקודררר
69. האם את בעד תנוחת 69? XDבכייף
70. מה החג האהוב עלייך?פורים. 71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה?לדובון אכפת-לי D: 72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה?אין לי שמצ. 73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים?לגמריייייייי! 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים?ברוררררררר
75. האם את מאמינה באלוהים?נופ. 76. האם את שומרת כשרות?פחחחחח, נופ. 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#]נזרום איתך. :) 78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]?הראשון :) 79. את אוהבת טישו עם ריח?לא. 80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת?... 81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111]הוא חמודיק מהתמונות. 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות?מסדר עוף החול, עם כמה שאני מאוהבת בוולדי. 83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? או טים סת'/ג'ייקובטים אדוארד!!!! פיכס ג'ייקוב, פיכס! 84. כן או חם?..?
85. ביאליק או שייקספיר?שייקספיר. 86. בריטים או אמריקאים?ברייטיים!
87. צמחונית?לא. 88. למה?אני אוהבת מאכלי ים ודגים יותר מדי. 89. משועממת?ממ, לא כ"כ. 90. רוצה להרביץ לי? D;מפתאום! 91. את חושבת שאני חמודה? ^-^כמובן. 92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? D:בטח D: 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה?לא.. 94. את רוצה לעשות?אהאה 95. אם כן, איפה ומה? אם לא, למה?אני רוצה בפנים היד קצת מתחת לכף היד קשת בענן. 96. יש לך פירסינגים? אם כן, איפה?אין. 97. את רוצה לעשות?ת'אמת, לא כ"כ.. 98. אם כן, איפה? אם לא, למה?סתם, פעם זה הלהיב אותי, כיום לא כ"כ. 99. איך השיער שלך נראה כרגע?שטני, ארוך עם סוגשל פוני. 100. אי פעם צבעת אותו?נופ. 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? אם לא, את רוצה לצבוע? למה?... 102. את חושבת שאני חופרת? LOLגם אני חופרת, לחפור זה טוב D: 103. מעשנת?נופ.. 104. שותה אלכוהול?ממ, סוגשל :) 105. אי פעם היית בחו"ל?אכן. 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? אם לא, לאן את רוצה לטוס?הייתי באוסטריה, גרמניה, הולנד, בלגיה, שוויץ, אנגליה וטורקיה. 107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה?בקריירה העוסקת במוזיקה או ספרות. 108. רוצה להתגייס לצה"ל?ממ, בכייף. 109. אם כן, לאן? אם לא, למה?אין לי הרבה אפשרויות אז אולי להקה צבאית :) 110. את רוצה שאסיים?האמת שאני דיי עייפה..
111. [שאלה אחרונה!] נהנית? D;אכן D:

Rose131

New member
אבל תקראו!!!1

1. שם: נועה 2. כינוי מיוחד: בעיקרון כל הטייה מוזרה של השם משפחה שלי זורמת לאחרונה. מאז שאני במכינה איבדתי את הזהות שלי בתור נועה. האמת היא שגם לפני, אבל בעיקר שם. אפילו נועוש כבר לא זורם. 3. תאריך לידה: 10.9.91 4. מקום מגורים: בעיקרון מבשרת. אבל רוב הזמן נוכחת במדרשת בן-גוריון. 5. מה אומר הכינוי הנוכחי שלך בפורום? השם של סבתא שלי ז"ל 6. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? כי כאמור, אני לא נועה- אלא משהו שמייחד אותי משאר הנועות, אני אוהבת את השם, והוא מזכיר לי את סבתא.. 7. כמה זמן את כבר עם הכינוי הזה? 4 שנים? 8. באיזו כיתה את? מכינה קדם צבאית 9. כמה יחידות מתמטיקה עשית/את עושה/תעשי? עשיתי 4 10. כמה יחידות אנגלית עשית/את עושה/תעשי? עשיתי 5 11. מה מקצוע/ות ההרחבה שלך? ספרות וקולנוע 12. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות, קולנוע ואנגלית. 13. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה 14. כמה שעות שבועיות יש לך? מי זוכר 15. האם את חולה במחלות מין? כן, הרפס. וזה לא מצחיק.
