שאלון

../images/Emo121.gifשאלון

גנוב מאיזה פורום שגנה מפורום אחר, כמו תמיד
שם: גיל: מיקום בארץ: מזל: האם אתה: מאוהב? מעשן? לומד? מדבר הרבה בטלפון? אוכל בשר? כמה כסף יש לך כרגע בארנק? כותב בלוג? אוהב להצטלם? מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? היית מאוהב? התנשקת? הברזת למישהו בלי להודיע? סגרת את הפלאפון? היית במסיבה? היית בהופעה? דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? ביקרת את סבתא וסבא? היית בצפון? היית בדרום? היית בחו"ל? עישנת? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ישנת אצל מישהו? אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? קנית משהו? גנבת משהו? וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? מאמין באמונות טפלות? על מי אתה הכי סומך? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה יש על הפד לעכבר שלך? אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? סרט אהוב? ספר אהוב? זמר\ת אהובים? אתה מנגן על משהו? אתה אוהב את עצמך? גרבבים קצרות או עד הברך? מה אתה אומר הכי הרבה? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?

K i f

New member
אמ.. אני? ../images/Emo9.gif

שם: כפיר גיל: 19 בעוד חודשיים וקצת
מיקום בארץ: חור ליד ראשל"צ
מזל: גדי האם אתה: מאוהב?
(ליאל....) מעשן? לא
לומד? לא
מדבר הרבה בטלפון? אפשרי ^^ אוכל בשר? לא יכול בלי
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 45 ש"ח(לשבוע הקרוב בבסיס ^^) כותב בלוג? יאפ... אבל בקושי משקיע בו
אוהב להצטלם? לא
מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אתמולo_O היית מאוהב? כל החודש הזה
התנשקת? לפני שבועיים הברזת למישהו בלי להודיע? חחחח לאדע... לא הברזתי
סגרת את הפלאפון? במהלך השבוע שטח(שני-חמישי) היית במסיבה? פשששש... לא זוכר... לפני הצבא או משהו ^^ היית בהופעה? ההופעה ההיא של שייגעצ... באמפיפארק... הייתה האחרונה
דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום
ביקרת את סבתא וסבא? לפני שבועיים... היית בצפון? חחח איזה צירוף מקרים... ממש בשבוע שעבר... בשבוע שטח... בגולן
היית בדרום? בחופש הגדול האחרון ^^ היית בחו"ל? אפעם לא
עישנת? אפעם לא
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול
ישנת אצל מישהו?לפני שבועיים אכלת משהו מגעיל במיוחד? המנות קרב שאכלנו בשבוע שטח נחשבות?
צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? פששש... לא זוכר
קנית משהו? היום בערב... את הסיכות ^^ גנבת משהו? לא יודע.. בטח כשהייתי קטן
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 20 ומשהו שעות ^^ מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יותר מ-26 שעות... מה מוטו שלך? "תתאמצו!, לא תמותו מזה..." מה הפחד הגדול ביותר שלך? שלא אצליח להגשים את אחת השאיפות שלי
אתה אוהב לשיר? מאוד
מה החולשה הכי גדולה שלך? יש הרבה=) יש לך ביטחון עצמי? אפשר להגיד שכן
מאמין באמונות טפלות? בחלק@@ על מי אתה הכי סומך? יש כמה... איזה ספר אתה קורא עכשיו? הכותרת של ידיעות אחרונות של שבת... נחשבת?
מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר?o_O אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? יאפ... סרט אהוב? שרק
ספר אהוב? אין משהו מיוחד ^^ זמר\ת אהובים? מוש
אתה מנגן על משהו? גיטרה... אתה אוהב את עצמך? לא
גרבבים קצרות או עד הברך? לא קצרות ולא עד הברך... באמצע ככה...
עד 10 ס"מ מהנעל זה מספיק ^^ מה אתה אומר הכי הרבה? יש הרבה^^ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדר

פרקשון

New member
תודה לך שי שהנעמת את זמננו בפורום

שם: עידן גיל: 17 מיקום בארץ: קרית אונו מזל: גדי האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לפעמים? לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? אפשר להגיד אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 100.5 בערך כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא נגד מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לפני 8 ימים היית מאוהב? לא יודע אם בכלל התנשקת? אתמול הברזת למישהו בלי להודיע? לא קרה סגרת את הפלאפון? לא זוכר היית במסיבה? לא הולך למסיבות היית בהופעה? קספרים 7.10 דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? לפני חודשיים? היית בצפון? לפני שנה היית בדרום? חופש גדול היית בחו"ל? חופש גדול עישנת? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום ישנת אצל מישהו? פיייי שנה? אכלת משהו מגעיל במיוחד? היום צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכר קנית משהו? אתמול גנבת משהו? בכיתה ב' וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 15 שעות...בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 30 שעות? מה מוטו שלך? חיו ותנו לחיות באמאמאמאשלכם!!!! מה הפחד הגדול ביותר שלך? להקריח אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? נקודות רגישות שאני לא מגלה יש לך ביטחון עצמי? עד גבול מסוים מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? חבר שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? חצוצרה בואדי מה יש על הפד לעכבר שלך? אטלנטיק מחשבים אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? אין אחד ספר אהוב? אין זמר\ת אהובים? סולו? שחר אבן צור או ברי אתה מנגן על משהו? תחת אתה אוהב את עצמך? לא תמיד גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? סעמק, בנזונה, שיט, הומו מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה

פרקשון

New member
../images/Emo9.gif

חח נו אני מעשן פעם-פעמיים ביום וביום שישי אני מעשן קצת יותר זה לא נחשב קבוע!

