שאלון

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifKeren Ann - Not Going Anywhere

^שיר מדהימ.
שם:
גלי/גלוש גיל:
16 וחצי מיקום בארץ:
איזור חיפה מזל:
דגים האם אתה: מאוהב?
מממ...לא. מעשן?
נרגילה, לפעמים. לומד?
אם אפשר לקרוא לזה "לומדת"..
מדבר הרבה בטלפון?
לא אוכל בשר?
לפעמים כמה כסף יש לך כרגע בארנק?
50 שקל. כותב בלוג?
כן אוהב להצטלם?
לאא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?
אתמול היית מאוהב?
מממ..לא'דעת אם הייתי בכלל מאוהבת אי פעם. התנשקת?
מממ..
הברזת למישהו בלי להודיע?
איכ, אף פעם! סגרת את הפלאפון?
ממממ..לא'דעת היית במסיבה?
מממ...מזמן. היית בהופעה?
מזמן
. 18/10-אפרת גוש, פורטיסחרוף. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?
היום ביקרת את סבתא וסבא?
מממ..לפני איזה שבוע, שבוע וחצי.. אבל מחר בבוקר אני הולכת אליהם!
היית בצפון?
עכשיו [סוג של צפון
] היית בדרום?
מממ..לאזוכרת היית בחו"ל?
לפני איזה 7-6 שנים..מש'ו כזה. עישנת?
ביומשישי. [נרגילה!] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
היום ישנת אצל מישהו?
אתמול ישנתי עם 2 חברות בדירה של סבא וסבתא של אחת מהן. אכלת משהו מגעיל במיוחד?
מממ...היום בבוקר. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?
לאזוכרת. אבל בצ'אט אני תמיד צוחקת
קנית משהו?
אתמול גנבת משהו?
מממ...נראלי שאף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?
ממ...בין 10 ל15 שעות נראלי, מש'ו כזה.. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?
20 ומש'ו שעות מה המוטו שלך?
מממממממממ...לא'דעת. מה הפחד הגדול ביותר שלך?
מוות, מחלות, להישאר בודדה.. אתה אוהב לשיר?
לא ממש מה החולשה הכי גדולה שלך?
מממממ...עזבו. יש לך ביטחון עצמי?
בד"כ לא מאמין באמונות טפלות?
בקטנה [הופכת נעליים וכאלה..] על מי אתה הכי סומך?
לא'דעת איזה ספר אתה קורא עכשיו?
מממ.."ילדי יומראשון" מה יש על הפד לעכבר שלך?
"שוּט! Don't Talk"
מש'ו של חיל האוויר שאחותי הביאה XD אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?
אכן. The Beatles - Yesterday [בפעם...העשירית בערך היום] סרט אהוב?
נוטינג היל... ספר אהוב?
כלמיני זמר\ת אהובים?
אביב גפן, נימרוד שיקלר, ברי סחרוף.. ועוד, נו, אינלי כוח..
אתה מנגן על משהו?
אתה אוהב את עצמך?
לא תמיד. גרבים קצרות או עד הברך?
עד הברך
ורצוי שיהיו עם פסים
מה אתה אומר הכי הרבה?
פאק, שיט, ספתא ש'ך בגבס [
], שתוק/שתקי... מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
הממ..טוּל, חברהשלי.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמממ...במילא אפ'חד לא יודע איפה

זה. גם אתה לא ידעת עד לפני איזה שבוע

פרקשון

New member
חחח יאללה את

מתביישת במקום מגורייך! אני רואה ואם תכתבי אנשים יתחילו לדעת!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאני? מתביישת?

טובנו, קצת
חחח.. מקום מעפן. וחוצמזה, עתלית זה מקום קטן, אני צריכה שיבואו לחפש אותי?!