16. באיזה שפות את יודעת לדבר? עבריתאנגלית 17. איזה שפתו היית רוצה לדעת? ערבית, פינית, צרפתית, ספרדית, רוסית.. 18. איזה עם הכי סקסי לדעתך? סקנדינבים, בריטים.. 19. איזה סוג/י מוזיקה את אוהבת לשמוע? מה שטוב. 20. מה הלהקה/ות האהובה/ות עלייך? MCR, HIM ודה יוזד. וסמאשינג פאמקינס לאחרונה, אבל אני עדיין מתלבטת אם להכניס אותם לטופ. 21. מי הזמר/ים האהוב/ים עלייך? אליוט סמית' וניק דרייק. 22. מי הזמרת/ות האהובה/ות עלייך? אנערף.. 23. איזה שפות יש לך על המחשב/אייפוד/אמפי/ווטאבר? [ז"א, מוזיקה באיזה שפות את שומעתXD] עברית ואנגלית. 24. מי האדם/אנשים הכי סקסי/ים בעולם לדעתך? וילה ואלו. 25. מי המודל/ים לחיקוי שלך? חשבתי פעם שברט. עכשיו אני מבולבלת! 26. איזה סוג ספרים את הכי אוהבת לקרוא? על החיים הפשוטים. 27. מה הספר האהוב עלייך/סדרת הספרים האהובה עלייך? "על הילד"- ניק הורנבי. "ארבעה בתים וגעגוע"- אשכול נבו. 28. מי הסופר האהוב עלייך? ניק הורנבי
29. מי הסופרת האהובה עלייך? אנערף. 30. מה הספר האחרון שקראת/איזה ספר את קוראת עכשיו? בדיוק סיימתי את נאמנות גבוהה של ניק הורנבי, והתחלתי את חוות החיות של ג'ורג' אורוול. 31. מה סוג הסרטים האהוב עלייך? כאלה טובים. 32. מה הסרט האהוב עלייך? רקוויאם לחלום, בארטון פינק, קזבלנקה ומולאן רוז'. 33. מה הסרט האחרון שראית? לבנון. בסינמה סיטי. בהקרנה פרטית עם כל המכינה. עם שיחה עם הבמאי. :) 34. מי הבמאי האהוב עלייך? אנערף. דארן ארונופסקי? 35. מי השחקנית האהובה עלייך? אהה 36. מי השחקן האהוב עלייך? ג'ארד לטו. 37. מה דעתך על סרטים שמבוססים על ספרים? יכולים להרוס 38. מה הסרט שאת הכי מחכה לו? אני לא. 39. מה הסרט האהוב עלייך של דיסני? לא זוכרת 40. הפסקול של איזה סרט את הכי אוהבת? מולאן רוז'. 41. מה את שומעת עכשיו/איזה שיר תקוע לך בראש? Get Busy Living Or Get Busy Dying- Fall Out Boy 42. מה ה-10 שירים שאת לא יכולה להפסיק לשמוע בזמן האחרון? The Smashing Pumpkins – Mayonaise My Chemical Romance – This Is the Best Day Ever Luna- Smashing Pumpkins Closing Time- Semisonic ו.. זהו, נראה לי. למי יש זמן למוזיקה בכלל חוץ מבדרך להתנדבות.. 43. מה הצבע האהוב עלייך? סגול נרלי 44. מה סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? באפי ואנג'ל 45. מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה? מי רואה טלוויזיה! 46. מה את מעדיפה- טלוויזיה או מחשב? מחשב 47. יפנים, קוריאנים, סינים או תאילנדים? אהההה... 48. את בתולה? כן 49. אם לא, מתי ועם מי איבדת את בתולייך? .... 50. האם את בקטע של משחקי תפקידים? ......... 51. אם כן- וירטואלים, לייב או משחקי סקס? ...................... 52. אם כן- מה הדמות האהובה עלייך שהמצאת~?....... 53. האם את כותבת? כן 54. סיפורים, פאנפיקים או שירים? בעיקר סיפורים ופיקים. 55. מה הסיפור/פאנפיק/שיר האחרון שכתבת? על This is the best day ever. הפסקתי באמצע.. 56. מה הפאנפיק האחרון שקראת? מי זוכר.. 57. מה הנטייה המינית שלך? סטרייטית 58. יש לך חבר/ה? לא 59. אם כן- כמה זמן אתם ביחד?..... 60. מה המילה האהובה עלייך? אממ.. וואי, שאלה. יש מלא מילים יפות, איך אפשר לבחור.אמ.. אמביוולנטי? 61. כמה פעמים בבמוצע את אומרת אותה ביום? 0.2 62. חתולים או כלבים? חתולים 63. יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו ואיך קוראים לה? נופ 64. מה השתייה האהובה עלייך? בירת חיטה בהירה.
