שאלון

אפצ'י?

שם: נטע. גיל: עוד מעט 16. מיקום בארץ: אשדוד. מזל: קשת. האם אתה: מאוהב? יאפ :] מעשן? לא. לומד? כן. מדבר הרבה בטלפון? לא. אוכל בשר? מכריחים אותי. כמה כסף יש לך כרגע בארנק? אין לי כוח לבדוק. כותב בלוג? לא. אוהב להצטלם? לא. מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? יין של קידוש בשבת P: היית מאוהב? עכשיו :] התנשקת? לפני קצת פחות מחודש אני חושבת. הברזת למישהו בלי להודיע? נראה לי שאף פעם. סגרת את הפלאפון? כאילו כיביתי? אממ, אתמול. היית במסיבה? מזמן. היית בהופעה? לפני אחרונה של קספר :] דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? לפני שעה בערך. ביקרת את סבתא וסבא? אתמול. היית בצפון? לא זוכרת. היית בדרום? לפני חודש בערך. היית בחו"ל? לפני 4 חודשים. עישנת? אף פעם. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שעה בערך. ישנת אצל מישהו? לא זוכרת. אכלת משהו מגעיל במיוחד? אכלתי פרח בשיעור ביולוגיה, אבל לא היה לזה טעם P: צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לאדעת. קנית משהו? לאדעת. גנבת משהו? כשהייתי קטנה. וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? לאדעת. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? לאדעת. מה מוטו שלך? מה אתם רוצים ><. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד. אתה אוהב לשיר? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? לאדעת. יש לך ביטחון עצמי? לא. מאמין באמונות טפלות? לא. על מי אתה הכי סומך? חבר שלי. איזה ספר אתה קורא עכשיו? "אני כריסטיאנה פ.". מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? יש בטלויזיה פו פייטרז. סרט אהוב? ספרות זולה. ספר אהוב? אין כזה. זמר\ת אהובים? אביב גפן, יוני בלוך, אפרת גוש. אתה מנגן על משהו? לא. אתה אוהב את עצמך? משתדלת. גרבבים קצרות או עד הברך? עד מעל הברך :] מה אתה אומר הכי הרבה? לאדעת. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא נראה לי.

ועכשיו תורי

שם: אסנת גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: כפר סבא מזל: דגים :) האם אתה: מאוהב?לא מעשן? קצת נרגילה לומד? בע כן.. מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? יאפ :):) כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 115.10 כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? לא ממש.... מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אממ לא זוכרת היית מאוהב? שנה שעברה, יעני לפני חופש גדול התנשקת? אוף הרבה זמן הברזת למישהו בלי להודיע? ... לא יודעת. לא זוכרת סגרת את הפלאפון? - היית במסיבה? לא אובהת מסיבות יאק היית בהופעה? שייגעצ, בשערי תקווה.. בערב לפני תחילת הלימודים דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אההה.. אחותי הגדולה שבחו"ל ביקרת את סבתא וסבא? בחגים היית בצפון? שהייתי בכנרת בחופש הגדול :):) היית בדרום? לפני הרבה הרבה זמן.. מחר אני אהיה שוב בדרום :) טיול שנתי יאהה.. היית בחו"ל? לא הייתי בחול עישנת? אממ ביומולדת של חברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אממ ישנת אצל מישהו? לפני שבוע נדמה לי אכלת משהו מגעיל במיוחד? שווארה צימחונית:S .. מזמן :S:S צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא יודעת מתי, אבל זה בטוח מאחת ההודעות של עידן :)
קנית משהו? היום :) כובע חדש ושק שינה למחר לטיול יאהה גנבת משהו? יום שישי חחח וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? כמעט 20 שעות, ביום כיפור מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?וואי הרבה.. 25-6 שעות מה מוטו שלך? לנצל את הזמן וכל הזדמנות מה הפחד הגדול ביותר שלך? לבזבז את הזמן בכלום אתה אוהב לשיר? כן ..חח אני לא טובה בזה מה החולשה הכי גדולה שלך? דימוי עצמי נמוך יש לך ביטחון עצמי? קצת מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך? אח שלי ואחיות הגדולות שלי.. ו5 חברים הכי טובות שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? אממ במקרה אני כן קוראת ספר, "ירח ירוק בוואדי" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין זה סתם פיפי אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? אואזיס סרט אהוב? שר הטבעות ספר אהוב?לאדעת זמר\ת אהובים? אמממממממ יש הרבה אתה מנגן על משהו? תופים וגיטרה אתה אוהב את עצמך? כה גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות כמה שיותר קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? "וזה" , "פיפי" , "נחוייי בלאאאטט" "יאה" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אח שלי, התקשר אליי מהקומה למטה בשביל שאני יביא לו איזה משהו טחח.. טוב אני יומיים בערך לא יכתוב פה אני בטיול שנתי .. אז נשיקות כולם.. נדברר..