טולייצ

New member
הסעודה האחרונה ../images/Emo55.gif

שם: אורטל גיל: 17 מיקום בארץ: באר שבע מזל: אריה האם אתה:
מאוהב? בעצמי? מאז ומתמיד
מעשן? לא לומד? לעיתים מדבר הרבה בטלפון? בערך אוכל בשר? לא ממש כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 200,ועוד איזה 500 בבנק [זה מעט
] כותב בלוג? יאפ אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה
שתית אלכוהול? לא זוכרת היית מאוהב? קיץ 2004 התנשקת? יולי הברזת למישהו בלי להודיע? זה קורה כל יום
סגרת את הפלאפון? שבוע שעבר היית במסיבה? 25.7 היית בהופעה? 23.10 מאיר בנאי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? הרבה זמן ביקרת את סבתא וסבא? שבוע שעבר היית בצפון? חורף שעבר היית בדרום? 17 שנה אני פה
היית בחו"ל? אוגוסט עישנת? תחילת אוקטובר [כמה גרוש מצידי
] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם ישנת אצל מישהו? 3-4 חודשים אכלת משהו מגעיל במיוחד? חמישי-מלפפון
צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לפני כמה דקות קנית משהו? השבוע אני מניחה.. גנבת משהו?
וסתם
מה הזמן הכי ארוך שישנת? 13 [בערך] מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 30 שעות + מה מוטו שלך? כרגע אין..
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות/להיות לבד אתה אוהב לשיר? יאפ מה החולשה הכי גדולה שלך? רגשות יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? יש כמה.. על מי אתה הכי סומך? חברים קרובים,אחותי איזה ספר אתה קורא עכשיו? צופן דה וינצ'י מה יש על הפד לעכבר שלך? עיגולים בגדלים וצבעים שונים [של איקאה
] אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? לקחת חיים ספר אהוב? דיי קשה לבחור. כל ספר שאני קוראת הוא אהבה חדשה.
זמר\ת אהובים? כריס מרטין
אתה מנגן על משהו?
אתה אוהב את עצמך? יאפ גרבים קצרות או עד הברך? גם וגם [בדיוק כמו עכשיו
] מה אתה אומר הכי הרבה? לילה טוב
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שישיץ

../images/Emo121.gifאבל בבוא הערב גילה,

למיואשים יש רק גורל=/
שם:שי
מיקום בארץ:איזור חיפה <או בשביל עידן-6 דק' דרומה מעתלית>
מזל:בתולה
האם אתה:
מאוהב?כרגע לא
מעשן?הפסקתי
(מה10.7.05 לא נגעתי בכלום -סיגריות נרגילה סמים קלים וכו&#39
לומד?לצערי
מדבר הרבה בטלפון?זה בא בתקופות
אז ככה ככה
אוכל בשר?בהחלט
כמה כסף יש לך כרגע בארנק?*הולך לספור*81 ש"ח במזומן
כותב בלוג?לא
אוהב להצטלם?לא במיוחד
מתי בפעם האחרונה
שתית אלכוהול?לפני יותר משבועיים=/
היית מאוהב?ה-מון זמן
התנשקת?בערך שבועיים וקצת:/
הברזת למישהו בלי להודיע?אני תמיד "מודיע" (נו, ממציא תירוצים)
סגרת את הפלאפון?יעני כיביתי? כשנגמרה הבטריה כי שחכתי להטעין אותו
היית במסיבה?פיייייייייי יותר משנתיים-שלוש
היית בהופעה?יותר מחודשיים
דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?אתמול
ביקרת את סבתא וסבא?בערך חודש
היית בצפון?אני כבר
<אממ ב23-25.10-טיול בגלבוע>
היית בדרום?קיבוץ צובה נחשב? <ליד ירושליים> אז אתמול
היית בחו"ל?אמצע בחופש הגדול
עישנת?9.7
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום לכלבה שלי
<היא הייתה עצובה נו
>
ישנת אצל מישהו?המון זמן
אכלת משהו מגעיל במיוחד?אממ
צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?חח לא זוכר
קנית משהו?היום
גנבת משהו?הרבה זמן.. יותר מחודש
וסתם
מה הזמן הכי ארוך שישנת?20 ומשו שעות נראה לי
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?38 שעות
מה מוטו שלך?"תחיו את הרגע, בלי לחשוב יותר מידי" (נו כי אני פזיז
)
מה הפחד הגדול ביותר שלך? חוסר אונים, (כל אחד מפרש את זה אחרת)
אתה אוהב לשיר? כן
מה החולשה הכי גדולה שלך? נפגע מהר ומוותר בקלות יתר
יש לך ביטחון עצמי? לא ממש
מאמין באמונות טפלות?לא
על מי אתה הכי סומך?אח שלי ואמא
איזה ספר אתה קורא עכשיו?אני לא, אני מחכה להארי פוטר והנסיך חצוי הדם
מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום, כחול כהה חלק
אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כן (מאזין יותר נכון, כי אני לא יכול להתרכז במילים של השיר ובשאלון בו זמנית)
סרט אהוב?יורו טריפ, מבצע סבתא.. לא יודע
ספר אהוב?הארי פוטר, מישהו לרוץ איתו
זמר\ת אהובים?אביב גפן, אורית TT שחף, לא יודע נו
אתה מנגן על משהו?כן
אתה אוהב את עצמך?לא במיוחד אבל לפעמים כן
גרבבים קצרות או עד הברך?עד הברך בערך, אבל אני מקפל אותם, כי קצרות יותר נמוכת מהאולסטאר
מה אתה אומר הכי הרבה?"וואלה" "אשכרה"
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא

bookaka

New member
פחחח

שם: אביטל גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: נירים. קיבוץ נירים.. [:p] מזל: סרטן האם אתה: מאוהב? תקראו לזה איכשהו.. מעשן? נופ לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? נופ.. איכ. כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 367! כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? איכ לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לפני שבועיים.. :( היית מאוהב? אררג התנשקת?אתמול... P: הברזת למישהו בלי להודיע? ממממ מזמן סגרת את הפלאפון? אתמול היית במסיבה? לפני שבוע שבועיים היית בהופעה? לפני פול זמן.. :( דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? אתמול היית בצפון? פול זמן היית בדרום? חחחחחחחחחח תודה!!1 היית בחו"ל? שנה עישנת?מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן ישנת אצל מישהו? לאזוכרת אכלת משהו מגעיל במיוחד? תרופה?? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? ממממממממ חחחח לודעת קנית משהו? אתמול גנבת משהו? חחחחח :O וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 13 שעות נראהלי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 4 ימים מה מוטו שלך? live and let die מה הפחד הגדול ביותר שלך? שצביקה פיק יעיר אותי בבוקר... בעצם, פנטזיה אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? עיניים יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? ליל איזה ספר אתה קורא עכשיו? צופן דה וינצ'י מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד... :X אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? הצילצול ויורו טריפ ספר אהוב? מלאך או שטן זמר\ת אהובים? אביב גפן, אפרת גוש, פיטר רוט אתה מנגן על משהו? נייט אתה אוהב את עצמך? לא גרבבים קצרות או עד הברך? שניההםםםםם מה אתה אומר הכי הרבה? באסה. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לו

שאלוןן

שם:זוהר גיל:עוד 26 ימים 14 מיקום בארץ:ב"ש(
מזל:קשתת!! האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא
לומד?אפשר לומר מדבר הרבה בטלפון?בתקופות אוכל בשר?כשיוצא כמה כסף יש לך כרגע בארנק?35.90 כותב בלוג?אמ לא אוהב להצטלם?לא תמיד אני יוצאת מעוותת
מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?שלשום ספרייט עם ארק זה טעיםם היית מאוהב?מממ התנשקת?ממ הברזת למישהו בלי להודיע?חס וחלילה סגרת את הפלאפון?הוא היה כבוי 3 ימים לא היה כוח להטעין אותו היית במסיבה? המסיבה של מור שהיתה בבית שלי
הרסו אותווו היית בהופעה? בחופשש
דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?כל הזמןן אני אוהבת את כולםם!
ביקרת את סבתא וסבא?שבוע שעבר היית בצפון?בחג היית בדרום?אני כבר 14 שנה פהה
היית בחו"ל?בגיל 3 עישנת?מזמןן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?תמידד ישנת אצל מישהו?מזמןן אכלת משהו מגעיל במיוחד?מוחח עבדו עליי שזה שניצל צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לפעמים.. בצ'אט תמיד קנית משהו?אמממ חולצה נארלי גנבת משהו?חסוי
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?הלכתי לישון ב5 וקמתי יומיים אחרי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?אי אפשרר יותר מלילה אני יכולה להירדם בכל מקום מה מוטו שלך?דונט וורי בי טיפשש מה הפחד הגדול ביותר שלך? אממ נראלי למות אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אין יש לך ביטחון עצמי? אפשר לומר מאמין באמונות טפלות?לפעמים על מי אתה הכי סומך?על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו?גמרתי אתמול הארי פוטרר החמישיי עד שיבוא השישי אוףף מה יש על הפד לעכבר שלך? אי לו אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?רדיו עידן סרט אהוב? אחי הדוב ספר אהוב?הארי החמישייי והרביעיייי
זמר\ת אהובים? ממ לא משו מיוחד אתה מנגן על משהו?הייתי מנגנת על גיטרה ואורגנית(פדיחותת) אבל הפסקתי באמצע כי שתי המורים היו פדופילים אתה אוהב את עצמך?אפשר לומר גרבבים קצרות או עד הברך?תלוי מתי מה אתה אומר הכי הרבה?אממ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זכור