ס ט י י ק

New member
X_X

שם:הדר גיל:14 מיקום בארץ:ק.חיים מזל:סרטן>< האם אתה: מאוהב?לא ממש מעשן?
לומד?הא?! מדבר הרבה בטלפון?כן אוכל בשר?לפעמים כמה כסף יש לך כרגע בארנק?152 ו10 אגורות. כותב בלוג?כן אוהב להצטלם?לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?אתמול היית מאוהב?נמ התנשקת?נמ הברזת למישהו בלי להודיע?
סגרת את הפלאפון?אתמול היית במסיבה?המ לוזוכרת היית בהופעה?המ...22.10
קספר דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?
ביקרת את סבתא וסבא?אתמול
היית בצפון?אני גרה בצפון...
היית בדרום?המ בניצנים
היית בחו"ל?בחופש עישנת?היום>< אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?המ ישנת אצל מישהו?המ אכלת משהו מגעיל במיוחד?המ צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא זוכרת קנית משהו?היום? גנבת משהו?המ וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?27 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?לא ישנתי בכלל מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות?חחלא על מי אתה הכי סומך?המ איזה ספר אתה קורא עכשיו?המ מה יש על הפד לעכבר שלך? דגל ארה"ב והנשר הזה אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כה סרט אהוב?נה ספר אהוב?נמ זמר\ת אהובים?אין כח אתה מנגן על משהו?עצבים אתה אוהב את עצמך?לא גרבבים קצרות או עד הברך?בקיץ קצרות בחורף ארוכות
מה אתה אומר הכי הרבה?נמ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?סטייק

ס ט י י ק

New member
חח אני לא אומרת נמ

אם לא שמת לב כל מה שלא הייתה לי תשובה עשיתי נמ ויוסי...המ...אני כבר לא אומרת הרבה...יוסי מתחיל להתעצבן קצת...

jack 1

New member
מנגופסיפלורה זה איכסה

שם:שלומי גיל:19,וזה פעם אחרונה שאני אומר את זה פה. מיקום בארץ:אילת מזל:נאחס האם אתה: מאוהב?כע מעשן?לא לומד?לא מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר?כע כמה כסף יש לך כרגע בארנק?אין לי ארנק כותב בלוג?כע,שתיים
אוהב להצטלם?לא משו מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?מזמן היית מאוהב?כרגע? התנשקת?וואו,מזמן. הברזת למישהו בלי להודיע?ממ לא זוכר סגרת את הפלאפון?אתמול? היית במסיבה?מיליון שנה בערך היית בהופעה?שלושה חודשים דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?אתמול ביקרת את סבתא וסבא?הממ,יש לי רק סבתא.ולא יוצא לי לבקר אותה הרבה. היית בצפון?יותר מחצי שנה
היית בדרום?כרגע
היית בחו"ל?אף פעם עישנת?אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?למה שאני אעשה דבר כזה? ישנת אצל מישהו?לא זוכר אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא זוכר צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא זוכר קנית משהו?אתמול גנבת משהו?לא זוכר וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?לא זוכר מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?חצי שעה?רבע שעה? מה מוטו שלך?אין מה הפחד הגדול ביותר שלך? הממ אתה אוהב לשיר?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?הממ יש לך ביטחון עצמי? יש מצב מאמין באמונות טפלות?אולי על מי אתה הכי סומך?על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו?צופן דה וינצ'י
מה יש על הפד לעכבר שלך?פד?לא ידעתי שהעכבר שלי הוא נקבה
אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כע סרט אהוב?הממ ספר אהוב?הארי פוטר,נראה לי זמר\ת אהובים?אין אתה מנגן על משהו?לא אתה אוהב את עצמך?לא גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?הממ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אח שלי

LiLdon

New member
מיייפ

שם:ליל גיל:17 וקצת מיקום בארץ:קריית ביאליק מזל:טלה האם אתה: מאוהב?נא.. מעשן?לפעמים לומד?כע מדבר הרבה בטלפון?יאפ אוכל בשר?כשיוצא כמה כסף יש לך כרגע בארנק?20 שקל כותב בלוג?כן אוהב להצטלם?לפעמים מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?שבועיים היית מאוהב?לא זכור התנשקת?חודש הברזת למישהו בלי להודיע?אתמול סגרת את הפלאפון?שלשום היית במסיבה?לפני שבוע היית בהופעה?לפני המווון זמן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?אתמול ביקרת את סבתא וסבא?חח חודשיים בערך היית בצפון?- היית בדרום?שנה היית בחו"ל?לפני שנתיים :( עישנת?שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול ישנת אצל מישהו?אתמול אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?חחח כן קנית משהו?כע גנבת משהו?כע וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?18 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?יומיים שלמים מה מוטו שלך?Make yourself useful and get naked מה הפחד הגדול ביותר שלך? לבד אתה אוהב לשיר? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? פיזית-אוזנים\רגשית-אי הבנות יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?אחי איזה ספר אתה קורא עכשיו?הקוסם מארץ עוץ מה יש על הפד לעכבר שלך? של ויצו אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא סרט אהוב?חלון סודי של ג'וני דפפ ספר אהוב?אין זמר\ת אהובים?אין לי כוח לפרט אתה מנגן על משהו?גיטרה וסקסופון אתה אוהב את עצמך?לא גרבבים קצרות או עד הברך?ברררררררררררררררךךך מה אתה אומר הכי הרבה?"באסה" ו.."סוג של" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?סנופקין

bookaka

New member
נעללללללל

אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?חחח כן קנית משהו?כע גנבת משהו?כע זה שאלות של מתי בפעם האחרונה לא כן או לא.

למעלה