להלהלהלה

שם: בנצי גיל: 16 מיקום בארץ:נס ציונה מזל: נאחס האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כע מדבר הרבה בטלפון? כע אוכל בשר? כע כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 50 שח כותב בלוג? כע אוהב להצטלם? כע מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? יוםשישי היית מאוהב? חורף שעבר התנשקת? יום שבת הברזת למישהו בלי להודיע?
סגרת את הפלאפון? מאז שלקחו לי אותו
היית במסיבה? לוזוכר היית בהופעה? לפני שבועיים+ דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול בערב ביקרת את סבתא וסבא? לוזוכר היית בצפון? בקיץ היית בדרום? גם בקיץ היית בחו"ל? יום כיפור עישנת?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חורף שעבר...רציני כאילו ישנת אצל מישהו? סוכות אכלת משהו מגעיל במיוחד? לוזוכר צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לווכר קנית משהו? שבוע שעבר גנבת משהו?
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 20 שעות.... בין שישי לשבת האחרונים, הלכתי לישון ב2 בצהריים, התעוררתי ב7 בערב חזרת לישון ב9 עד 11 בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום מה מוטו שלך? אלוהים בנזונה חולני שמשחק בחיים של כולנו מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד יד אתה אוהב לשיר? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? :X יש לך ביטחון עצמי? כע מאמין באמונות טפלות? לע על מי אתה הכי סומך? עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו? כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? קלרה הקדושה......(חחחחחחחחח סתם בטח מיכלי קפצה עכשיו
) ספר אהוב? שעות מתות, משוואה עם נעלם זמר\ת אהובים? עברי לידר אתה מנגן על משהו? תופים אתה אוהב את עצמך? כע גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? כפרע, תמות, משעשע, אתה עומו מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחד מהכיתה

G r a i c y

New member
../images/Emo9.gif

נממ..
שם: בר גיל: 15 מיקום בארץ:קריית אונו מזל: מאזניים האם אתה: מאוהב? not anymore
מעשן? כבר לא. לומד? לצערי מדבר הרבה בטלפון? לפעמים
אוכל בשר? כמובן.. כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 60 אגורות?
כותב בלוג? יאפ אוהב להצטלם? מאוד לא
מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? יום שישי
היית מאוהב? לפני שבועיים ככה... ניראה לי.
התנשקת? יום שישי
הברזת למישהו בלי להודיע? לא ניראה לי שזה קרה. סגרת את הפלאפון? בלילה. היית במסיבה? יום שישי היית בהופעה? סוכות דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אל זוכרת ביקרת את סבתא וסבא? יום שבת היית בצפון? בסוכות היית בדרום? מזמן היית בחו"ל? בחופש הגדול. עישנת? לפני שבועיים.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת. ישנת אצל מישהו? מזמן אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זוכרת. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? נממ.. לא ניראה לי שקרה. קנית משהו? לא זוכרת
גנבת משהו? בסוכות..
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? לא הרבה.. משו כמו.. 16 שעות? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? שלושה ימים. מה מוטו שלך?
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשתפד על עמוד ולהישאר חיה.
אתה אוהב לשיר? אוהבת.. כן.. יודעת.. לא.. מה החולשה הכי גדולה שלך? ל'דעת. יש לך ביטחון עצמי? נמוך מאוד. מאמין באמונות טפלות? נופ על מי אתה הכי סומך? לא סומכת על אף אחד
איזה ספר אתה קורא עכשיו? ספר מזדיין לבוק ריפורט באנגלית. מה יש על הפד לעכבר שלך? סנופי
אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? יאפ. סרט אהוב? Rocky horror picture show
ספר אהוב? ל'דעת.. יש הרבה אני מניחה. זמר\ת אהובים? נממ. ג'ים מוריסון. פול מקרטני. ג'ון לנון. יש הרבה. אתה מנגן על משהו? תופים
אתה אוהב את עצמך? מאוד לא. גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך
מה אתה אומר הכי הרבה? ל'דעת מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי
נממ.. זהו :]

keeeren

New member
יההה...

תודה חמוד!!
[אני מתכוונת על זה שדיברת עם מישו אהוב בטלפון אתמול בערב..]

../images/Emo98.gifפורום של פסיייכייייייים

שם: נופר/דניאל(ה) גיל: 17 ורבע מיקום בארץ: אשדוד מזל: אריה האם אתה: מאוהב? לא.. מעשן? לא. לומד? לא.. מנסה מדבר הרבה בטלפון? לא. לא מדברת בכלל בזמן האחרון. אוכל בשר? לא! כמה כסף יש לך כרגע בארנק? נראה לי כמה זלוטים עוד מפולין כותב בלוג? ---- חסוי ---- אוהב להצטלם? לא ממש מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? בפולין לפני שבוע בערך היית מאוהב? אוווווף. מזמן.. התנשקת? לפני יומיים :) הברזת למישהו בלי להודיע? אמממ.. לא יודעת סגרת את הפלאפון? היום היית במסיבה? מזמן היית בהופעה? מזמן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? עכשיו עם עידן :) ביקרת את סבתא וסבא? --- היית בצפון? מזמן היית בדרום? אני שם היית בחו"ל? לפני 3 ימים עישנת? אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת ישנת אצל מישהו? חח לפני יומיים.. אכלת משהו מגעיל במיוחד? אממ..לא יודעת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת קנית משהו? לפני יומיים גנבת משהו? לא גנבתי! וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? יוו זה היה ארוך..אין לי מושג כמה בשעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יממה שלמה..או אפילו 2 מה מוטו שלך? אין מוטו. יש חיים, תחיו אותם. מה הפחד הגדול ביותר שלך? נטישה אתה אוהב לשיר? כן!!! מה החולשה הכי גדולה שלך? נזקו. אבא. קובי. שיב... יש לך ביטחון עצמי? תלוי.. מאמין באמונות טפלות? לא ממש על מי אתה הכי סומך? על עצמי. איזה ספר אתה קורא עכשיו? "מי ייבכה שתמות?" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כן סרט אהוב? יש לה את זה. ספר אהוב? מנסרות זמר\ת אהובים? אפרת גוש, מוקי, עברי, אממ.. אתה מנגן על משהו? על העצבים של אבא אתה אוהב את עצמך? לא כלכך גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך. מחמם ונעים :) מה אתה אומר הכי הרבה? "מה?" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?

keeeren

New member
את פסיכית

בלוגגגגגגג?.... ני רוצה ני רוצה ני רוצה!!

כולכם פריקים.||: ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שם: מיכלי גיל: 13 מיקום בארץ: קיבוץ געתון מזל: אריה
האם אתה:
מאוהב?
מעשן?
לומד? אע. מדבר הרבה בטלפון?
אוכל בשר?
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? אין.
אבל ישלי כעיקרון 560 ש"ח.
כותב בלוג?
אוהב להצטלם?
>.< אבל אבא אוהב לצלם אותי בלי שאני רואה..||: אהמ אהמ..
מתי בפעם האחרונה
שתית אלכוהול? יומשישי היית מאוהב? חצי שנה משו כזה... התנשקת? רגע.. אני מחשבת.. אנחנו ב11? פאקינג 4 חודשים!1111 ;[ הדרי. היר אי קאם. (ביומחמישי.) הברזת למישהו בלי להודיע? אווו. לוזוכרת. סגרת את הפלאפון? וואו. זה מזמן! היית במסיבה? אוו. יומשישי. היית בהופעה?
דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום
ביקרת את סבתא וסבא? יומשבת שעבר. היית בצפון? XD היית בדרום? לפני 5 שנים בערך XD היית בחו"ל? לפני שנתיים. עישנת? היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כל הזמן
ישנת אצל מישהו? וואי לא זוכרת. אכלת משהו מגעיל במיוחד? בעע. לא זוכרת. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? היום
קנית משהו? אע. אתמול. נובלס. גנבת משהו? היום >.<
וסתם
מה הזמן הכי ארוך שישנת? 14 שעות. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 4 ימים, תחשבו. מה מוטו שלך? "תחייך לעולם והעולם יחזיר לך חיוך" סתם מאיפלי.
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אשאר לבד. אתה אוהב לשיר? במקלחת. מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד. יש לך ביטחון עצמי? בגרוש >.< מאמין באמונות טפלות? כע. על מי אתה הכי סומך? חברים קרובים.
איזה ספר אתה קורא עכשיו? "ילדי יום ראשון" - אביב גפן. מה יש על הפד לעכבר שלך? נקודות. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא. סרט אהוב? "קלרה הקדושה"
ספר אהוב? מטילדה - רואלד דאל. זמר\ת אהובים? חזי
אתה מנגן על משהו? לומדת, תופים. אתה אוהב את עצמך? לא. גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות
מה אתה אומר הכי הרבה? לודעת. |: מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? בנצי.
מה זהו?

למעלה