65. מה הממתק האהוב עלייך? אההה... 66. מה החטיף האהוב עלייך? במבה? 67. מה האוכל האהוב עלייך? סושי! 68. מה מזג האוויר האהוב עלייך? חמים 69. האם את בעד תנוחת 69? ג'יז 70. מה החג האהוב עלייך? סוכות נראהלי 71. למה התחפשת בפורים שנה שעברה? כיפה אדומה 72. למה את הולכת להתחפש בפורים השנה? אנערף 73. האם את מסכימה שאלן ריקמן הוא הקול של אלוהים? מי? 74. האם את מסכימה שגייל הארולד [AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש] הוא הפנים של אלוהים? שונאת אותו 75. האם את מאמינה באלוהים? לא 76. האם את שומרת כשרות? אני לא אוכלת בשר ולא אוכלת חלב, אז אני מניחה שכן? 77. האם את תומכת בקירה או בריוזאקי? [רמז למי שלא יודעת על מה אני מדברת- ריוזאקי$#%^&*^&$#] הההה? 78. האנצ'ול[HanChul], שיצ'ול[SiChul], האנשי[HanSi], או שיהאנצ'ול[SiHanChul]? ......... 79. את אוהבת טישו עם ריח? לא 80. איזה ריח טישו את הכי אוהבת?........ 81. האם את מסכימה שכים היצ'ול מושלם? 3> [כן!!!!!111] 82. במי את תומכת- מסדר עוף החול או אוכלי המוות? מסדר עוף החול, כמובן. 83. טים אדוארד או טים ג'ייקוב? או טים סת'? אדוארד, כמובן. אבל פיתחתי שנאה עזה אל הסדרה. 84. כן או חם? כן. 85. ביאליק או שייקספיר? אי אפשר להשוות. שניהם שפיצי על. 86. בריטים או אמריקאים? בריטים. 87. צמחונית? טבעונית, כמובן. 88. למה? כי ערך החיים עולה על מותרות. 89. משועממת? ממש לא 90. רוצה להרביץ לי? כן 91. את חושבת שאני חמודה? אני חושבת שאת מתוסכלת מינית.
92. את מסכימה עם זה שאני הסופר ספארקלי גיי אוקא צ'אן~? אההה... 93. יש לך קעקועים? אם כן, איפה ומה? לא 94. את רוצה לעשות? כן 95. אם כן, איפה ומה? אחרי הצבא, הארטאגראם- בעורף, או בפנים הרגל. 96. יש לך פירסינגים? כן. ארבעה הליקסים ושלושה לובים באוזן ימין, שני הליקסים ושלושה לובים באוזן שמאל. 97. את רוצה לעשות? כן 98. אם כן, איפה? וואמפייר, נזם, גבה, טראגוס.. 99. איך השיער שלך נראה כרגע? גלי? 100. אי פעם צבעת אותו? כן 101. אם כן, איך הוא נראה לפני זה? בכיתה ח' חשבתי שזה מגניב לעשות פסים אדומים בשיער. מאז לא צבעתי.. 102. את חושבת שאני חופרת? מאוד 103. מעשנת?לא 104. שותה אלכוהול? כן 105. אי פעם היית בחו"ל? כן 106. אם כן, איפה וכמה פעמים? בהולנד ובלגיה ממש מזמן, ואז בסאמר סקול באנגליה, ואז בכרתים, ואז בחופש הזה באנגליה בהופעות של דה יוזד, TBS, AX7, מטאליקה, לינקין פארק, מאשינהד, לאמב אוף גאד וכו'. סליחה, הייתי חייבת. 107. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? אין לי שמץ. 108. רוצה להתגייס לצה"ל? זה אמביוולנטי. אבל כן, אתגייס. 109. אם כן, לאן? התקבלתי כבר להיות מורה חיילת במסלול מועדוניות. מקווה לעבור למסלול שמע או פנימיות.. 110. את רוצה שאסיים? בכיף 111. [שאלה אחרונה!] נהנית? לא כזה...

למעלה