אפרת 3 1

New member
אוו שאלונ. ../images/Emo9.gif

שם: אפרת גיל: 14 מיקום בארץ: בעע.. זכרון מזל: דגים :S האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? לא
סתם כן מדבר הרבה בטלפון? לפעמים אוכל בשר? לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק? בערך מאה כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? הממ.. אתמול היית מאוהב? מזמן התנשקת? הממ.. מזמן הברזת למישהו בלי להודיע? שבוע שעבר סגרת את הפלאפון? נאמ.. לאזוכרת היית במסיבה? חוי. לא זוכרת. היית בהופעה? 20.10 דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול ביקרת את סבתא וסבא? רגשי אשם? היית בצפון? צפון צפון? עעא לא זוכרת היית בדרום? גם לא זוכרת היית בחו"ל? קיץ עישנת?
הו אני כלכך תמימה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול ישנת אצל מישהו? שבוע בערך אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא אוהבת דברים מגעילים
צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? היום קנית משהו? נראה לי הפיצה במפגש חח גנבת משהו? לא שזכור לי וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 20 וחצי שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? בערך חמישים שעות מה מוטו שלך? יש הרבה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד
אתה אוהב לשיר? קצת מה החולשה הכי גדולה שלך? סוד צבאי
יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? על חברים שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא
רק לחברות המטומטמות של אחותי
סרט אהוב? הממ ג'קאסס חחחח XD ספר אהוב?ממ זמר\ת אהובים? הרבה הרבה אתה מנגן על משהו? קצת גיטרה וקלידים אתה אוהב את עצמך? לא גרבבים קצרות או עד הברך? באמצע מה אתה אומר הכי הרבה? להרוג מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? זיו חוחו

שטיצה

New member
להלהלה

שם: דניאל מיקום בארץ: רמת גן מזל: עקרב האם אתה: מאוהב? אי אפשר להגיד את זה עדיין >< מעשן? לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 75 ש"ח כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? ממש מזמן היית מאוהב? אףפעם התנשקת? יום שבת :) הברזת למישהו בלי להודיע? אממ, סוף שנה סגרת את הפלאפון? היום היית במסיבה? מסיבת הפתעה שארגנו לי נחשבת? היית בהופעה? סוף ספטמבר דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום, כמה פעמים :) ביקרת את סבתא וסבא? יום שישי היית בצפון? סוכות היית בדרום? ראש השנה היית בחו"ל? חופש גדול עישנת? אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום ישנת אצל מישהו? תחילת אוקטובר אכלת משהו מגעיל במיוחד? יום שישי צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא יודעת P: קנית משהו? היום גנבת משהו? אף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 13 שעות בערך? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יומיים מה מוטו שלך? רע לי זה פאסה!! מה הפחד הגדול ביותר שלך? :X אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? כמה חברים קרובים.. איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? אהבתי נורא את שמש נצחית בראש צלול ספר אהוב? דיו חיוור זמר\ת אהובים? מלא אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? בקטנה גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך מה אתה אומר הכי הרבה? בא לי למות, ממש, אוף מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? גל

keeeren

New member
עונה על שאלון גנוב|../images/Emo9.gif|

שם:קרן גיל:16 מיקום בארץ:בת ים מזל:בתולה
האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא לומד?כה מדבר הרבה בטלפון?כה אוכל בשר?לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק?אהמ 137 וכמה אג' כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?ממש לא
מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?אהמ יום שישי היית מאוהב?אף פעם
התנשקת?אהמ וואי לא זוכרת.. לפני כמה שבועות הברזת למישהו בלי להודיע?לא שזכור לי סגרת את הפלאפון?היום בצהריים היית במסיבה?שישי שעבר היית בהופעה?הופעה של זבל- 19.10 דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?אהמ לפני כמה שעות בהרצאה של הבצפר ביקרת את סבתא וסבא?
היית בצפון?מזמן היית בדרום?מזמן היית בחו"ל?
עישנת?שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת
ישנת אצל מישהו?לפני כמה שבועות אכלת משהו מגעיל במיוחד?אהמ לא זוכרת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?מזמן.. לא מצחיקים שכמוכם
קנית משהו?אהמ היום.. שוקו מהמכונה.. חחחחח גנבת משהו?מזמן וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?וואי אהמ 18 שעות ככה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?יומיים אולי מה מוטו שלך?חיה את הרגע, חייך והעולם יחייך אליך, חיה ותן לחיות.. כל מיני מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד אתה אוהב לשיר? אוהבת, לא טובה בזה אבל אוהבת
מה החולשה הכי גדולה שלך? נפגעת מהר יש לך ביטחון עצמי? לא יודעת, תלוי בסיטואציה מאמין באמונות טפלות?לא ממש על מי אתה הכי סומך?שחר כפרעליה איזה ספר אתה קורא עכשיו?סופן דה וינצ'י מה יש על הפד לעכבר שלך? כחול חלק אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כן, למרחק סכין שומר בספיישל זבל ברשת ג'..=] סרט אהוב?שר הטבעות ספר אהוב?השטן והעלמה פרים זמר\ת אהובים?עבר לידר, אביב גפן אתה מנגן על משהו?לא אתה אוהב את עצמך?ככה ככה גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?מה וטוב.. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?בנצי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה